Alex betaknyosodott, már megint. Az én hibám, mert amikor kint hirtelen 30 fok lesz, lazábban hagyom.
Jucu: Semmi nincsen. Próbálom őt elviselni.
Legutolsó húzása 3 napja volt. Beállított egy halom cigányoktól vásárolt bóvlival.
- vászon!!!!lepedővel, ami a gyereknek nagy, nekünk kicsi.
- barna Rózsamintás pléddel. Ki nem állhatom már a lakásban a barnát, mert minden az volt, most kezdem végre eltüntetni és ezt tudja. Plusz csavar, hogy soha semmilyen nagymintás pl virág,masni,stb el nem viseltem, mert erősen minimalista és modern az izlésem.
Ezzel szemben vett még hozzá két terítőt, ami sokszínű és nagy kockás, a másik valamilyen felismerhetetlen mintától hemzseg.
Na??Örülnöm kellene ?
Az egészben az a legszomorúbb, hogy 15 év alatt semmit nem változott az izlésem(terítőt sem használok, mivel a gyerekek mindig lerántják) és ennek ellenére képes volt merő jószándékból megvenni ezeket a szörnyedvényeket. Ja és még ŐŐŐŐ sértődött meg, hogy nem örültem neki.+ Már többedszerre játszotta ezt el, holott külön megkértem, hogy NEE!!
Akkor figyel rám?Ez a törődés?
panni: Ez már nem jön rendbe soha, csak max. eltűröm, meet nem tudok hogyan kiszállni.
mona: Ha "keveset" eszik vacsira az Alex, akkor egész éjszaka felkel és hajnalban már nem bírja tovább, kiköveteli, hogy kapjon kaját. Születése óta ilyen, én már beletörődtem.
Próbáltam, hogy nappal tömöm, de az sem jött be.
Így nappal viszonylag kevesebbet kap és éjjelre pedig bezabál, így csak inni kel fel. tudom, hogy nem jó, d enekem is muszáj aludnom.