Psandi: köszi a hozzátápis infókat. Ari vagy.
ZSuzsi: karácsonyfa szupi ötlet.Muffinhoz gratula
.Ügyi vagy te nagyon. Hogy van mnég erre is időd? remélem majd beavatsz engem is, hogy csinálod
.Jó, hogy van náélatok ilyen bolhapiac
.Édes lehet Miki hozzátápija
.Homeoszakértő!: immunrendszer erősítőt szerinted adjak Robónak, hogy kicsit erősödjön, és ne kapjon el semmi vírust ebben a vacak időben? Ha igen mit/mennyit? Fogzásra hanyas Ch kell? köszi
Maci: gratuálok Roni mászásához. Narancsléívás
a kis huncut! Csucsuka: gratula a vizsgákhoz. Spok van még hátra??
Klári: üdv. itt. Jó nagy babád van
. Nagyon jó , hogy jötteél, szeretem az ilyen humoros anyukákat.Kis vidámságot csempésztél ám ide
.partedli old. nem sikerült megnyitnom, vagy csak én vagyok a béna?? sajnállak a mostohalány miatt, de gondolom nagy gond lehetett közötettek, ha egy ilyen jó természetű anya , mint te is vagy , nem tudtad megoldani /datni a problémát. Talán később könnyebb lesz vele. Azért nem semmi, hogy az anyja nem foglalkozik vele... Gratulálok az álláshoz
. Réka: sok sikert terveidhez. Biztosan menni fog, főleg, hogy ilyen kitartó vagy
.Édes Dani mosolya
. Sofka: nagyon örülök, hogy jöttélés hogy jó a hangulatod is. Már nem kell visszamenned kontrolra? Apátok meg maradjon ilyen mint most
. Momo: csak annyit kívánok, hogy úgy alakuljanak a dolgok , ahogy te szeretnéd. Édesek a lányok, mégis milyen kölönbözőek. Egyik szebb , mint a másik.
. Bogyózás
, óvatos nasizást. Andy: gratulálok Márk átalud éjszakájához. Maradjon is így mostmár!
. Heppi: köszi a soraid. Orsi új kollekciójára kiváncsi vagyok ám
. Beu: Lőrinc dobáló mutatvámnya nem lehet semmi.Köszi a vigasztalást, ari vagy.
Mókuska: leesés
, szegényke. Látom nagy nálaok a pörgés már. Gratulálok a végigaludt éjszakához. Zulu: szegénykém, jobb hetet neked!
Urszila: köszi az ötletet, örülök, hogy Julka jobban van.
Képzeljétek, Robó ismét forog. Már azt hittem hogy kimarad nála a forgás, sőt már hason is szeret ismét lenni. Alma ma nem igazán izelt neki, vagyis nem tdom...Eddig szopi után adtam neki, de úgy vettem észre, hogy lehet azért nem kell neki, mert addigra telieszi magát. Ti mikor adtátok az első/későbbi falatokat?Jaj, olyan bénának érzem én magam a hozzátáplás terén, nem tudom mi lesz majd ha esetleg nem izlik majd neki ez+az?
Talisoknak jó kikapcsolódást.
Mindenkinek egészséges szép napokat kívánok: Anita

Osztán egyre kevesebb szipogással is beérte és úgy 2 hét alatt visszatért a normális kerékvágásba