A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bodza

Akkor értem már a nagy fogyást!
Köszi elvagyunk. :lol: Kijöttek a visszereim a lábamon, azok most egy krém hatására egész szépen visszahúzódtak, de a mészájam környéke is tele van és a gátsebemnél is több van, amik ha többet állok eléggé fájnak.
Már kezdek vizesedni is. Szóval a nyűgök jönnek rendesen de már nem sok van hátra és már többet nem szülök.

A Barossból az amnio miatt szerencsére nem hívtak, letelt a bűvös 2 hét. Egyre nagyobb az esélye, hogy egészségesek a bébik. Apánk emiatt is jobban aggódott, mint én, hogy 2* szúrnak, nehogy elmenjenek a babák és sokat pihenjek.

Kép
Kép
bbeti

Csandi,:-))) szorítok:-)

Moncsiga:-) hát kérem..."vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak"

Jóccakát mindenkinek!
modrooka

Drága Bodza!!

Köszönöm a jóslást de ha megszugerálnád, hogy fiú legyen azt sem bánnám!! :wink:

A lényeg tényleg, hogy egészséges(ek) legyen(ek)!!!
De ost első kívánságom az, hogy megtapadjon!!!!!
Eldöntöttem, hogy nem tesztelek, és Iron is azt mondta, hogy szerinte sem kell, majd ő 30-án mindent megmond!
csandi75

Sziasztok Lányok!

Nem győztem visszaolvasni :lol: :lol: végre ismét!!!!

Csandi - nagyon drukkolok Neked, pihizzél sokat. A várakozás talán a legnehezebb, beszélgess hozzájuk és bízz bennük :lol: , biztosan sikerülni fog ++++++++++++++++++++++++++++++

Zel, Cseka - de jó, hogy jelentkeztetek.
Zel nagy gratula Neked is, vigyázz magadra. Én is nagyon várom a 12 hetet. Úgy érzem minden rendben odabent, de ha tehetném naponta mennék uh-ra,hogy megnézzem a kis pocaklakómat :lol: :lol:

Ági- gyönyörűek a babócák, belekukkantottam a weboldalba is. Nem semmi kis kerti partikat nyomtok!! :lol: :lol:

Én attól kapok frászt, hogy semmilyen tünetem nincsen. A barnázgatásom elmúlt és azóta semmi. Persze tudom, hogy ezzel sincs semmi gond...csak míg valaki az várja, hogy elmúljon a hányinger addig én néha arra gondolok, de jó lenne ha néha rókáznék (már bocsi) :oops: :oops:

Nagyon szorítok mindenkinek, vigyázzatok Magatokra!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok!

Bocsánat, hogy betörök, de kértem vizsgálatra Dévaiba időpontot. Nem tudom, hogy mire számítsak árak és egyebek tekintetében, és arra sem, hogy első alkalommal kb. mire számítsak???
A probléma: Babát akarunk 2006. dec. óta. 2007. áprilisban volt egy elhalt terhességem amit műszeresen kellett befejezni. Azóta a mensesem előtt 4-6 napos barnás folyásom van, és nem lettem terhes. Volt valakinek hasonló jellegű problémája???

Válaszaitokat előre is köszi!

Kép
kislibus

Tényleg betelt egy oldal milyen hamar!
Hajrá Csandi, tarts ki lehetőleg az elhatározás mellet, hogy nem tesztelsz :) 2 hét múlva is gondolj az elhatározásodra!!! Sikerülni fog, meglátod, drukkolunk Pke-vel ezerrel!
12 kilót fogyott??? :shock: Na, majd lecsekkolom, októberben úgyis kell mennem rákszűrésre.
Adri, nekem sem volt semmi, csak a szám volt állandóan büdi, azt utáltam nagyon :oops: Az amit fémes szájíznek mondanak, hát nem tom', nem fémes volt, olyan jellegzetes, de tök gáz volt, ráadásul a terhesség végéig :oops: Dehát inkább egy terhes büdi beber mint egy nem büdi nem terhes :lol:
beber77

Sziasztok!

Hát én is új vagyok! Egyenlőre még csak próbálkozom. Egyébként én is Dévais vagyok, a beülti után a 3. héten. Hétfőn minden kiderül vagy beborul? :lol:
momóka

Szia Momóka, mindenesetre jól hangzik, hogy már letlik a 3. hét és semmi nem jelentkezett :lol: :wink: Első volt?(mivel próbálkozol?)
beber77

Sziasztok!:-)

kislibus és momóka külön üdv köztünk:-))

Kislibus, ha jól emlékszem, az első konzultáció díja egy 10-s, aztán ha lombik progiba kerülsz, már nem kell konzultációs díjat foizetni. Ha vagy olyan szerencsés, és miért ne lennél, hogy elég az inszem...nos arról mondjuk padri jobban tud nyilatkozni:-)

Momóka, hajrá:-) Az tök jó, hogy eltelik a 3.hét és nincs semmi, mert valószinűleg Valaki van:-)
No ezt jól megaszontam:-)))

Csandi, hogy te milyen telhetetlen vagy:-))) Nem jó neked a kislány:-))) Ejnye!:-) Még válogatsz is!!:-)))))))))))

Bbeti, az tök jó, akkor most már emiatt sem kell idegeskedni:-)
modrooka

Sziasztok!

Beber! Igen első lombik volt ICSI-vel, és talán úgy néz ki első ajtónyitásra sikerült! De el ne kiabáljam, biztosat csak hétfőn a doki után mondhatok! Viszont olyan hülye vagyok, hogy minden másnap tesztelek, szerintem belőlem fognak megélni a tesztgyárak!

Modrooka! Kösz az üdvözlést, remélem belejövök majd ebbe az írogatásba. Egyébként 3-at kaptam vissza és nagyon kiváncsi vagyok mennyi marad, és kicsit félek is!

Bodza! Kösz a priviben küldött gigadrukkot!

Amúgy jól esik, hogy ilyen hamar befogadtatok!
momóka

Hűűű, de izgi Momóka!!!!
EZ SZUPER!!!!!!!:D :D

BeberM!
Öreganyu elérhetősége (fogilag) mailben elküldve.:shock:

TelhetetlenCsandika! :wink: :D

Szép 7végét Mindenkinek!!!!!! :D
bodza2005

Neked is Bodza és köszi, mindjárt fel is hívom a barátnőm, hogy kijött-e már a kislány foga, csak nem akarom nagyon kérdezgetni tőle, gondolom idegesíti eléggé :roll:
beber77

Sziasztok lányok!

Na ez a várakozás az amitől megőrülök, pedig azt hittem az lesz a nehezebb mire eljutok idáig. Ráadásul minden tüsszentésnél a frász jön rám! Semmit nem érzek az ég világon, és nem tudom, hogy ez jól van -e így?!! Kicsit talán olyan érzés mintha meg akarna jönni a mensesem de hát annak meg még nagyon nem most lenne itt az ideje!!

Mindenkit puszilok
csandi75

nem akarlak bíztatni ezzel, de ennél csak rosszabb lesz, ahogy telnek a napok :lol: mármint a várakozás. És nem fog megjönni :!:
beber77

Sziasztok!

Ahogy elnézem, ebben a jó esős időben még írni sincs kedve senkinek....
modrooka

Sziasztok!

Magamról gyorsan............

Ma voltunk APánknál, a bébik nagyon szépen jól fejlődnek. Jelen állás szerint 2 fiunk lesz. Sokat kell pihennem, mert a méhszáj picit nyitott, így 1 óra fekvés 1 óra fentlét. Nem lesz egyszerú, de megint sikerült megrémítenie.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti! Pihenj sokat akkor. Ne idegeskedj!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Modrooka! Köszönöm a választ, már csinálom a friss ciklusgörbét is, hátha kell neki, ami van, azt már negyed éve csináltam.
Én nagyon remélem, hogy csak helyre rakja a mensimet és azzal minden ok lesz. A bonyibb dolgoktól egyenlőre még félek és remélem nem lesz rá szükség.

Puszi mindenknek! Tapadjanak a babácskák!
kislibus

Sziasztok csajok!

Momókáról mi a hir? Nem jelentkezett a doki után...tudtok róla valamit?

Mindenkinek sok puszi! :D

Kép
cseka

Szia Cseka!!! Hogy vagytok? Dani bébiről tegyél már egy-két fotót, olyan kíváncsi vagyok rá!
beber77

Sziasztok!

Tegnap voltunk mi is Apánknál!

Drága Kicsi gyermek szépen beterpesztett, így Apánk azt mondta, szerinte nem 100%-ra, de az a kis izéke ott a fütyikéje!
Minden rendben van. Az ülőmagassága közel 8 cm, izeg-mozog, fejen áll. Imádom. Apa szája fülig ért, nagyon szereti ő is az uh-s napokat. Mindig bejön velünk.
Apánknak is nagyon jó volt a kedve.

Csandi! Nyugi, türelem,! Tudom, most ez a legnehezebb. 4-szer csináltuk végig, mire Lukács beköltözött. És igazából most sikerült teljesen lazán vennem az egész 21 napot. ++++++++++++

Bbeti! Hű, két fiú! Pihenj sokat, vigyázz magatokra!

Nálunk parkettát csiszolnak, holnap lakkozzák, így költözök anyuékhoz... Áááááá, úúúúútálom az iparosokat! Mármint a felfordulást, ami a munkájukkal jár!

Kép
Kép
Kép
zel

Milyen szép neve lesz Lukácsnak!

Cseka, fényképet Daniról én is szívesen nézegetnék!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sziasztok Lányok!

Most már tudom, milyen jól esik néha csak a háttérből olvasgatni...
Annyira ideges voltam az elmúlt napokban, hogy írni sem mertem. :oops:
De már nem vagyok! :lol: Ma voltam Apánknál. Iszonyat, mennyit kellett várni (személy szerint 8-12ig) annyi munkát adunk neki, alig lát ki belőle! :wink: A lényeg, hogy nem hiába gyötörtem magam a futással, meg a talpmasszázzsal, mert elmúltak a cisztáim.
Már "csak" egy jó stimuláció után egy sikeres inszem hiányzik a teljes boldogságomhoz.

Látom, Nálatok is rendben mennek a dolgok. Padri újra nyugodt, Bbeti fiacskái szépen fejlődnek, és Zel babája is készségesen bemutatta, hogy "na mije van neki"... Örülök Nektek!
Puszik Mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Lehet hogy már nem is emlékeztek rám. Annak idején írtam Nektek amikor a Kaáliból átjöttünk a Dévai Intézetbe.

Azóta megvolt az első beültetésem, hétfőn kell csinálnom reggel egy tesztet, és ha + akkor UH.

Remélem minden rendben lesz. Ezek az utolsó napok már nagyon lassan telnek. Számolok vissza, és már csak hármat kell aludnunk. :D

Hétfőn délután majd megírom mi a helyzet odabent. :D
monika77

Nézzétek, mit találtam!
Még hasznunkra lehet...

BABAVONZÓ MEDITÁCIÓS SZÖVEG

A testem számára természetes a terhesség.

A testem tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy teherbe essek.

Nem kell tudnom, miért nem estem eddig teherbe.

Nincs szükség arra, hogy megmagyarázzam, miért nem sikerült eddig teherbe esnem.

Csak annyi a dolgom, hogy elengedem magam, és hagyom, hogy megérkezzen a gyönyörű és egészséges kisbabánk.

Nem számít, hogy mi történt korábban.

A múlt már nem létezik.

Kész vagyok az anyaságra.

Boldoggá tesz a testemben történő legapróbb változás is.

Csodálatos kilenc hónap elé nézek.

Tudom, hogy nagyszerű anya leszek.

Szeretem azt a gondolatot, hogy anya vagyok.

Nincs mitől félnem.

A szülés a legtermészetesebb folyamat az életben.

A születés a legcsodálatosabb az életben.

Ösztönösen helyesen cselekszem.

A kellő időben minden szükséges dolog a rendelkezésemre áll majd.

Nagyon kevés dologra van igazán szükség.

A kisbabámnak csak szeretetre van szüksége a fejlődéshez.

Kész vagyok arra, hogy befogadjam, amire mindennél jobban vágyom.

Szeretetben fogom felnevelni a gyermekemet.

Mindig mindent képes leszek megadni neki.

Nincs okom arra, hogy a jövőn aggódjak.

A Jóisten mindig meg fogja adni, amire szükségünk lesz.

Boldoggá tesz az érzés, hogy boldoggá tehetem a páromat.

A kisbabám szeretetet és megbékélést hoz az egész családunkba.

A kisbabám szeretet hoz a lelkembe, és jobbá teszi az életemet.

Nincs semmi okom arra, hogy siettessem a folyamatot.

Elengedem magam, és hagyom, hogy a testem befogadja a vágyott kisbabát.

Képes vagyok ezt megtenni.

Könnyűszerrel képes vagyok rá…

Ezután maradj még egy kicsit pihenő helyzetben, lélegezz nyugodtan, vagy merülj álomba. Tudd, hogy minden rendben van. Csodálatos kismama lesz belőled. Lélegezz és engedd el magad!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hajrá Monika! Kitartás, semmiség ez a pár nap az eddigi várakozáshoz képest !
Aztán el ne felejts írni hétfőn!
(mint Momóka...)
Momóka, írj, mi történt!?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsiga
Ez nagyon jó hír, örülök neki! Biztosan sikerülni fog, szorítok neked.

Monika77
Hajrá! Írj, hogy mi volt.

Kép
Kép
bbeti

Moncsiga! NAgyon jó ez a szöveg! Örülök, hogy eltűntek a cisztáid.

Mónika, drukk hétfőre!

Kép
albi2000

Lányok! Nem szoktam ilyesmivel előhozakodni, de a személyes érintttségem kötelez erre.
Kérlek Titeket látogassatok el erre az oldalra:
http://www.debra.hu/index.htm

Ez egy nagyon ritka betegséggel küzdőket (EB Simplex) segítő alapítvány oldala.
Az én kis keresztlányom is ebben az örökletes genetikai rendellenességben szenved. Legnagyobb örömünkre, csak egészen enyhék a tünetei, de döbbenetes volt szembesülni vele. Ez az egyetlen alapítvány az, akikre a valóban súlyos betegek számíthatnak.
Sajnos komoly anyagi gondokkal küzdenek, de mi csupán az oldal meglátogatásával segíthetünk rajtuk. A szponzoraik, akik esetleges támogatást ígérnek a honlapon elhelyezett reklámért cserébe, egy számlálóval figyelik az oldal látogatottságát. Minél többen nézzük meg az oldalt, annál valószínűbb, hogy megkapják a támogatást. Még regisztrálni sem kell.

Kattintsunk hát! Nem kerül nekünk semmibe, nekik pedig sokat jelent.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jelentkezem, de eddig nem kerültem gépközelbe!
Múlt héten voltam Dévisz Apánknál és látott 1 petezsákot biztosan, meg szerinte még a másik kettő is ott van, csak még nagyon kicsi volt és nem mert biztosra mondani, majd most pénteken kell visszamennem és kiderül hány béby van! Nagyon örülünk, de a 3-tól kicsit megijedtünk! :o

Egyébként kösz Cseka az aggódást, láttam Te kerestél!
momóka

Sziasztok lánykák!

Igéretem ellenére csináltam egy tesztet és +++++++++ lett!!! :D

Nagyon nagyon boldogok vagyunk, még el sem hisszük!!

Hétfőn megyek UH-ra ott kiderűl hányan is vagyunk!!!!

Mónika gratulálok!!

Millió puszi
csandi75

Ennyi jó hír egy napra!!!! :lol:
Veletek örülök én is! Puszi Nektek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Hát úgy látszik a mai napom így megy ki. Csak sírdogálok örömömben!
De ez egy kismamitól egyáltalán nem furcsa! Ugye?

Momóka! Nagyon gratulálok! Legyen annyi dobogó kis szív a pocidban, amennyitől nem ijedsz meg!

Csandi! Neked is nagyon örömmel gratulálok!

A komasszonyom telcsizett az előbb, lesz a keresztlányomnak kistesója. Kb egy órája pisilt ő is egy zebrát. Spontán bébi, de gondoltam, ennyi örömhír közé ő is befér!

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok! De jóóóóóóóóóóó! GRATULA!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
bodza2005

Aranyos kis Moncsiga! Te leszel a következő kismamink! :wink:
... és a többiek követnek, szépen, sorban! :wink:
De jó ilyen híreket olvasni!!! :D

Kép
bodza2005

Jaj, Édes Bodzám, a próféta, vagy a táltosasszony szóljon belőled! Nekem mindegy, csak igazad legyen! :lol:
Milyen cuki kis vonalzója lett Eszternek!

Zel, az örömtől sírni jó! Gratulálok a komaasszonynak is! Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Nagyszerű hírek! Gratula Csandinak és Momókának!

Kép
albi2000

Tegnap éjjel ütött szöget a gondolat a fejemben : Van még itt rajtam kívül valaki, akinek nincs baba a pocakjában? :shock:
(mennyivel könnyebb lenne a jó kis táblázatunkkal a kérdés megválaszolása...hmmm)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Csandi, gratulálok! :D

Tegnap megvolt az UH, és két petezsákot láttunk bennük a babakezdeményekkel. Hihetetlen élmény volt, jövő héten kell mennünk újra, reméljük minden rendben lesz akkor is.

Ha Dévai dokinál maradunk terhes gondozáson akkor hová kell majd jáni, a János Kórházba vagy a Dévai Intézetbe?

Köszi a drukkokat! :D
monika77

Sziasztok!

Nahát, ennyi kismami egycsapásra!:-))) Gratula mindannyiotoknak!:-)))

Moncsiga, még nekem is adós a Sors babócákkal, úgyhogy nyugi:-)))

Tegnap voltunk Iron dokinál, megkaptam a beutalókat a harmadik lombikhoz...tehát elkezdtük:-)))
modrooka

Gratula Mónika!

Drukk a következőknek! Moncsigának, Modrookának! Elindult a babaeső :)

Kép
albi2000

Ja és persze a csak olvasóknak, akik már eéges rég írtak, de olvasnak azért! :wink:

Kép
albi2000

:lol: :lol: :lol: éljen, gratulálok mindenkinek!
Monika, a Dévai Intézetbe.
beber77

Moncsi! Így lesz, meglátod!!! :D :D
Ugye, milyen kis aranyos vonalzó? és még feltenni is sikerült... :oops:

Modrooka! A 3. lesz a nyerő!!! :wink: Drukkolunk nagyon!!!!! :D

Nahát, Mónika! Ez szuper!!!!!!!!!! Gratula!!!!:D Az Intézetbe kell járnod terhesgondozásra és szülni János vagy Telki (ez a két lehetőség van Apánkkal, kizárólag csütörtök, illetve hétvége esetén + talán éjjel is, ha jól tudom).

Szia Albika! :D
Szia Zelecske! :D

Kép
bodza2005

Totális és visszafordíthatatlan babásodási folyamat a topikban, csak így tovább!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Beber! Pusza :D

Kép
bodza2005

Most találtam! Nagyon jópofa!

"10 próba a leendő szülők felkészítésére

1. Az anyaságra való felkészülésként kötözz magad elé egy babzsákot,hagyd ott 9 hónapig. Kilenc hónap után vedd ki a bab 10 %-át.

2. Az apaságra való felkészülésként menj el a patikába,a pénztárcád tartalmát öntsd a pultra,és mondd a patikusnak,hogy szolgálja ki magát,majd menj el a szupermarketbe,és intézd el,hogy a fizetésed közvetlenül oda utalják át.Menj haza,fogd az újságot,és olvasd el-utoljára!

3. Menjetek el gyakorló szülőkhöz,adjatok nekik tanácsokat a gyereknevelésről,a türelemről,no és háborodjatok fel,miként engedhetik meg a gyerekeiknek,hogy felfordulást csináljanak a lakásban.Élvezzétek ki-ez lesz az utolsó alkalom-hogy minden kérdésre tudni fogjátok a választ.

4. Az éjszaka megismerésére: Este 8-10-ig sétálgass körbe a nappaliban egy kb.5 kg súlyú csomaggal. Este 10-kor tedd le, állítsd be a vekkert éjfélre és feküdj le aludni. Éjfélkor kelj fel és legalább fél órát maradj fent. Hajnal 4-kor megint kelés és legalább fél órán át halkan énekelj gyerekdalokat a sötétben. A vekkert állítsd be reggel 6-ra,akkor vidáman kelj fel,és csinálj reggelit. Tedd ezt minimum 1 évig.

5. Kibírod a rendetlenséget? Kenj mogyorókrémet a kanapéra, lekvárt a függönyre. Ujjaddal fúrj lyukat a virágcserepek földjébe,ujjadat kend a falra,majd a foltokat zsírkrétával rajzold körbe. Dugj egy rántott halszeletet a hifi mögé,hagy ott pár napig.

6. Öltöztetési próba: Vegyél egy polipot és próbáld betenni egy hálós szatyorba úgy,hogy egyik karja se lógjon ki. Egész reggel próbálhatod.

7. A családi autók így néznek ki: Vegyél csokis jégkrémet, tedd a kesztyűtartóba(hagyd is ott). Fogj egy pénzémét,dugd be a magnóba,egy tábla csokit kenj szét a hátsó ülésen,a gerblyét pedig húzd végig az autó oldalán.Tökéletes!

8. Sétára való felkészülés: Várj a wc előtt fél órát,menj ki az ajtón,gyere be, menj ki (kb.3-szor).Útközben vizsgálj meg minden cigicsikket, koszos zsebkendőt, használt rágót, döglött bogarat. A boltban visíts,hogy mindenki téged figyeljen.

9. Vájd ki egy dinnye belsejét,és fúrj az oldalára egy lyukat. Függeszd fel,lökd meg,hogy lengjen. Próbáld az ételt a dinnye belsejébe kanalazni,miközben úgy csinálsz,mint egy repülő. A fele ételt öntsd az öledbe,ügyelj arra,hogy a szőnyegre, terítőre is jusson. Így már készen állsz arra,hogy megetess egy 12 hónapos gyereket.

10. Tanulj meg minden nevet a Teletubbies-ból és minden divatos meséből. Ha azon kapod magad a munkahelyeden,hogy a"Nyuszi ül a fűben"dallamát dúdolod,akkor készen állsz a szülői szerepre..."

Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Monika NAAAAGY-NAAAAGY gratulákok!!!

Drága Modrooka, attól én nem leszek nyugodtabb, hogy még te sem kerültél sorra....bár már csak egyedül én volnék....

Csak azon kuncogtam magamban, hogy ha én maradtam egyedül, akkor nem kell a Bodzának AKKORA jóstehetségnek lennie ahhoz, hogy megmondja, ki lesz közülünk a következő. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Neeem éééér... :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
bodza2005

Jól van, jól van... érzem én a drága aranyos szívedet a "jóslat" mögött...
Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
modrooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: