A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Ki miben altatja a babót?
20150601134430

Wera nincsen másik gyerköcöm, a férjem előző házasságából van egy 8 éves kisfiú, de nem velünk él, csak ugye a tábliba ugy volt hogy testvérek száma, és végül is fél testvérek Vivivel! :)

Nálunk is eléggé lehűlt a lakásba, én is ezzel vagyok bajba, hogy nemtudom mit adjak rá. Hosszújú badyba van egész nap meg éjszaka is, de nem kéne még adni rá valamit? Túlöltöztetni se akarom. Elég sokat hapcizik egy pár napja, remélem nem lesz megfázva.

Kép
linda24

Én ma hosszú ujjú vékony pamut rugiban és a vastagabbik takaróval takarom be. Eddig rövidujjú body volt és vékony pléd.

+1 kérdés: mivel lehet kezelni a piros popót?? Eddig nem volt ilyen gondunk, de most vagy 2 napja durván piros. Szinte sebes neki. :cry: Gyógyszertári sárga cimkés krémet hsználunk és mióta ilyen, neogranormonnal is kenem, de csak rosszabb lett. Törlőkendőt váltottunk (niveáról pempers-re :roll: ) lehet h attól van?????????
Vendég

Linda - éééértem mááár!! :D
Nóri mindig sokat hapcizik, ez a piciknél még teljesen normális. Akkor van gáz ha már csorog is az orra.
Én ma napközben hosszú ujjú body-t, nacit és vékony pamut mellényt adtam rá. Hideg volt, én is fölvettem egy pulcsit. Még a mamuszomat is előszedtem!! 8) :lol: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 14:51-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 14:51-kor.
Vendég

Kata, el se hinnéd de ma megint nem látszik semmi! Örülök neki, h holnap megyünk kivizsgálásra, mert ez nem normális ahogy mostanában van! Aki először megvizsgálta egy kis fiatal dr.néni volt, de szegény elég tanácstalan volt, ezért megnézte a szakorvos is, ő visszarendelt holnapra minket kivizsgálásra!
Miből szokott állni, egy kivizsgálás, csak h mire számitsak? Vagy ez változó! Azt mondta pisit ne vigyünk,ha nem lázas?!
És tényleg nagyon köszönöm!
Örülök, h jól sikerült a keresztelő! :wink:

Patr, ne várj minket a moszkván nem megyünk! :cry:

Csináljatok jó sok képet holnap! Remélem a következő talilra mi is eljutunk!
bencuri

Wera. Sudocrem próbáld meg! :wink:
Elég drága, de nagyon jó! Nekünk volt a kórházi csomagba egy kis doboz. 8)
bencuri

wera!
Lehet törlőkendő váltástól piros popó. Nekünk arra a Sudokrem vált be. állítólag jó drága már a kicsi tégely is (itt nem lehet kapni, tesóm küldött nekünk), de tényleg jó, és abból kevés is elég. Én amugy sima popsikenőcsöt használok Laurának, csak mikor látom, hogy jobban kicsipi a kaki a fenekét, vagy valamitől pöttyös lesz, akkor kenem a Sudokremet! És azt már fején lévő pöttyökre is kentem vékonyan.

Talin tényleg csináljatok minél több képet, legalább ugy lássalak benneteket! :)

d.dodó

bencuri!
Egyre gondoltunk... és majdnem egyszerre is írtuk! :wink:

d.dodó

Dodó :D
bencuri

Vercsinek Nagyon Boldog szülinapot! :D [/b]
bencuri

Jó szórakozást holnapra! És kérünk sok-sok képet!

Kép
dittke

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 14:52-kor.
Vendég

ÁÁÁ! Lehányt! :(

Kép
dittke

Jaj de gyönyörű! :D

Kép
dittke

Wera: a sudokrem nagyon jó!!! Nagyon vékonyan kell vele bekenni. Ha jösz holnap adok! Találtam itthon eggy kis tégellyel.

Bencuri: nagyon sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de azt még inkább, hogy Bence még mindig nincs jól. egyszer már csak talizunk!!! Vagy már sohasem jön össze? (A kórházban is mindig elkerültük egymást hajszál híjján amikor meg taliztunk nem tudtuk egymásról, hogy mi vagyunk :? )

Tali: holnap media markt!!!! 10-kor!!!

Csak pár képet hoztam, nincs időm!
A legfontosabbat majd elfelejtettem: LEVENTE MA 820-AT EVETT!!!
Na nehogy azt hidjétek, hogy megjavult az evése csak sikerült mindig alvás után félálomban megeteni és éjjel elég nyűgős volt és sűrűn ébredt. :roll: :lol:

Képek!
Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagyon aranyosak a fiúk!

Kép
dittke

Titi. milyen aranyos Levi! (persze Olivér is :oops: )
Vendég

Kép

Ez lemaradt!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata, Dóri tündéri! :D

Titi, hát igen valahogy nem akar összejönni ez a tali, de bepótoljuk! :wink:
Nagyon jók a képek! Milyen nagyfiús Olivér a képen! :D
bencuri

Nagyon jók a képek! Kis huncut! :D

Kép
dittke

Titi: :D
bencuri

Sziasztok!

Bocs, tegnap esküvő volt ( úton voltunk 13.30-20.30ig, mert közben egy szülinapra is beugrottunk), későn értünk haza, de a kisasszony egy HŐS volt, össz-vissz ha 10 percet sírt egész délután és sokat aludt( persze kendőben)! És annyi mosolyt villantott, nagyon édes volt :)

Ma meg anyósomék telkére mentünk. Ma is aludt vagy 4 órát mindösszesen, alig sírt. nyílván a jó levegő is tette. Imádnivaló.

Kata, Ti nagyon szépek vagytok!

Bencuri-Viki! Nagyon gondolok Rátok!

Ági, írok sms-t egyeztessünk!

Roni, remélem rendbejön otthon minden!

Wera, sajnálom, de hátha rendbejön még a lift!

Akkor holnap 10 óra Media Markt! Várom hogy lássalak titeket!

Kép
andkata

Ági! nem vagy a telolistán, így nem tudok neked írni!.....

jelj kérlek!!!
Vagy tudja valaki Ági számát?

Kép
andkata

Tita, olyan szépek!

Potyka, Ti jöttök???

Kép
andkata

A.Kata, nekem sincs meg! :cry:
bencuri

A.Kata, rendes volt Adéltól, h ilyen jól viselkedett! :D
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 14:53-kor.
Vendég

Andkata - nekem megvan, mindjárt átküldöm.

Nóri még mindig nem alszik. Tök kész vagyok. Hogy lesz ebből kelés reggel??? :roll:
Vendég

Ezek a mai gyerkőcök! :roll: Iza se akar aludni!!!

Kép
dittke

sz.andi ha még nem oldódott meg a problémád, én szívesen segítek, de csak most olvastam és látom hogy sos lett volna... á már látom hogy megoldódott. de majd akkor legközelebb szólj ha fordítás kell. :)

BABU HA MÉG OLVASOD ÉN NAGYON SZÍVESEN ELVISZLEK, A 17 KER FELÉ MEGYEK!!! TELCSISZÁMOM KÜLDÖM PRIVIBEN ÍRJ SMST HA MÉG EZT OLVASOD!!!

Cs. pótlék, nekünk ugrott egy havi mert visszamenőleg csak 2 hónapot fizetnek, de én még mindig nem tudom beadni a papírokat, mert pécsről a kórházból nem jött vissza az igazolás hozzá... Így jártam... Remélem nem bukunk még egyet... :(

csajok szerintem nincs mégegy anyuka aki annyi módszert kipróbált cumibenntartásra mint én. Először ugye próbálkoztuk a kitámasztással, de ahogy fordult a feje, kiesett. Aztán jött az, hogy (ne kövezzetek meg) beragasztottuk a szájába... :) Azzal a tapasszal, amivel ragasztani kell a száját. :) Aztán jött a selyemszalag a fej körül, aztán volt cumisüveg csak cumirésze kivágva formára, aztán kalapgumival fülre akasztva. De egyik sem jött be... Ha valakinek sikerül valami módszer, szóljon. (Ja, most a keresztbe teszem be verzió fut... :)

ronix, szerintem túl sok képet próbáltál egyszerre, azért nem jött össze.

mit adunk a gyerekre... Éjjel egy hosszú kezes-lábasban alszik, nappal meg általában nem vagyunk itthon, akkor meg mindenféle van rajta. :) Általában adok rá egy body-t és felülre egy pulcsi alulra meg naci és zokni hozzá. de ma voltunk vásárolni és kapott egy csomó tök cuki cuccot. :) :) :)

vera, van egy boraxos popsikenőcs, ami állítólag nagyon jó... én sudocremet használok, meg most huggies popsitörlőt. és nagyon szép a popója. :)

Ja, kórházi csomag... Mi nem kaptunk semmit. Merthogy Eliotot nem kiadták, hanem át másik kórházba ahol viszont nem ott született (értitek) és ott meg azért... :(

Nagyon szép képeket láttam. :)

Jó lesz tényleg holnap talizni. Remélem jól sikerül és mindenki aki szeretett volna és lehetősége van rá, tényleg el tud jönni. :) Na most megyek, mert fel kell kelteni a fickót hogy egyen aztán szunya. :)

Mindenkinek jó éjt és akkor holnap tali! :)

KépKép
muffin

az én lányzom már egy órája szunyál! 8)
bencuri

halihó,
vagyok ám, csak vendégeskedtünk :D

Andkata, én már készülök holnapra! 8) Mindjárt megyek és kidobom a kocsiból a gyerekülést hipp-hopp! Ja, és szükségem lenne rád, mint mitfahrerre, úgyhogy légyszi gyere! :D

A telószámom küldöm priviben, jó? Reggel 9 körül érünk haza az oviból, itthon rövid szerelés, esetleg plusz pelusozás+kajcsi röviden, aztán usgyi. Amikor elindulunk, felhívlak, jó? A kicsi úton megyek a Bécsi út felé, majd onnan a hosszú házhoz, addigra már nem lesz szerintem dugó.
Babakocsit akartál volna hozni? Írtam, hogy csak az esernyős fér be (az sem tutira, de abban azért bízom :roll: ), legjobb lenne, ha kendővel jönnél, az tuti befér 8)

Na, majd megoldjuk :D

Tortaképet küldök, isteni lett! Bár egész délelőtt sütöttem (és ebédet meg a nagyi küldött, úgyhogy csak torta+pogi volt a téma délelőtt! Szonja segített :D mint Olivér Titinek :D

Vkata, gyönyörű a lányod abban a ruhácskában! Egy angyalka!

torta:
Kép

és mi:
Kép

KépKép
szkagi

Tortát szeretnék! Nyami!
Én egész nap a fenekét ráztam a drágának. Mint most is. Reggel 6-kor kellene kelni. :cry:

Kép
dittke

Ági:ügyes vagy-szép lett a torta!Nagyon ari a Kis lányod!

Néhány gyors kép a nagyon jól sikeredett szülinapról:
Kép

Nagy munkában vannak:
Kép

Nővérem Domival-mindketten mocorogtak azért homályos:
Kép

Nagyon jó szórakozást holnapra,várjuk a sok képet
:D

Kép
Kép
Kép
kike

Á,de hülye nagy az utolsó-bocsi :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Na szóval valami normális méretben:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kata: Dóri baba csodaszép!!!
Holnap akkor veled is ott tali, mert nincs értelme elötte összefutni. Neked a legegyszerübb a metro.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Én is letöltöttem ezt a képszerkesztő progit. Nagyon jó! :) Teszek is fel egy képet amit csináltam!

Kép
linda24

Íme!
Kép

Kép
linda24

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látszik, ez már így marad, hogy én hétvégén nem tudok jönni.

A nagylányom ittjon volt, sajnos csak úgy repültek a napok!
olyan nehéz volt elengedni ismét. Én hülye, még bőgtem is!

Emma jól viseli a lehűlést, egyedül az öltözködéstől borul ki a bili.
Ő mindíg úgy szunyókál, hogy hátul simizi a haját.
No, ez odakinn sapiban nem megoldható, ettől tegnap iszonyúan bepörgött...
Amúgy rajta most egy hosszú újjú plüssrugi van, de alatta semmi.
Tegnap apa vett neki egy kis kabátkát. olyan szsuoer! Nagyon tetszik.

Wera!
A piros popó lehet a törlőkendőváltástól. mi ugyan pamperst használunk, a sensitivet, de a levendulástól Emma segge is piros lett. Annak ellenére, hogy mi csak Sudocremet használunk.
Amúgy nekünk a legnagyobb tégely van, ezt 2900 valamennyiért vettem, de alig hiányzik belőle, mert ebből nagyon kevés kell.
Szerintem igencsak megéri.

Ma megyek nőgyógyászhoz, mert én még nem voltam kontrollon! :oops:
Már előre borsózik a hátam....

1 órára pedig a gyerekdokihoz megyünk, szurira. Kíváncsi vagyok, mekkora Emma.
A szuritól viszont remélem, nem lázasodik be. biztos- ami biztos, mára csak dajkálást szerveztem magamnak.

Irígykedem a tali miatt, remélem Budapesten nem esik az eső... Mert itt igen.
Képeket várok tőletek!
Vendég

Jó reggelt!

VKata!

Dórika egy meseszép hercegnő!!!

Titi, Ági, Linda, Kike!
NAgyon jók a képek!

Talisoknak jó szórakozást mára! Öltözzetek fel alaposan! Képet! Képet! Képet!

Mi jól aludtunk. Bubu a tegnapi magához számított kevéske alvás miatt már 8kor horpasztott. Fél 2kor kelt, rotyira. Igaz akkor öltöztünk is, mert amint cseréltem a pelust le is pisilte ügyesen. Után 6 körül kelt, most is durmol.

Ő is kezeslábasban alszik. A keze viszont nagyon hideg.

Én is előszedtem tegnap a vastagabb takarókat, most is egy nagy csésze forró csoki mellett ébrdezem.
20150601134430

Asszem, iszok egy kávét, mert egy csomó betű kimaradt, vagy mást írtam helyette... :oops: 8)

Amit pedig nem írtam, nagyon jók lettek a képek, amiket csináltatok!

Dórika pedig nagyon elbűvölő a kis csini ruhájában! olyan, mint egy kis tündérke. már csak a varázspálca hiányzik! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Itt is esik az eső, már 3-kor is esett. de nem tud eltántorítani a mai kiruccanástól!!! Nagyon remélem senkit sem!!!! :wink:

Mi nem aludtunk túl jól. Ahoz képest, hogy este 9 körül evett 170-et 3-kor már ébredt. Akkor megevett 160-at és 7 elött ébredt (sajnos nagyon) annyira, hogy nem tudtam megetetni. :cry:
Próbáltam visszaaltatni, de nem tudtam, most a barátaival beszélget. Lassan készülődni is kell, de nem hiszem, hogy indulás elött még meg tudom etetni. :roll:
Ma nem sokat fog enni ahogy elnézem.... :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szegény Emmácska! Mi lesz így a szabadtéri alvásokkal? :(

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kata: (ha olvasol még) 9,22-re vagyok Újpest-központban, ha gondolod ott talizhatunk.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Nagyon szuper képeket csináltatok! Minden baba édes!

Vkata! Dóri nagyon csini a rucijában! :lol:

Gondolom ma délelőttre kihal kicsit a topic, de nem baj, remélem már délután tudunk képeket nézegetni!
Jó szórakozást, érezzétek jól magatokat!

Jázmin is felkelt 3-kor, vagyis nyüzsgött álmában, így megetettem. Szerintem fázott, pedig be volt takarva, csak ez az ágynemű szerintem nem olyan meleg. Reggel rádobtam egy melegebb takarót, azóta nyugodtan alszik. A keze is hideg volt.

Tegnap voltak itt barátnőmék a 6 hetes kisfiukkal. Csináltunk képeket, majd felrakom.

Itt is rossz idő van, esik az eső + hideg! De a Westendben nem esik :lol:

Marcsi! Jázmin is kapaszkodik a hajába a feje búbján, úgy alszik el, de ha nem tudja megfogni, akkor sincs baj!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 14:54-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Minket sajnos eltántorított ez a pocsék idő a talitól. Gyalogszerrel nem merünk nekivágni, remélem megértitek. Borzasztóan sajnálom. :cry: Pedig Nóri is készült, felébredt már fél 7-kor! :shock: Nem is tudom mikor ébredt utoljára ilyen korán! Pedig este 10-kor aludt el, aztán 4-kor szopizott, szóval még húzhatta volna egy kicsit a szunyát.

Sajnos a DM-be muszáj lemennem ma, pedig nincs olyan cipőm ami nem ázik be már 3 pötty esőtől is... :roll: Még jó h Apa szabadnapos (VÉGRE!!) így manócska itthon marad vele. SZegénykém, nem volt már lent vagy 4 napja. :oops:
Ja! És veszek ám Sudokrémet is, nagyon köszi mindenkinek aki ajánlotta!!! :wink:
Marcsi - Nóri is úgy alszik el h birizgálja hátul a haját! :lol:

Vidokata - Dorci olyan abban a fehér szerkóban mint egy angyalka! Csodaszép!!! :D És milyen ügyes h így bírta a keresztelőt! Tényleg angyalka na! :wink:

Szly - én is mindig gondban vagyok h Nóri fázik-e vagy sem. A keze-lába az esetek 90%-ában jéghideg, de vizes is egyben, mert izzad! :shock: Az a durva h akkor is ha nincs meleg. Ki érti ezt?

Isteniek a képszerkesztős megoldások!! Egyszer majd én is csinálok, de egyelőre még le se töltöttem.
Vivike tüneményes kismanó, Levi meg mintha a bátyja klónja lenne! :lol: Evésben is üthetne rá a kis rosszcsont, nem igaz Titi? :wink:

Mindenkinek jó szórakozást kívánok a talihoz! Remélem legközelebb mi is ott lehetünk!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: