A doki is ezt mondta, hogy valószínű a keménységtől véres.Figyelgetni kell. Nem adok neki több banánt, de az új tápink amit ma keptunk BANÁNOS
Sajna Levinek is folyik az orra, ma már 3x szívtam neki és elég sok jött belőle.
Lia szokott olvasgatni csak ritkán jön....
Akkor a tali legyen minden esetben a Westwnd és ott meg tudjuk beszélni, hogy tovább megyünk e vagy maradunk. Vízesés közéső szinten, ott van elég hely.
Viki: te mindig milyen figyelmes vagy!!! Köszi a megemlékezést!
MA VAGYUNK 3 HÓNAPOSAK! JUPPPIIIJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Sajna változást (pozitív) nem tapasztalatm.....
Wera: Te még nem küldtél képet a tábliba....
Ami: sajnálom a kakit nálatok is, de még ne használj kúpot elősször kamillateát adj, nálunk az be szokott jönni. Nálunk mindig 2-3 naponta van kaki ami még normális, pedig mi csak táposak vagyunk. Ja és a 3.hónaphoz közeledve az anyatejes babucik kakija is ritkulni szokott. Senki ne ijedjen meg ez normális.
Elárulja nekem valaki, hogy szöveget hogyan tudok feltenni a képre?
Szex:
Olivér után nekem is sokáig fájt az együttlét, most pedig nem. kell idő a regenerálódásra!!!
Képzeljétek a mensim hétfőn ugye megjött kedden elég intenzív volt és szerda estére meg alig és tegnap kicsi barnázgatás után ma semmi. Csak lesek. Ezzel ki is egyeznék a továbbiakban. Ja és görcsölni sem görcsöltem, csak az első este kicsit kellemetlen volt. (bocsi a részletekért
Levi most alszik, kíváncsi leszek, hogy ébredés után hajlandó lesz e enni. Most az új kaját kapja.
az elöbb próbáltam neki adni belőle, de nem kellett neki, de ez még normálisnak mondható, mert csak 4 óra telt el az előző evés óta