A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

wera:én a cuminál azt gondoltam BESZÖGELEM A SZÁJÁBA............
Léna is ezt csinálja.............
kiköpi és oáááááááááááááá
de nem érek ki a szobábol
MÉR NEM RAKTA IDE A KÉPEKET?????????
KI TUDJA?????????

Képimg][/url]
Kép
ronix

MEGProbálom mégegyszer

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni - asszem rosszul tördelted! Hagyj szünetet az IMG és az utána íranó szöveg közt!

Nah, álomba nyűglődtük magunkat. Megpróbálom letenni.

Magdi - én értem :wink: :lol: :lol:
Vendég

Kép hason.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép mosoly...........

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép van nyelvem

Képimg][/url]
Kép
ronix

Kép ritka pillanat

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mgdi! Köszi! Holnap megyek a DM-be,remélem lesz!
Egész nap azzal fogom itatni!! :lol: :lol: :lol:
Na jó,ez csak vicc volt!

Wera! remélem most nem 8 perc lesz!
Sajnálom,hoy Apa ilyen későn végez!
Nekem mindjárt riadó lesz úgyhogy ha hirtelen eltűnök az azért lesz mert AZONNAL hivat a főnők!
:lol:

Ronix! Léna baba nagyon édes!
Hogy állsz a hullámokkal?
Összecsapnak még?
Sírás?

Kép

Kép
ibm

Szerintetek felébredt?
IGEEEEEEEEEEEEEEn :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kép a négyes............

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix -Aztaaaaa! Nem godnoltam vna h már ilyen kicsi korban is ragasztanak fel műszempillákat! :lol: :lol: :lol: Gyönyörű! De tényleg!!!! :wink:
Vendég

WERA!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
ibm

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

dejó jóképek!!!!!!!!! Azért ne itsd vele non stop, legalábbis én nem merem. Először max egy cumisüveggel 1 nap ja és jó melegen!!!! Aztán fokozatosan jöhet a 2cumisüveg. Mondjuk én még adok neki napközben kamillateát vagy sima teát is.
magdolnam

szelektálok :evil: a kinőtt rucijait kiválogatom, kimosom és csomizom. Milyen meló lesz. Annyi rucit vettem neki és olyan gyönyörűeket.... fáj a szívem értük!
magdolnam

Csak vicc volt!
Én is kamillateát adok most mert megint nem kakil,meg vizet sziktam,de max egy nap alatt 30-at iszik meg,úgyhogy nem lesz egy cumisüveg! :wink:
Ne is mond a ruhákat,nekem is fáj a szivem,már lasssan mehetek venni újakat mert mindent kinő!

Kép

Kép
ibm

Ezt csinálja: Kép
Kép

Vagyis csinálta eddig. Most elfáradt és OÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

jaj kaksi:
nekünk csak minden 2.nap ment gliccerines kúppal!!!!! De amióta ezt issza, saját magától tud minden nap, most már napi 2szer is!!!!
magdolnam

Wera! Olyan kis édi!
Nem úgy néz ki mint aki álmos!

Kép

Kép
ibm

de éééééédes
magdolnam

Mi is kezdjük kinőni amit eddig hordtunk. De nekünk már annyi 68-as van h Dunát lehetne rekeszteni! 5 adagban mostam ki őket, úgyhogy most szigorú vásárlás-stop van. Bár bundazsák azért még fog kelleni.

Na, most már tényleg lépek mert éhen halok és kaja még sehol! Nem is reggeliztem :oops:
Vendég

Jaj de jó,remélem az is megoldódik!
Ti anyatejessek vagy táposok vagytok?
Mennyi kúpot adtál?
Én is vettem pénteken,de még nem próbáltam ki és azt mondják felet lehet a 2g-osból,viszont a papírján csak az van,hogy 1-3éves korig!
És azalatt?????????
Valahogy kéne neki kakit csinálni mert holnap oltás és ha emellé még kakigonja is lesz valószínűleg beleverem a falba a fejem!!!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

na egyesével megy......
wera a szempillája az enyém azt tölem örökölte...

ami a hullámok??????
már néha sikerül levegöt venni
habár ez a honap huzos.....
24-én uszásra megyünk
25-én pestre
30-án csipöre
1-én fejlödésneurologiára
2-án uszni megint ez kötelezö programm
és ki tudja mi jön még közbe

a sirás................nem is tudom kb 2-3hete este fél nyolckor van az uccso evés és alszik reggel fél 5 ig
nappal is alszik de ha ébren van akkor még bögös talán már nem annyit mint az elején azt mondhatom a hasfájás már csak ritkán fordul elö
nekünk a hinta erre nagyon bevált abban nem sir annyit.
Amugy éljük a minednapokat, a fiam suliba és délutánonként lecke
meg háztartás stb stb
tudjátok hisz ti is benne vagytok..

ugy döntöttem decemberben megyek vissza dolgozni.
diohéjban ennyi persze még tudnám ragozni,

hogy a fiam meg van fázva és félek hogy Léna is elkapja
meg apa munka mániás és mindennap este 9-kor jön haza és alig van a gyerekekkel minden rám marad,sehova nem jutok el
ez miatt mindennapos a balhé-mert nem birom megállni szo nélkül
áááááááááá mindegy
.

Képimg][/url]
Kép
ronix

Mi tápszeresek vagyunk és sajnos a tápszer, köztudott, hogy székrekedést okoz :( amit Te írtál, akkora kúpot (gliccerinest) le kell farigcsálni, hogy megfelelő méretű legyen. Nemtudom, hogy tudod e mekkora a lázcsillapítós kúp? Kb akkorára. És minden 2.nap kapta, de előtte egy kis torna, aztán hasmasszázs és kúp, na meg utána meleg ital. És azis megtette a hatásást, de nem lehet így élni, hogy kúppal tudjon kakilni.
Azért nyűgösek és sírnak sokat egyébként, mert fáj a pocak, mocorognak a belek, gyűlnek a szelek és nem tudnak kakilni, na és ez a tea ezeket a problémákat oldja meg és máris jó baba lesz
magdolnam

ha nincs gliccerines kúp, akkor jó a lázmérőzős technika.... hasonló, mert az is ingerli.
magdolnam

nekünk hál'istennek nincs kaki gond a milumil nem csinál ilyet(ha még az is lenne bizti bevrném a fejem a falba) :D :D :D
egy nap kb 2 szer fosik beeee szo szerint

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jobbulást a gyerkőcnek! Visszamész dolgozni???? Jaj, miért? Sajnálom a balhékat :( megérthetné a párod, hogy te is vágysz egy kis kikapcsolódásra, azaz hogy ne non stop legyél vele. Nálunk is néha vita tárgya. HA apánál van Lizus, akkor olyan gyorsan visszapasszoja én meg élvezném, hogy ha a babázáson kívűl mást is csinálhatnék. Természetesen imádom a lányomat, de akkor is!
magdolnam

Mi is milumilt ettünk, de az annyira nem jött be hogy nagyon. Visitott non stop -najó majdnem non stop, általában dél után végig)
magdolnam

mindjárt kész a kaja husi leves tejfölös hus rizs
azt hiszem eszünk azt eszik a kisasszony is utána
még jo hogy hétköznap nem fözök

Képimg][/url]
Kép
ronix

magdi apa azt mondja hogy a fizetésemet ö akarja potolni ami kiesett
de nem érti meg hogy áááááááá
nem ragozom
a multkor azt fontolgattam hogy kilépek ebböl a kapcsolatbol..........................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!Hú-nagyábból készen vagyok mindennel,rend van,sütik készen,majd holnap dobok fel képeket.Hátam leszakad,Kicsi Domikámat alig láttam ma,csak amíg szopiztattam,és rohantam vissza a konyhába :?

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, Vercsi nevében :D

Ági:Jó sütögetést :wink:

Ronix:De édes Léna!! :P Szép a családod!

Vera:Nagyon ügyes a kis Bugri! :D

Apa most ugrott el a Mekibe-főzni már nincs erőm-ráadásul tegnap megjött,és ma a hasam is fájdogál-viszont legalább tudok tampont használni,féltem hogy fájni fog,de nem :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ronix, nyugodtan írd le. Szívesen meghallgatlak, ha tudok akkor szívesen segítek. Ha akarod, akkor akár priviben is leírhatod! Sokkal jobb, ha az ember kiadja magából.
magdolnam

ezért akarok visszamenni dolgozni

kérdeztem töle hogy ö mit adott fel ezért a kislányért???
semmit--
én feladtam a munkámat a szabadságomat és mindent ami fontos volt és szerettem
most ne érts félre akartam a babát én is és szeretem meg minden
de mikor éveken keresztül otthon vagy aztán végre lesz egy jo állásod amit imádsz
vállalsz egy gyereket-és ugy érzed minden káosz merta terhesség nagyon problémás, a kicsi bögös, nincs idö a nagyokra,
nem tudsz sehová elmenni ,és apa reggel elmegy és este 9-kor ér haza és minden a te nykadba van
na ez nagyon sok nekem

Képimg][/url]
Kép
ronix

kike boldog szülinapot VERCSINEK!!!!!!!!!!!!

röviden ennyi magdi

Képimg][/url]
Kép
ronix

tökéletesen megértem, hidd el, bár nekem ő az 1.baba. A férjem mondjuk sokat segít a ház körül, hisz nincs és nem is lenne időm mindenre. Csak én is azt veszem észre, hogy ha végre ő foglalkozna vele és mondjuk nincs jó kedve a gyereknek, akkor visszapasszolja, de addigra nekem már elegem van a sírásrívásból, annyira hogy fáj a fejem. Tudom, a te problémád nagyobb, mert sokáig dolgozik. Ezt meg kell beszélnetek mindenképp, már amennyire lehetséges. Biztos, hogy ő is nagyon fáradt 1-1 hosszú munkanap után, de meg kell értenie, hogy ugyanúgy te is kivagy.
magdolnam

Roni - sajnálom h Apjuk ennyire nem érti meg... nem könnyű helyzet! :( Viszont a gyerekeid gyönyörűek!!!! :wink:
Fogadtok majd babysittert vagy lesz aki vigyázzon a pindúrra?

Nekünk nincs kaki gondunk, hála az égnek! Napi 3-5 egész nagy adag is sikerül minden gyötrelem nélkül. Azon gondolkoztam mi lenne ha ez 3 nap után 1x-re jönne ki! :shock: Durvá úszna a kiságy... :lol: :lol:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:32-kor.
20150601134430

:shock: Viki, néha kölcsönadhatnád a férjed!
magdolnam

Magdi!
Nem adom! :wink: :lol:
20150601134430

:shock: :?: :lol:
magdolnam

jaj lányok annyi felé kellene szakadnom és még moziba is szeretnénk menni! A sex és newyorkot szeretnénk megnézni. Látta már valamelyikőtök?
magdolnam

Nekünk megvan már vagy 2 hónapja de még nem volt időm megnézni... :roll:

Bugra aludt kemény 20 percet. Előtte és utána is evett. Aztán meg jól lehányt a végén. Fölnézett a cici mellett, vigyorgott és ömlött ki a tej a szájából :shock: :lol: . Aztán meg cuppant volna vissza rá... napehhherszeeeeee :twisted: :lol: :lol:

Enyém férj is imád Nórival lenni, csak soha nincs itthon. Szívás...

Jah! Említettem már h megint rossz ez a köcsög-tetü-rohadványos-sz@rházi liftünk?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? :evil: :evil: :evil: Hétvégén nem javítják meg soha, úh egyre kisebb az esély h eljutunk a holnapi talira! :cry: Pedig már annyira vártam... :(
Vendég

Liza meg 10től alszik és nem lehet felébreszteni :roll: most elvitték anyósék.
Annyira szarul érzem magam. Megmértem a vérnyomim: 98/52/62 :shock:
Hú és hányadikon laktok???
magdolnam

wera! azt a liftet sose gyógyítják már meg???????????????
szörnyű lehet!
hogy áll a hamma?
nem haltál még éhen?

magdi! jó sokat aludt lizababa!

áron is aludt 3 órát,evett és KAKILT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és most megint elaludt a kezemben!
sikerült bepaníroznom a húsr,most megyek kisütöm,mert én is éhen halok!

Apa remélem mindjárt befut,,még este próbálok benézni!

ha mégsem akkor további szép napot mindenkinek és NEM BABÁS ÁLMOKAT,hanem nyugodalmas,babasírás nélküli éjszakát!
holnapi talihoz minden jót és várjuk a fotókat!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

A mai napunk egy szóval: katasztrófa!
Wera, én a húsz perces alvásnak is örülnék! 9 óta még SEMMIT nem aludt! De ha leteszem, akkor sír!

Holnap mi jövünk, beszéltem Andival (Bögolya), ők is jönnek.
Én viszek fényképezőgépet.

Megyek, mert megint üvölt!

Kép
Kép
patr

Viki :igen probáltam beszélni vele-de ö inkább elpoénkodja

az elöbb felhivtam mert ugye ma is dolgozik reggel 7 kor ment valami hülye tetöre!!!!!!!!!!!!!!!
azt mondja majd jön.............

ő mindenkinek megigér mindent és mindent elválall az is baj hogy tul válallja magát sokszor a köszönöm is elég fizetés helyett...........
ha érted mire gondolok
már ugy vagyok hogyha kérdezi mi van nem is mondom mert ugy érzem nincs értelme ugysem változik semmi
hiába mondom mi a baj vagy mit szeretnék
nincs hatása nincs értelme mondani mert mert semmit nem tesz
meghallgat azt minden ugy megy mint eddig...
nekünk nincs egy közös ebédünk egy normális vasárnapunk
mert ö mindig megy sosincs itthon .................
és ezt nagyon utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olyan mintha csak magamnak szültem volna

ennyi erövel élhetnék egyedül is nem?????????????

mindjárt jönnek megint baba nézöbe

ezzel meg már a hocipöm teli van
elfogyhatnának már......................................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Vercsinek sok boldog születésnapot kívánok!

Wera nagyon tetszik a kép Nóriról. Olyan gyönyörű kislány! :)

Hát az én férjecském is dolgozik,ugyhogy szinte mindig egyedül vagyok. Hol nappal hol éjszaka van oda, már nagyon unom. :evil: De legalább ha itthon van, sokat van Viviel, nagyon szereti.

Kép
linda24

[....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:32-kor.
20150601134430

Ami - remélem még az éhhalál beállta előtt sikerült megkajcsiznod és aztán Apácska is rendben hazaért! :wink: És gratula Áronnak a kakihoz! (sose hittem volna egyszer ez a mondat hagyja el az ujjaimat... :lol: :lol: :lol: ) !! Ügyi fiúcska!!
A rakott krumplim nagyon fincsire sikerált, jól be is laktam belőle. Lassan már jöhet a következő hamma. Nagyon elrepült ez a nap, ami jórészt Nóri-altatással telt :? . Végül aludt 2 órát a kezemben. Nem bántam már, csak legalább legyen egy kis csönd :twisted: . Így legalább én is ültem egy kicsit és tv-ztem. Nemrég ébredt, most dumál a zenélő forgónak. :)

Nagyon hideg van, vacogok itthon. 22 fokot mutat a hőmérő, bár nemtom mennyire hiteles.

Nórit is nem tudom h öltöztessem. Ti mit adtok a babákokra otthon??

Lindus - köszönjük a dícséretet :)
Hát, akkor sorstársam vagy, mi is folyton kettecskén vagyunk itthon. Neked nincs egy nagyobb gyerkőcöd is? Mintha a tábliban úgy láttam volna.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:31-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: