A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Huhhh, mire visszaolvastam...

A doki is ezt mondta, hogy valószínű a keménységtől véres.Figyelgetni kell. Nem adok neki több banánt, de az új tápink amit ma keptunk BANÁNOS :? :lol: Na kíváncsi leszek. Este evett tejpépet a doki azt mondta nyugadta, ha azt eszi akkor egye...

Sajna Levinek is folyik az orra, ma már 3x szívtam neki és elég sok jött belőle.

Lia szokott olvasgatni csak ritkán jön....

Akkor a tali legyen minden esetben a Westwnd és ott meg tudjuk beszélni, hogy tovább megyünk e vagy maradunk. Vízesés közéső szinten, ott van elég hely. :lol: Aki nem tudja annak mondom, hogy a tetőkert liftes kijárata mellett van egy nagyon szupi baba-mama szoba. Ott mikro is van lehet kaját melegíteni!!!!!

Viki: te mindig milyen figyelmes vagy!!! Köszi a megemlékezést! :wink:
MA VAGYUNK 3 HÓNAPOSAK! JUPPPIIIJJJJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!

Sajna változást (pozitív) nem tapasztalatm..... :evil: :roll: :? :lol:

Wera: Te még nem küldtél képet a tábliba....

Ami: sajnálom a kakit nálatok is, de még ne használj kúpot elősször kamillateát adj, nálunk az be szokott jönni. Nálunk mindig 2-3 naponta van kaki ami még normális, pedig mi csak táposak vagyunk. Ja és a 3.hónaphoz közeledve az anyatejes babucik kakija is ritkulni szokott. Senki ne ijedjen meg ez normális.

Elárulja nekem valaki, hogy szöveget hogyan tudok feltenni a képre?

Szex: :oops: :oops: :oops:
Olivér után nekem is sokáig fájt az együttlét, most pedig nem. kell idő a regenerálódásra!!!
Képzeljétek a mensim hétfőn ugye megjött kedden elég intenzív volt és szerda estére meg alig és tegnap kicsi barnázgatás után ma semmi. Csak lesek. Ezzel ki is egyeznék a továbbiakban. Ja és görcsölni sem görcsöltem, csak az első este kicsit kellemetlen volt. (bocsi a részletekért :oops: )

Levi most alszik, kíváncsi leszek, hogy ébredés után hajlandó lesz e enni. Most az új kaját kapja. :? :shock:
az elöbb próbáltam neki adni belőle, de nem kellett neki, de ez még normálisnak mondható, mert csak 4 óra telt el az előző evés óta :? :wink: Ja és állítólag ennek is sűrűnek kéne lennie, de elég híg. Érdekes.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Linda - örülök h Vivike jól van! Én már nem tornáztatom Nórit, mert rájöttünk közben h fel tudja emelni a fejét csak a kezével nem támaszt alá és hát úgy elég nehéz lenne... :lol: Így csak naponta 3-5 alkalommal hasra teszem és előre húzom a könyökét. Most már tartja így pár percig, nézelődik. Aztán ha elfáradt, akkor visszafordítom.
Amikor pelus nélkül a kezénél fogva felhúzom, akkor viszont teljesen lógva hagyja a buksiját. Ez tegnap a dr.nőnek is feltűnt és mondta h innentől minden pelenkázásnál csináljam és előbb-utóbb ennek is mennie kell majd! Úgyhogy most azon vagyunk rajta. Csak mindig elfelejtem! :oops:
Vendég

Dittke! Akkor vidd kendőben! Egyébként majd ha ül és szétlát, jobban szeret kocsizni!

Kép
szly27

Titi - a keresztlányom imádja azt a banános tápit! Remélem Levibébinek is ízleni fog! :wink:

Eszemben van a fénykép a tábliba, de mire oda jutnék Nóri mindig engem akar! :twisted: Talán majd most...
Vendég

Kendőbe hordom, csak elég sokat megyünk, és eléggé nehéz a drága. :D

Kép
dittke

Ha gondoljátok jelezzétek nekem priviben, aki jön és akkor nagyjából képet kapunk róla hányan leszünk,főleg a talikor, hogy várjunk e még kicsit valakire.
Wera: te nyugodtan gyere 10-re és akkor nem kell sokáig ácsorogni Nóri babucival. :lol:

Tényleg mirl gfogjuk megismerni egymást? Vannak babakocsis gyerekes vásárlók is akik várnak valakire.... :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Dittke: hozzál babakocsit is és tudsz kicsit pihizni....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bence születése :D
Kép

Kép

Kép
timi1982

Timi ez nagyon jó. :)

Kép
dittke

Ezt csak úgy érdekességképp... :D
Kép Kép
Vendég

Titi - én tuti megismerlek, a múltkori Levivel beszélgetős képed élénken él előttem! :wink:
Engem meg nem könnyű eltéveszteni a magam zsiráf termetével... 8) [/i]
Vendég

:D ha néhány vásárolgató anyuka is csatlakozik, az csak nem gond :wink:

mi narancs-sötétkék kockás PC babakocsival fogunk a vízesés körül rodeózni - Wera, Nati sem bírja, ha nem rezeg a kicsi s.gge alatt a jármű
:lol:

megyünk 9.45-10 között, ha sehol sem látunk senkit, vésztelózok Titinek vagy Werának.

Kép
Kép
bondi

Kép
Kép
Kép Kép

Kép
dittke

wera!
Nem haragudtam meg emiatt... :) Szívesen mennék én, higgyétek el, de hát majd talán egyszer találkozunk! De fényképeket szívesen nézegetek majd.

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:16-kor.
Vendég

Kata Te milyen lökött vagy!!!

Kép
andkata

:D :D :D

Kép
andkata

kistesóban mi is gondolkodtunk.
habár én ugy szeretném hogy olyan 2 éves kora körül. igy jo lenne a munka szempontjából is meg anyagilag is.
már ha anyagilag lehet jó :D szóval értitek. mert akkor nem a gyest vagy mit kapnám hanem akkor mehetnék tp-re megint és azért az csak több lenne.

Kép

Kép
timi1982

én még nem tudom kocsival vagy kendővel megyünk-e...Kendővel még nem voltunk kint 2 óránál többet és félek, hogy ha elveszti a türelmét a kisasszony hogy marad meg benne...Nekünk Peg Perego kék kockás babkocsink van és nekem is folyamatosan tolni kell a kis popsit....:):):)

Kép
andkata

Iza nem 10 hetesnek néz ki...Naaaon cuki...

Kép
andkata

Bencuri! hogy van Bencus? Remélem azért Ti is tudtok jönni...

Kép
andkata

jah egyébként munka...épp tegnap mondta kollégám, hogy 2 hónapon belül "megszünik' a munkahelyünk.
milyen jo... vagyis ugy szünik meg hoagy az iskola gazasági részlegét átveszi a városi ellátó szolgálat és más lesz a munkavégzés helyszíne és a munkáltató. persze ez egy idő után tuti hogy leépítésekkel is jár, mert az összes egri iskolában igy lesz, és ugyebár akkor kevesebb munkaerő kell mrt igy össze lehet vonni a gazdasági munkákat az iskolában...
még jó hogy engem annyira nem érint mert nekem nem szüntethetik meg a munkaviszonyom mig itthon vagyok a babcival.
persze ez azt is jelentheti hogy ha leépítés lesz én már nem kell hogy vissza menjek majd dolgozni :(
szóval ezért is akarom ugy a második babát (ha később is ugy gondoljuk hogy szeretnénk) hogy ne kelljen abszolut visszamenni dolgozni . igy azért itthon lehetek 6 évig majdnem. addig meg csak alakul valahová ez a hülye rendszer itt egerben.

Kép

Kép
timi1982

Jól elvagyok itt. :)

Még az anyóskérdéshez akartam, hogy az én anyósom vicces, mindig elmondja hogy elkapatom a gyereket annyit van ölben, a kendő sem tetszett neki... Mondja hogy hagyjam sírni. És ha üvölt, előbb veszi ki az ágyból mint én... Detto mint Teóéknál. :)

Kép
andkata

:D :D :D
Anyós Olivérnél is úgyanígy volt!

Na megyünk Olivérért!!!

Majd jövök valamikor!!! :wink: :twisted:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

lányok!
erről a pihenőszékről tud valaki valamit? személyes tapasztalat? esetleg aki vásárolt már pihiszéket nézte ezt a fajtát is???

Kép

Kép

Kép
timi1982

egyik helyen most ilyet találtam 12e-ért. és az az igazság hogy egyébként is ilyesmit néztem ki.
ezt lehet használni 18 kg-ig. és nem horror áron van. rezegtet ez is.
szóval szerintetek megéri? irja meg legyen szíves akinek van ilyen vacakja hogy mi a tapasztalat... köszike

Kép

Kép
timi1982

.
....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:38-kor.
20150601134430

Sziasztok!

Akkor hétfőn a Westendben a vízesésnél. Én tuti, hogy 10-re érek oda, mivel Vikivel(Bencuri) találkozunk fél 10-kor a Moszkva téren.
Minket könnyű lesz megismerni, mert elvileg három babakocsival érkezünk, ha minden jól megy Andi(Bogolya) is jön.

Titi én biztos megyek, engem felírhatsz tutira.

Viki, én viszek fényképezőgépet! Csak Zsolti hagyjon fényképezni!
Többekkel ellentétben, ha ő sírni akar, akkor nem hatja meg az sem, ha mozog a feneke alatt a babakocsi.

Timi, nekünk van pihenőszékünk, nem pont ilyen, de hasonló.
Nekünk nem jött be, a hintát sokkal jobban szereti. Szerintem azért, mert ebben csak feküdni tud (mármint a mienkben, látom ebben nem, tehát igazából ne hallgass a véleményemre :D ).

Kép
Kép
patr

viki!
a játszószőnyeget megvettük. de kiderült hogy nem attól félt. legalábbis remélem. a forgókánál is sirt egy idő után.
szerintem inkább fáradt volt és azért nyűgösködött.

most meg ezt a pihiszéket akarom megvenni.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok! :wink:

Lányok, lenne egy kérdésem:
ma érkezett meg a hordozókendőm és az ülős elöl keresztezetten kívül-azt sem elég szorosan még :? - nem sikerül mást :(
a fekvőseket próbáltam volna, de olyan szerencsétlenül volt benne hogy lemondtam...
tanács???
ti melyik pózt használjátok?
Nandu-m van, de nem az extra hosszú.

Kép
kimma

most nagyon elvan. épp magyaráz a kacsának kikerekedett szemekkel :D
Kép

Kép

Kép
timi1982

de jó :lol: :lol: :lol:

enyém leányzó is kezdi élvezni, csak keveset tart egyelőre a lelkesedés

Kép
kimma

mármint a játszószőnyeget :lol:

Kép
kimma

Timi, nagyon jó kép! :lol:

Kép
Kép
patr

Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Teo, nagyon édi Tami, főleg az első kép tetszik nagyon!!! :D

Titi, sajnálom a kaki-gondot! Remélhetőleg tényleg a banán miatt volt...

Ibm, szegény Áron... Ferus is nagyon bele tudja lovallni magát a hisztibe néha... Majdcsak kinövi lassacskán Áron is ezt a kiabálós időszakot...

Szly, köszi :D Amúgy ma nekünk is klassz éjszakánk volt, fél egytől aludt 6-ig, akkor egy cumikával még húzta 8-ig! Ilyen jól már nagyon rég nem aludtam... Aztán 11-ig gond nélkül visszaaludt kaja után. Utána viszont.... hát, kezdődött a "nemtudokelaludni" hiszti. Igazából nem értem miért, mert semmi "szokatlan" nem volt, hacsak azt nem vesszük, hogy tettem a kiságya felé forgókát. De ettől úgy túlpörgött volna, h. nem tud elaludni?? Csak most sikerült nemrég visszaaltatni, de csak hajszárítózúgás segítségével... De elég nyugtalanul alszik, már azóta is többször nyöszörgött...

Tali: úgy néz ki tudok menni én is! Hurrá :D A középső szintre babakocsival hogy lehet feljutni a Westendben? Lift merre van? Titi (vagy valaki, aki jön), elküldenéd a tel.számodat priviben, h. tudjalak hívni? Nekem még nincs meg :(
Ismertetőjel: mi vajszín alapon sötétkék kockás, virágocskás babakocsival megyünk. Dehát, csak megtaláljuk egymást valahogy :wink:

Timi, Fisher-Price a márkája annak a pihenőszéknek, amit feltettél? Ha igen, akkor nekünk olyan van. Szerintem nem rossz, bár Manóci csak akkor marad meg benne, ha épp olyanja van. Amúgy stabil, szerintem biztonságos és kényelmesnek néz ki. A nagy melegekben volt, h. abban aludt Ferus, mert nem túl vastag az az anyag, amibe belefekszik és szerintem jól szellőzött.
Van az alján valami szerkentyű, amibe elemet kell tenni és akkor rázogatja a fenekét, de mi ezt nem használtuk (még), mert nem akarjuk a ringatáshoz nagyon hozzászoktatni. Amúgy mi ajándékba kaptuk :)
Amúgy Bence nagyon édi,ahogy magyaráz a kacsának :lol:

Lenne egy kérdésem hozzátok! Ferus napok óta nem gyarapszik, sőt kedd óta fogyott 40 grammot :( (Kedden 4,64 volt, tegnap meg márcsak 4,6) Ez mitől lehet? Kaja után nem ordít, h. még éhes lenne és kibír 2,5-3 órákat két kaja között, és éjszaka sem sír fel óránként... Az ugye nem lehet, h. nem jelzi, ha éhes vagy kevés a tejci neki?
sipiné

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:17-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:17-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:18-kor.
Vendég

El sem hiszem, alszik!!!
Ezer éve nem tudtam délután három után elaltatni!
Hátha elmarad az esti hiszti!
Általában olyan álmos már este, hogy semmit nem képes csinálni csak ordítani!

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerül a hétfői találkozó. Tudunk-e majd ennyi gengszter mellett egy kicsit beszélgetni?
Ha jól emlékszem, jön: Titi, Muffin, Wera, Bondi, Vkata, Akata, Babuli, Sipiné, Szkagi, mi. Bogolya? plusz Muffin ismerőse.
Potyka tudtok jönni? Kihagytam valakit?

Kép
Kép
patr

Na, leányzóm az egész délutáni fentlét után fél 5 óta alszik! :) Így még sütni is volt időm...megsütöttem a receptesünkből a Bólyai túróst, aminek Anyjuk tette fel a receptjét! Remélem jó lesz!

Képzeljétek, ma 3 szál vörös rózsával jött haza apácska... ezt kaptam névnapomra! Úgy örülök neki! Olyan rég kaptam rózsát! :)

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:18-kor.
Vendég

Dodó :D
Timi! Nagyon édes Bence! :lol:
Patr! Hogy csináltad???Az én drágám nagyon nem akar aludni.

Kép
dittke

Ja, és boldog névnapot!

Kép
dittke

Ma jöttem rá, amikor lenyeltem az utolsó falat hagymás kajámat, hogy Jázminnak fáj tőle a hasa. Tegnap főztem és tegnap is ettünk. Kicsit nyűgösen aludt el, mint a régi szép időkben! Hát ma megint ettem :cry: úgyhogy ugyanez vár ránk! Fáj szegénynek a pocija!

Kép
szly27

Puszi: Jázminka pocijára!
Vendég

csajok, ne a vízesésnél találkozzunk, mert a vízpára tele van bacikkal és én nem kockáztathatok meg semmi betegséget a műtétig... :( Találkozzunk mondjuk a media markt előtt, ott van jó nagy tér. BOCSI!!! (vagy ti találkozhattok ott és én csatlakozom máshol. :) Ja és felhívnám a figyelmeteket arra, hogy a westendben van szökőkút is meg vízesés is, és van aki ezt ír, van aki azt... Csak hogy nehogy valaki rossz helyen várjon... a babakocsis-vásárlós anyukákat meg bevesszük a csapatba legfeljebb. :)

kereslet-kínálat nálunk nagyon érdekesen alakult. Pár napja már azon gondolkodtam, hogy elkezdek tejet leadni mert nem győztem fagyasztani, és erre kb. két-három napja emelkedett a gyerek adagja. Egyszerűen minden evésre többet eszik mint előtte. Úgyhogy az én szervezetem már előre érezte hogy most ez jön, aminek nagyon örülök, mert megint kikerültünk egy streszz-forrást. :)

timi, mi néztük azt is. szerintem nem rossz ár érte a 12. Nekünk van ugye rezegtető is meg hinta is, és mindkettőnek nagyon örülök. HOl ebbe teszem, hol abba és mindkettőt nagyon szereti (amúgy ugyanaz a széria mint amit te kinéztél, az aquarium). :)

az én gyerekem meg kidőlt. Egész nap nem aludt, aztán mostanra véget ért a szufla. :) Volt délelőtt egy kicsit a sintérnél(baby-sitter) :) amíg én órát tartottam, ott sem aludt semmit. Aztán meg elmentünk bevásárolni. MOst először ültettem a kenguruban mert annyira nyűgi volt már, és nem tudtam volna végig a vállamon tartani. És annyira cuki volt, egy csomó ideig nézelődött. De nagyon cukin. Oldalt volt egy kis rés amit megtalált, és azon kukucskált kifelé. :) majd teszek róla képet. :) Úgyhogy bevásároltunk, aztán ettünk (a fél személyzet rajtam röhögött ahogy a kenguruban alvó gyerekemet próbáltam úgy tartani hogy ne essen rá a kaja ha esik... :) Ja, mert közben elaludt. Aztán hazaértünk és még mindig alszik. :) De nemsokára ébresztem hogy egyen is végre.

Ja és vettünk ma három sapit a kislegénynek. Majd csinálok róla képeket. :) De vicces, mert egyik-másik sapkába a rendes méretet írják, hogy hány centi, de van olyan amiben az van, hogy 1-es. És az mekkora??? Mivel aludt a gyerek nem próbáltam rá, csak úgy nagyjából megnéztük, de remélem jók lesznek mert rohadt drágák voltak. De azt sem engedhetem meg hogy a fülével legyen valami... :) Én semmit sem engedhetek meg. :) De nehogy azt gondoljátok hogy a széltől is óvom, csak elővigyázatos vagyok. :)

Na most megyek és foglalkozom egy kicsit apával is. :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:19-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:37-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:19-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: