Bari! Egyébként nem bántottál meg.
Szerintem nem lesz gáz, hogy lassan kerülnek bevezetésre az új dolgok, ha csak 6 hónapos kor után kezdjük. Ha öt naponta kap új dolgot, akkor is egy hónap alatt túl leszünk hat kaján: alma, banán, burgonya, répa, sütőtök, cékla. 7 hónaposan jön a következő hat és akkor már szinte ott tartunk, ahol a többiek. Egy éves korra már én is úgy tervezem, hogy nagyrészt a mi kajáinkból fog kapni.
Bogi! A 900 gr-ot mennyi idő alatt hízta Dorina? Mert ha egy hónap alatt, az teljesen jó, de ha a születésétől fogva, akkor tényleg egy kicsit kevés. Én már régóta két mellből szoptatok. Szerintem Marci is hagy benne, lusta teljesen kiszopizni mindet.
Kriszta! Remélem nem találnak a neurológián semmi eltérést Zétinél. Szerintem van olyan, hogy lusta gyerek, aki később behozza a lemaradást, de az biztos, hogy egy kis torna senkinek nem árt.
Melike! Légzésfigyelő
Csiri! Így kikészít az ötödikes tananyag?
Képzeljétek! Ma beirattam Marcit a bölcsődébe. 2010 szeptember 1-től bölcsis lesz. Muszáj volt bebiztosítani, mert kevés a hely, nekem meg vissza kell mennem dolgozni GyED után.
És ma a nagyfiú végre megfordult a hátáról a hasára.
Voltunk baba-mama tornán is. Nem volt nagy szám, viszont drága volt.
Én is szeretnék menyasszonyt a fiamnak, de mivel tudom, hogy úgyis mindig a lányok választanak, ezért nem is próbálkozom.
Nagyon kedves, nyugodt fiú, már most látszik rajta, hogy nem az a típus, aki este hazamegy és az asztalra csap, hogy: "Asszony, hol a vacsora?"
Szép nagy fiú (mondhatni brutál
Apával szoktak vagánykodni
Vannak rossz tulajdonságai is: imádja az anyukáját.
Szóval várjuk a lányok jelentkezését!