Cseriani! Új vonalzód lett? Pedig tényleg jó volt, hogy egyformák vagyunk

Én is utálom az ilyen időt, ráadásul reggel vittem magammal mindkét gyereket ugye az oviba, és babakocsi nélkül mentünk, gondoltam hátha tudom fogni az ernyőt, de nem. Majd leszakadt a kezem Domi alatt. És még az ágyneműhuzatot is cipelhettem

Apjuk meg autóval ment reggel. Azért felhívtam drága páromat, hogy "ugye nem áztál meg, mert nagyon aggódtam, hogy nehogy elázzál"
Képzeljétek Domikám annyira ügyesen bilizik, most ugye már nem lehet meztelen popóval itthon, ezért kénytelen voltam ráadni melegítő gatyót, de nem kért alá pelust. Mondtam, hogy akkor szóljon, ha kell pisilni. Megkérdeztem tőle, hogy ugye nem fogsz bepisilni a nadrágba? Mire ő: NEM! Haláli, és szólt a drága, mikor pisilnie kellett!!!

Kíváncsi vagyok, hogy most a nagy játékban (mert játszik ám kegyetlenül, akkora a hangzavara, mintha 3 gyerek lenne a gyerekszobában, berreg az autók helyett

) nem pisil-e be. Ja és hétvégén is pelus nélkül volt, egyszer hozza az apjának a pelenkát és mutatta, hogy adja rá, közben nagyon a fenekét mutogatta. Kérdezte tőle a párom, hogy kakilni kell? Erre Domi nagyokat bólogatott. Ráadta a pelust, néhány perc múlva már kakilt is, és szólt utána! Hát ja a pisi megy a bilibe, de a kaka nem, mert az "fúúúúúj"
És még dicsekedek egy kicsit: Tegnap hazaértünk a vásárlásból, Dominik fogta a joghurtokat és elrakta a hűtőbe a helyére (az alsó dobozban vannak)

Kár, hogy mosogatni még nem tud