A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nagyon szúrnak a petefészkeim! :( :cry:

Kép
szilzi

Jó kis hozzászólással viszem a laptetőt! :? :( Bocsánat érte!

Kép
szilzi

Szilvi, gratula a laptetődhöz! :D

Kép
flóra 11

Hallo-hallo Jelentem én itt ma becsavarodok!!! :( Olyan hülye emberek vannak!!! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi, nyugi! Most leszek kicsit.

Itt volt a szomszéd házból a szomszédasszony. Fel kellett szegni a nadrágját. Kaptam érte paprikát,cukkinit és tököt.
Megittam vele egy kapucsínót, de így is annyira fáj a fejem....
Talán ennem kell.Ma még csak reggeliztem. Most csináltam magamnak egy sajtos tejfölös tésztát. Nagyon fini.

Kép
flóra 11

Raktam fel főni zöldséglevest és tökfőzeléket. Nagyon vágyom a zöldségekre. Egy nagy halommal megtudnék enni. :D

Kép
flóra 11

Szilvi, küldd már el az embereket! Gyere dumálni. Nagyon fáj a fejem! :(

Kép
flóra 11

Itt vagyok Flóra, de nem sokáig, szerintem! :(

Sajnálom, hogy fáj a fejed, pedig most nincs is front, nem? :( Zsuzska délutános? Remélem minden jól alakul nála és Ő lesz a következő kismamink!

Kép
szilzi

Mond meg, most miért akar velem így kitolni a pirim, hogy még 40 napra sem jön meg???? :evil: Egy hét múlva indulunk Olaszországba, nem akarom, hogy ott tegye tiszteletét! :evil: :evil: Szerettem volna kiélvezni azt az egy hetet, erre tessék! :evil:

Kép
szilzi

Tudom, hogy ezen már rég túl kéne lennem, de nem megy!!! Képzeld el, van egy hajléktalan hülye tyúk, aki mióta én itt dolgozom itt kavarog a Tescoban, fogatlan, igénytelen csaj és!!! terhes!!! Itt bagózik minden nap, a hasa kilóg a poloból! :evil: :evil: :evil: :evil: Az ilyen "szerencsétlen szerencséseken" úgy kitudok akadni! :evil: Most is épp itt ment el! :evil:

Kép
szilzi

Hogy tetszik a fiadnak az albérlet? Suli?

Kép
szilzi

Végre vagy! :D

Kép
flóra 11

Átcsináltam a vonalzómat 50napra! Remélem jól láttam és a csajon box kesztyű van! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Szilvi, ezt én sem értem,hogy ilyeneknek hogyan sikerülhet.Kinek van egyáltalán gusztusa ilyen nőre? Gondolom hasonló kaliberűnek. Aztán a gyereket kirakják a lépcsőre vagy jobb esetben a kórházban hagyják. :evil:

Kép
flóra 11

Igen :D

Milyen jó lesz ha már a Tancsu is otthon lesz és Gergő babuci hagyja majd írni nekünk! :)

Kép
szilzi

Igen,boxkesztyű! Jópofa a vonalzód.De miért csináltad át?

Kép
flóra 11

Hát a gyerek jobban jár szerintem ha nem is ismeri meg a drága jó édesanyját! :evil: De ezek szerintem azért örülnek neki, mert egy gyerekkel mégiscsak többet lehet kéregetni! :evil:

Kép
szilzi

A fiamnak nagyon tetszik az albérlet. Kicsit messze van a sulitól,de egyébként jó.

Kép
flóra 11

Azért csináltam át, mert ma már a -1. napon voltam és holnap újra indította volna az elejétől! Így legalább tudom, hogy hol tartok! :wink:

Kép
szilzi

Szilvi,nekem is szurkálnak a petefészkeimés a hasam alja is.De miért? Ilyenkor menzi előtt? És neked is. Nem furcsa? Ha középidőben lenne,akkor azt mondom,most van pé-m.De ilyenkor? Pedig nincs pé-m,mert a nyálkám krámesés sűrű. :?

Kép
flóra 11

Az jó, ha tetszik, nem baj ha messze van a sulitól! Legalább edzésben lesz! :wink: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ja,értem a vonalzót.

Kép
flóra 11

Én sem értem ezt a petefészek dolgot, de olyan minta égne inkább! :shock: Olyan mintha feszítené valami szét! :shock:

Kép
szilzi

Ha felállok, mindig olyan nehéznek érzem a petefészkeimetés a hasamatis,mintha húzódna lefele. Néha meg mintha belecsipkedne valami lent a nunimba. :oops: Olyan kellemetlen érzés.

Kép
flóra 11

A feszülést én is érzem, de azt a pocómban. Szerintem vastag lett a nyálkahártyám,ami már rég nem volt és ezért fura nekem. Ezt a tünetet még meg is tudom magyarázni,de a többit?

Kép
flóra 11

Nem tudom mi lehet! :shock: :( Én csak a petefészkeimet érzem, hogy "égnek" :shock:

Kép
szilzi

Miért, az, hogy megvastagodott a nyálkahátyád, lehet érezni??????

Kép
szilzi

Lehet, hogy kéne írni valamilyen on-line orvosnak, hogy találja ki mi lehet ez! :shock:

Kép
szilzi

Szerintem attól feszül a hasam. Másképp biztos nem lehet érezni.Tudod nekem már régen volt vastag, nem vagyok ehhez az érzéshez hozzászokva. Nektek megvastagszik hónapról-hónapra,ilyenkor kicsit nagyobb a pocótok, püffedtek vagytok, aztán megjön a piri. Nálam gondolom most ez állhatott helyre.

Kép
flóra 11

Én már nem írok sehová. Már olyan elegem van! Most majd bizti ad a dokeszom Clostyt. Bár jobban örülnék, ha már nem kellene. Ha ez a feszítő érzés másmiatt lenne, de már nem merek reménykedni.

Kép
flóra 11

Most lekell lépnem , de majd jövök még ha tudok, jó?? :(

Kép
szilzi

Oksa!

Kép
flóra 11

Mégis vagyok egy kicsit még! :D Egy kilencedik hónapban lévő kismami akart csak leülni itt nálam, mert elfáradt! :) Hát beszélgettünk egy kicsit és úgy ment el, hogy Ő garantálta nekem, hogy lesz babám! :D :lol: :lol: Olyan szimpatikus volt! :D És olyan szép pocija volt! :D

Kép
szilzi

Röpke két perc leforgása alatt kiderült, hogy sokat vártak a babára és van két barátnője akiknek a meddőségről papirjuk van és az egyik most várja a harmadik, a másik a második babáját és! természetes úton!!! :D Ez aztán gyors ismerkedés és eszmecsere volt, mi? :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Kívánom neked Flóra, hogy ne csak a megvastagodást érezd! :wink:

Kép
szilzi

Ma még nyolc óra után megyünk be a Tescoba vásárolni az egyik csajjal, holnap reggel meg indulás anyósékhoz!

Sajnálom Benó hogy a város túloldalán vagytok! :(

Kép
szilzi

Na most tényleg lelépek, mert kikell mennem mosdóba :oops:

Kép
szilzi

Megyünk a Tescoba.Majd este jövök.

Kép
flóra 11

Szóval mindketten Tescozunk ma este. :lol:

Köszönöm Szilzi. A Tescoban van teszt? Ha van, akkor veszek. :wink:

Kép
flóra 11

Jó vásárlást! :D Van teszt a Tescoban! :D :wink:

Szép estét Mindenkinek, lehet, hogy este még benézek! :D

Kép
szilzi

Hát nálunk nincs teszt a Tescoban. Vagy én nem találtam. Pedig tüzetesen átnéztem mindent. Hát mindegy. Várok. Majd meglátjuk. Vak is ezt mondta. :D

Kép
flóra 11

Flóra, itt van a barátcserjéről és más bigyókról szó. Lehet, hogy már olvastad :?

http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml

Kép
szilzi

Szijja Flóra! :D Én már annyi okosságot olvastam... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Jaj, Szilvi! Nem láttalak,belemerültem egy filmbe.

Kép
flóra 11

Hát nagyon sok okos dolog van ott, tényleg. Agnus castumot én is szedtem. Egy adagot kiszedtem.És ebben a hónapban szedtem még hoemos cseppeket is. Előtte pedig egy doboz ligetszépe kapszulákat. De a barátcserjét azt most szedtem.

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Ma még senki? Merre vagytok?

Megint vacak éjszakám volt. későn feküdtem le,először majd meg fagytam, hajnalban,fél ötkor pedig arra ébredtem , hogy görcsölök. Nagyon fájt a hasam, erősmenstruációs görcseim voltak, aztán meg egy erős,éles szúrás a baloldali petefészkemben. Fél órán át tartott ez az állapot, aztán következő fél órát kicsit enyhébben. Nagyon rossz volt. Most is fáj még kicsités amint felállok,jobban kezd fájni.
Hát most már biztos meg fog jönni a piri, csak idő kérdése. De mgkínoz alaposan. :evil:

Kép
flóra 11

Szia Flóra!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szilvi, Flóra!
Én sem maradok ki semmiből! A petefészkeim a stimu óta felváltva szurkálnak, a méhemben meg olyan égő, nehézkés érzésem van.
Mások soha semmit se éreznek, mi meg minden apró jelet érzünk! :evil:

Kép
muzsuzska

Szilvi nem semmi az 50 napos ciklus, reménykedjünk hátha más az oka????? De jó lenne!

Flóra, akartam írni hogy ne csinálj még tesztet, de most hogy görcsölsz nem is fogsz.

A duphasten megvonásos vérzést csinál. Ha abbahagyod. Nekem van még 1.5 dobozzal, de nem lesz elég, 1 még kell.
Szerdán kapom a sárgatest stimuláló szurít, lesz kar fájás! :evil:
Hogy mi megy végbe ebben a hónapban az csak 30-án fog kiderülni!
Flóra kérdezz rá a dokira a closty miatt, nem kaphatnál más peteérlelőt!!!!!!!! Mert nálam ez miatt nem fejlődőtt a méhnyálka!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!!!! :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: