A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Érdekesek vagytok ezekkel a csuklásokkal. Én ilyenre nem emlékszem. :(

Kép
flóra 11

Hihi! Második laptetőm ma! :D

Kép
flóra 11

gratula! biztos azért, mert nem tegnap volt! 8)
majd ha összejön a babó, megfigyelheted! :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Már boldogan figyelegetném! De remélem eljön az én időm is. :wink:

Kép
flóra 11

ne izgulj, el fog jönni!!! :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megmosakodtam, felöltöztem. Még kicsit összepakolom a lakást.

Kép
flóra 11

Timi, köszike, nagyon aranyos vagy! :D Én is nagyon remélem. :wink:

Maradj még! Kb. 10 percem van még.

Kép
flóra 11

oké, még a Sanyim nem jött haza, addig nekem is van idöm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

láttam vissza jelöltél a my vipen.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

fiadnak hogy tetszik Komárom?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

megjött a Sanyim, le kell lépnem. lehet még délután benézek.
szia

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyjából elpakoltam,elmosogattam.

Kép
flóra 11

Igen,jelöltelek. :D Örültem, hogy megtaláltál. :wink:

Kép
flóra 11

Fiamnaktetszik. Már tavaly is ott volt,csak kollégiumban. Most jobb neki albérletben. :D

Kép
flóra 11

Elköszönök. Lassan indulunk, mert a fiúk forma1-re oda akarnak érni.

Sziasztok. Csak este jövök már.

Kép
flóra 11

Megjöttem. Itt egész nap senki?

Kép
flóra 11

Anyós sütött, főzött, degeszre ettem magam. KIcsit segítettem neki. A nagy beszélgetést szerencsére megúsztam,a fiúkkal belemerültünk egy filmbe,hagytuk őt meg a fiacskáját beszélgetni. :D

Kép
flóra 11

Mindenkinek szép napot!

Ugye ez csak vicc,hogy tegnap egy óra óta senki sem volt itt? Gyertek már lányok. Ma még itthon vagyok. Holnaptól munka. :?

Kép
flóra 11

Boccs, Flóra elfelejtetem hogy a otthon vagy! Voltunk autószerelőnél, 25 én viszem . Jól átfagytunk ebben az esőben és bebújtunk az ágyba, de valami barom most veri szét a lakását és én mérgemben bekapcsoltam a gépet és csináltam pár szendvicset!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi!

Végre valaki! Szóval nem hagynak benneteket aludni. :evil: Mikor mész ma munkába? Vagy ma szabad van?

Kép
flóra 11

Izgatott vagyok,mert ha minden jól megy,ma megy haza Tancsu Gergővel. Szerintem biztos beköszön hozzánk. :wink:

Kép
flóra 11

Ma még egy délután!!!!!!!!!!!!!!
És veri a falat és veri a falat...........................

Kép
muzsuzska

Épp én is erre gondoltam, hogy ma a kiscsalád hazamegy! Szegénykék a nagy meleg után fázni fognak!

Kép
muzsuzska

Akkor legalább nem kell hallgatnotok. Minden rosszban van valami jó. Csak kipihenve nem vagytok. :(

Nálunk is esik az eső éjjel óta. :(

Kép
flóra 11

Igen, ma még itthon vagyok, a Szűz Mária jóvoltából. :lol: :lol: :lol:

Nagyon hideg lett. Be kéne fűteni. Holnap én is megfagyok suliban.

Kép
flóra 11

Tegnap este a munkahelyemen hallgattam az ídőjárást és azt hittem lefordulok a székről amikor azt mondta, hogy helyenként talajmenti fagyok! :evil:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi,pirim még nincs, de elvileg holnap lenne a napja. A hőm picit esett csak, 1 tizedet.

Kép
flóra 11

Ez komoly? Múlt héten még megdőlt a melegrekord!!!! :shock:
Trópusokon vagyunk? :shock:

Kép
flóra 11

Most ha nincs autó,ebben az esőben hogy mentek dolgozni?

Kép
flóra 11

Gondolom nem viccelt a meterologus. Most szenvedek, hogy mit vigyek délutánra ruhát ne fagyjak meg. A fehér köppeny alá nem tudok öltözni, a kantáros ruhát meg kínőttem. :D

Kép
muzsuzska

Van autó!!!!!!!!! :D Megvan a tettes kábel, kapott kontaktsprayt. 25 -én kiszedik és kicserélik, plusz olajcsere, fagyállót lecseréltetem, fékeket átnézetem stb........

Kép
muzsuzska

Hát legalább vastag zoknit húzz,hogy a lábad le ne fagyjon.

Kép
flóra 11

Flóra tegnap úgy bekajáltam, és olyan álmos voltam délután hogy szinte haldokoltam! :oops:

Kép
muzsuzska

Én is bezabáltam anyósnál. Jó húslevest főzött májgombóccal,bár a gombócok szétmentek. Volt rántotthús, sült csirke,sült krumpli, sütemény. Csak a salátáról feledkezett meg,vagyis ő nem szokott. Nekem hiányzott.

Kép
flóra 11

Holnap kell(ene) mennem dokihoz. Gondoltam,hogy munka után még odaérek,erre beraktak holnapra délutánra egy pedagógiai ülést. :evil: Nem tudom,mitévő legyek.

Kép
flóra 11

A doki azt mondta,hogy rögtön első nap menjek,amint megjött. Ha csak másik nap megyek,nagyon összezavarhatom a ciklusom? Mert gondolom Clostyt akar adni.

Kép
flóra 11

Ezen ne is gondolkodj, első az orvos, nem a lökött ig, nő!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Gergőnek!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Bár az is elképzelhető,hogy a hőgörbém alapján majd azt mondja,most mégsem kellmég Closty,várjunkkicsit. Mondjuk örülnék is neki,mert ez azt jelentené,hogy sikerült valamennyire rendbejönnömés elég a Duphaston.

Kép
flóra 11

Bárcsak rendbe jönnél!!!!!!!! Sikerülni is fog! :D

Kép
muzsuzska

Szilvi Benó merre vannak?????????????????????

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ez gyönyörű! A baba még hasonlít is Gergőre,olyan ducika! :D

Kép
flóra 11

Szilvi Füreden. Benó gondolom tanít. Mostanában nem tud tanítás alatt jönni.Sok az új tantárgya.

Kép
flóra 11

Igyekeztem! A többi kislányos volt!

Kép
muzsuzska

nekem mennem kell! 1kor indulunk!

Jó pihenést délutánra!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nagyon aranyos vagy! Puszi neked. Bírd ki a munkát!

Pá...

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló csajok! :D :D :D :D :D :D
Először is: nagyon hiányoztatok! :D :D :D :D :D :D :D :D
Másodszor: nem ér kidumálni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Továbbá:

- Gergő csodagyönyörű és nagyon örülök neki, hála Istennek, hogy minden rendben. Én nem hívom fel a Tancsut, ne haragudjon érte, de azért nem hívom, mert úgyis hívjátok ti, másrészt pedig hívják rajtunk kívül is egymillióan, gondolom. De nagyon sokat gondolok rájuk, és küldöm az erőt, amit most szereztem. :D

- Flóra, remélem, nem fog holnap megjönni! Nagyon bízom benne! Nagyon örülnék, ha már összejönne nektek végre (Flóra, Zsuzsi, Szilzi). Örülök, hogy a fiad jól érzi magát az albérletben.

- Zsuzsi, kitartást a szurihoz, és nagyon bízom benne, hogy te is hamarosan megbabásodsz! A kocsinak meg örülök, hogy végül csak lehet használni.

- Szilzi, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem taliztunk, én már erre készültem mióta, úgyhogy sajnálom, és azt is, hogy rohadt piri megint szemétkedik veled, 50 nap még nem volt azért, ugye? Mikor mész dokihoz? Szerintem nem ártana elmenned, hogy mi a szarért csúszik ennyit.
:twisted: Viszont örülök, hogy mész Olaszországba a tesódékkal, és tényleg, bocs, hogy elfelejtettem.

Én két napig voltam a tanfolyamon, és úgy éreztem magam, mint még sose, annyira ott volt a helyem, úgy éreztem, hogy megtaláltam, ami érdekel, ami mindig is érdekelt. Sólyom nagyon-nagyon kedves és egyszerű és emberi, semmi flinc-flanc, semmi alakoskodás, semmi testvéreim az Úrban stb. Fantasztikus dolgokról beszéltek, csodálatos hagyományokról, szokásokról, teljesen fel voltunk dobva. A Detti is jött, tehát együtt mentünk, nem kellett így eltévednem sem, mert Pestre beérve a Detti felvett és elvitt magával, aztán este feljött a Gy. is Pestre, és ott aludtunk a Dettinél, és utána onnan mentünk vissza a tanfolyamra. A Gy. pedig ment vasárnap egy versenyre, Siófokra, és 2. helyezést ért el. :lol:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: