A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Maverick!

ilyet láttál? :lol:
http://www.mamami.hu/forum/attachment.p ... 1220156569
apa megtanulhatná, akkor nem kell még egy hordozókendőt venni :lol: :lol: :lol:

Anyucik!
bébiképek szuperek :lol:
asszem letöltöm én is a progit :wink:

Kép
kimma

Kép
kimma

Kimma!
Nem engedi megnezni:(
Vendég

A masodikat igen. Arra en is gondoltam h vhogy osszehozom 2kendovel,csak nemtom van-e olyan kotes ami nem zavarja be a masiket.Ezek szerint van :D
Vendég

Maverick!
Nem sikerült lefotózni a kengurut, voltam ma kint, de elfelejtettem :oops: De holnap még használni is fogom, úgyhogy eszembe lesz!

sz.andi

Jól megvariáltam :lol: -na,befejeztem már tényleg-de tetszik :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Jól el vannak az anyucik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Marcsika! Mit indítottál el?! Jól átgondoltad Te ezt, mielőtt közzé tetted a művedet? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként ügyesek vagytok!

sz.andi

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Maverick!
ez volt az első kép :wink:

Kép

Kép
kimma

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:13-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:44-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:14-kor.
Vendég

Andi, küldtem p.ü-ben a képet, remélem, megkapod!

Kép
teó

koszi csajok! igyekszem :D
Vendég

Teó! Nem kaptam meg :(

sz.andi

de megkaptam!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

sz.andi

Andi én ebben a pillanatban küldtem, megkaptad?

Kép
Kép
patr

Kriszti olvastad a másik kendős linket?
bencuri

Kép

Kép

Kép
timi1982

Kép Kép

Kép

Kép
timi1982

Andi, én is küldtem! :D
bencuri

Ok, csajok! Megkaptam mindenkiét! vagyis aki küldte! De még vannak hiányok! :lol:

sz.andi

Sziasztok!

Hát csajok mindenkinek külön leírhatnám, hogy mennyire édes és szép a gyerkőce/gyerkőcei! Ha nem haragszotok, ezt most nem tenném meg... :wink: De tényleg csak ámulok és bámulok! :shock:

Muffin, Eliotnak és nektek is kitartás a sok műtéthez! Csuda ügyes egy fickó! :)

Andi, lemaradtam...Milyen képet kell neked küldeni?

Ami, nagyon sajnálom, hogy még nem javultak a dolgok! Remélem hamarosan tényleg rendeződik! Kitartás!!!

A talira sajnos mi nem tudunk menni, mert anyukám jön hozzánk. De várjuk a képeket!!!

Mára elköszönök!
Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Újra itt bár azt nem ígérem, hogy túl sűrűn fogok jönni!

Megvolt a költözés és nagyon jó az új lakás! Nagyjából minden a helyén van leszámítva azokat amit fúrni kell mert nincsen ütvefúrónk ezért majd kölcsönözni kell!

A babás képek nagyon aranyosak!

Apa gondok! Nálunk kedv lenne hozzá és szerencsére jó is csak sajnos Szabi rendesen megszabja a határokat!

Szabi nagyon jól van! Már megszokta az új helyet!

Tappancs! Nem találom a képeket!
Vendég

Tappancs! Megtaláltam! Dávid lassan akkora mint Fanni! :D
Vendég

sziasztok!

Nos, elkészültem már a Laura tízóraijával, Emma nemrég evett, én pedig ismét itt nyomom... :lol:

Ma jön haza a nagylányom!!!!!!! JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJ :lol: :lol: :lol:

Nem sokat leszek, pont emiatt, neki főzök!

A képek, amiket csináltok, egytől egyig szuperek!

Andi!
Hát, én spec. örülök neki, hogy nektek is tetszik! Szerintem jó kis kikapcsolódás a képekkel bíbelődni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is küldtem képet!

Babu!
Örülök, hogy minden rendben! Szuper, hogy Szabi már megszokta az új lakást!

Tegnap nálunk volt itt anyósom. Azt hittem, megüt a guta!

Emma 5-kor kelt, fél 6-ig húztam az időt, evett, és el szeretett volna aludni. Igen ám, de megjött a mama........
Az pedig nyúzta. Egy ideig jól is viselte szegénykém, de egyre álmosabb lett.
Mama pedig: SÜSSÜNK KALÁCSOT! mONDJ NEKEM VALAMIT! Ez így ment este 1/2 8-ig, amikor elszakadt a cérna Emmánál. Nem csodálom.
Akkor persze nagymami elhúzott haza, te anyuka pedig csinálj amit akarsz!
Megfürdettem, próbáltam neki enni adni, de addígra olyan álmos volt, hogy egyfolytában úgy üvöltött, amennyire bírt.
El kellett csicsígatnom, hogy aludjon kicsit, és csak utána tudott enni.

gondolhatjátok, anyósom mennyire csuklott odahaza!
Emlegettem a le és felmenő rokonságot!

Megfogadtam, hogy ez volt az UTOLSÓ! soha többet nem engedem nyúzni szegénykémet!
Ő még olyan pici rigolyás szokásai vannak, nem szabad kizökkenteni őket a megszokott rendjükből, mert akkor jön az ereszd el a hajam.... :evil:
Vendég

Marcsi! Anyós mondjon le! Szegény Emma baba!
Vendég

Most megyek mert hamarosan eszünk utána meg megyünk vásárolni!

Jók legyetek!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:43-kor.
20150601134430

Sziasztok lányok!

Na én gyártottam párezer képet a szerkesztővel, csináltam nagyiknak olyan osztottat, meg mindenfélét, aztán gondolom, ki lehet ezt majd így nyomtatni.

Babu, ügyik vagytok a költözéssel, pici babával biztos nem volt egyszerű!

Anyósról csak annyit, hogy egy ideig minden alkalommal, mikor átjött, közölte, h hát igen, sokat volt kézben a baba, azért nyűgös, azért sír,azért nem alszik stb (és akkor még nem is volt sokat kézben, most már igen :D ), de úgy ok nélkül is minden alkalommal közölte, hogy sokat van kézben. Aztán ki az, aki első nyekergésre felvette, akárhányszor itt volt? Úgyh mondtam neki, felveheti, de akkor ne beszéljen arról, hogy mennyit van kézben. Azóta egyszer se mondta hálisten.

7végén talán végre eljutunk első 3asban töltendő programunkra, kaktuszkiállításra akarunk menni a Füvészkertbe, meg ha belefér, plakátkiállítás.

Ma talán ideérnek kedves barátnőim, akik képesek voltak 56-os ruhákat venni, amik lehet, hogy már nem is lesznek jók. Szerintetek ciki kérni, hogy ha még lehet, cseréljék ki?
Bár nemigen lehet kicserélni, mert már tök rég megvették, csak nem bírtak ideérni.

Hozok pár fotót.

Vigyori Tami

Kép
Kép

Igazságos izom Tami (á la Dolák-Saly Róbert)

Hol van már az ebédem??!!
Kép

Kép

Édes kis mosolygós Tami
Kép Kép Kép

Kép
teó

Hú, jó nagyok lettek, bocsi

Kép
teó

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:42-kor.
20150601134430

Jó reggelt!

Marcsi! Én nem szoktam hagyni nyúzni Jázmint. Ha jön valaki és éppen alvásidő van, és már bent van a kiságyban, de még nem alszik, nem engedem kivenni. Ha úgy jön, hogy alszik és nem is kel fel, akkor annyi. Megnézi, de nem maradunk abban a szobában. Pontosan ezért, mert utána neki is rossz + még nekem is kínlódni kell vele.

Este fél kilenctől reggel háromnegyed hétig aludt Jázmin! Látszik hogy közeleg a három hónap! Most szerintem már megint alszik, bár még fent volt, amikor kijöttem. De nagy a csend!

Viszont Roli hajnali 5:40-kor átjött hozzánk és közénk feküdt! :shock: Ilyet ő nem szokott csinálni! Vissza akartam vinni, de üvöltött, hogy nem akar, végül egy kakaóval lekenyereztem, így hajlandó volt az ő helyén aludni. Még most is alszik, pedig ő már ilyenkor rég fent szokott lenni. Nagyon nem szeretném, ha átszokna hozzánk. Eddig soha még hajlandóságot sem mutatott erre.

Babuli! Örülök, hogy Szabi megszokta az új lakást és gondolom nektek is mérföldekkel jobb, mint tesódnál volt!

Timi! Bence nagyon ügyesen figyel és ő még csak hat hetes!

Ezek az ikres kendős dolgok nagyon jók! Csak legyen ott valaki, aki segít felkötni őket!

Sipiné! Fercsi is nagyon cuki, főleg az alsó képen a középsőn tetszik!

Andi! Küldök másik képet, csak feltöltöm az elemeket annyira, hogy fel tudjam rakni a számítógépre!

Kép
szly27

Teó! Tami nagyon cuki, főleg a távirányítós kép tetszik!

Kép
szly27

Egyébként, nem tudom ki hogy van vele, de én a pici képeket nem szeretem, nem látszik rajtuk semmi. Sokkal jobb, ha nagy! Azon nem kell közelebb ülnöm, hogy lássam is a baba pofiját!

Kép
szly27

Sziasztok!

Este már nem tudtam jönni, mert hulla voltam.

Képzeljétek szegény Levinek kő kemény és kissé véres a kakija. Azt hiszem egy ideig még nem kap banánt (a doki mondta, hogy azzal már el is kezdhetem). Nagyon bizom benn, hogy csak ennyi a bibi. Ma elviszem a dokihoz, megmutatom neki (eltettem dobozba :oops: ) meg az orra is folyik és az egyik szemében kevés váladékot láttam.
Mi jöhet még? Este kapott tejpépet pár kanálkával. Egyszerűen pár napja nem hajlandó enni este, pedig legkésőbb 3-kor eszik utoljára és kb.: 9-kor lenne a vacsi. Alszik is, tehát nem a fáradság miatt. Teát azt issza, de ha a táppal próbálkozom akkor üvölt és rángatja a fejét. Ez egyre rosszabb lesz.
Ja a tejpép elösször nem tetszett neki, de aztán ette volna még ha hagyom.

Nagyon jók a képek!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi! :cry:

Nagyon sajnálom,kivi vagyok mit mond a dr.
Levi hány napja kakilt?
Képzeld Áronnak 2 napja nem volt és eléggé szenved,tegnap ugye kikészültem és este beültem a kocsiba és elmentem Anyuért a melóba,kb. 20 percet voltam el és mire hazajöttem netudd meg milyen látvány fogadott!
Kiordította a lelkét,nagyon fájt a hasa,csurom vizesen,sápadtan hüppögve feküdt az ágyon nem lehetett megnyugtatni!
Azthittem megszakad a szivem!
Végül sikerült megnyugtatnom,de olyan rosszul nézett ki,hogy már az ügyeletet fontolgattam!
Így este csak cicizett és aludt 04-ig,aztán cici és újra 7-ig!
Most megint alszik,jókedvű de ha megjött Anyós megyek veszek glicerinkúpot!
Te még nem használtál azt?
Ma kéne mennem a dr-hez kontrollra de lehet kihagyom,nem akarom itthagyni!
Ráadásul Apa is elmegy holnap reggel és csak vasárnap este jön haza,ma meg végre fél 3-kor itthon lesz inkább vle lennék mint a nőgyógyival,de még kitörpölöm!
Amúgy Levi most azt a tápot eszi amit mi?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Tegnap este sikerült visszaolvasnom.

Mia, Bogolya-Andi: sziasztok!
Tényleg, a többi "újjal" mi van? Vike, Lia stb.?

Bejelentkezem, hogy megyünk a találkára - Oti már jól van, úgyhogy megy oviba hétfőn (Viki, köszi a kérdést! A kezét már rég elfelejtettük, hál'Istennek, csak benyelt egy náthát az oviban, és Nati miatt inkább itthon tartottam, nehogy komolyabbra fajuljanak a dolgok.)
Akkor Westend? És ott hol találkozunk?
Belegondoltam.... tényleg közlekedési tényező leszünk :D és szinte mindig lesz valaki, akinek a gyereke enni fog :)
(amúgy az ikea azért jutott eszembe, mert ott az étterem hátsó részében szinte sosincs ember, jól be tudnánk rendezkedni - persze a westendben már régen voltam, azóta biztosan ott is van hely ennyi mamának és babának :) )
Hányan leszünk?

Mindenkinek köszönjük a gratulákat az autóhoz - már alig várom, hogy megérkezzen.
Marcsi, azt hiszem, mi is imádni fogjuk :)
Andi, az Omega tényleg hatalmas, abból ki sem látszanék :)

Timi, csúcs Bence folyékony olvasása!

Muffin, Eliot nagyon élénk! Előre is szorítok nektek a műtétekhez!

Annyi gyerek képét láttam, hogy már nem győztem jegyzetelni, hogy ki mindenkit dicsérjek. Így mindenkinek gratulálok az édes babákhoz!

Teó, Dodó, isten éltessen benneteket!

Vkata, köszi a babatornát! Elmentettem.

Akata, Adélnak a kakija rendben van?
Hogy kötöd meg a hordkendőt Adél kedvenc pózához?

Marcsi, örülök, hogy Apa színt vallott :) mindenkinek ezt kívánom!

Nálunk az az apahelyzet, hogy a két gyereknél nincs jobb fogigátló :roll:
Ráadásul ma elmennek a barátokkal Szfehérvárra, ahol tök jó fesztivál van, úgyhogy szalmázom a gyerekekkel.
Tegnap estére kinyúltam... Oti délután jól kialudta magát, így este nem lehetett lelőni. Nati már délután is nehezen aludt el (úgy tűnik, a hidegfrontra is érzékeny), de este három órát tartott az altatási procedúra. Mire elaludt volna, valami zaj biztosan felriasztotta. Amikor este 11-kor arra riadt fel, hogy Apa visszajött a cigizésből (sajna még nem szokott le), lecsaptam gyereket-bimbóvédőt, és elhúztam otthonról. Fél órát ücsörögtem a játszótéren a hintában, és mire visszaértem, legalább mindenki aludt már. (persze a hajnali etetéskor Natinál újra kezdődött a nyűglődés...)

Ennyi időt kaptam a gyerekektől mára és talán egéssz hétvégére :)
Titi, ha nem tudok már bekukkantani hétfőig, felhívhatlak a tali miatt?

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Kipróbáltam én is ezt a képszerkesztőt! Hát ez sikeredett belőle!

Kép

KépKép
hene

gyors leszek, mert nemsokára indulnom kell... Apa tegnap újratelepítette a gépet és a leveleimről elfelejtkezett, úgyhogy 3 évi levelezésem eltűnt... Kicsit kivagyok miatta... Dehát mit tudok csinálni?
Na most felébredt. Evett, aztán bealudt, és ahogy leraktam most reklamál. MOndjuk nem ette meg mind, úgyhogy nem is baj. Majd jövök. Ja és köszi a képdicséreteket meg a drukkot a műtétekhez! :)

KépKép
muffin

Hene!

Csodaszép kisfiú GErgő!

Milyen nagy..... :shock: !

De azért ez nem járja, hogy stikában ezek szerint olvasgatsz minket, de nem írsz... :roll: irgumburgum!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Babák egytől-egyig nagyon aranyosak!

Hát Laurával nem tudom mi volt éjjel. Ezer éve nem volt ilyen, hogy ilyen korán keljen. Felkelt fél 3-kor, nagyra nyílt szenekkel magyarázott. Aztán evett, és nagy nehezen visszaaludt 6-ig. Akkor ujra kelt, evett, de akkor már hamar visszaaludt, így 8-ig aludtunk!

sz.andi!
küldtem képet!

d.dodó

Marcsi, tegnap néztem be egy kicsit, meg most hogy feltegyem a képet. Gergő már itt ül az ölemben, mert közben felébredt. Egyébként sem vagyok sokat gép előtt. Még kiélveztül az utolsó szép napokat. Ha már bejön a rossz idő, én is többet leszek!

KépKép
hene

Nemsokára megyünk eszünk, utána megyünk a bababoltba etetőcumiért. Szétment az egyik, egy pedig nem elég!

KépKép
hene

Ja nekünk ilyen a kengurunk!

Kép

KépKép
hene

lányok!
mi ez a kép küldözgetés?
kinek kell küldeni és milyet és miért????

valaki HELP!

Kép

Kép
timi1982

timi!
Sz.andinak priviben egy friss képet csak pofiról (tehát nem egész alakos).

d.dodó

aztapaszta!

micsoda gyönyörű fotók! szupi ez a képszerkesztő :D
igy még látványosabbak a babák :D én is kipróbáltam és bejön. sokkal több képet fel tudok tenni pl. iwiwre mutogatni :D állat :D

hene! jó hogy jöttél. gyere gyakrabban, már ha időd engdi. egyébként igazad van... amig jó levegő van és nincs hideg ki kell használni minden percet és a szabadban lenni.
mi is sokat sétálunk a babcimmal. télen már olyan macerás lesz. mire felöltözünk vetkőzhetünk is le mert kajaidő lesz :(

muffin! rátok nem semmi időszak vár... +++++ remélem nem fogja megviselni a kis Eliotot utána. biztos nyűgösebb lesz, de remélem hamar elfelejti majd őket és rendben lesz. szegény, ilyen kiskorában ennyi mindent át kell élnie. jaj... már most ugy sajnálom, hogy nyűgike lesz... de a végcélért mindent :D
egyébként már most olyan tündéri, kiváncis leszek milyen cuki lesz ha tul lesztek a dolgokon.
nyusziapu is mindig kérdez titeket, és szorít értetek! a képet szoktam mutogatni és elmondom mindig mi van veletek. ő is izgul ám! :D

jah és marcsi a ti hajasbabátokért meg oda van! nekünk soha nem lesz még fele ennyi hajunk se 8)

bondi! néha kell a magunkba fordulás, egy kis lazítás... szerintem próbáld meg gyakrabban és hátha tovább birod cérnával ;)

ibm! sajnálom a kakis gondokat. egyébként azt tudtad hogy a sűrítő megfoghatja a kakit???
még jó hogy mi nem tudjuk enni (valami jó is legyen benne), mert Bence teljesen kész van ha nem tud a pelusba produkálni. nálunk még mindig majdnem mindegyikben van. annyira tud rajta görcsölni , hogy ő márpedig kinyomja ha kell, ha nem.

szly! jó hogy te is előkerültél. rolin lehet néha kijön az hogy már nem egyedül az övé minden figyelmed, és néha lehet jól esne neki a megadottnál több figyelem. és szerintem rájött hogy a tesó alszik, és most tudsz vele törődni. kicsit babusgatni, és biztos jól esett neki odabujni hozzátok. szerintem néha hagyjad. persze azért ne szokjon rá, de azért egyszer kétszer szerintem az ő korában még megengedett. :D

tita! remélem hamar rendbe jöttök. majd ird meg hogy mit mondott a doki, hogy mitől van. már ha talál rá megoldást :oops:

Kép

Kép
timi1982

Na halló! :D

Végigolvastam, de nem jegyzeteltem úh bizti nem emléxem mindenre amit írni akartam! :oops:

Ami - annyira sajnálom h nem tudtok jönni a talira! Jó lett vna látni benneteket így 2 db-ban is! :wink: Mélységesen együttérzek veled a nehéz-eset-gyerekkel-való-kínlódásban! Nórinak is vannak ilyen napjai, nem is ritkán. Pedig neki még a hasa se fáj szerintem. Lassan vége a 3 hónapnak, remélem hamarosan javul majd a helyzet nálatok is!!! ++++ Kitartást kívánok az Apa-mentes hétvégéhez!

Marcsi - hogy érzi magát a nagylányod a koliban? Tetszik neki? És a suli? Nincs nagyon honvágya hétközben?

Bondi - örülök h Oti jobban van! Nati nem kapta el, ugye? Bírtam ahogy írtad h hintáztál az éjjel! :lol: Jó, tudom nem jókedvedből, de olyan aranyos volt! Nem csodálom h kivagy néha, 1 gyerekkel sem könnyű, hát még 2-vel (ismét megjegyezném itt a Potyka iránti tiszteletemet! :D ). Apát pedig tessék leszoktatni a cigiről, irgumburgum!!! :wink:
Az Ikea nekünk nagyon messze van, oda nem hiszem h elindulnék Nórival kettesben. (3x kell átszállni és brutál sok lépcsőn le-föl vándorolni).

Titi - mit mondott a dr Levi kakijára? Szegénykém! Jól megijedhettél!! :?

Mi is megkaptuk a 3 hónapos oltást. Nóri 63 cm és 6800 gramm. :twisted: Csoda h fáj a hátam???? :lol:
Tegnap taliztunk az unokatesójával, Emmával, aki 8 hónaosan 68 cm és 7,2 kg. Mindjárt utolérjük basszus! :shock: :shock: Ez nagyon duuurvaaa! :twisted:

Nah, hív a főnök! Majd még folytatom!
Vendég

Tegnap a - mindjárt jövök, csak még döcögtetnem kell - hsz-om után jól nem jöttem :roll: De már itt vagyok, kb. 1 órája olvasok vissza, Csabi meg mindjárt ébred :?

Andkata :P
Nagytétényben lakunk, messze vagytok nagyon. Tali elmarad szerintem. De ha nagyobbak leszünk, bevállaljuk, ígérem!!!
Adél gyönyörű. Mi is csatlakozunk a lánykérő fiúcsapathoz!

Hozzátáplálás: én amondó vagyok, hogy ha anyatejes baba, akkor 6 hónapig csak anyatej, és utána fokozatosan megismerkedni az ízekkel. (De tiszteletben tartom, hogy erről eltérően gondolkodunk sokan.)
Wera :P : hidd el, nem az idponton múlik, hogy elfogadja-e a pépes ételt a baba. Van, aki 3 hósan is kiköpi, van, aki meg 6 hsan kezdi el, és rögtön megeszi. Annyira eltérőek a babák. Ha szüksége lesz rá, elfogadja - én hiszek ebben. Mi pl. Liluval 6 hónaposan kezdtük. Napokig csak fintorgott, majd közel 7 hónaposan rákapott. Persze ez is csak napi fél üveg almapürét jelentett, de azt szívesen nyammogta. Persze vannak végletek, de szerintem elfogadható az orvostudomány mai állása szerinti javaslat, miszerint 6 hósan kezdjük a pépeket (csak anyatejes babánál). Tápinál 4-6 hót javasolnak.

Kike :P
Mi is csak szopizunk, de nem ám 3óránként! Ha alszik, akkor 4 óra is eltelik 2 szopi között, ha ébren van, akkor meg 1,5 óra az átlag. Éjjel 4 órát bír ki nélküle :D És nálatok?

Apa-ügy: én a 3. tábort erősítem. mindkettőnknek lenne rá igénye, de alkalom? Na, az nincsen...

Mindjárt folytatom!

Véda
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: