Halihó!
Megint 2 napja készülök ide ülni, de csak most sikerült.
Szly
[quote]H írta:a néha futnom kell, megfogom mind a kettőt. Elég hülyén nézhetek ki, de másképp nem megy!
Nah, nekem nincs ilyen gondom, eddig se voltak vmi nagyok, most legalább vannak!
Mia - hát, mit is mondhatnék? Elismerésem a -12 kg-ért!

Elépesztő! Martin gyönyörű kisbaba!
Ronix -
www.utvonalterv.hu Nagyon jó program, beírod honnan indulsz és hová akarsz érkezni + azt hogy BKV-val akarsz menni és megadja neked az útvonalat térképpel mindennel együtt.
Kaja: én is gondoltam már rá h lassan akár el is lehetne kezdeni, mondjuk az almát, de ma megyünk oltásra, majd megkérdezem a dr.nőt! Egyébként én is minél előbb akarok meg akarok kóstoltatni vele dolgokat mert tegnap beszélgettem egy csajjal akinek 11 hós a kislánya és kizárólag szopizik, semmit mást nem fogad el. 6 hósan akarták elkezdeni hozzátáplálni, de akkor már nem kellett neki.. szívás...
Timi - sajnálom h nem jött be a sűrítő

Akkor már tényleg inkább egyen és aludjon normálisan!
Ági - tényleg 6,5 kiló, nem írtam el!!!!

Ezért nem is veszek már kendőt, fáj a hátam, nem bírnám tartani
Vkata - ne szomorkodj a kilók miatt, nem vagy egyedül ezzel a problémával! Nekem is mindenki azt mondta h ha szoptatok úgy le fogok soványodni h csoda. Ahhhaaaa, 3x annyit kell ennem mint amennyit kívánok h legyen elég tejem. Naná hogy még híztam is!
Jó, mondjuk nem lehet egy szavam se mert így se vagyok kövér, de magamnak nem tetszem, az tuti!
Patr - szerintem a többiek nevében is írhatom h büszkék vagyunk rád, amiért van energiád, időd, stb hogy még kosarazni is eljárj! Minden elismerésem!
Bogyra - üdv köztünk, persze h szívesen látunk! Boróka nagyon édes és gyönyörű nevet találtatok neki! Illik rá szerintem. Ilyen fájáselégtelenségről még nem is hallottam!

Durva... Nah, nekem abban nem volt hiány huszonvalahány órán át, aztán mégis császár lett, úgyhogy lehet Te jártál jobban!
Sipiné - akkor úgy látszik nem csak Nóri ilyen kis dinka h ordít ha nem kér többet... de legalább megfejtettük h mi volt a probléma!
Nóri az elmúlt 2 napban elég jól viselkedett. Bár sokat nem alszik, most nem is sírt annyit. Igaz nem is csináltam szinte semmit mellette, de így egészen jól elvagyunk.
Tali: hát, ha ilyen pocsék marad az idő akkor biztos el kell halasztanunk

Pedig már teljesen rákészültem. Valaki kérdezte h ki tud gépet vinni. Én mindenképp vinnék!
Muffin - Westend nekem is jó lenne! Én szeretem!

Eliot nagyon csini a kék-fehér szerkójában!!

És nagyon okosan nézegeti a játékát!
Huhh, rohanok tovább! Ma megyünk oltásra ebben a szuper időben! Remélem legalább nem ázunk el!
Cuppppaaaa