Andus jobbulást Szávának, hátha megússzátok a vakbelet! A beteg gyerek témát te fogalmaztad meg a hozzám legközelebb állóan, az abortuszt szerintem is "könnyebb" feldolgozni mint egy életen át a beteg gyerek gondolatát.
Elif engem is a sírás leginkább nyilvános helyen kap el

ma pl voltunk Zétivel a dokinál mert rekedt, Zéti szépen ült a mellettem lévő széken mint egy mintagyerek és mikor az asszisztens kinyitotta az ajtót lepattant a székről és sírva elszalad a lépcső irányába! Gondoljátok hogy nem kaptak el engem is a könnyek

Szerencsére még volt egy valaki előttünk úgyhogy volt idő "megbeszélni" hogy tudom milyen rossz neki odabent, de muszáj bemennünk különben egyre jobban fog fájni a torka, és ha bemegyünk akkor kap gyógyszert és meggyógyul. Szegénykém odabújt és szépen megnyugodott mintha értette volna

érdemes velük komolyan megbeszélni a dolgokat, mert a szavakat nem értik de a hangsúlyt meg a hangulatot átveszik.
Babakocsi: nekem volt egy örökölt mélykocsi, előnye: volt hozzá lábzsák (tényleg csak télen fontos, de ha előre terveztek és még jövő télen is azt a kocsit szeretnétek használni akkor érdemes) meg esőköpeny rá való (ez is fontos!!!), hátránya: nehéz volt, hosszú, a polcok között alig fértem vele a boltban, tömegközlekedésre alkalmatlan, lépcsőn nehéz emelni. Aztán vettem egy sportkocsit tavaszra mikor már tudott ülni, az könnyű(nagyon fontos!!!), kicsi, van napfénytető, ötpontos öv, karfa, dönthető a támlája (nagyon fontos!!!), viszont nem volt hozzá se lábzsák se esőköpeny, a régi kocsiét használtam.
Most néztem egyet a kicsinek, nagyon könnyű, keskeny, hatkerekű-könnyeb manőverezni, van lábzsák és eskőköpeny, fejszűkítő betét, vízszintig dönthető és sportkocsivá alakítható úgyhogy ha a kerekek nem mennek tönkre akkor akár végig is kiszolgál, és nem is vészes, 27 ezer Ft.
Hordozó van Zétiről, abba csak egy fejszűkítőt kell szereznem, ha azt kinövi és már tud ülni akkor ugyanolyan autósülést fog kapni mint Z mert az nagyon bevált, imádom, top rider (mint Z szinte összes cucca tök véletlenül), 16000 Ft volt, amíg nem ülhet simán az ülésen addig kiszolgál mert szétszedhető-alakítható. A jelzése 04 kezdetű úgyhogy a szabályoknak is megfelel majd.
Gjéti teljesen egyetértek Stellyvel!
Mi csak egy keresztnevet adunk, mindannyiunknak csak egy van, szerintünk így egyszerűbb lesz az addminisztráció egész életében, előfordul hogy adódik belőle félreértés ha kettő van.
Andus én is gratulálok a kakashoz!

Most jutottam el addig az üzenetek olvasásában

Ha engem kérdezel, így hogy találtál egy szimpit aki megcsinálná az amniót én szerinte belemennék, már csak azért is mert akkor a hátralévő időben tiszta ideg lennék hogy miért is nem csináltattam meg. De persze nem befolyásollak, csak így gondolom

mindenképp jól fogsz dönteni akárhogy lesz