Ezt még tegnap este írtam csak nem tudtam elküldeni, mert a net meghalt.
Megint totál lemaradtam, de mostanában nem jutok ide.....ha Lilla ébren van lehetetlen. Ha meg végre alszik, akkor annyi minden más van

nem is tudom ti hogy csináljátok

de remek, hogy még mindig így pörög a topik 1 év után is
Babák írtó cukik

nem sorolok fel, nehogy valaki kimaradjon
És köszönöm a hiányolást!
Kaqk
Utólag is boldog évfordulót!
Silka
Lilla is csak 4x eszik per nap. Az még nem baj. Súlya, hogy áll? Percentilis? Melyik sávban vagytok? Ha az rendben ne aggódj még ha soványnak is látod.
Amúgy tudod nekünk is volt ilyen probléma pár hónappal ezelőtt és akkor rendeződött, amikor Lilla beteg lett és a doki cebion cseppet írt fel neki (C vitamin)
Ettől megjött az étvágya. Esetleg megpróbálhatnád, azzal tuti nem ártasz és túladagolni sem lehet.
Ne aggódj, Lilla is szintén zenész haj ügyben

mármint neki sem hiszem, hogy melege lenne tőle
Miléna, Regi
Gratulálok az új lakáshoz/házhoz!
Móni
Gréti nem esik le az ágyról? Amúgy szép nagyon. Végül alvás problémát megoldotta?
Kispocc
Szívből gratulálok a babóhoz!
Hajni
És mekkora haja lett ennek a csajszinak

tényleg gyakrabban kellene képet tenned
Fogmosás:
Lilla is mossa a fogát, kis segítséggel, amikor mi. Van egy baba fogkrém amiben nincsenek olyan anyagok, amit a baba nem nyelhet le. Denedent a neve ha jól emlékszem.
DM-ben, meg ilyen helyeken lehet kapni.
Aniko
Lilla a Milupa, Milumil3 nevű italát issza. Ő szereti.
Dettyk
Hehe ezt Lilla is csinálja

amit Panka az utolsó képen. Ja és írtó jól nézel ki
Panndi
Hurrá, hogy minden rendben.
Viranka utólag is boldog házassági évfordulót

stílusos lehetett a bevonulótok
Heni köszönöm, hogy így utólag megosztottad velünk Péter születésének történetét

megható volt.
Boldog első szülinapot a kismanóknak: Ádó, Emma, Máté, Rugó, Lizi, Zita, Dorka, Gréti, Molli, Marci, Péterke
Tortás és szülinapos képek isteniek
Boldog névnapot VikDani, Regi, Ádik, Nikik, Áron
Meli Boldog 3. szülinapot!
Lilla nevében is köszönöm a köszöntéseket és a megemlékezést Mesinek

Persze, hogy mi is számoltuk a perceket és órákat, hogy mikor mi volt.
Lilla is elindult. De olyan vicces, hogy én egy ideje érzem rajta, hogy tud stabilan állni és járni, de mégsem ment. Az első lépés a munkahelyemen történt múlt kedden, mert ellépett a kolleganőm karjaitól, aki nem tudta, hogy nem tud
járni.

aztán semmi egy darabig és most héten kedden voltunk lent a játszón és letettem a földre félig letolt nacival, (mert éppen pelust szerettem volna cserélni neki) és hátrafordultam a táskámhoz pelusért.
Visszanézek erre az én kis csemetém otthagyott

én meg csak néztem. (rögtön vagy 6-7 lépés

) másik anyuka mondja milyen szép stabilan jár

. Ja mondom most indult neki életében először
Aztán megint semmi és ma szülinapja örömére megint tett egy két lépést. Persz kizárólag olyankor, ha nem figyel. Amúgy inkább kapaszkodik

Pl. tele mindkét keze valami játékkal, cumisüveggel, kutyát néz vagy ehhez hasonló dolgok
Éjszakák sajna nagyon változatosak és nem alszik túl jól, mi sem

de tegnap éppenséggel átaludta az éjszakát, aminek nagyon-nagyon örültem.
Bízom benne egyszer ezt is kinövi.
Karattyol egész álló nap, tuti sziklamászó lesz, vagy valami atléta mert állandóan mászik mindenhova fel.

Mutogat sokmindent. Most nem emléxem van e új jel, amit még nem írtam.
Néha hiszti is van (valamelyik nap már kínomban kapott egy kis hideg zuhanyt is) de azért már többé kevésbé rájöttem, hogyan kell kezelnem az ilyen helyzeteket.
Sok minden történt azt hiszem mióta nem írtam

már nem is tudok mindent visszaidézni. Már mindenki felköszöntötte Lillát, mi a napjára tartogattuk. Úgyhogy mi ma ünnepeltünk. Készültem én is tortával: tejberizses, barackos csoda népi vanília később a helyzet javítása érdekében egy kis csoki pudinggal. Lényeg a lényeg a végeredmény rémesen nézett ki és nem igazán
akart egyben maradni. Szóval délelőtt elmentünk itt helyben az egyik remek cukrászdába és isteni csokis kesz tortát vettünk neki

hát szebb is volt és jobb is volt. Bár a tejberizses trutyi sem rossz ízre.
Végül egy bújkálós házikót kapott (ami ilyen pop-up-os és ezért nagyon kis helyet foglal, ha el akarjuk pakolni) no azt a visítást meg röhögcsélést amit levágott. A tanuló kutyus ehhez képest labdába sem rúghat

(anyuéktól azt kapott, de először mi akartuk neki megvenni. Azaz meg is vettük, csak átadtuk anyuéknak)
Családi közös döntés lett, hogy mást nem kap, mert ilyen korban nem tudja még felfogni mi ez az egész és csak feleslegesen halmoznánk el őt és magunkat is játékokkal. Szóval ezen kívül még egy remek őszi cipőcskét kapott. Majd teszek róla képet

igazán csajos és starpabíró.
Aztán délután elvittuk játszóházba a Lurdy házba. Hát rettenetesen élvezte. Először igaz kicsit visszafogottabb volt, de hamar feloldódott és ment csúszdázni, motorozni, ugrálóvárazni, színes labdákban hemperegni, babázni, műanyag gyümölcsöket pakolászni meg minden ilyesmi.
Úgy kifáradt, hogy a kocsiban hazafelé elaludt. Aztán feljöttünk felébredt, fürdés, evés és reméltük, hogy alvás, de némi szunya után oltári bőgést csapott, hogy ő még nem akar aludni. Végül 9 körül sikerült megint letenni.
Hát azt hiszem jó sok élmény érte
Kép nem tudom mennyi lesz, inkább videózni tudtuk.