A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Wera! Jázminnak nem szokott hideg lenni a keze, de most az volt, azért gondoltam. Egyébként úgy kéne megállapítani, hogy fázik-e vagy melege van-e, hogy a nyakánál hátul benyúlunk és az alapján. Csak szerintem ha már ott sem meleg, akkor a gyerek megfagyott!

Képek: Tomika és Jázmin: (Tomi 6 héttel fiatalabb, de már akkora mint Jázmin)

Kép Kép Kép

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:30-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:00-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Én csak bejelentkezem, indulunk!
Kata nem leszel egyedül! :)

Gondoljatok rám, az idő miatt úgy döntöttem, hogy nem rakom le a kocsit, hanem végig megyek a Westendig. Nem szoktam a városban vezetni, úgyhogy most kicsit parázom, pláne, mert még nem is szoktam meg ezt a nagy autót!

Ági, én téged hívlak, ha valami van, a te számod van benne a telefonomban!

Kép
Kép
patr

Tita, megtaláltam a tiedet is, valakit hívok, ha esetleg késnénk!
De remélem időben ott leszünk.
Jönnek Andiék (Bogolya) is!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Á,de utálom ezt az időt,és ezen a héten nekem kell vinnem a gyerkőcöket oviba,mert Apa délelőttös.
Negyed kilencnél korábban egyszerűen nem tudom őket beadni,mióta megvan Domika.
Micsoda kapkodás volt ma reggel,későn is keltem mert tegnap nagyon elfáradtam,Domit is úgy kellett felkeltenem,spka,kabátkeresés a gyerekeknek,Dominak meg szinta minden melegebb holmija még zsákban van,úgyhogy jól becsavartam egy melegebb takaróba-közben még a boltba is be kellett ugranom mert uye Vercsi szülinapját az oviban is megünneplik,így oda is kellett vennem ezt+ azt.
Egy szó,mint száz-úúútálom az ilyen időt :twisted: :evil:

Ma meg jönnek a Digi tv-sek,felszerelni a parabolát,még ez is,persze mikor nincs itthon Apa,meg még tiszta felfordulás vanm a tegnapi nap miatt-megyek eszek egy kis tortát,aztán nekiállok valamiféle rendcsinálásnak.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:01-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:02-kor.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:29-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 15:02-kor.
Vendég

Halihó!

Olyan szomorú vagyok.... mi sem megyünk talizni, pedig olyan régóta készültem rá :( :( Oti tegnap elkezdett köhögni, Nati meg picit szörcsög. Otira még csak vigyáznának Anyuék, de a kicsi lányt nem viszem ki ilyen esőben (a Merivánk egyetlen hátránya, hogy még nem érkezett meg....). Nem szeretném, ha beteg lenne.
Már Titinek is írtam. Tényleg szomorú vagyok, végre világot látnék, és megismerhetném sokatokat :( De biztosan lesz még tali, olyan is, amire nem fővárosiak is el tudnak jönni...
Érezzétek jól magatokat!

Minden babó édes! Hogy nektek mi mindenre van időtök :D

Ronix, nagyon szép a családod! Remélem, rendbejönnek a dolgaitok!

Titi, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkőcök! Csodaszépek!

Vkata, Dóri nagyon ügyes volt! És nagyon szép is!

Marcsi, drukk a dokihoz! És ne légy szomorú, csak 4-et kell aludni, és a lányod megint otthon lesz!

Magdi, hihetetlen, mi történt veletek! Valahogyan biztosan lehetett volna cumisüveget és kaját keríteni vészhelyzet esetén, na de amit a rendvédelmiek műveltek... Sajna (és asszem, ezt nem a borongós idő hatására gondolom) kis hazánkra ez jellemző... egyszer, amikor még Oti volt a pocakomban, ütköztünk egy autóval. Mi sem zöldben hajtottunk már a kereszteződésbe, - de még nem volt piros -, de a másik autó egyszerűen nem lehetett volna ott, ahogy utólag számoltuk a lámpaműködést. Még a rendőrnek is megmutattuk. De annyin múlott, hogy mi lettünk a hibásak, hogy amikor kiértek a helyszínre a zsaruk, a férjem épp a főnökével telefonált (céges autóval mentünk), és a másik fél azalatt rögtön tömni kezdte a rendőrök fejébe a saját verzióját. Hál'Istennek legalább senki sem sérült meg.

Ruha: még nem kapcsoltuk be a fűtést, így Natira rövidujjú bodyt és a legvastagabb ruginkat adtam (egy gyönyörű Chicco, még Oti kapta az olasz barátnőmtől. majd lefotózom.). így is hideg a kezecskéje.
Most sokkal hidegebbnek tűnik az idő a hirtelen váltás miatt, mint a téli zimankóban...

Kriszti, a levesed nagyon finomnak hangzik. De hol lehet édesköményt kapni?

Kép
Kép
bondi

Patr, drukkolok, és mindenkinek, hogy épségben odaérjetek a talira!

Kép
Kép
bondi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:28-kor.
20150601134430

Sziasztok!

A babás képek tündériek! :D

Ronix! Sajnálom az Apa gondokat! Remélem megtudjátok beszélni!

Muffin! Köszi, hogy gondoltál Ránk de a doki miatt nem kockáztathatok!

Bencuri! Drukk, hogy kiderüljön mi a baj Bencével! :D

Kike! Vecsinek útólag is Boldog Születésnapot! :D

Viki! Szabin is van zokni a rugi alatt! :D

Wera! A lift mondjon le! Az időjárással Én is úgy vagyok mint Te! Legszívessebben ki se mozdulnék de muszáj!

Ami! Gratula Áronnak a kakihoz! :D

Tegnap egyébként azért voltam fennt olyan korán mert Szabi muzsikált! Ő már nem volt álmos! Én igen de nem hagyott aludni később sem! :cry:

A talis képeket Mi is várjuk! Jó szórakozást Nektek! :D
Vendég

Bondi! Jobbulást Nektek!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:28-kor.
20150601134430

Babuli:Köszi,nem utólag mert pontosan ma van a szülinapja :P -csak tegnap ünnepeltük.

Bár mi nem mentünk volna,de sajnálom hogy ilyen pocsék idő van,és nem tud mindenki elmenni a talira :?

Bondi:Gyerkőcöknek jobbulást :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Visítva sír de annyira, hogy meglehet süketülni tőle! :evil:
Vendég

Kike! Akkor jó! :D
Vendég

Babu!
Szegénykém! Ilyenkor le tudod vhogy csitítani?
20150601134430

Viki! Ha felveszem akkor megnyugszik de ha lerakom újra kezdi még akkor ha úgy teszem le hogy alszik! :oops: :cry:
Vendég

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Megjöttem.

Megvizsgált, csinált uh-t is, minden oké.

Ezt azért tette, mert nekem nagyon fáj bal oldalon alul a hasam.
De nem talált semmit, azt mondta, ha nem múlik, akkor 1 hónap múlva kontroll.
Írt valamit a leletre, rá is kerestem a neten, hát, nem is írom le mit, asszem inkább eszek hashajtót.... 8)

Kaptam fogamzásgátlót is, még gondolkozom, hogy kiváltsam e....

Már csak 1 órára kell Emmát elcincálnom a dokihoz, de szakad az eső.. :twisted:
emiatt sajnálom a ma talizókat is....
utálom az esőt!
Szegény kislányom, nem elég neki, hogy szurit kap?

Ja, és a doki jót vigyorgott rajtam.
A császár alatt megkérdezte, hogy szeretném e, hogy elkössön, és én nem kértem.
Most meg azon "viccelődött", hogy bizti fiúra gyúrunk, ám azt már csak ágyban fekve hordhatnám ki...
Kac-kac. Miért nem tudok ezen röhögni?! :shock: :twisted:
Vendég

Sziasztok!
Hát nem tudom mi van Laurával ma.... Hajnalban kelt fél 3-kor, aztán szépen visszaaludt. De fél 6-kor kelt megint. Evett, és azóta fent van!!
:evil: :evil: De már egyfolytában csak nyűglődik, annyira álmos. Most épp itt nézelődik rajtam a kendőben, de már ebben sincs el igazán. Ez van, mikor már annyira álmos, hogy elaludni sem tud! Kíváncsi vagyok meddig húzza. De lehet hogy következő szopiig. :evil:
Na mindegy, elmosogattam már, az ebédhez előkészültem (töltött paprika lesz, meg tojásleves), de még porszívóznom is kéne, meg felmosni, meg össszekészíteni amiket le kell vinni a kamrába (mert hogy azt meg mult héten fel kellett cipelni, mert beázott a pince, és most csinálták meg. Tehát jelenleg ugy néz ki a lakás mint egy kisebb raktár.
Na, most néztem, közben elaludt rajtam a leányzó!

Talisoknak jó talit! Délután kérjük a képeket!

d.dodó

Dodó: Laura is biztosan talizni akar a többiekkel :)
Nati is itt sikkantgat...

Nagy sirámomban el is felejtettem:
Kike, Isten éltesse Vercsit!!!
szép szülinapi bulija volt!
És nagyon stramm vagy, hogy ilyen időben is rendíthetetlenül irányítod a családot!!

Bencuri, Bencének a legjobbakat!

Köszönjük a jókívánságokat! egészségre gyúrunk!

Marcsi, örülök, h minden okés.

Majd még el kell rohannom gyógyszertárba immunbombákért Otinak, kellene vennem neki meleg pizsiket, Natinak harisnyákat - gondoltam, hogy kelleni fognak majd, na de hogy szeptemberben.... :evil: Nekem is kell pizsama.

na eldugulok, mert ez az idő annyira lenyom, még a végén a ti hangulatotokat is elrontom... és a Kislány is ordibál.

Kép
Kép
bondi

Bondi:Köszi :D Próbálom nem engedni a hullámoknak,hogy átcsapjanak a fejem felett :lol: Kisebb-nagyobb sikerrel :lol:

Ma még főznöm kell valamit-de mit?? :roll:
És most nem állhatok neki,amíg nem jönnek a tv-sek. :? De mérges lennék ha mégsem jönnének :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi:Látom te is úgy vagy mint en-ilyenkor kapkod az ember meleg holmi után,ugye azt gondoltuk naívan hogy van még időnk-hát nincs :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Túrós tésztát, gyors,hamar meg van.
20150601134430

Jo talizast Mindenkinek!!! Azert irigyellek am!

Itt is jo hideg van es szakad az esö :cry:

Lea 6200gr :shock: - kis Michelin emberke! . A hosszat nem tudom, csak 29.-en megyünk dokihoz - most csak tanacsadas volt...Szoval mar probalgatjuk a hatra kötözest, nem is rossz :!: De azert mindkettönknek at kell szokni - na meg a csipön hordozasra(meg kicsit varok vele, mert ugy tünik, Lea meg tenyleg nem harom honapos ->ekkortol ajanljak).

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Maria! Örülök,hogy minden oké volt a dr-nél.
Oltáshoz sok sikert,nekünk is ma kellene menni!
Ma vagyunk 3 hónaposak!
Hogy rohan az idő!

Ez a rohadt eső csak esik és esik!
Kár hogy nem lakunk közelebb egymáshoz,én már úgy utálom,hogy egész nap nemtudok senkihez sem szólni!
Persze Áronhoz igen dehát ő nem válaszol! :lol: :cry:

Wera! Sajnálom,hogy lemaradtál a taliról,de megértem,hogy nem mentél!
Kivi vagyok mit mesélnek majd a csajok!
Mi lehet most a westendben?????? :shock:
Éjjel ugynaúgy keltünk mint ti,most újra alszik,remélem egy darabig.

Éjszaka hosszúujjú badyban aludt+plüss naci(kineveztem pizsinek),vagy hu.bady+ujjatlan rugi,vastag zokni!
Napközben:ru. bady+pulcsi+tréninggatyesz+vastag zokni,most még egy mellényt is ráadtam mert nem valami vastag a pulcsija!
Viszont kell vennem sapkát,teganp amit ráadtam úgy megszorította a fejét,a többi meg elég vékony!
Kabát is vagy kicsi van vagy nagy!
Polárfelsőben vittem tegnap!

Kép

Kép
ibm

Elvileg este jön a szerelő átnézni a kazánt és akkor estére már csinálunk egy kis meleget!
Tegnap este elektromos radival befűtöttünk 2 szobát,az övét meg a miénket és fürcsi után már nem vittem ki onnan!
Olyan szar ez az idő!

Kép

Kép
ibm

Szerintetek hol lehet a kölökre venni harisnyát?
20150601134430

Bababolt,kínai............

Kép

Kép
ibm

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:27-kor.
20150601134430

Megjöttem a DM-ből. Ciki vagy nem, de én bizony csizmában voltam, azt legalább nem ázott be! :P Még a lehelletem is látszott! :shock: A múltheti 35 fok után... nem semmi!

Nem hiszitek el mit csináltam már megint! Itthon hagytam a kuponfüzetet amivel 15% kedvezményt kaptam volna! Persze összeszedtem jó sok cuccot, vagy 15ezerért! :twisted: Mondtam a csajnak a pénztárnál h milyen béna vagyok és betolta a raktárba a kocsit, mondta h ha még a délelőtt folyamán visszamegyünk érte akkor nem gond. Úgyhogy most Apa megszívta... már el is ment szegénykém :? . Amúgy is le kellett vna mennie, de így 2-t fordul. Hát, ez van. Nem is én lennék ha ez nem így történt volna 8) :lol:

Ja! Vettem Sudokrémet, a legnagyobbat! :wink:

Kike - Vercsinek én is küldök egy nagy cuppanóst a szülinapjára!!! :D Nem lehet semmi hallod a 3 gyerekkel ebben a fos időben caflatni boltba, oviba, ide-oda! Nem irigyellek bakker! :roll:

Marcsi - örülök h túlvagy a vizsgálaton és minden oké volt! Hahajtó? :lol: Azért csak óvatosan :wink:

Babu - sajnálom h ki kell mennetek ebben a pocsék időben Szabcsival! Jól öltöztest be, nehogy megfázzon a kis drága! Még a szél is fúj hogy élvezetesebb legyen az eső... :evil:

Szly - gyönyörűek a gyerkőcök együtt! Két minimanó! :D

Dodó - ne terminátorkodj! :) És kérek töltött paprikát!! Nyamiiii

Bondi - gyógypuszi a cukipofikra!

Viki - én is gondoltam már rá h dupla réteget húzok a lábára Nórinak, de fogok is most, h megerősítettél! :lol: Te hová akarsz menni délután ebben az esőben? Ha nem lenne muszáj én biza ki nem tenném a lábam!

Azon gondolkodom délután felöltöztetem a kisfőnököt és rányitom az ablakot, levegőzzön egy kicsit legalább. Szerintetek? Ti terveztek ilyesmit az otthon ülős napokra?
Vendég

Nincs mit!
Nekem is kéne venni!
Megyek vasalni,legalább lesz egy kis meleg!
Felhívtam a barinőmet és mindjért jön!
Hurrá!
lesz kihez szólni! :wink:

Kép

Kép
ibm

Viki - én C&A-ban vettem nagyon cukikat
Vendég

Wera! Szerintem tedd azt, úgyis rég volt már kint Nóri!
Én mondjuk nem nyitom rá az ablakot, mert fázós vagyok és akkor kihűl a szoba, fűteni meg még nagyon nem akarok. Én inkább kiviszem, de ha ma nem lesz kint, az sem baj! Bár boltba menni kéne, viszont apa itthon van, így lehet elszaladok egyedül. Venni akarok UTRICA URENST meg Ricinus Communist! Valahogy kevesebb lett most a tejem. Jázminnak elég, csak leadni nem tudok már annyit és 1,5 dleket meg nem nagyon akarok leadni, legalább legyen meg a 2 dl. De ha nem, hát nem, így is elég sokat leadtam. Csak az a baj, ha leállok a fejéssel, akkor még ennél is kevesebb lesz! Na mindegy, majd lesz valahogy!

Kép
szly27

Ami- hát ezt a távolság-dolgot én is nagyon sajnálom!
A saját fűtés miatt meg halálosan irígy vagyok!!! :twisted:
Vendég

Na jól elkalandoztam!

Kép
szly27

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:27-kor.
20150601134430

Na csajok, nem sok jó hír van jóidő ügyben:

http://koponyeg.hu/
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:26-kor.
20150601134430

Sziasztok! :lol:

Viki!
köszi a hiányolást :wink:
csak lustultunk a hétvégén, meg forma1-et néztünk meg apáztunk :lol:
Nálunk is nemegyszer volt már hogy Emci peluscsere közben rottyantott egy nagyot a tiszta pelusra :)

Harisnyát még én se láttam, de mostmár kéne vegyek :?
annyira rohadtul hodeg van itt is hogy lefagy a seggem :evil:
bementünk Pápára és vettünk egy olajradiátort, ugyebár a fűtésrendszerünk nem a legjobb, úgyhogy nem indíthatom be mindenhol a házban, mert nem bírja a rendszer.
Kivi vagyok ez hogy melegít, főleg az esti fürcsinél rásegítenénk.

ti ilyen időben hogy viszitek sétálni?
én gondoltam hogy vigyem hordozókendőbe, rágombolom a pelerinemet :lol:
mit mondtok, gáz? :?
apropó hord. kendő, senki nem válaszolt :roll:
milyen pozícióban hordjátok? és mennyi ideig szabad egy nap?
nekem az elöl kereszthord.ban néha hátranyeklik a feje, hogy kössem jobban??? :roll:

Kike!
Boldog szülinapot Vercsinek!

Muffin!
azért elég szemétség tőlük hogy nem kapott Elliot ajándékcsomit! :evil:

Ami!
én is vagyok úgy néha, hogy annyira beszélgetnék már valakivel- a bébin kívül :wink:
ez a hátránya a vidéken lakásnak,hogy nincs legalább egy baba-mama klub :(

Lányok, úgy irigyellek a tali miatt
hozzatok legalább sok-sok képet, élvezkedjünk mi is :wink:

Wera!
rendi volt a DM-es csaj :lol:
néha olyan gagyik vagyunk mintha még mindig várandósok lennénk :lol: sőt... :lol: :lol:

VidoKata!
nagyon tündéri Dóribaba a rucijában :wink:
és nagyon ügyes volt hogy kibírta szépen csöndben a szertartást :wink:
nekem csak most tűnt fel mennyira világos a haja :shock: :lol:

Kép
kimma

jo reggelt!

Alig gyoztem visszaolvasni a vasarnapot.
Latom nem sok pesti maradt.
Valaki ha megis,nem tudja hogy az elefani bababoltbol lehet-e hazhoz szallitast kerni? Mert a honlapon csak szemelyes atvetel van irva es ez ugye nem pesti reven... :D
Vendég

Ami! Nekem szerencsém van mert A férjemmel és Anyósomékkal ingyen tudok telózni így ha beszélgetni akarok akkor valakit felhívok közülük! :D

Délutánra meg nyertem az unokaöcsémet mert szülői lesz és nincs aki vigyázzon addig rá! :D

Hamarosan eszünk aztán megyünk az új dokihoz! Ha végeztünk akkor jövünk vissza! :wink:

Kimma! Ha nem szakadna az eső akkor Én kivinném Szabit de így csak a rendelőig megyünk ami kb. 200m tőlünk!

Apósom az előbb hívott. hogy van lent a pincében egy hősugárzó! Szerintem estére felhozzuk a pancsihoz!

Wera! A közértben már voltunk és Szabi aludt végig! A plüss rugira még ráhúztam egy hálózsákót! Adtam rá sapit! Felvettem a kabátomat és még abba is bebújtattam a manókámat! Ahogy elnéztem jól érezte magát! Szerintem nyugodtan kinyithatód Nórira az ablakot csak jól csavard be valami meleg takaróba!
Rendes volt a DM-es sajszi!
Vendég

Na végre,itt a szerelő,most kinn bütyköl,aztán jön be-persze Picuri alszik,de rendes,mondta addig nem zörög amíg fel nem ébred,egy fiatal csávó,neki is van gyerkőce :)

Köszi mindenkinek a jókívánságot :D

Mindenhol rendet raktam,kivéve a gyerekeknél,gondoltam nem megy be-hát tévedtem,ott is kell bütykölni,mert ott is van tv.De sebaj.

Délelőtt én is kinyitottam az ablakot, 25 fok volt benn,kellett a levegő,Domi jót aludt a friss levegőben.Ám kicsit túlzásba vittem,már csak 20 fok van benn :evil: -mire észrevettem,nagyon ki hült a szoba.

Már hónapok óta halogatjuk a favásárlást,pénz hiányában,de legalább fűtthetünk gázzal is,lehet este be kell gyújtanom fürdésnél.Csak igen drága a gáz-Lehet mégis kell hozatnunk fát :?

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:26-kor.
20150601134430

Wera! Szerintem is nyisd rá az ablakot Nórira!
Mit vettél a dm-be?
kaptál csoda teát?
Szerintem én oda ma mégsem megyek,szar az idő is meghát ma oltás van!

Én nem viszem esőben sétálni,max kiteszem a teraszra egyet pupuzni.
A rendelőig meg esővédőt húzok a babkocsira szerintem,csak ne szakadjon!

Babu! Az jó,de a telefon mégsem olyan! :cry:
Nekem nagyon hiányzik a társaság!
Szombaton odaadtam nővéremnek Áront beültem a kocsiba,maxra tekertem a rádiót és elmentem egy 20 perces körre,hogy mindenki hagyjon békén és had kapcsoljak ki mert felrobbanok már!
Annyira jó volt,csak rossz volt hazamenni!

barinőm még sehol! :twisted:
Áron meg lassan ébred!

Kép

Kép
ibm

Ami - na, a teraszt is marhára irígylem! :lol:

Van erkélyünk, de elég picike, és mire oda kijátszom a babakocsit, addirga megőszülök. Arról nem is beszélve h oda beeshet az eső is ha épp olyanja van :roll: . Szóval marad az ablaknyitogatás.
Majd jól felöltöztetem, sőt, lehet behozom a babakocsit is, csak még le kéne mosni a kerekeit. Meleg plédbe csavarás esélytelen, tudjátok, Bugriról beszélünk! Folyamatos futásban van, Jajj nekem ha lekötözöm kezét-lábát! :twisted: :lol: :lol: :lol:
Most alszik már vagy 20 perce! Juppiiiiii

Már napok óta akarom írni...
beszéltünk múltkor a DM-es baba bónuszos cuccról. Én azóta már beléptem és tökjó kuponokat kaptam pl: Libero megapack pelusra 500 Ft kedvezmény, melltartó betétre 100 Ft, Nivea popsitörlőre is van vmennyi, 1 doboz ingyen Laktoherb tea, 2 db 50%-os C&A babaruhás kupon, stb. Szerintem nagyon jó, érdemes kihasználni, semmilyen kötelezettséggel nem jár! Csak ki kell tölteni egy jelentkezési lapot és be kell mutatni a születési any. kiv.-ot. Szóval hajrá mindenki! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: