A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról.

Szívhang még nincs, de minden a terhességi kornak megfelelő, két hét múlva megyek vissza. Azt mondta a dokim, hogy semmi nem utal arra, hogy bármi baj lenne, de hát igaziból a szívhang után jelentheti ki, hogy élő magzat van a hasamban.

Amúgy nagyon örült nekünk, teljesen odavolt Zsófitól, azt mondta, hogy nagyon le vagyok fogyva, és megjegyezte, milyen aktívak vagyunk a férjemmel :wink: :oops:
Vendég

Panndi, Az ilyenek nekem is olyan jól tudtak esni, emlékszem :wink:

szóval kockaházban, nem kockaházba :oops: :oops:

Kép
vindolanda

Mollinak boldog szülinapot!

Mírának le lett vágva a haja,olyan öcsis most(mert járnak úszni és gyorsabban száradjon 8) )

megvarrtam kemény 1óra alatt a kölykök függönyét :)

S Bálint koma megmutatta h. kell egyedül menni :) azóta lelkesen gyakorolja s közben kacag akkorákat s huppan nagyokat :) az élet apró örömei :lol:

mék mert apa megfürdette :)

csók mindenkinek majd holnap talán olvasok is :)

KépKép
viranka

Csajok, Rugó Gábor telefonjával addig játszott, míg lefotózta a saját lábát, és már küldte volna el mms-ben valakinek, mikor észrevettük :lol: :lol:

Majd felrakom valamelyik nap a képet. :lol:

Holnap gondoljatok rám, megyünk Pestre a konferenciára :roll:

Kép
vindolanda

Nem semmik ezek a gyerekek :lol:

Na megyek aludni, mert hulla vagyok, meg a derekam is fájdogál.
Vendég

Sziasztok

Niki boldog névnapot!!

Mollinak boldog szülinapot!!

Köszönöm a biztatást nagyon jól esik.De ma megint egy igazi béna anyának érzem magam :oops: Itthon dolgozom papír munka a számlákon van perforáció amit le szedek és Petra néha vagyis ha lehetne mindig elcsen belőle addig engedem hogy nála legyen amíg nem veszi a szájába de ma összeszedtem az egészet és kidobtam de valahogy figyelmetlen voltam és egy db a szobába maradt én meg mentem a konyhába nagy volt csend megnéztem mit csinált és persze amit talált megette amit már nem tudtam elvenni tőle nem nagy darab lehetett de azóta egyfolytába köhög lenyúltam a torkára nem érzek semmit de rettentően aggódom lehet hogy ez a papír rátapadt a nyelőcsővére?? Annyira felelőtlennek tartom magam :cry: :oops:

Nagyon édes az összes kép!!

Regi: Gratulálok!!

Panndi: Biztos minden oké!!Drukkolok!!

Ktimi: Küldöm.És előre is köszi..

Viranka: Gratula Bálintnak a járáshoz.Nagyon ügyi!

Hányás a terhesség alatt: Petrával a 12.hétig egyfolytában "csak" hányingerem volt le is dobtam 10 kilót ami persze visszajött :?

Kispocc: Nagy gratula a pocaklakóhoz!

Dettyk: Nagyon csinos vagy!!

Lmóni: Gréti egy tündér!

Mesi: Hagyd a kilókat! És egyél jó nagyokat :lol:

Meryke??

Kép

Kép
agica1126

Ágica, nyugi, nálunk már menüt lehetne összeállítani a megevett papírok fajtáiból :lol: :lol:

Csillagászati kalauz, számítógépes alkatrész doboza, kis cetlik, wc-papír...

Szerintem ne aggódj. :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Zsófi is evett már papírt, homokot, stb.

Húú, olyan rosszul aludtam, sokszor kellett kelni Zsófihoz, és már hányingerem lett a sok ugrálástól, most már egy hányáson is túl vagyok :oops: Kicsit mosott sz.rnak érzem magam :?
Vendég

Ancsi26, szuperek a képek, meg sem ismertem a kiscsajt, akkorát nőtt :shock: :D !
Melinek boldog szülinapot!!

Regi, persze, hogy eszek, sőt, mostmár egy kis bűnözés is belefér néha :oops: , de nekem az update nagyon bevált...csak sajna a tornára mostanában nem nagyon van időm :cry: .
Nekem nagyon tetszenek az ilyen kockaházak, mi vizes környéken lakunk, és ezek tök jó szárazak, nagyon jó a terasz, és a kertet imádni fogod :D ! Az átalakításhoz szakiért gondolom nem kell a szomszédba mennetek, mázlista vagy :wink: :lol: .
Édes lehet Szeli, ahogy táncol :D ! Lassan előveheted neki a hastáncos szerkót :wink: :lol: !

Kispocc, Botinak boldog szülinapot!

Silka, én is imádom ezt a felsőt, van egy zöld csíkos vászongatyója is hozzá :lol: . Nem semmi vagy, ennyi almával elbánni :shock: ! Egész télen almás sütit esztek majd :wink: :lol: !
A fogyi miatt ne ess kétségbe, várd ki a megfelelő időpontot, amikor úgy érzed, van erőd végigcsinálni. Nem szabad erőltetni, különben is, így is nagyon csini és szép vagy :D !

Maggie, te bombajó anyuka vagy 3 gyerek után, ezt tessék megjegyezni :D !! A baba teljesen jó ötlet, Bence is jobban szerette a babákat, persze kapott anno egy csomó autót meg vonatot, amivel most Panka játszik előszeretettel :lol: :lol: :lol: . Aztán remélem lyányomból is rendes ember lesz :wink: :lol: .

Heni81, köszi. Tudod, tavasszal irigyeltelek, milyen csini vagy, most irigyellek, amiért pocakos vagy :oops: :D .

Hányás, terhesség alatt soha, viszont 3 hónapig émelyegtem, nem tudtam mentolos rágót rágni, rosszul voltam a kávé illatától stb.

Fogyás szoptatás alatt, Bencével 24 évesen simán, minden segítség nélkül leolvadtak rólam, Pankával kellett a segítség (update + torna), de sikerült, és még mindig szoptatok :D .

Viranka, Bálintnak gratula az egyedül menéshez :lol: !!

Ágica, ha itt most leírnám, Panka mennyi sz..t megevett már, betelne az oldal :lol: . Olyan is volt, amit kikakilt, de a papírokat szerintem megemészti 8) . No para...ha észreveszem, hogy megevett valamit (sunyít és menekül előlem :twisted: ), és már nem bírom kikotorni a szájából, adok neki inni, hogy biztosan lemenjen :oops: :twisted: ...

Panndi, pihenj annyit napközben, amennyit csak tudsz :roll: !

Motiot, Áronnak boldog szülinapot!
dettyk

Nikiknek boldog névnapot! :)

Kép

Áronnak és Marcikának boldog 1. születésnapot!!! :D

Kép

Melinek boldog 3. szülinapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Vindolanda! Akkor ezt meg is cáfolom, mert nekem nem volt hányingerem, oszt mégis csajszi lett! ;)

Bálintnak gratula a járáshoz!!! :)

Ágica! Lehet, hogy csak egy kicsit megkarcolta a torkát, azért köhög. Szerintem nem lesz gond!
Szelinek múltkor odaadtam a kis hajcsatomat (ez a „harapós” fajta), hogy úgyis mellette ülök, hadd játsszon, erre letört belőle egy darabot és már nyelte is le. A múltkor meg kapott valami kulcstartószerűséget valakitől, és azon voltak gyöngyök, de a gyöngyökből kiálltak ilyen hurkok (vagy mik?), és láttam, hogy babrálja, de háttal ült, mire észrevettem, már lenyelte... :oops:
Szóval ilyen van, és lesz is még... :roll:

Dettyk! Igen, szerencsére az átalakítások nagy részét Apa végzi majd. Sokat spórolunk ezzel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Silka! Múltkor írtad, hogy "katonásra" vágtam Szeli haját. Ez alatt mit értesz? Hogy túl egyenes lett? Csak kivi vagyok, mire gondoltál, azóta is ezen töröm az agyam! ;) :lol:

Megvettem a marcipánt (de 2-t biztos, ami biztos), rá is van írva, hogy vizes kézzel átgyúrni és utána nyújtani! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szép reggelt!

Áronnak,Marcinak,Melinek boldog névnapot :)

Regi!
tök jók a kockaházak :) a belseje a lényeg :wink: annak meg örülj h. nem túl nagy a kert :) nem kell órákat pl. afűnyírással töltened :) bár remek napozási lehetőség :lol:

A marcipán kidolgozásáshoz ezt mentettem le régebben:
marcipánnal elvileg úgy dolgozik az ember, hogy egy tökre tapadásmentes helyen (márványlap, fémlap, totálsíma műanyag felület) nyújtja ki, szintén tapadásmentes (nem fa) sodrófával (=sodróműanyag??!) liszt helyett porcukrot hintesz alája, tapadás ellen és ha nagyon morzsalékos lenne az alapanyag, kevés olajjal átgyúrod. Fontos, hogy legalább szoba-meleg legyen, mikor dolgozni kezdesz vele. 3-4mm vastagnak érdemes lennie, egy formáranyújtott marcipánlapnak (körnek, tetraédernek, ellipszsnek, pentagrammának, bárminek) és ha ennek ellenére is hullámos és unsima maradna a teteje, akkor langyos-meleg hajszárítóval és síma hideg késsel lehet egyengetni. Sokszor elég csak a hajszárító is. De figyelni kell nehogy nagyon felmelegítsd, mert sem a krém, se a marcipán nem szereti!

s képzeljétek:) Ma Bálint n9kor kelt fel,Míra meg még alszik :) pirossal bekarikázom ezt a napot :)

csók

KépKép
viranka

Szép jó reggelt!

Minden kedves Ünneplőnek sok boldogságot kívánok!

Regi, Nektek pedig nagyon gratulálok a házhoz. 8) Tényleg jók ezek a kockaházak, remekül alakíthatók. (Az utcánk sarkán is épp most csinálnak egyet. Még csak félig van kész, de irtó jól néz ki már most is). Igazi kis otthonotok lesz. :wink: Jut eszembe: jövő héten megyünk Dújvba. Nem tudom, h szerdán v csüt-ön jövünk-e haza, ettől függően majd még szólok, hátha részünkről beleférne egy találka.

Bálintnak óriási gratuláció a gyalogláshoz! :D (Kézeljétek, Máté egyre kevésbé megy előredőlve, és csak egyik kezünkbe kapaszkodva már megáll egyenesen. Lassú víz partot mos... :oops: )

Hányinger: nekem nem volt vészes, csak fogatmosni gyűlöltem. De egy kísérlet nem kísérlet, majd a következő Bébi után nyilatkozom inkább. :lol:

Ancsi: olyan jó, hogy írtál! Gyönyörűek a Lányok!!!

Tánc: néha Máté is próbálkozik, de az a jellemzőbb, hogy ha meghallja a zenét, mászik rám, hogy vegyem fel. Mi úgy szoktunk táncolni, pörögni, még a karunkat is "szabályosan" tartva. :oops: Zenéről jutott eszembe: annyira édes volt a múltkor: a duna tv-n volt egy bácsi, aki elkezdett harmonikázni, erre Máté felnézett az elmélyült játékból, és nézett hol a tv-re, hol az Apjára, hogy akkor hogy is van ez? Szól a harmonika, és Apánál nincs hangszer?! Totál össze volt zavarodva. :lol: :lol:

DettyK: extra csinos vagy. :shock: :wink: Komolyan. És becsülöm az elszánságodat. Nekem sajnos nincsen, úgyhogy egyelőre marad joghurt a popóm. :lol:

Ágica: nem vagy felelőtlen Anyuka. Nem lehetünk ott minden másodpercben árgus szemeinkkel. Máté is nyelt már le ezt-azt (szerencsére inkább csak papírt), de a nejlonzacskó-darab tényleg durva volt, akkor Ő is, én is nagyon megijedtünk.

Bocs, lassan mennem kell, Mátém ébredezik. Igykszem majd még visszaolvasni. Zárásul egy kép a végre-valahára megérkezett ládikóról és hiper-álmos Kölyökmackóról:

Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Viranka! Nagy a kert! (ezt írtam) ;)
Köszi a marcipános infót. Na, de vajon honnan szerzek sodró műanyagot? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Melinek,Áronnak és Marcikának boldog szülinapot!!

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat annyira megnyugodtam el sem tudom mondani.De szerencsére egész éjjel nem köhögött bár én 01:00-ig nem aludtam az idegeskedéstől most kicsit kivagyok de a kislánykám fél9-kor ébredt :lol: Dettyk aranyos lehet Panka ahogy menekül.Petra inkább jó távol megy a zsákmánnyal hogy ott szerinte úgysem érem el :lol:

Viranka:Teljesen szép napnak indul nektek. :)

Kép

Kép
agica1126

Kolbi! okéééééé! :D
Szupi a ládikó!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
pl. Tupperware-nak van olyan amibe még akár meleg vizet is tudsz önteni :)
de pl.vmilyen csődarab amibe a vezetékeket szokták tenni :) lehet h. párodnak van elfekvő,lefűrészeled,jól elmosod és megvan :)
kissé zombi voltam mikor olvastam a kertet :) bocsesz :oops:

Ágica!
lüke vagy ,mjd hívlak :) Bálint is megevett már annyi mindent :)

Kolbi!
jó a doboz és Máté olyan édes álmos fejjel :)

Hányinger:mindkét gyereknél alig volt BálintNÁL PICIT TÖBBSZÖR ÉS EZÉRT SOKKOLT A HÍR H. NEM LÁNY HANEM KUKACOS LAKIKA POCAKBAN :oops: opsz Míra bekapcs caps lock 8)
pusz

KépKép
viranka

Na, veszem az alkalmi rucimat, és lassan indulunk Bp-re. Szép napot Nektek, V.

Kép
vindolanda

Szép jó reggelt!

Grétának, Mollinak, Áronnak és Marcinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánok!
[color=orange]Ádámoknak, Nikinek boldog névnapot![/color]

Kispocc, gratulálok a pocaklakóhoz!

Regi, nagyon sok örömöt kívánok a házhoz! Biztos nagyon fogjátok élvezni a kertet! :D
Nekünk most kicsit hiányzik a kert, mert Apával mindketten kertes házban nőttünk fel, most pedig első emeleti lakásban vagyunk... De majd pár év múlva talán váltunk.

Szuper minden szülinapos, bulizós kép!

Közvéleménykutatás:
meghívtak minket egy esküvői bulira, de magát az esküvőt még augusztus elején szűk családi körben megtartotta a pár. Most a barátoknak szerveznek egy esti bulit "wedding party" néven.
Szerintetek ilyenkor milyen nagyságrendű ajándékot illik vinni? Ugyanúgy vigyünk, mintha nászajándék lenne, vagy egy kicsit "kisebbet", mert az esküvő mégiscsak 1 hónapja volt? Van olyan ismerősünk, aki szerint csak annyit, mintha sima házibuliba mennénk.
A helyzetet kicsi bonyolítja, hogy a volt felettesemről van szó, aki azóta munkahelyet váltott, de azóta is nagyon jóban vagyunk.

Kép
dotildi

Silka, jó esős időt mondanak a köv. napokra, de előbb-utóbb csak összehozzuk azt a közös játszóterezést vagy sétát!
Én holnap kezdem a 90 naposat. Most valami szigorú diétára van szükségem, a túl "liberálisat" most biztos megszegném, de itt elég jól be van határolva, mit lehet ennyi egy nap. Egyszer már bevált, akkor 8 kg ment le 2 hónap alatt. Ha van kedved, csatlakozz :wink:

Dettyk, tényleg irigylésre méltó az alakod! Gratula!!!

Ágica, ne aggódj, nálunk is van mindenféle kóstolgatás. Mégha állandóan is sasoljuk, épp mi van a kezükben, így is, úgy is becsúszik/lecsúszik valami nem babapocakba való anyag.

Mi holnapra megint beterveztük az állatkertet, miután hétfőn elmosta az eső, de a mai időjárást látva nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy összejön :(

Kép
dotildi

Gratula Bálintnak a járáshoz!

Kép
dotildi

Jujj! Kispocc!!!! Gratuláltam már Neked? Nem vagyok benne biztos, szóval inkább 2x, mint egyszer sem :oops: : sok örömöt kívánok Testvérkéhez!!!! :D :D :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Molli, Meli, Áron, Marci: nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!
Nikiknek boldog névnapot!!!

Írtam a gmailre...

Puszi

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a kicsi lányom szülinapos köszöntéseit és a képdicséreteket.

Anikoh nagyon jó ötlet a tanuló kutya. Gréti imádja :lol: :lol:
a Sebastiano cipőboltban láttam ilyen kicsi cipőt.
Még meg is könnyeztem mert eszembe jutott Grétusom mikor ilyen csöpp lába volt.

Anitja tejkérdés: én úgy tudom forralni kell és higgítani.
Jó nagy lábon él Nolka :wink: :lol:
És milyen sok mindent mond :shock:

Vindolanda :shock: :shock: :shock: biztos egy gyerekből jött ki? :lol: :lol: :lol:

Ágica

Kaqk már biztos hazaértetek.
Milyen utatok volt?
Az igért képeket ne feledd és próbáljátok kipihenni az itthoni pörgést :wink: :lol:

Regi Éljen, Éljen. Gratulálok, ez szuper. Tök jó, hogy kockaház!

Timi gratula Vikdannak a járáshoz

Irina, Kolbi ne aggodjatok, nem esnek le. Grétikém is körbejárja éjszaka az egész ágyat és még egyszer sem történt baleset. Mikor összeszereltük megmutattuk neki, hol tud közlekedni. Ügyesen megjegyezte és figyel arra, hogy le ne essen. Első éjszaka én is paráztam rendesen. Oda is van neki téve a kiságya matraca a "lejárat" alá de nincs rá szükség. Nagyon profin alszik és iszonyatosan büszke az ágyára. Meg magára, hogy már "nagykislány"

Fogyókúra mint már írtam az updatet csinálom. Egyáltalán nem nehéz, sőt nagyon tetszik az életmódváltásom. Nemigazán hiányoznak a nehéz lisztes, cukros dolgok. Néha azért elcsábulok. De itt mindent ehetsz csak nem mindegy mikor. Én Dettykkel ellentétben nem tornázom :oops: egyszerűen nincs hozzá energiám. Kicsi lány egész nap annyira leszívja, ráadásul az éjszakák is elég fárasztóak. Pár alkalommal sikerült csak tornáznom a 2 hónap alatt. Pedig akkor biztos gyorsabban pörögnének le a kilók :roll:

Mollinak nagyon sok boldog születésnapot

Marcinak nagyon sok boldog születésnapot

Áronnak nagyon sok boldog születésnapot

Melinek boldog 3. szülinapot

Botinak is sok boldog születésnapot

[color=orange]Nikiknek boldog névnapot

(remélem nem hagytam ki senkit :roll: )

Dettyk Panka nagyon cuki :lol:

Ancsi szépek a lányok és ti is :lol: :lol:
Igazán szép család :lol:

Regi :lol: :lol: nem ette meg az összeset. hagyott egy kicsit nekünk is :lol: :lol:
Barackos túrótorta volt. Saját kreálmány.
Apa szerint szép lett (szerintem nagyon ronda) és nem engedte, hogy vegyek a cukrászdában.

Táncolni Cica is szokott. Olyan nagyon édes. meg tudnám zabálni olyankor (is)
Rogyasztja a lábait, rázza a popóját, körbe forog, a kezeivel ritmusra kalimpál :lol: :lol: :lol: :lol:

Maggie jól láttad, teljes volt a meghatottságunk.
Annyit vártunk rá és most már 1 éves!

Grétikémnek is van kisautója, imád vele játszani. Szerintem nem gáz ha nem csak fiús illetve lányos játékokkal játszanak a gyerekek.

Viranka gratulálok Bálintnak a járáshoz :lol: :lol: :lol:
mázlista. Én is akarok 8-ig aludniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ágica ilyen dolgok minden családban előfordulnak. Nem lehetsz minden másodpercben mellette.
Ne aggódj, nem lesz belőle semmi baj.

Panndi kistesó jelentkezik :lol: :lol: :lol:
Azért szorítok, hogy ne hányj végig a 9 hónap alatt.

Kolbi ŐMátésága tünemény :lol: :lol: :lol:

Dotildi én nagyobbat vinnék mint egy sima buliba de kisebbet mint az esküvőre.
Sok sikert a fogyókurához.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Képzeljétek, tegnap kimentem Grétivel a parkba sétálni és babakocsi nélkül!
Látnotok kellett volna milyen nagyon boldog volt. Sikongatott tapsolt örömében.
Megálltunk szinte minden lehullott falevél mellett, megvizsgáltuk a bogarakat.
Nagyon kifáradt estére :lol: :lol: :lol: Szopi után kidőlt :lol: :lol: :lol:

Fleur, Meryke, Sense???????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

[quote="milénamoni"][ írta:milénamonisize=200]Anikó üzenete:

Engem már mindenki nagyon várt,így másfél nap gondolkozás után megszülettem 09.11.-én 14.18-kor császármetszéssel.Fekete Marcellnak hívnak,3500g,54 cm vagyok!
[/size]

Nagy gratula!!!!!!

Puszi mindenkinek,ha tudok valami bővebbet írok!

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MARCINAK!

[quote="milénamoni"][ írta:milénamonib]Anikó Marcija

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

ISTEN ÉLTESSE ÁRON BABÁT 1. SZÜLINAPJÁN!

[quote="motiot"]S írta:motiotziasztok,

Titi vagyok a Motiot férje. Tegnap 8 27-kor megszületet Áron.
Az Asszonka meg a Baba jól vannak.

Puszi, Motioték

Kép
Kép
Kép
gremese

És itt van a leggyorsabb szülésünk:

[quote="horcsog"]K írta:horcsogispocc üzenete:

Tegnap 1.5 óra vajúdás után megszületett Boti
3450 grammal és 51 centivel.
Jól vannak.Sok puszit küld.
Gratulálok és sok-sok jót kívánok!

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOGSÁGOS 1. SZÜLINAPOT BOTINAK!!!!!

[quote="kispocc"]S írta:kispoccziasztok!
Íme 1 kép Boti-ról, pár órával a szülés után: Kép
Gyönyörű szép! :)
Kispocc pedig a világ legcsodálatosabb anyukája!!
Minden kismamának gratulálok, minden tiszteletem a tiétek!
Apuka

Kép
Kép
Kép
gremese

Aniko80, Marcinak is boldog szülinapot kívánunk!!

Mesi, jól látod, Panka már majdnem teljesen szőke :D .
dettyk

Isten éltesse Mollit,Áront,Botit és Marcit!!!

KépKép
juba

Köszönjük a névnapi gratukat!

A ma ünneplőknek boldog szülinapot!

Beszéltem az ortopéd doki ismerőssel. Azt mondja, hogy a lényíeg a talp legyen puha és a kéreg hátul kemény. Jól tartson. Mindegy a sarka és a recéssége is jelenleg. Még nincsenek benne annyit, hogy extra keljen. Ajánlotta az Elefantent és szerinte is jó a Falcon. Anyukámék szomszédja úgyhogy abba maradtunk ha megyünk anyumékhoz és otthon van beszélünk.

I.Móni: ott én nem láttam 17-est csak 18-as van. Azt mondta az eladó nincs a többi boltjukban sem. Vagy rossz infot adott?

KépKép
anikoh

Botinak is boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kedves Emese!

Köszönöm szépen, hogy Marcika képét és üzenetét betetted, nagyon jól esett!

Oltári szülinapi buli volt
kisautós tortával, héliumos lufikkal és rengeteg kis baráttal, azok szüleivel, és rengeteg ajándékkal! Nagyon fáradt vagyok, reggel 4-kor keltem, sütöttem-főztem, sírtam-örültem. Majd hamarosan jövök a képekkel.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést! Aranyosak vagytok!

Dotildi!

Most olvastam a körkérdésedet. Én esküvőszervező vagyok négy éve, tapasztalatom szerint az ilyen partikra is kitesznek magukért az emberek. Azt javaslom, hogy vigyetek olyan ajándékot, ami nagyon drágának tűnik, de nem az.
Na, ezt jól megmondtam! Nézz szét néhány ajándék boltba, óriási különbségek vannak!
Ha pénzről van szó, akkor legalább annyit, amennyibe a párnak a rátok eső vacsora kerül illik adni.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

És most következzen a tegnapi elmaradásom: Boti, Áron, Marcika, még nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

És akkor dióhéjban megpróbálom összefoglalni a tegnapi napunkat. Rugót korábban felkeltettük (olyan hat harminc körül), hogy 11 előtt a kocsiban már aludni tudjon. A tervünk bevált, mert mire az autópályára feljutottunk, addigra elaludt magától :shock: , bár előtte sírt-nyöszörgött egy negyed órát. Megállni altatni már nem tudtunk, mert késésben voltunk, így viszont enni sem sikerült. Egy mekit terveztünk be az út kezdetére.
Normális tempóban haladtunk Pestig, de a Lánchíd környékén akkora dugó volt, hogy én a szekció előtt kb. 10 perccel estem be, és akkor persze először WC, felmásolni a power pointot stb. Aztán a büfében vettem magamnak egy szendvicset, de megenni már megint nem volt időm :evil:
Közben Gábor Rugóval meglátogatta az egyik ismerősünket, ott evett, tisztába tették stb... Járkálgattak a környéken, én meg előadtam a mondókámat.

Na és képzeljétek, volt ott egy interjúkészítő leányzó, aki két előadást választott ki a címe alapján, és az egyik az enyém volt. Így a Magyar Rádió egy ötperces interjút készített velem a kutatási eredményeimről :shock: Valamikor majd le is adják, de én biztos, hogy nem hallgatom meg.

Na, mire én befejeztem mindent, addigra Rugó is kezdett elálmosodni, de még egy Burger Kingbe be tudtunk ugrani.
Aztán elindultunk hazafelé, és Rugó magától elaludt az autóban megint, és csak Debrecenben ébredt fel :shock: :shock: :shock:
Még csak meg sem kellett állni a két és fél órás út során sem odafelé, sem visszafelé 8)

Nagyon büszke vagyok rá :)

Majd később visszaolvasok és reagálok mindenre, de most Rugó felkelt.

Anikó: az esküvőszervezői munka az nem lehet rossz :wink:

Irina: hogy indult a félév? Kiütések?

Timi: Bár nem tudom, mi a probléma, de remélem, megoldódik minden.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Drága Lányok!

MARCINAK, ÁRONNAK ÉS MOLLINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Nagyon köszönöm Boti nevében a kedves szavakat, nagyon kedvesek vagytok!!!És Meggymagocska nevében is köszönöm a gratulációkat!Drága Kiskolbi, igen, gratuláltál már :lol: :lol: :lol: , nagyon édes vagy!!!

Én most egy hangyát önző leszek. Botikámat várva tele voltam önbizalommal, de most pict aggódom. Hisz olyan hirtelen jött Meggymagocska, nem tudtam lelkileg most felkészülni. Félek, hogy tudok majd megfelelni mindkét gyerekemnek 100%-osan, hogy tudom ellátni a sok-sok anyai feladatot, hisz mindketten olyan csöppök lesznek :roll: . Bocsánat, hogy itt kínlódom nNektek... :? , biztos a hormonok. Mesi, Te nem éreztél ilyet???Én most egy picit bénának érzem magam :cry:

Vindolanda!Hűha, jó kis nap lehetett! :wink: De milyen ügyi Rugócskád van!

Botinak tegnap vettem cipőt a Deichmannban. Hát hogy civakodott velem, mire sikerült ráerőszakolni :lol: Utálja :lol: :lol: :lol: . Most hív :arrow: pussssz
kispocc

LMóni! Szerintem tök szép tortát sütöttél!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Manó alszik, én befejeztem a tornámat, ebéd van tegnapról, a vasalás meg megvár. :oops: :lol:

Jaj, már megint lemaradtam. :oops: :oops:

Boti, Áron, Marcika! Isten éltessen Titeket!

Viranka! Gratulálok Bálintnak a járáshoz és a jó éjszakához is. Hozzá tudnál szokni szerintem. :wink: :lol:

Vindolanda! Bár nem írtam tegnap, de sokat gondoltam Rád! Nagyon ügyi vagy. Én csak csodálom az energiádat, energiátokat (tanuló, dolgozó leányok), én néha csak úgy elvagyok. Rugó tényleg nagyon ügyes. Látom, neki nincs gy.ülés fóbiája. :wink: :lol:

Ágica! Nyugi, bár a többiek már mindent leírtak a témával kapcsolatban, én csak csatlakozni tudok. Orvosváltást én is támogatom.

Dettyk! Drága vagy, hogy vígasztalsz, de sajnos a három gyerek sem mentség. No, de rajta vagyok kaz ügyön, csak nem sok a siker. Bár azt vettem észre, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb leadni a kilókat. Már másképp működik a testem, mint régen. No, ezt a szőkeséget meg én is akartam írni. :oops: :oops:
Ez az örökvidám leányzó tünemény.

Irina! Engem is érdekel, hogy milyen volt az első heted, a munkás napjaid! Ádó hogy viselte? Te? Javulás van már?

Juba! Bertus hogy van? Annyira szépséges ez a leányzó is!

Senset már én is nagyon hiányolom! Felur is régen volt már!

Móni! Ez igen! Már én is alig várom, hogy Bercóval ségálgathassak. Hamarosan itt lesz már az is, én türelmes vagyok. De ez a közös felfedezés nagyon jó. Nálunk is mindig felvettek valamit a gyerekek. Állandóan tele volt a kezük a különböző kincsekkel.

Valamit még akartam írni, de elfelejtettem, hogy mit, no majd legközelebb.
Most pusz:
dmaggie

Egyébként Jó reggelt! ;)

Kispocc! Nem kell 100%-osan megfelelni! :) Szeretni fogod mindkettőt, és ez a lényeg!!! És ők is imádni fognak Téged! Szerintem érzelmi hullámvölgyben vagy, majd elmúlik, és visszajön az önbizalmad, nyugi!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, szerintem Szelikém nemsokára felsír, ugyanis alattunk épp verik szét a követ... :evil:

Tegnap én is tornáztam!!! :) Olyan jól esett. De nekem jobban bejön, hogy eljárok. Itthon mindig elsumákoltam a dolgot... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi, tényleg a tortát akartam én is megdícsérni! Kész cukrászremekmű!!!!

Kispocc! Szerintem teljesen természetes az, amit most átélsz. Ha nem így lenne, akkor kellene aggódni. :wink: :lol: Majd, ha már ott lesz a kistesó, nem fogsz ennyire aggódni, szépen minden megoldódik. Olykor biztosan nehezebb lesz, olykor meg könnyebb. De egy biztos, gyönyörűséges lesz. Ráadásul még van néhány hónapod, hogy hozzászokj a gondolathoz, a feladathoz :wink: :wink:
dmaggie

Jaj, ne is mondd Regi! Én minden egyes nap vágyom rá, de sajnos apához kell igazítanom a dolgot. Így sokszor el is marad. Olykor el tudom intézni az alvásidő alatt. Lehet, hogy ezt kell rendszeresítenem. De ilyenkor meg az a baj, hogy nemrég reggeliztem. Pedig nem ettem sokat, mégis volt némi diszkomfort.
No, meg ugye főzni is kellene.....
dmaggie

Köszi, Regi!Ez tuti érzelmi völgy :lol: .
Mesi, nekem is más ez a terhsség szerintem:), akkor lehet, hogy lányom lesz??? :lol: :wink:
hányás: hát igen, nekem kijutott Botival, már izomláz volt a rekeszizmomban állandóan. Nem is híztam, csak 7-8 kilót, szülés után azonnal lement. Már úgy jártam a vécére, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne :lol: . Kaptam is a jóslást, biztos lány. Osztán tessék, kis pöcsös lett :lol: :lol: :lol: !

Regi, nekem nagyon tetszenek az ilyen kockaházak! Nagyon szépen fel lehet újítani!Belseje mekkora? Vagy már írtad ezt esetleg :oops: ? A kert olyan jó dolog! Mi most rendezzük az udvarunkat, egyelőre agyagos-sártenger, építési törmelékkel. De Boti imádja túrni a földet, mindig segédkezik az apjának!
kispocc

Maggie, nagyon köszönöm a bíztatást! :wink: :lol:
kispocc

Nekem is más ez a terhesség, de szerintem ez így természetes. Zsófival a föld felett két méterrel lebegtem a teszt után rögtön, most ezt nem tehetem meg, mert itt van Zsófi :D De nem is baj, ez is jó, csak másképp. Viszont nekem nagyon jól esett, hogy a dokim nagyon örült nekünk és a tesónak :)

Az kevésbé esik jól, hogy már most hányok :roll:
Vendég

Sziasztok,

Hú hát kissé lemaradtam, Anyukám volt itt, végre rendben van a lába, most éppen festés-mázolás zajlik nála.

Minden ünneplőnek Molli, Marci, Áron, Meli, Boti, boldog születésnapot kívánok!
Niki boldog névnapot!

Regi, nagy gratula a házhoz, de jó, h kockaház, mikor Érden vettük a házat mi is kockaházakat néztünk, én nagyon szeretem őket, lesz most munkátok bőven.

VikDaninak és Bálintnak gratulálok a járáshoz.

Fogyókúra, jaj ne is mondjátok egy hete elkezdtem, hát egynelőre nagyon rosszul, de bírom, nekem is az update jön be, de most pont rosszkor kezdtem meg is jött és a hold sem áll úgy, de mindegy, most nagyon erős az elhatározás, remélem menni fog, drukkoljatok!

Rosszullétek, hát én Robesszal 16. hétig voltam rosszul és heti általánossággal hánytam, no azt nem várom, valószínű azért is nem híztam sokat akkor, én inkább a szoptatáskor kaptam össze magam, aminek most jön a böjtje.

No hát ennyi volt, kismamáknak sok-sok energiát.

Jaj még Móni, de jó, h babakocsinélkül mentetek, tegnap mi is megpróbáltuk, de aztán elfáradt, de nagyon tetszett neki.

Dettyk, hát tényleg olyan csinos vagy, nekem is tornáznom kéne, majd ha lement legalább egy 10 kg, eljárok itt a környékre, Apa bevállalja heti kétszer.

Na megyek tényleg

Kép
Kép
nektarin

Jaj Panndi de jó, h minden ok volt az UH-on, legközelbb ott lesz az a szívhang is.
Kispocc, hatalmas gratula!!!

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: