A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:46-kor.
hékás

Brigi: igen , csak sorszám van! :? :?
képzeld még mindig nem reagáltak a mail-re!!!!!!!!!! SEMMIT

Mi is "marha nagyot" tudtunk aludni.
Mercikém evett este fél 7-kor, fürcsi után el is aludt, és reggel 6-kor amikor apa kelt, akkor mentem érte, mert még a hangját sem hallottam....... (de már emelgette a fejét, fent volt a lelkem)
Szóval ilyen 11 órát még nem nagyon aludtunk! :D :shock: :D

Kriszta: engem is érdekel, hogy mi volt!!!!!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:46-kor.
hékás

bszilvi25

Ne is mond Brigi, már én is azon gondolkodom, hogy elő kell venni a takarót a gyerekre!!! (mármint a nagy vastagot)
bszilvi25

szilvi megtennéd nekem amit kért?de csak ha nem gond :oops:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:47-kor.
hékás

hovamentek hékás?
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:47-kor.
hékás

sziasztok Mindenki!

[quote="hékás"]E írta:hékásgerbe :)

Itt egyelőre még "meleg" van,eső sehol,de arra számíts,hogy mindig 3-4 fokkal hidegebb van,mint Pesten!
Privit most írom! :wink:
Vendég

Brigi: még mindig nem kaptál semmit tőlem postán? Mert akkor azt lenyúlták csúnyán :twisted:
bluebox

xxx
hékás

Hékás!
Privi elment a türhető kajáldákról és a "nem érdemes megnézni" helyekről...

Mi is utazunk,hát mit ne mondjak..eddig 2 sporttáskánál tartok + a sporttáskányi kiságy,babakocsi,hordozó.... ésmég a lányok és a párom ruhái sehol...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:48-kor.
hékás

Jó reggelt!

Hova utazik mindenki?
Hékás ti minek és mennyi időre mentek Egerbe?

Csiri:ti hova mentek?

Sajnos nem lesz valami jó idő a hétvégén (és utána sem).Pedig mi csak a munkahelyi családi napra mennénk meg vas. Pestre.Nekem elég ha nem esik az eső,az nem olyan gáz,ha kicsit hüvi van.

Kép
melike

utazni??de jó is volna :? én az elmúlt 4 éjszaka összevéve aludtam kb 8 órát és most olyan vagyok mint aki 2 napot átmulatott átpiált...még egy pár ilyen nap és meghalok...
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:48-kor.
hékás

Nézzétek!
Már oldalra fordul és tapizza a macikat, és dumál hozzájuk. Megzabálom!!!!!

Kép

Bari: megy Pü!
bszilvi25

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:33-kor.
Vendég

Nekem azt mondta a védőnő,hogy semmi szükség rá,hogy a fejvédőt felrakjam,mert szüksége van a gyereknek arra,hogy lássa ami történik körülötte.
Nem vitát akarok elindítani,csak úgy eszembe jutott.
Nekem-elég hülyén néz ki-az alsó részre van felrakva,hogy a lábát ne tudja kidugni. :lol:
A fejénél a rácsnál pedig nincs semmi. :oops:

Kép
melike

Ja,bocs!Azzal akartam kezdeni,hogy tündéri,ügyes Mercike!
Máté is így csinál és nincs is ott semmi. :wink:
Most a forgót akarja megfogni a feje fölött.

Kép
melike

Kriszta:én is abból a kuponból akarok vastag ruhát venni.

Kép
melike

Elmentünk.Majd du. jövök.

Kép
melike

szilvi hirtelen azt hittem melike máté van rózsaszínben...már kezdtem örülni :lol: :lol: :lol: :lol:

melike:nem értem mit írsz..akkor kell a fejvédő vagy nem?
Vendég

jkriszti...sose kelljen de jó tudni,hogy van egfy ilyen korház ahol csinálnak kivizsgálást befektetés nélkül...a madarászban ezért 2 hétre kéne beköltöznötök...

amúgy ha már ilyen tónus zavaroknál tartunk a nagyobb fiam test szerte hipotóniás volt és tónus eloszlási zavaros(szerintük)
dávid meg mintha az ellentétje lenne olyan merevnek érzem és tényleg rengeteget kapálozik és marja a fejét meg az arcát...
még a végén megmondom a dokinak..és ha valami van NEM A MADARÁSZBA megyek vele :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Asszem már én is kiváltom végre azt a kuponfüzetet!!!!!
(tervezem egy ideje)
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:49-kor.
hékás

van még fóka, delfin, és nyuszi a (rongyi), na meg egy bűzös borz, ami nem bűzös :lol: :lol: :lol: :lol:

a nyuszin van a feje, azt nem hoztam ki (most alszik, nekem meg már csöpög a tejem lassan az ölembe)
a nagy oroszlánt még nem adom neki oda.
Kép
bszilvi25

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:35-kor.
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:35-kor.
Vendég

Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:36-kor.
Vendég

Sziasztok!

Rég jártam már felétek, gondoltam, benézek.
Egyre szebbek és ügyesebbek ezek a gyerkőcök... :) :) :)

Kriszta, ugyanilyen a szobadíszitésünk. :lol:

ha esetleg még valakit érint a pneumo-oltás:
http://www.szakrendelo.hu/news.phtml?ne ... _type=NEWS

A kakaós csiga receptet lenyúltam tőletekl :D :D :D nagyon fincsire sikeredett! :wink: :wink:

További szép napot mindenkinek!
csipisz

csipisz szia:engem érint az oltás...hétfőn kapja dávid...most hagytam ott a patikában 40 ezret :twisted: de ebben benne volt a rota és 3 doboz táp is
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:49-kor.
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:36-kor.
Vendég

Szia Csipisz!
Ezt az oltás dolgot én sem értem......
Mindjárt fel is hívom a védőnőt, ha megtalálom a számát.
bszilvi25

na!
felhívtam, még ők sem tudják, majd úgyis szólnak. (ezt a választ kaptam) :? :? :? De hozzátette, hogy lehet, hogy csak novembertől lesz. ki érti ezt??????????
bszilvi25

Kriszta, te kis leske... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peti már igazán nagyfiú :wink: 6400 gramm és 62cm.
Az evéssel mi is küszködünk, keveset eszik, bár dokinő szerint ez normális.

Néhány kép:
Kép Kép Kép Kép Kép
csipisz

oltás: a dokinőnk azt mondta, hogy ő csak akkor adja majd, ha tényleg rendeződik, és végre eldöntik hogy mikor lesz ingyenes.
csipisz

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:37-kor.
Vendég

Kriszta, mit csináltál Zétivel hogy egész nap alszik? :lol: :lol: :lol:
Én nem mindig tudok eljutni a konyháig,hogy főzzek... Pöttömkém nem alszik túl sokat.
csipisz

csipisz ahoz képest hogy nem eszik peti jó súlyban van és szemre is nagyon nagy!!ezek szerint tényleg normális a "roszabb étvágy".
nyugtatgatom magamat :? :? :? :? :?

oltás :én védőnőm szilviéhez hasonlóan semmit nem tud és ő abba sem biztos,hogy valaha ingyen lesz...marha jó...döntsék már el :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Hát, nem volt egyszerű éjszakánk, Dorcinak hőemelekdése volt a második oltástól. Én meg egész éjjel a lázát méregettem, alig aludtam, ő is nagyon nyűgös volt. Szerencsére 37,5 fölé nem ment neki.

Most pihen a drága.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, fejvédő muszáj, folyton ütögeti így is a fejét a rácshoz, csak úgy kopog, védő nélkül szép kis huplik lennének a kis kobakján.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kalandunk a fejvédővel:

:)

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Dorina ezzel a kacérsággal???? :shock: :shock: :lol: :lol: TÜNDÉRI!!!!!
bszilvi25

xxx
hékás

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:37-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2010.01.03 15:53-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: