A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kicsit eltűnök, és máris elvesztem a fonalat annyit írtok!

Marcsi én is kérhetem a képszerkesztőt? :) Köszi!!!

Alternatív program eső esetén hétfőre: Mi lenne, ha esik, akkor a Margit híd pesti hídfőjénél lévő Mekiben találkoznánk?

Kép
Kép
patr

Bogolya:üdvözöllek! :D

Babókák nagyon édik! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

sikerült visszaolvasnom, mindjárt írok, csak egy gyors kérdés:
lakáshitelhez kérnek valami hatósági igazolást Emcinek. Mi az??? :shock: :oops:

Kép
kimma

http://www.ipon.hu/utils/Photoscape

én innen töltöttem le! :D

patr ment pü!
bencuri

Kép

gyors próba csak :oops:
én ezt a progit találtam:
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_p ... a=3394&k=9

Kép
Kép
Kép
kike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:55-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:55-kor.
20150601134430

No akkor:kicsiny családom-szemem fényei:
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:az még baleset előtti kép :)
Még nagyon lászik neki-holnap lesz varratszedés.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!
remélem megnyugodott közben Nonó!
szerintem ez a változékony időjárás kavar be nekik :evil:

TImi!
biztos éhes Bence? szerintem akkor sírna, nem? :roll:
csak mert Emci is evés után van hogy egy idő után még nyújtogatja a nyelvét, de ha nem sír, próbálom simivel megnyugtatni vagy cumit adni. Mit mondtok, Cici kéne neki is még? :shock:
Remélem beválik a sűrítő :wink:

Marcsi!
Emma képek nagyon cukik!
babakocsi is tetszik!
sajnálom az apa-dolgot, remélkük rövid időn belül helyrerázódik :wink:
egy kis türelem
az előzőknél is volt már ilyen gond?

Bondi!
gratula a kocsivásárhoz!

Ami!
milyen édesen vigyorog Áron! :lol:

Viki!
Nagyon ügyes apuci, tök jó klpeket csinált!
Nálam is a lapítós a tuti! :lol: :lol: :lol:

Kriszti!
szerintem a megkötős kendő jobb, mert több variációd van vele, a karikás úgy tudom egyvállas, ami eléggé megterhelő :?

Andi!
csinik voltatok a keresztelőn! :wink:
nem sírt közben Viki?
mennyit tartott a szertartás?

Véda!
jó hogy tetszik most már Lilunak a suli!
tetszik ez a "Lilu akarja hogy mosolyogjak" kép :lol: :P

Szly!
tök jó lett a tábli!
nagyon ügyes csaj vagy!
köszönjük
majd küldök én is képeket, de megvárjuk a 2 hónapot.

Anyjuk!
nagyon csini Anna,főleg ahogy emeli a fejecskéjét

Sipiné!
szépen növöget Ferus!
gyere gyakrabban
még én is lógok szüléstörténettel :oops:

Kép
kimma

köszi Viki, én is erre tippelek, majd holnap kiderül :roll:

Üdv az újaknak! :lol:

VidoKata!
ruha ügyben én is így vagyok, szinte semmibe nem férek,egyelőre nem gond, csak télen a kabátjaim meg a csizmám férjen rám, nem szeretnék egész ruhatárat cserélni :?

AndKata!
annyira szép lányka Adél! :wink:
tetszenek a hordozós képek

Kép
kimma

Hát Laurával nem tudom mi volt most fél 6 óta végig üvöltött, sehogy nem volt jó neki! Most még a kendőben is üvöltött. De végre elaludt! Remélem alszik még egy jóízűt fürdés előtt!

kike!
Jók a képek!

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:04-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:05-kor.
Vendég

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, csak most tudtam jönni, de látom, már mások előttem közzétették, hol találjátok a képszerkesztőt!

Megpróbáltam kicsit összevakarni magam, meglátjuk, mi lesz.

Eldöntöttem, semmit sem erőltetek.

Emmát már megfürdettem, remélem, elalszik.

Andi, Wera!
A ti lánykáitoknál láttam olyan aranyos szundikendőt. Nekünk is van, de sokkal egyszerűbb, Emma nagyon szereti. Én szeretnék neki egy hasonlót, mint a tiétek. Hol vettétek?

Oáoáoáoáoáoáoáoá..........
Jövök... :wink:
Vendég

szerintem ha esik és meki, akkor ne a margit hídnál legyen, mert ott képtelenség parkolni. keressünk olyat, ami bkv-val is meg kocsival is jól megközelíthető... bocsi, de én nem fogok bkv-zni a békával...

hú csajok azért megérzem rendesen hogy meló van... most is hulla fáradt vagyok. és még csak ezután fogunk fürdetni, még egy etetés és még fejnem kell... ma sem kell altatni :) de ma is tündér volt amíg voltak az óráim. :)

És ma egy hónap múlva már tuti túl leszünk a műtéten!!! :)

KépKép
muffin

Jajj de jó, Muffin!
Nagyon drukkolok Eliotnak!
Vendég

Figyeljétek én mit csináltam.... :o

Kép
Vendég

Muffin én csak azért írtam a Margit hídi Mekit, mert az van közel az eredeti célponthoz.
Van valami jobb ötleted? Nekem csupa olyan jut eszembe, ami vagy messze van, vagy szintén nem lehet parkolni.
Az Árpád híd budai oldalán (óbudán) van egy Meki, nekem pl. az tök jó lenne, de nem tudom a többieknek milyen.
Ötlet?

Kép
Kép
patr

Bencuri, nem kaptam privit!

Kép
Kép
patr

Muffin:szurkolok én is Eliotnak-biztosan gyönyörűen megcsinálják majd :wink:

Marcsi:egész érdekes lett,de tetszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr és most?

Muffin, nagoyn szorítok én is a Eliotnak! Csak ez az egy műtét lesz neki, vagy még nem tudják? Bocsi, ha már irtad, de egy kicsit zizi vagyok! :oops:
bencuri

Viki, válaszoltam is! :wink:

Kép
Kép
patr

Pati, megkaptam köszi!
bencuri

Még egy kép és eltűnök mára, ez lemaradt du-án

Igy szeretem a Hugicám! :wink: Kép
bencuri

Csajok!

Szerintem olyan helyet kellene keresni ahol ennyien elférünk. Csak attól félek, hogy zárt helyen hogy lesznek el a babók. Levente, ha ide oda tologatom, vagy ha kendőbe van és ülök akkor nem alszik csak nyüglődik. Mi lenne, ha esőnap esetén áttennénk keddre akkor már jobb időt mondanak. Mondjuk akkor én csak fél 12-ig érek rá,mert neurológushoz megyünk fél 1-re.
Bár hétfő délután már állítólag nem fog esni. Csak egy ötlet, de mindenben benne vagyok!!!

Most csak ennyire futotta!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki, nagyon édesek! Remélhetőleg mondjuk öt év múlva is így fogják szeretni egymást! :lol: (ha eszembe jut, hogy én mennyit bunyóztam az öcsémmel! :lol: )

Kép
Kép
patr

Fogyókúrás receptet én is kérek, de sűrgősen!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, igazad van, hogy olyan helyen kéne találkozni, ahol tudunk babakocsit tologatni! Mi szólnátok egy bevásárló központhoz?
Westend? Ott parkolni is lehet, és BKV-val is egyszerű.

Na jó én is lelövöm magam, meg az ötleteim. Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Viki: nagyon köszi a képet!!!!! Puszi érte!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szerintem is jó a Westend, mert ha jó az idő időközben :lol: a tetőkertbe is fel lehet menni és ott jó sok hely van, vagy onnan könnyen át lehet menni a szigetre is!!!

Na???

Köszi Patr!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi, fogyókúrában jó vagyok (elméletben)!
Gyakorlatban nem megy, de tanácsot azt profin tudok adni!

Nekem is az update jött be, meg a testkontroll is könnyen tartható.

Na tényleg pá!

Kép
Kép
patr

Maverick!
Nem tudom lefotózni a kengurut, lent van a kocsiban. De nem felejtem el! Megcsinálom valamelyik nap! Lehet, hogy már holnap!

Marcsika!
itt a link:

http://bolthely.hu/gyermekvarazs/id/00823_Szundikendo

Nekünk a rózsaszín van!
Egyébként kitartás! Emme meg gyönyörű baba!

Meg mindegyik szép!

Drusza! Üdv közöttünk! Gyere gyakran!

Mia! Te is jöhetsz nyugodtan és kérdezz, ha tudunk, segítünk!
Mi történt a másik topicban? Hogyhogy nem megy? Arra már nincs időm, hogy ott is olvassak. Meg hát itt jó csajok vannak, nem kell másik... :wink:

Patr! A testkontroll, az milyen? Olvastam a topicot, de sajnos nincs időm olyan alaposan átrágni magam rajta! Bár jó lenne!

Csajok! Tudnátok nekem küldeni a manókról képet, de olyat, amin a pofijuk van rajta! Nem egész alakos, csak a pofika! Meg persze a nevük, elég a keresztnév!

Kimma!
A keresztelőn sírt, de nem volt vészes! Még a pap énekére el is hallgatott, aztán meg elaludt a kezemben! Fáradt volt szegényke!
Egyébként hamar végeztünk, mert sírt az elején és átugrott egy csomót! :lol: Fiatal jófej pap volt, bár nem szeretem őket! (Bocsika, ha valaki rossz néven veszi!! Meg van a véleményem róluk! De nem általánosítok!)

Na megyek szunnyadni!
Pusza mindeniknek!

sz.andi

Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam.

Apa téma: az én párom sosem volt az a bújós fajta, hát ez nem is változott. Csak az zavar, nagyon nehéz rávenni, hogy vigyázzon Lucára. Ha sír, egyből hozza oda nekem. Eddig csak 2x rakta tisztába. :( A szexre még én sem vágyom annyira mint anno. Remélem azért ez hamarosan visszaáll... :?
Az első hét hétben Luca is nagyon sokat sírt. Kézben is, csak ott nem annyira mint letéve... Őszintén remélem csajok, hogy hamarosan mindenkinél rendeződnek a dolgok!!! Kitartás!!!

És két kép a tábliba. A harmadik csak ráadás. :wink:

A születés után 5 perccel 3600 gramm 53 cm
Kép

2 hónaposan 5 kiló 59 cm
Kép

Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
sziszka82

A legfontosabbat elfelejtettem írni!
Gyönyörűek a babák!!!! :oops: :lol:

Kép
sziszka82

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:54-kor.
20150601134430

Halihó!
Jó reggelt-csak nem első vagyok? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki:megelőztél,amíg visszaolvastam :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

csajok :(
sz@r idő van :cry:

látom, akkor marad a hétfő, és esetleg a Westend? Igyekszem én is jönni. A szerelő még úgysem adott árajánlatot, én már elküldeném a fenébe, de a Zolinak a haverja (ilyet is csak egy haver enged meg magának, nem?)

Képzeljétek, Nándinak nagyon szép lett a bőre a vazelintől! (még jó, hogy kipróbáltam :wink: ). Már csak a nyakán vannak csúnya kiütések, azt még kikezelem, és gyönyörű lesz a gyerek :wink:
ja, az orra még mindig folyik :?

KépKép
szkagi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:54-kor.
20150601134430

Sziasztok, koránkelők :D
nekem mennem is kell,
költöm Szonját, mert fél óra, mire összeszedi magát és elindulhatunk az oviba. Ja, és még én is pizsiben vagyok :wink:

Akata,
én asszem abbahagyom a tejmenetes diétát. Úgy látom, nincs köze Nándi jelenlegi kiütéseihez az én tejfogyasztásomnak. Úgyhogy jöhet a joghurt, a tejbegríz, a sajt, a tejcsoki :lol: :lol:
ah, a fagyit kifelejtettem :lol:

KépKép
szkagi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:53-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:06-kor.
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Andi!
Köszönöm a linket! aranyos ez a kendő! Már csak egy problémám van, hogy én hiába próbáltam rendelni, nem tudom kiválasztani a rózsaszínűt.
( :oops: )
A megjegyzés rovatban kérted, hogy azt kapjátok?

Mert akkor máris rendelem...!

Esik az eső............................ :evil:

És mindjárt itt az anyukám... :roll:
Vendég

apukával tegnap elbeszélgettünk.

Azt mondja, jobban szeret, mint valaha, csak én aggódom túl a dolgokat.

Hát, nem tudom, de megpróbálok hinni neki. :roll:
Vendég

Marcsi!
Remélem hogy te aggódod túl. ;)
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:53-kor.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 11:07-kor.
Vendég

Valóban lehet, hogy igaz, és csak én vagyok zizi.... :roll: :wink:

Majd kiderül.

Most gyorsan összeszedem magam, nehogy pizsiben legyek, amikor jön anyu... :lol: 8)
Vendég

Ide ma 31 fokot jósolnak,Marcsi küldök jó időt :wink:

Nagyon édes Lackó ahogyan figyeli a mackókat :D

Ma délután Kristinek varratszedés,és már el is felejthetjük ami történt :D

Vasárnap meg Vercsi szülinap-de arra meg rossz időt mondanak :?

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: