A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

hol vannak a képek?????????????????????????????????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

tegnap a Törpém 3x is csuklott. nagyon izgi volt.

voltam vásárolni.
sikerült vennem: 1 szoptatós melltartót, köntöst, bugyit és 2 hálló inget a kórházba.
tök aranyossak /bár egy kicsit drágák/, dobok is fel róluk képet.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Zsuzska, én is remélem, hogy a fájdalmat majd kiváltja a siker a szurinál! :wink:

Örülök, hogy elérted a Tancsut, jó mindig hallani róla! :D :D Megnéztem én is a myVip-en, óriási!!! :D :D

Timi, nagyon jók a hálóingek! :D Nálatok nem adnak? Hogy érzed, hogy csuklik? :)

Kép
szilzi

Flóra, Benó, jó lesz ha visszarázódtok a rendes sulis életbe! :( Hiányoztok! :(

Kép
szilzi

Puszi, helló!
Ti is hiányoztok. :cry:
Gy. már a konyhában csörömpöl a mosatlannal, úgyhogy most se leszek sokáig. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Van a DM-ben Maca Vibe 2300 Ft-ért! Vegyek nektek? 2 dobozzal van.
Szombat este mit csinálsz, Szilzi? Mi Pesten alszunk, a Dettinél. Átjöhetnétek, ha gondoljátok. :D

KépKép
benó

Sziasztok lányok!

Látom,már hiányzom. :D Legalább valakinek.
Nálunk kegyetlen,ami a suliban folyik. Nem hinném,hogy ez egyhamar rendbejön. Én már nagyon fáradt vagyok, az utolsókat rúgom és minden napra jut valami,ami miatt az ember csak jobban felidegesíti magát,amitől csak még fáradtabb. :(

Kép
flóra 11

Helló Benó! Azért még benézel ma?

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D Remélem, igen. :wink:

KépKép
benó

Én nem vagyok myvip-es, nem akarjátok letölteni a képeket és elküldeni nekünk?

KépKép
benó

Lányok,tegnap óta most jelzett a telcsim,hogy Tancsu megkapta az sms-t. Szörnyű,hogy mik történnek velem mostanában. :shock:

Kép
flóra 11

Az igen. :wink:
Nekem meg nincs meg a telefonom. :shock: Nem tudom, hol van. Egyébként én is írtam Tancsunak, de nekem nem jelez a telefonom amúgy se, főleg, hogy most meg sincs. :roll:

KépKép
benó

Örülök, hogy beszéltetek a Tancsuval. :D

KépKép
benó

Megyek enni, aztán le anyuékhoz, utána boltba, tejfölért, utána sütök amerikai palacsintát, aztán kb. ennyi.
Holnap sportnap, valamit segítenem kell, aztán Vivike kék színű tortáját próbáljuk megcsinálni a Gy.-val (szülinapja lesz 16-án és holnap tartjuk, anyunak meg a névnapja, azt is holnap tartjuk). Meg még egy sütit szeretnék sütni holnapra, valami apróra gondoltam. :roll: Most megyek enni.

KépKép
benó

Képzeljétek,ma hívatott az igazgatónő. Rájöttek, hogy egy éve alulfizetnek. Nem abba a fizetési osztályba soroltak be, amelyikbe kellett volna. Tavaly szeptembertől vagyok rosszul fizetve. De a tavalyi évet már nem tudják visszaadni. Most januártól kezdődően vissza tudják fizetni, de nem az egész összeget. És azt sem tudja az ignő, hogy mikor, mert ha a költségvetésbe nem fér bele, akkor csak jövőre. Összesen több, mint 80 000Ft-al tartoznak.

Kép
flóra 11

Az nem semmi, jól jön neked most ez a pénz. :D

KépKép
benó

Megyek, Flóra, az utamra, majd jövök később, ha tudok.
Timi, bocsánat, hogy nem írtam 33. heti tudnivalókat, sok boldogságot és sikert utólag is ehhez a héthez is! :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó,akkor ma sütögetni fogsz. :D

Kép
flóra 11

Jól jönne,ha kifizetnék. De talán részletben fizetik majd ki.

Kép
flóra 11

Jaj, Zsuzsi,sajnálom,hogy ennyire fáj a szuri helye. Csak javulni fog. Hogy fogsz így dolgozni, ha fáj a karod? De mindent a cél érdekében. Igaz? :wink:

Kép
flóra 11

Mindjárt utánanézek a myvipes képeknek, csak elfelejtettem,hogy mi Tancsu férjének a neve. :oops:

Kép
flóra 11

Hát, azt én sem tudom. Sebő, az tuti.
Én is sajnálom a szuri helyét, Zsuzsi! :cry:
Timi, nagyon szépek a hálóingek. :D
Szilzi, szerintem nálunk se adnak hálóinget, vagy igen? :wink:

KépKép
benó

Megyek palacsintázni.

KépKép
benó

Megnéztem Gergőt!!!! És a kis családot! Nagyon ducika babóca! Irtó arany!Puszika neki! :D

Kép
flóra 11

Szilvi!

Bemásolok ide egy hsz-t. Hátha tudsz tanácsot adni a csajszinak.

[quote]V írta:an eurorest csekkem 2 hétre elehet menni ilyen nyaralásra bármelyik hotelbe csak a hamit meg az utiköltséget kell állni ..ők csak a szállást adják ingyen ha felmutatom a csekket!!Tudtok valami jó szállodát vagy valami wellnesz izét ahol felvan szerelve minden a babáknak!!!szoval babapárti szállodára vagy valami olyasmira gondolok!

Kép
flóra 11

És én mikor fogom látni? :cry:
Most értem ide. :x
De látom, mindenki eltűnt, megyek én is, megcsináltam a kék pudingot meg egy többé-kevésbé elcseszett müzliszelet-jellegű sütit, és kékké varázsoltam a marcipánt is. Ja, és a palacsinták is megsütve és el is van (3/4-ig) mosogatva. :twisted:
Jó éjt, csajok! :D

KépKép
benó

Pedig én vagyok! Időnként bekukkantgattam.

Kép
flóra 11

Ismét beszéltünk Tancsuval!

Flóra nincs kikapcsolva a telefonja, csak némitva. Ma délután 5 körül kapta meg az smst!!!!!!! Köszöni! :D

Kép
muzsuzska

6 kor beszéltünk!
Nagyon fáj a hasa, egyrészt húzódik, másrészt a kisinas elég nehéz most a frissen vágott hasú anyukának!
Tejecske gyarapodik, mindkét cicit kiszívja és még pótolni kell!
Kb. 2 hónapos babának felel meg, anyukája szerint.
Apuka levágta a szakállát , hogy jobban hasonlítsanak, Tancsu meg is lepődőtt még sose látta így a férjét! :D
Gergő tiszta apuka!
Nagyon meleg van a kórházban, szenvednek mindketten!
Gergő kezd besárgulni.
Hétfőn mehetnek csak haza, doki így döntött. Főként Tancsu pocija és vágása miatt! Szegény nagyon fáradt és álmos! Alig alszik!

Azt mondta , hogy az anyai érzés megvan, csak még mindig olyan hihetetlen hogy van Gergő!!!!!!!!! :D

Kisinas marad egyke, még egyszer nem csinálja végig!
Nagyon megszenvedett.

Na azt hiszem mindent leírtam amit beszéltünk. :D

Kép
muzsuzska

Tancsu pusziltat mindenkit!!!!!!!!!

Anyósék tapétázzák a lakásukat, festenek. Minden meglepi lesz neki, mire hazamennek!

Flóra sajnálom, hogy ilyen mostoha környezet keserítí meg a munkádat. Szerintem az ig. nő beszart hogy te is elmész, ezért dobta be a béremelést pont most. De fizesse is ki, ne csak a szája járjon!!!!!!!! Vigyázz magadra, nehogy kibukj!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Karom jobb már de integetni nem tudok vele. Hiába, mindent a petékért! :D

Timi, szépeket vásároltál! Elég hosszú a hálóing gombolása, hogy tudsz majd benne szoptatni??

Benó, Szilvi, ti megint randiztok a hétvégén? Na jó ,csak irigykedem. :D

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Kép

Kép
muzsuzska

Sikerült ide másolnom!!!!!!!!! :D :D :D

A pár perces Gergő! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, nagyon ügyi vagy! Gergőről én is megállapítottam,hogy tiszta apuka! :D

Kép
flóra 11

Este telefonált a kolléganőm,hogy neki is elcseszték a fizetését, neki januártól, ugyanúgy,mint nekem. Ekkora rumli egy munkahelyen!!!

Most megint papirokkal dolgoztam mostanáig.Mindig kitalálnak valamit. :evil:

Kép
flóra 11

Holnap jó sok órám lesz,megint ki fogok purcanni. Most megyek, a F. már vár.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

szilvi: itt semmi se adnak :evil: . csuklás: ritmikus mozgás. ugyan olyan, mint amikor te csuklasz és arra a mozgásra mozog a hasam. HÚ, remélem értheö volt. :lol:
flóra: hát, egy kicsit késön vették észre, hogy kevesebb pénzért dolgozol. ez nagyon dühitö :evil: :evil:
benó: jó bulizást ! :wink: . igen, észrevettem, hogy elhanyagolod a hét fordulónkat, de elnéztem, mert most Gergövel és Tancsuval voltunk elfoglalva! :lol:

Végre megtaláltam Gergöt, nem tudtam, hogy Tancsu férje Sebö! tegnap igy hiába kerestem a Kovácsoknál :evil: :evil: nagyon édi "kis" baba :lol: :lol:

zsuzska: kigomboltam, simán lehet benne! :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mindenki dolgozik! :evil:

Flóra, nem volt sok időd aludni! A fene egye meg, hogy mindent a nyakadba sóznak!!!!!!!! :D

Gyorsebéd: lencseleves, császármorzsa (smarni) lekvárral.

A szúri után 40órán belül pé. 36óra eltelt, útnak inditottuk a kiskatonákat! :D

Mi és a doki mindent megtettünk, mostantól várakozás.............

Na jó még a fülét beszegjük.... :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szia Timi!
Átmásoltam Gergőt, itt van feljebb! :D

Kép
muzsuzska

szia Zsuzska.
tudom, láttam, de közbe my vip-en is megtaláltam öket.

csomó vagány cuccot vettem már a kis Törpémnek 56,62- es méretben. már csak azon izgulok, nehogy ö is akkorára megnöjön, mint a Gergö, mert akkor az nem lesznek rá jók. :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok lányok!

Megjöttem munkából,rohadt fáradt vagyok. És a hangom is kikészült, mert egy rohadt rossz osztályban voltam utolsó két órán,32 gyerekkel,afele bukott,irtó szemtelenek és rosszak. :evil:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,megy a drukk nektek! :wink:

Nekem a hőm megbolondult. Tegnap lezuhant,ma megint felugrott,mintha megint pé-m lenne.Én ezt már nem értem. :roll:

Kép
flóra 11

Olyan éhes voltam ma hazafele munkából a kolléganőm szintén,aztán megálltunk egy étteremben, csak kávézni akartunk,de ő végül rendelt kaját is magának,mertt annyira éhes volt.így én is rendeltem magamnak,hogy ne egyen egyedől. Olyan jól esett, nagyon fini volt. Rántott sajtot ettünk, én rántott camembert. Irtó fini volt.

Kép
flóra 11

Helló, csajok! :D
Végre itt, de most is csak gyorsan, a Vivike tortáját készítjük mindjárt. :D
Fantasztikusana édes a kis mini fórumtársunk! Már össze is barátkoztam vele (gondolatban)! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zsuzsi, nagyon drukkolok a petéidnek!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Flóra, kicsit próbálj kikapcsolni! :roll:
Timi, most már rajtad a világ szeme! :D :D :D :D :D :D

És most jön a Vivike és a képei. :lol: Gergőnek küldöm:
Kép

KépKép
benó

Kép Kép

KépKép
benó

Megyünk. Puszi :D

KépKép
benó

A Vivike gratulál Tancsunak, mivel kevesebb mint 20 év múlva ő is követni fog téged..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na, pussz :D

KépKép
benó

Aranyosak vagytok Benó. :lol:

Kép
flóra 11

Most kicsit pihizek. Három nap szabad. Hétfőn nincs munka, megint ünnep van nálunk. Hurrá!!!! Csak ne kérdezzétek milyen, sose tudom a tót ünnepeket. :twisted:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: