A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mi most jottunk a vedobol. Tisztara kivagyok. Egy hete a meresen 300at hiztak egy het alatt,most egy hettel kesobb 10!!!et. Hova lett beloluk a kaja? Mar 2napja egyiknel se volt kaki raadasul. Tejcsi tuti van eleg mert reggeli eves utan meg leefejtem 300at,nem tudom mennyit ettek de kokemeny volt es eves utan sokat visszaesett meg jot is alutak,csak jollaktak.Pocifajas viszont szornyu(2oran at) mint a sakal orditanak kajak utan.
Katak! Mi lehet a baj???? Mi gyerekorvosunk hulye,azt mta ne csinaljak semmit kinovik.
Vendég

Sziasztok!

Te jó ég, mennyit írtatok :) Az előbb épp végigolvastam, mire felébredt az Uraság, írni már nem volt időm :)

Ma egész tűrhető éjszakánk volt, csak fél4-kor nyöszörgött egy kicsit, 6-kor meg én keltettem fel, mert megszólalt a légzésfigyelő :shock: Bár igazából nem értem miért, mert láttam, h. mocorog... Azért kicsit megitattam, megmozgattam, biztos, ami biztos, de aztán még elkómázott fél 7-ig mielőtt kajáltunk.

Wera, egyébként nem értem, h. miért ordítanak, ha nem kérnek többet, elég lenne csak kiköpni a cicit és kész, nem muszáj hozzá bömbölni :D Mindenesetre legalább megnyugodtam, h.nem azért ordít, mert kevés a tejci, bár erről korábban meg voltam győződve...

Egyébként lehet, h. én is mennék a talira, mert lehet, h. a szülők mégsem most jönnek. Bár még nem biztos :roll:
Nekem mondjuk közlekedésszempontból a Westend ideális lenne.

Muffin, drukkolunk Eliotnak, h. jól sikerüljenek a műtétek! Szegénykére jó sok megpróbáltatás vár..., de tuti meglesz az eredménye! :)

Na megyek,mert nyöszörög megint Feruskám.
sipiné

Maverick!
A súlyfejlődés miatt ne aggódj, ha a háziorvosod sem teszi...Belefér.
Hasfájásra nem próbáltatok valamit? Espumisan, Infacol? Mondjuk én a szélcsőre esküszöm. Szerintem nem veszélyes és nagyon hatásos tud lenni....

Adél éjszaka 4 után kelt, evett, szerintem jóllakott és mégsem akart
visszaaludni. Sírt mint akinek valami baja van, pedig csak az alvás nem ment. Apáját is felsírta, én pedig síkideg voltam bevallom, pedig nekem éjszaka még nagyon jól viselkedik a leányom. Megint a jó öreg babakocsi vált bea, abban visszaaltattam. Most kendben elaludt, beraktam a kiságyába és már ott is 25 perce nyomja, juhéé!

Véda, megnyugtat egyébként hogy nem csak én altatok babakocsiban illetve kendőben gyermeket...
Véda Ti merre laktok? Tudtok jönni hétfőn?

Andi, küldöm...

Kép
andkata

Muffin, nagyon jó kép ez Eliotról. Hiába a gyógytorna. Adél ilyet még nem csinál...
Nagyon fáradt vagy különben? Összejött a csere- tanítás, a miről meséltél?

Kép
andkata

Tiszta hülye vagyok, ha sír az a bajom, ha alszik, akkor meg az. Ma egész nap alszik, legalábbis idáig. Most azt lesem, hogy nehogy valami baja legyen, azért alszik ennyit?!

Maverick, Zsolti az uccsó héten 90-et fogyott! :lol: :lol: :lol:
Múlt héten 6690 volt, most 6600. szerintem csak valamit rosszul mértek!

Kép
Kép
patr

Kata!
Ezt mar sokszor irtatok,de mi is pontosan a szelcso? Hasfajasra mindent szedtunk mar.
Espum,infa,papaver,hasraforditas,cipeles,maszirozas... Nem hiszem h attol fajna nekik,mert semmi olyat nem eszem,sot lassan semmit.Inkabb mohon esznek es sok levegot nyelnek,de van puki rendesen.
Vendég

Sziasztok!

Andi! Küldtem emailt!

Voltunk könnycsatorna átmosáson. Mindkettő átjárható! :lol: Kaptunk szemöblítőt, egy hét múlva kell visszamenni. Viszont szegénykém annyira sírt, volt hogy ordított, ordított, aztán egyszer csak már hang nem jött ki a torkán, de még persze ordított, csak nem vett levegőt. Majd szívbajt kaptam. Akkor abbahagyták, oldalra fordították és akkor vett levegőt. Ezt vagy háromszor eljátszotta a lelkem. De utána nálam szépen megnyugodott. Ahhoz képest, hogy szurinál még csak le sem görbült a szája, most jó nagy ramazurit csapott.
Egy hét múlva kontroll.

Minden baba nagyon tündér és már nagyon ügyesek!

Wera! Én is remélem, hogy Jázmin nem növi ki a mózest, mert 6 hónapos kora előtt nem nagyon akarom használni a sport részt.

Hozzátáplálás: Én már négy hónapos korától fogok neki gyümölcsöt, esetleg tejpépet adni. Hiába szopizik jól, nem akarom megvárni a 6 hónapot. Persze ezt mindenki másképp gondolja, de én a gyümölcsöt tuti elkezdem 4 hónapos korában.

Kép
szly27

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:51-kor.
20150601134430

Kép Csak összehoztam én is valamit.

Eddig ez sikerült!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Olivér! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

2006,2007,2008 január 10

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, nagyon jót csináltál! :)

Kép
Kép
patr

Már kezdi élvezni a játszószőnyeget! Kép

Kép
Kép
patr

Tita, ezek a gyerekek gyönyörűek...
Foglalt már Olivér?
3 év korkülönbség ideális :)

Kép
andkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:51-kor.
20150601134430

Azért megmutatom, hogy is van az a több mint hat és fél kiló! :lol: Kép

Kép
Kép
patr

Titi!

ilyesmink nekünk is van... :wink:

És én sem beszélek angolul, csak németül... hajrá! Próbálgasd csak, én is azt tettem!
Kép Kép
Vendég

...
20150601134430

Édes kis Zsolti vasgyúró...
Én vékony babában utazom, habár hasika már van...:)

Viki, nem tudtok felugrani hétfőn Nyíregyről?

Kép
andkata

:):):)

Kép
andkata

..
...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:50-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:50-kor.
20150601134430

Viki, ezen a képen meg pláne nem! :lol:

Kép
Kép
patr

Kriszti, én is nézegetem ezt a fajtát.
Itt olcsobb:http://olgakittler.freeblog.hu/

Csak én meggondoltam magam, nekünk van kengurunk(, nem is olcsó darab, ezért ne költekezek!)
bencuri

Mostanában nem Viki sajna...
Hogy? nem látom skypon, hogy megjelöltél volna...

Kép
andkata

Pati, nagyon baba! :D
bencuri

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:49-kor.
20150601134430

sziasztok!

megvolt az első oltás :) nagyon bátor volt, kicsit sikoltott, majd sírdogált, de hozzábújt anyához és visszaállt a világ rendje.
60cm és 6700g :)

beadattam neki a rotavírus elleni cseppeket is. remélem nem lesz láza, de a doki azt mondta, h a biztonság keedvéért, éjszaka kapjon egy kúpot.

a szélcső nekem nem jött be, csak a hőmérőzés..én már mindent kipróbáltam és csak a Baby Mecsek tea segített. azt kapja abban az időpontban amikor a leghasfájósabb, 60 ml némi cukorral (csak h megigya, mert anélkül kiköpi) és attól jobban van. na persze azért a anya-masszás is jót tesz :)

pusz,

¤mia¤
Vendég

halihó

nincs időm olvasni-írni, oti beteg, nati nyűgös

nem tom, hol tart a megbeszélés, de milyen lenne talihelynek ikea? nagy étterme van nagy hellyel, sok asztallal, ha nagyobb gyerkő is jönne, van játszórész is ott neki.
épp ma voltunk, csak azért jött az ötlet.

Kép
Kép
bondi

Wera köszike Vivi jól van, nem kell tornáztatni, legalábbis a doki azt mondta. Már most nagyon szépen forgatja a fejét, kezd is neki alakulni.Már nem látszik annyira hogy az egyik oldalt kicsit lelapult neki. Még a hason fekvés nem nagyon megy neki, ha hasra fordítom akkor ordít, és annyira szenved szegényke, ugyhogy nem is szoktam kínozni, csak egy-két percig hagyom ugy hogy azért a nyakát erősítse.
És Nonó hogy van? Te hogy tornáztatod? Mert lehet hogy én is kipróbálnám.

Kép
linda24

kata : csak 2,5 év a korkülömbbség! :lol: szerintem is tök jó! adélt szívesen látnám a családba!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Amíg én itt cseverészek, addig bealudt a játszószőnyegen! :lol: Kép

Kép
Kép
patr

És itt egy pár kép!

Kép
Kép
Kép

Kép
linda24

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:49-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:08-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:11-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:12-kor.
Vendég

Kata!
Ügyik vagytok!!!! ;)
20150601134430

Kép Itt van Leventéről is.

Marcsi: hogy kell írni a képre?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Linda: nekem az első kép tetszik a legjobban!!! Csúcs!!! :lol:

Na megyünk Olivérért!

Este jövök!!!
(ez nem fenyegetés! :wink: )

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Nagyon jók a babafotók,én még nem jutotam el odáig!

Irigylek mindenkit aki megy a talira,én max. a sarokig merek elindulni sakállkával.
Teljesen kivagyok akadva,bocsi,hogy megint csak panaszkodom,de egyszerűen felfoghatatlan,hogy miért ilyen amilyen! :cry:
Nem eszik rendesen,hol a ciciért ordít,hol a tápért,altatni kell!
Egész nap mást se csináltam csak etettem,altattam,egyedül max. 10 percet játszik,még wc-re sem tudok menni!
Annyira elegem van!
Egész nap itthon vagyok vele egyedül és próbálok rájönni hogy mit rontottam el!
Nem alszik jól ha nem velünk alszik...
Apa estig dolgozik,szeretnék legalább este kicsit odabújni,de azt sem lehet!
Nem tehetem ki a lábam a házból mert mindenkinél üvölt!
Asszem kezdek kicsit megkattani!
Bocsi csajok de most mennem kell mert a változatosság kedvéért megint ébren van!
Lehet ringatni! :twisted:
És én már hulla fáradt vagyok!

Patr! Játszószőnyegen alvás! Nagyon irigyellek!

Bocsika de ezt le kellett írnom!

Kép

Kép
ibm

hihi,ha egy Vercsi nem elég :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

csajok, szörnyű.....a novemberi topikban már a második baba születik meg! :( Mondok egyenlőre jól van ez a második baba is!!

d.dodó

Igertem nyaralos kepeket:
Kép nyar
Vendég

Mondok=Mondjuk

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:12-kor.
Vendég

Én is próbálgattam a progit:
Kép

Kép
sipiné

Viki: köszi mekaptam
Vendég

Kösz Kata! Megkaptam!

A többieknek is köszike! Azé még gyűjtögetnék!!! :lol: :lol: Várom ezerrel!! :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Vercsinek elkezdett mozogni az egyik alsó foga-láttátok volna hogyan ugrált örömében!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon jó képek szültnek a progival!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: