A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Hősugárzó - én év elején vettem az Euronics-ban egy kis ventillátorosat. Tud fújni hideget is és meleget 2 erősségben. Van egy kis hangja, de asszem 4 ezer Ft volt, szóval szerintem tutira megérte! :wink:
Vendég

Most elköszönök Tőletek! Ha hazaértünk jelentkezek!
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem de ne nézzetek hülyének. Egy embernek a fején hány forgónak kell lennie? Mert a férjemnek kettő van, és Vivinek is. Viszont láttam képeket, ahol valakinek egy volt. Ugyhogy most nagyon kiváncsi vagyok erre.

Kép
linda24

Szia Babu!

Wera! Én is használom a babbónuszt,szerintem is ki kell használni ha már van!
Meg a 15% is jól jön egy ngayobb bevásárlásnál. :wink:
Olyan jó lenne már talizni!
Emlékszel? kb. ilyen királ yidő volt akkor is mi?
Nem vetté teát?????????????

Barinő még mindig sehol!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Megyek megpróbálok enni egy tányér levest,gondolom mire megmlegszik Áron babaám is felébred! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Ami - hű tényleg! Pont ilyen frankó időnk volt akkor is! Szétfagyott a lábam mire hazaértem! :lol:
Tea nem vót, hogy a baj gyüjjön rájok! :twisted: :twisted: :lol: Hogy lesz így nekem nyugodt gyerekem?!? :lol: Gyógyszertárban is néztem meg DM-ben is.

25 perces alvás volt most is...
Vendég

Én pont úgy jártam!!! Egyszerre csilingelt a mikró és kurjantott Nóri! :twisted: De szerencsére Apa pont hazaért (a DM-ből :oops: :lol: ).
És vett webkamerát is (azt nem ott 8) ) VÉÉÉGREEE! Már nagyon akartam egyet! :D :D
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:25-kor.
20150601134430

Nekem sikerült magamba önteni a levest,még alszik de már 2 órája!
Lesz erszd el a hajam ha felkel!
jaj jaj!
És már ma is kakilt képzeljétek!
Majd valamikor megnézem én is a teát!
Nekünk van kamera de nem használjuk,msn,skype????????????

Kép

Kép
ibm

Nekünk msn van. Volt skype is, de ócska a gépünk és azt már nem bírta el.

Viki - óóó, a szokásoshoz képest ma már túl is teljesítette magát a kisasszony! Aludt fél órát amikor lent voltam, meg most is majdnem annyit! :lol:

És Macilaci milyen fiú ma?? :D
Vendég

Mi ,vagyis Apa inkább a skype-ot használja,de van msn is.
Amíg terhes voltam rengeteget használtam,de most örülök ha ide tudok írni!
Majd azért megkeressük egymást?

Kép

Kép
ibm

.
....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:25-kor.
20150601134430

Asszem mára elköszönök,Áron baba nyekereg!
Mégegyszer ennyit nem fog már aludni!
Majd még azért megpróbálok benézni!

Sziasztok

És szorítsatok az oltáshoz!

Barinő szerintetek megérkezett????????

NEM

Kép

Kép
ibm

sziasztok

Hogy bírják babócák ezt az időt? És ti?
Mindjárt mehetek a nagyobbakért, és még mindég szakad! Azt se tudom, hogy mit adjak Izára!? :roll:

Kép
dittke

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:24-kor.
20150601134430

Hahó!

Muffin: mi sem kaptunk csomagot a kórházban, nekem a múlt héten írt a Felicitas, hogy kiküldik, ha visszaküldök egy űrlapot - díjmentesen.

Babuli: hős vagy, hogy még egy extra unokaöcsit is bevállaltál :)
drukk a dokihoz!

Viki: skálában vettem harisnyát, de még nagyon nincsenek felkészülve (1 fajta volt összvissz)
Lelkesítő az előrejelzés... de legalább már kétjegyű :)

Wera: köszi :) kedves volt a DM-es - szeretem, amikor ilyen családias a viszony a szolgáltató közeggel. A gyógyszertárban és a kicsi CBA-ban ált. nem szoktunk sorbanállni, mindig előrehívnak a pénztárosok.

Ami, gratula a levesevéshez! (hű, milyen szó...)

Én is lerohantam vásárolni: patika, skála, hááát, cudar egy idő van!
De legalább Otigyereknek meg nekem már a mosógépben forog a hosszú pizsink :)

Dittke, Natália hercegnő ma reggel 3-tól kétóránként költötte el reggelijét-villásreggelijét-tízóraiját stb., a köztes időben pedig ölbebaba volt. Azért egy órácskát szunyókált is... hát ez van. Most megint alszik. Hála az égnek, legalább a cicik is fellélegezhetnek :) (és döntöm magamba a Laktoherbet)

Ha van esővédőtök és kedvetek, nyugodtan toljátok ki a babákat, télen még sokkal hidegebb lesz.

Hercegnő eddig bírta, mennem kell. Oti elment Mamáékhoz, így legalább az ő lelkecskéje nem sérül, hogy folyton Nati lóg a kezemben, és nem vele játszom... :( úgy sajnálom őt!

na, lépek.

Kép
Kép
bondi

Megjöttünk!

Szabi 5900gramm és 61cm! A doki mindent rendben talált nála!

Viki! Nekem MSN-em van de csak ritkán jutok el odáig, hogy tudjak rajta írogatni! Mindjárt átküldöm!

Linda! Nekem legalább 5 forgóm van és a férjemnek is! Szabinak is van legalább 4! Szerintem változó, hogy kinek mennyi van!

Ami! Barátnőt elrabolták?

Dittke! Szabi alszik szerencsére! Iza jó kislány?
Vendég

Ami: drukk Áronnak!
Barinő meg monnyon le! Az én egyikem is szokott ilyeneket csinálni :evil:

Kép
Kép
bondi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:23-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:23-kor.
20150601134430

Bondi! Az unokaöcsi Nekem szót fogad ezért elvállalom! Legfeljebb enni meg inni kér! Amúgy eltologatja az autóit! :D

Szabi így van becsavarva!
Kép

és így alszik most!
Kép
Vendég

Viki! Aki naponta 7-szer eszik 120-130ml tejcsit az nem lehet kicsike! :D
Vendég

Látom a csókos száj nálatok is bejátszik ;)
20150601134430

....
20150601134430

Talin biztos jól érzik magukat. :D
Bondi! Iza is egész nap cicin lógott ma, meg a kezembe. Csak meglátta a kiságyat, és már sírt is. :roll: Most aludt el, de csak azért, mert 1 óra múlva indulunk, és fel kell ébresztenem.
Babuli! Pici lányom egész napos elfoglaltság. Egész nap beszélni kell hozzá, és akkor képes egész nap nevetgélni. Persze nem ilyen időbe. Gratulálok Szabinak a szép méretekhez! :lol: :cry:

Kép
dittke

Nagyon aranyos Szabi!

Kép
dittke

babu! jó nagyra nőtt már szabibaba!
bocsi,de félkezes vagyok.

áron felkelt,evett 80 tápot és aztán együtt sírtunk :cry: :cry:
krokodilkönnyekkel kereste a cicit,annyira sajnáltam.
adtam neki azt is,úgy 140-et benyomott és most elájult,de nem merem még letenni nehogy visszabukja!

barinő??????????még mindig sehol
ebben csak az a bosszanto,hogy a múltkor szinte le....szott,hogy miért nem hívm sose,5 percre lakik!
2x hívtam amikor kb.5 órás késéssel megérkezett,mikor már az egész család itthon volt
ez volt a 3.
asszem uccso
lassan megyünk oltásra!
csak még ki kell találnom mibe vigyem
jaj szegéykém

Kép

Kép
ibm

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:22-kor.
20150601134430

Mibe viszed???

Kép
dittke

Viki! Igen a csókos száj Nálunk is megvan! :D
Nehezen de egyenlőre még bírom!

Dittke! Ha Szabi fennt van akkor vele is dumálni kell különben vísit!

Köszönjük a dicséreteket!

Ami! Barinő mondjon le! Áronnak is jó étvágya van! Na Szabi nem sír a ciciért mert azzal dolgozni kell! :oops:
Vendég

Ami! DRUKK az oltáshoz!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:21-kor.
20150601134430

Viki! Pampers mondjon le!
Vendég

Elmentünk a gyerkőcökért! És még mindég esik! :cry:

Kép
dittke

Lehet megkovezni,de en imadom az esot. Mondjuk az ennyire hideget nem.

Ti egy 165/47 emberre mekkora kendot vennetek?
Vendég

Maverick! Én sem a hideget utálom hanem az esőt!
Vendég

Nekem xxl van. 170 cm vagyok, és 60 kg.

Kép
dittke

Csajok! Az ideg szétvet! A felettünk lévő lakásban egy hülye picsa lakik aki éjjel nappal kökemény techno zenét hallgat! A múltkor szépen szóltam Neki egy pár napig hatott is Rá de most éjszaka megint üvöltette és most is remeg még az agyam is! Azt hiszem mostmár a pofon fog következni! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:21-kor.
20150601134430

Tetszik ez a digi tv :D sokkal jobb,mint a kábel tv volt. :P

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Egész éjjel kalapáccsal vertük a plafont akkor lejjebb vette aztán később újra kakaóra tekerte! a hülye lotyója!
Vendég

...
20150601134430

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Hazaértünk!
Heten voltunk, (illetve tizennégyen :lol: ).
Majd jövök, (meg gondolom jönnek a többiek is), most megyek szoptatni! Zsolti nagyon rendes volt, kibírta mostanáig 11-től!
Nálunk ez csoda! :lol:

Kép
Kép
patr

Viki! Hát lehet, hogy szeretek fejni, csak elkezdeni nehéz egy kicsit, mert mindig lusta vagyok rá, meg persze mosni a mellszívót. A pénz is jól jön amit kapok érte. De most csak kínlódás. Eddig tele lett az üveg egy fejésre, sőt, volt hogy a 260ml-s is, most meg a 40 mlnek örülök!
Na de hátha használ az Utrica. Köszia tanácsokat vele kapcsolatban. Azt nem tudtam, hogy csak vizet lehet inni. Én gyümölcsteát szoktam inni nappal, szerinted az mehet mellette?

Nekünk van egy nagy csomag Pampers, de csakis itthon merem ráadni. Már várom, hogy elfogyjon. Bár mostanában kevesebbszer folyik ki, biztos mert nőtt a gyerek.

Apa még itthon van táppénzen, de már oda tuti nem fog visszamenni. A múltkor hívta a főnöke, azt mondta neki, hogy persze persze megy vissza, de esze ágában sincs. Már kezdek belenyugodni. Más jó munk aegyenlőre kilátásban sincs, majd jövő tavasztól lesz egy tuti jó, ami a jelenleginél is sokkal jobb lesz, de hol van az még?! Roli most is az apjával van, elmentek a raktárba felszedni a mustármagot zsákokba. Vitt Roli markolós traktort, lapátot, pótkocsit, szóval elhomokozik a mustárral. Pedig aludnia kéne, de nem lehetett levakarni az apjáról.

Kike! Nekünk is Digi van, szerintem is jó!

Babuli! Hát nem irigyellek a csaj miatt! :twisted:

Maverick! Unokatesóm is szereti az esőt és ha esett, direkt sétáltatta a kislányát. Babakocsira esővédő és usgyi! Na én inkább itthon maradok! Főleg, mert utána takaríthatom a kicsi kerekét, mert be szoktuk tolni a szobába!

Kép
szly27

Viki! Az lesz! :wink:
Vendég

Patr! Milyen volt a tali?

Szly! Én kikötöttem, hogy Pampers senki ne vegyen! :lol:
Vendég

Itt Ságodban a zelka is elszokott menni ha nagyobb szél van,tehát ez nem gond.

Hát Babu nem semmi lehet az a Csaj-ekkora egy tahót :evil:

20 fok van a lakásban-az hiszem nincs mese és be kell gyújtanunk a gázt :?

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:mesélj milyen volt?Kérünk képeket is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:20-kor.
20150601134430

köszi Viki! Akkor nem iszom csak vizet! (bár nem nagyon szeretem, de mindegy)

Kép
szly27

Kike! A 20fok elég kevéske! :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: