Sziasztok!
Na, végre vagyok. Az a baj, hogy kétlakiak vagyunk, mert nem ide fog születni Milán, ahol jelenleg vagyunk, de ahova születni fog, az sem a végelges lakhelyünk, mert jövőre építkeznénk, ha minden jól megy.
A hitelt megkaptuk, de még az utolsó utáni napon is szaladgáltunk, megvan a romhalmaz, amit majd le akarunk túrni, de az sem lesz egyszerű a bank miatt... Na, de ezen ráérünk majd akkor aggódni, ez a Canossa elég volt az elmúlt 2 hónapban.
Milán gyerekszobája alakul megvan a festés, a bordúr (de ezt még kell venni, mert kevés lett

), betettük a sarokkanapét, és örököltünk egy gyerek szekrényt is. Apa december környékén megcsinálja a kiságyat, és a pelenkázót. Nagymami meg pár hónapon belül a falvédőt, meg a fejvédőt, és ágyneműhuzatot is gyárt. Majd dobok képet a jelenlegi állapotról, és majd a véglegesről is

Nagyon büszke vagyok ám rá, mert együtt festettük apával, és kék, barack és piros színekben pompázik a szoba, és Micimackó és társai a bordűr
Közben apa ágynak dőlt (persze nem szószerint, úgy kellett odaparancsolnom

), mert kezdődő hörghurutja volt a drágámnak, én meg főztem neki literszám a teát (napi 4-5 litert benyomott), és diktáltam belé a különböző csodaszert. Jelentem meg is gyógyult, és én sem lettem beteg!
Boldog évfordulót, névnapot így utólag az érintetteknek! Az esküvős videót végigbőgtem, rögvets megnéztem a miénket is (hang nélkül, mert a gépen nincs hangja a DVD-nek

), pedig csak pár hónapja volt
Megosztanám veletek, de semmilyen honlapra nem tehetem fel, ahogy a lánykérőst sem. Na, meg van egy nagyon ütös videónk is, amit az esküvőn vetítettünk le, hát az is atom bőgős. Ha esetleg lesz egy olyan találkánk, ahol van lehetőség DVD-zni, és érdekel titeket megmutatom
Nagyon jók a 4D-s képek továbbra is, várom Martinról is

Pocakfotók is szupik, ma reggel én is csináltam egyet, még reggeli előtt. Mindjárt fel is teszem. Milánnak még biztos jó helye van, mert elég hosszú vagyok, de csúcs, ahogy elkezdett nőni a pocakom, tényleg egyre nagyobb. Anya persze mondta, hogy én a hetedik hónapban lódultam meg, és tudom, hogy bődületesen nagy lakom volt, hát kíváncsi vagyok, Milán mekkora helyet csinál
Lefotóztam a beszerzett új babaruhákat is, azokat is megmutatom. Ezekben nincs benne a 2 becsomagolt body szett, és az 1 csomag fehér rugi szett.
Borzasztó hideg van, nekem is be kellett öltöznöm itthon
Na, mindjárt felteszem a képeket, már jó sokat írtam... Bocsesz