A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Itt vagyok!!!Vagyis vagyunk még egyben :oops: Nem kapkod :) Már délután sírtam olyan elesetnek éreztem magam.De mostmár jól vagyok :lol:
Veronikusz!
Nem vagy semmi :lol: Mondjuk én is megyek egész nap, mindig.....Még a végén hamarabb megszülsz mint én :lol:
Dobj egy üzit azért ha már babázol :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
:D hát ma mentem a férjemmel mint az árnyék. DU is fent volunk négyesben a Normafánál, de nem mertem itthon maradni, olyan jó kis jóslóim voltak. :D :D :D De most megint semmi. :oops: Azért most este még kimosok két adag ruhát. :D
Ha akció lesz, SZÓLOK!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
Ez már nagyon izgi, amit itt műveltek! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

csajok, csajok........
nézegetek befele naponta többször, hátha.........

Heni

Kép

Kép
cancan

még a végén jó kis szülőszobás bulit tartotok bent 3an :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!
én még itthon egyben :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt !!!!
Még én is itt :lol: 10-re megyek ctg-re utána jelentkezem :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Jó reggelt!!!
milyen rendes a pocisaink vannak :lol: :cry:

Iszonyat hideg van kinnt :shock:

maj dmég jövök :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Jól van lányok... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Én is egyben! :lol:

Veronikusz, egyeztetnünk kellett volna, mi most megyünk a Normafára gyermekvasutazni... Asszem előveszem a kabátot-kesztyűt-sapit, amilyen idő van... :shock:

Dorka! Drukk a ctg-hez!

Mindenkinek szép vasárnapot!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Mi ma nem tudtunk volna menni. :oops: Férjem elment dolgozni már korán reggel, én meg mosok, vasalok, rétest sütök. :D (kihasználom, hogy most nem vagyok olyan kripli mint tegnap :D ) Szofi meg tiszta takony. Remélem csak a foga miatt!!! :cry:

Dorka!
Mi volt??? Mikor mész megint??? Mit mondott Vida???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!
ez a mi sorsunk :lol: :cry: az én férjem is dolgozik :cry:
én is mosok, főzők, takarítok, függönyt mosok :?

Dorka??ctg???Szülsz???

emano/Andi
KépKép
emano

Kismamiknak pirospont :lol:

Dorka????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, csatlakozom a főzők, mosók - takarítók táborához...... :x

Heni

Kép

Kép
cancan

:D :D :D :D :D

Dorkaaaaa??????????
Vagyunk Veled egy páran! :wink: :lol: Hajráááá!

Kép
vkbrigi

Énisénis. Dorkaaaaa!

Kép
Kép
kriszta36

Hahó innen is egy hatalmas drukk.... illetve inkább 3 :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Dorka
csak nem??????!!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

HAlihóóóóóóóóó!!!
NEEEEEEEEEEEEEEEM itthon vagyok.....próbálkoztam hátha szülhetek, de nem.....azt mondta Vidadoki, hogy jól van a bébi, semmi gond vele...kedden reggel fél 8-ra megyek ha addig semmi akkor lehet, hogy burkotrepesztünk :lol:

NA megyek megetetem a családom :lol: MAjd még jövök.....
KÖszi mindenkinek!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka: legalább látszik az alagút vége........ +++++++++++++++

Lányok, nem akarok itt pofátlanul "kereskedni," de:
van egy db 20as ( kisfiúnak való inkább) sötétkék- pici narancssárga betétes magasszárú "supy" márkájú ( www.supy.hu) ortopédiai kiscipőnk, szinte vadonatúj állapotban , talán kétszer volt Beni lábán és egy szintén 20as egyetlen egyszer SEM használt, barna-barna-kockás szandálunk ( szintén supy) . Sajnos ránk már kicsi.
Azt tudni kell, hogy nagyobb számozású, tehát inkább 21-nek felel meg. Fotót is tudok róla küldeni akit érdekel.
A cipő és a szandál eredeti ára 8990 Ft én 5000ért odaadom a cipőt és 4000ért a szandit.
Bocsi, ha szúrja a szemeteket, de nem akarom bespejzolni , akinek ekkorára van szüksége nagyon jól jár vele, mert gyógycipő.
a weboldalon utána tudtok olvasni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka!
Vida doki most hogy hogy bent volt??? nem azt mondtad, hogy ő most éjjel lesz ügyeletes????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka Ááááááááááááááá...
Ez annyira "rossz" már ilyenkor. Emléxem, mit össze kínlódtam...
Viszont egy kád jó meleg fürdő?????? Meg ha még van érkezésetek
:P Veronikusz neked is szól :P
Apa is segíthet... :D :D Nálunk bejött. Ebben a sorrendben! :D :D :D

Kép
vkbrigi

+ tonic :lol: :lol: :lol:
de eszküszöm én már a bábakoktélon is gondolkoztam.......végül nem volt hozzá bátorságom.

Dorka! Nálad még nem nézett Vidadoki magzatvizet?

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
hát! ha nekem Mészáros azt mondaná, hogy másnap megindítja, akkor tuti hogy innék ilyen bábakoktélt. Még is csak humáusabb mint egy infúzió és még beöntés se kell akkor. :oops:

Brigi!
már próbáltuk, de nem jött be :lol: :lol: lehet az volt a baj, hogy én "csak" zuhanyoztam előtte???? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tonic benn van, most iszom a málnalevélteát.Bábakoktélt nem merném meginni az tuti.
Veronikusz!
Gondolom ott van reggelig....Ezért is bízom benne még, hogy hátha beindul még ma vagy az éjjel :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

A sógornőm mesélte, hogy a szülésznője azt mondta, hogy az indítás előtti éjszakán szoktak beindulni a szülések, mert akkor már a "minden mindegy" állapot van, és megnyugszik a kismama, és nem foglalkozik vele, hogy jaj miért nem indul már.

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
Te Berkét is tovább "cipelted" :D mint a kiírt időpont. Mennyivel? Lányzó már tovább van bent?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Látom még mindenki 2in1 :D :D :D
Nagyon izgi...de tényleg nagyon...

Képzeljétek voltunk nemrég vendégségben ismerősöknél...és hát Dani ott is hozta a formáját...babázott, felvette a királynős koronát meg ilyemsmik.
Aztán végülis az lett a vége, hogy akiknél voltunk azok azon röhögtek, hogy lehet, hogy egy kis bu..t nevelünk Daniból :evil:
Szóval egy kicsit rosszul esett, mert én úgy gondolom, hogy elkerűlhetetlen, hogy ne játszon csajos játékokat hisz kiskora óta körűl van véve velük...

Na mindegy csak ki akartam nyavalyogni magamat, hogy mik történnek velünk :?

Kép

Kép
cukipofa

Erről az a véleményem, hogy elég primitív megnyílvánulás volt, már bocsi. Nem csoda, ha felhúztad magad.
Van nekik gyerekük?
Hogy lehet egy 15 hónapos gyerekre azt mondani , hogy b....zi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Beni is ringatja sokszor Szandi babáját......

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!
Berke is tovább maradt 2 nappal, a kislány pedig elvileg papíron 10-re volt kiírva, úgyhogy Ő még tovább marad mint a Berke maradt.....
A vonalzóm az teljesen el van kalibrálva.......szerinte a terhesség 41 hét...vagy legalábbis az enyém annyinak írja.Neked is már csak 4 nap van kiírásig??????????????????most nézem ........nagyon izgalmas....... :!: :!: :!: Tuti talizunk bent!!!!Ha csak én nem hordom 46 hétig :lol: :lol: :? :oops: :twisted:

KépKépKépKép
vdorka3

Mondom én, hogy a végén még majd bent buliztok a szülészeten.....
Mi meg majd megyünk nosztalgiázni .... ( na jó, csak vicceltem ) :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Pocisok hajrááááá!!!!

Emmus a kiirt napon született de nekem már minden bajom volt, főleg hogy Zsu már otthon volt Micával és egy napon akartunk szülni :D De higyjétek el hogy ki fognak jönni ha még úgy is tűnik hogy nem :D

Kati!
Az ismerősöknak üzenem hogy a babázás nem csak azoknál a fiúknál van akiknek lány tesójuk van hanem természetes utánzási folyamat. Ezzel a gyerek az édesanyja gondoskodását és szeretetét ruházza át amellyel az érzelem kifejezésének útjára lép= szocializálódás... szeretem az ilyen hozzáértő beszólásokat....
Csak zárójelben jegyzem meg hogy az unokaöcsém a 3. szülinapjára egy ugyanolyan babát kapott mint Emmájé mert imádta az övét és fiú tesója van.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

sziasztok!

Látom még mindenki egyben van! :lol: :lol: :lol: Tudom ennek az ikonnak Ti nem örültök....
De legalább pörög a fórum :lol: Nem is tom, hogy mikor volt ilyen "forró" a hangulat....

Veronikusz,
Nekem anno a Várnai Gabi mondta, hogy az első szülés hosszú szokott lenni, a második gyors viszont a harmadik a kettő közötti... Mert az anyuka nem tudja, hogy mikor van itt a most. Hát nem tom, bár ahogy ismerlek, szerintem Te olyan leszel mint a "villám" :lol: Már annyira kíváncsi vagyok!! :lol:

Dorka,
Kitartást, tudom ez már a vég... De még gyerköc nem maradt bent, szóval fel a fejjel.

Eni,
Halkan gratula a kis puncishoz! :lol: :D Benőke, hogy van?? Krupp-al hogy álltok? Jön ez a szar nyálkás idő. :cry:

Nemes Gabiról nem tudtok semmit??

Steffi??? Gyuzsot is rég láttam.... :cry:

Nem tom hogy mi van, de a lányaim ma délután non stop sírtak... Gondolom érzik a holnap "szép" időt... A fejem szétszakadt, hányingerem volt szóval már csak egy forró fürdőre vágyom! :D

Bocsi, hogy nem írtam külön-külön mindenkinek de még nem tudtam végig olvasni mindent....

Holnap pótolom...

Jó éjt!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Halihó!

Tudom, hogy elég primitiv megjegyzés volt tőlük...
Engem igazán nem zavar, hogy így játszik, mert hát ugye ő Orsival játszik még egyenlőre.
Orsi eg általában hercegnőset játszik vagy babázik...
Mondjuk most éppen vonatoznak, de nekem egyenlőre eszembe se jutott, hogy na majd mi lesz, főleg, hogy ugye a szexualitás nem a nevelésen múlik...ha az lesz akkor babázás nélkül is az lesz :)

Cancan!
Pont akartam kérdezni, hogy Beni is szokott Baby bornozni????? :D :D :D
Ha jól láttam akkor Szandinak az van nem??????

Borsa!
Köszi a megnyugatást :D :D :D

Vica!
Réka vonalzójával valami nem stimm... :roll:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Most érkeztünk Bécsből, ott hétvégéztünk (én még csak átutazóban voltam). Nagyon szupi volt, majd teszek képeket.
Jövök itt ezerrel, első dolgom, hogy olvasgassam a Pocakosokról a jó híreket, de mit látok, ezek a gyerkők továbbra is felcsigázva tartanak minket! :lol: Tényleg nagy buli lesz a szülészeten csajok, hajrá nektek, most már illene együtt érkezniük a babáknak! :lol: :lol:

Kati, ne törődj vele, annak idején én is az autókkal játszottam a fiú testvéreim mellett, egyáltalán nem érdekeltek a babák. Oszt látod, van két szép gyermekem, a FÉRJEMtől...
Elég nyers humoruk van az ismerősödéknek...

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!

még itthon, bár reggel ha leadtam a lányokat, megyek CTG-re :lol:

Cukipofa!
ismerőseid :twisted: :twisted: :twisted: primitíííív egy beszólás! már bocsi! :oops:

Vica!
hát! ha választhatnék én már "gyors szülés" ügyeileg nem fejlődnék vissza. :lol: (csak annyira max. hogy beérjünk a férjemmel.) Különben úgy bírom őt. Minden reggel megkérdezi, hogy mehet-e még dolgozni. :lol: Azért azt meg csak fogom tudni, hogy mikor van itt az idő!!!! :shock: :D Szombaton se rohantunk be mikor 8 percenként jöttek a jósló fájások (DE 10-től este 10-ig) :D Azóta viszont csak hébe-hóba jön 1-1 :oops:

Dorka!
hogy vagy????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!!!

Veronikusz!
Látom még egyben :lol: bevárjuk egymást :lol: A legújjabb, hogy éjjel felébredek és nem tudok visszalaudni...most is ébren voltam éjféltől 2-ig...volt kb 5 fájásom majd mondanom sem kell, hogy semmi...ráadásul meg is vagyok kicsit fázva, el van dugulva az orrom, úgyhogy azzal is küzdök éjszaka......de ettől eltekintve semmi bajom.....
Te???gyere majd CTG után :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Eni
boldog névnapot :lol:

pocisok hajrá :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

pedig én már azt hittem, hogy a hétvége után meglepire érek ide :D :D
hajrá lányok! látom a csoportos kedvezményre hajtotok, szeretnétek, ha egy szoba csak a tietek lenne. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

ENI! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK ÉN IS!

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, Dorka!
Mindennap gondolok rátok! Izgiiii

Dorka!
Azt álmodtam pedig szombatra, hogy 4ujjnyival bent vagy és Vida még akkor is türelemre intett :D Egyébként szerintem tök jó fej, hogy megadja az esélyt a babának, hogy akkor jöjjön kifele mikor ő is úgy gondolja már. Más 2ujjnyinál burkot repeszt és beköti az oxit, nem?! Szóval csókoltatom! :lol: :lol:

Vica!
Köszi, hogy írtad ki volt Rékával! A lányaid tündérek!

Andi!
Nagyon köszi a csomit ideért!!!! Drága vagy nagyon!!!!!

Kati!
Hát az ilyen okos beszólásoktól falra mászok. Akkor ezekszerint az én fiam is buzi lesz, aki előszeretettel próbálgatja a cipőimet és veszi fel a táskámat és még csattot is rakat a hajába? Majd összehozzuk őket :roll: :lol: :lol: Csak vicc volt, de erre már nem lehet mit mondani...

Szép napot ebben a hülye esős időben!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni és Enci (Nemes Gabi hol vagy?)!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Eni!
Gratula a kicsi lányhoz!

Veronikusz, Dorka!
Most már várjátok meg egymást!

Vica!
Hogy bírod a kettőt? Én még mindig küzdök, ha mindenki itthon van. :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Eninek és Encinek boldog névnapot!

Kriszta,
Hát mit is mondjak... :? Szóval tegnap este duó-ba nyomták a sírást, ezt betudtam az időnek. Ma Lili nyügi mügi, Rékát viszont nem tom kirobbantani a TV elől, mert ELMO-t néz :x Amúgy nagyon nehéz, mert Rékának mindig akkor kell vmi, amikor épp etetem Lilit... Szóval hol a nyakamban csüng ilyenkor, hol a lábamon ugrál stb. De neked ezt nem kell bemutatni. Tejcivel hogy állsz? Anyós nem szól bele?? Az enyém megkérdezte mikor hazajöttünk, hogy van e elég tejem :evil:, rögtön rávágtam hogy igen, azóta nálunk ez tabu........ :D

Steffi,
Martinnal ki lesz ha mentek szülni? Lassan a nagyfiú 2 éves lesz! :lol:

Cukipofa,
Köszi :lol: Titokban fiatalitani akartam a lányomat. :D Szerintem sem szabad oda figyelni ezekre a beszólásokra... Én is mint a Vali, autóztam a bátyámmal, sőt katonákkal is játszottam és lám itt vagyok... Megjegyzem, hogy Réka imád autókkal játszani :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Etetés alatt nálunk is mindig valami nyűgje van Pankának. A kakilás a leghúzósabb, mert azt nem lehet halogatni, a többit nagyjából megérti, hogy majd.
Tej van elég, de Petikém nagyjából leszokóban van a szopizásról bár még nem adtam fel. Gondolom, cumizavar, és amúlt hétvége óta van, amikor alig akart enni ciciből, de kiabált az éhségtől, így megetettem üvegből. Most meg fejek.

Kép
Kép
kriszta36

Enikőknek boldog névnapot!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok

én is itt. csak már többször próbáltam feljönni, és ledobott hogy nem jó a jelszó :twisted: :twisted:

Vbea/Eni Isten éltessen nagyon sokáig!!!!!Jó egészséget kívánok!!! látom pocakosodsz :lol: képeket majd kérünk ha lehet...

hú lányok rég voltam, de azértolvasgattam, meg néztem hogy ki szült meg azóta?? látom Veronikusz még egyben :D

Velünk annyi történt hogy Enci ovis lett, délelőttös, fél 1 re megyek érte. Így délelőtt egymagam vagyok :D
1 hete járunk nagyon tetszik neki...
a rendes oviba nem vették fel,mert ugye nincs még 3, ugyhogy elvittem oda ahova a bnőm lánya jár, 7en vannak, vagy 8an,
szóval kislétszám....
nagyon szimpi az ovónéni... nagyon jól felszerelt az ovi is.
Szóval ilyen változások vannak mifelénk, igaz most a kajáláéssal van némi visszaesés, de azt mondják ez természetes.
Változás történt a kis életében,neki is meg kell szokni stb.
Kriszta azt hiszem te voltál igy Pankával? mármint az evést illetően?te írtad hogy nem eszik ill. keveset....ha jól emléxem :oops:
Enci is inkább turkálja a kaját, szóval azt veszem észre hogy valahogy nem érdekli az evés...Mondjuk húslevest imádja, abból 2 tányér is jöhet,,, de a többi.... :?
Ovó néni azzal bíztat, okosak a gyerekek- annyit eszik amennyi kell neki. És a lényeg hogy magától egyen,ne én etessem.
Tapasztalatok? vki? "hogy tegyem érdekesebbé az evést?"
pedig odaülünk rendesen, hagyok neki bőven időt,hogy 1ül ehessen,de egy idő után otthagyja ,és elmegy mást csinálni.... :oops: Rita! ha olvasol a te véleményedre is kiváncsi vagyok!!!

Kép
gablaty

Elküldtem nehogy elszálljon...

Enci nevében is köszönöm szépen a köszöntéseket!!!!! :lol:

Látom azért mindenki jólvan!!!!! :lol:
Akit nem nagyon láttam Barbi, Lilluska...
de lehet hogy visszább kell olvasnom... :oops:

Steffi, megkaptam a hi5-t, én regisztráltam is, mert többen is küldtek olyat, de igazából még nem tudom hogy müködik :oops:
még át kell tanulmányoznom... :oops: meg képet felrakni stb.
te hogy vagy?/vagytok???? friss kép???

Ancsa??

Kép
gablaty

Heni! utólag is nagyon boldog szülinapot Benedeknek!!
:lol: és nagyon jók a képek! nagyon aranyosak!!!!! és Szandi már iskolás? hogy megy az idő :oops: :oops: nagyon csinos volt ő is az első napon... hogy tetSzik neki a suli,,????

hAJNI!! Áron baba tündéri!!! :lol:

na most megyek, ennyi elég volt belőlem...
mostmár sűrűbben jövök (mint régen)
puszi mindenkinek

Kép
gablaty

Lányok! Köszönöm a köszöntéseket... :wink: ENCI, BOLDOG NÉVNAPOT NEKED IS!

Gabi, na végre itt! Jól hangzik Encinek az ovis dolog. Nagylány már.

Steffi, voltál eszemben, sokat gondoltam rád. Nekem a hétvége förtelem volt. Ismét anyumék, anyósomék, úúúútálom az ilyen túrákat. Pláne, hogy messzemenő következtetéseket vonnak le arra nézve, hogy nevelem Benét. Mindezt persze kemény pár óra alapján. Annyi hülyeséget hallottam, hogy vasárnapra szó szerint belebetegedtem. Mióta terhes vagyok, nem voltam még ilyen szarul. Szóval anyós pl el akarta rángatni MELLŐLEM a gyereket, mire közöltem, hogy "ok, most elmehetsz, de ugye egyébként nem mész el mindenféle idegen nénivel?!" :lol: Anyós megsértődött, én összeszólalkoztam vele, a végén már ordítottam vele. Ja, ott volt még Férj nagynénje is, na amit én kaptam.

Egyébként hab a tortán, hogy anyós azzal indított, "azért örülsz ugye, hogy kislány..." :shock:

Szóval ma bőgök, teljesen kész.

Benedek totál káosz, orra folyik stb, uncsitesója tök beteg, de összeengedték őket, mert "milyen aranyosak". :?

Na, bocs, a hosszúért.

Igazából a lényeg, hogy HAJRÁ DORKA-VERONIKUSZ-ZSOFESZ!!! :D :D :D
vbea

Gabi!!
végreeee!!!
Enicek boldog névnapot!

Cukipofa
hát,nem semmi beszólás!!!De miért is baj, ha egy fiú lányos dolgokkal játszik?????!!!!!!szerintem teljesen normális.......ahogy Borsa írta

Eni
szeretjük az anyósokat :lol:

bocs ma kicsit depis vagyok :cry: fáj a fejem3 napja+mára a torkom is :shock:

majd próbálok még jönni

Steffi
majd válaszolok az emailre :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: