már megint alig van időm,
bocsánat,
azt hittem, ha Szonja ovis lesz, majd sok időm lesz újra
Apa-gondok: nagyon sajnálom, hogy ilyen sokan megszenvedtek (én is megszenvedtem anno) ezzel, de Andi már leírta, és én is csak ezt tudom mondani: az idő sokat segít. Kitartás, türelem, és majd lesz valahogy.
Nálunk másféle apa-gondok vannak, alig van itthon, állandóan a szüleivel van a férjem, odajár elmosogatni meg takarítani, itthon meg este van két órát a gyerekekkel, és kész. Ezt szóvá is tettem, mert én nem számíytok, megértem, a szüleivel akar lenni, hát legyen, meg szükségük van a segítségre. De a gyerekeinek nagy szükségük lenne az apjukra, és a napi két óra kevéskének tűnik!!!!
Másnap megbeszélte a tesójával, hogy eladják az apjuk autóját, és abból a pénzből gondozónőt fogadnak fel a szüleik mellé. Amúgy az apósom most van kórházban, mert nagyon gyenge, vérpótlást vagy mit kap. Az anyósomnak meg el van törve a keze...
szóval lesz gondozónő, csak nem tudom, mikor.
Rólunk:
Szonja megszerette az ovit, már reggelente csak annyit kérdez: megyünk ma oviba? És nem tiltakozik ellene, délután is nagyon jókedvű, amikor érte megyek. Imádja, hogy lehet ott zenélni, állítólag táncolnak is (de lehet, hogy ezt csak szeretné), meg mindenféle kreatív dolgot csinálnak szerencsére, amire nekem nem nagyon van energiám.
Nándinak még mindig folyik időnként az orra, és sajnos még mindig zöldet kakil. Sötétebb darabok is vannak benne, ez talán lehet vér? Egy szoptatott babának mitől van sötét darabka a kakijában?
Amúgy rengeteget eszik, amellett, hogy sokszor kakil (4-6x egy nap), mégis gyarapodik
lehet, hogy túl sokat eszik?
Szerintetek?
Dokihoz nem akarom vinni, mert ott aztán tuti összeszed valamit a náthájára. Amúgy jókedvű, jól alszik.
Ja, és tejmentes diétán vagyok. Azóta van ez a nátha+zöld kaki.
Áh, mégis felhívom az orvost.
Ja, vannak képek is, majd feltöltöm, ha lesz időm!