na, akkor ismét sziasztok!
nagyon szépek a babócák! annyira jó képeket tesztek fel! és mindenki egyre szebb és szebb!
mi kedden voltunk dokinéninél! 4 hetes vizsgálaton. szerencsére minden rendben, bár a babónk hízik, de nem olyan őrült tempóban, mint egyes lurkók, de remélem, hogy ez a folyamatos gyarapodás megmarad és akkor nem lesz gond!
amúgy 4,5 kilósak vagyunk (3950g-mal jöttünk haza a kórházból, és ugye pénteken leszünk 1 hónaposak), a centit nem tudom, de mondta ma a védőnéni, hogy jó hosszú gyerkőc!
Aproo, csipőszűrésre végül mi is ide megyünk gyártelepre, csak ugye mi 2 héttel fiatalabbak vagyunk, mint ti! majd kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vizsgálaton! alvás terén sajnos nálunk is elég gázos a szitu... Beni is mikor úgy gondolom, hogy elaludt, biztosan, hogy megijed valamitől és felébred! meg nem tudom, hogy miért van az, de nálunk, ha hátra fektetem, mindig elkezd tekeregni, meg mocorogni, és aztán jön a sírás!

szóval nálunk is egy nap, kb. 2-3x alszik, de max. 1/2 órát, és látom rajta, hogy rohadt fáradt, meg akkorákat ásít, hogy csak na, de elaludni azt nem akar.
szélcső kinél hogy vált be? ti meddig dugjátok be a fenekébe? nekem anno 1,5-2 centit mondtatok, de ma a védőnő mondta, hogy neeem, azt mélyebbre kell tolni. kinél mi a tapasztalat? Aproo, nálatok bevállt?
hasfájás sajnos nálunk még mindig van! SAB cseppet kapja, de szerintem már utálja, mert megpróbálja az utolsó cseppig kitolni a szájából

amúgy pedig megkaptuk a 3. féle tápszerünket, ez hátha beválik, kaki terén is, meg ilyesmi!
Dia, szerintem a kaki akkor hasmenéses, ha már a pelusból is csurog kifelé, nem? mert egy kisbabának mindig hígabb a széklete, vagyis ez a kenőcsös állag a jó! ha darabos, az székrekedés, ha hígabb, akkor az a hasmenés. szerintem...
Mecsi, igazad van, hallgasson mindenki az ösztöneire, az a legtutibb (anyatej összeöntés, mikrózás téma

)
plázázás terén, mi eddig mindig azt csináltuk, hogy elmentünk együtt, de valamelyikünk kint maradt Benivel a kocsiban, mert még túl kicsinek találtam a plázázáshoz! család sem volt még teljes létszámban, szóval a távolabbi rokonok még nem is voltak, most már jövögetnek szép lassacskán! amúgy szerintem az anyatejci ad nekik azért elég védettséget, szóval a kisebb betegségeket nem fogják megkapni egy vásárlás alatt, de azért jobb félni, mint megijedni!
mondjuk menni nekem is van igényem, szóval mennék már ezerrel, csak nálunk még annyira nincs napi rutin, hogy nehézkes...
tényleg, nálatok már megvan, hogy gyerkőc napközben hogy van el? mikor kel? mikor fekszik? stb?
Sziszka! 2 hónaposan milyen oltást kaptok??? én úgy tudtam, hogy 6 hónaposan kapunk oltást legközelebb.
hm. nem is tudom, hogy mit szerettem volna még! azt tuti, hogy minden kisbaba iszonyat édes! na, én is dobok egy képet magunkról...
jaaa, kilók. ugye én eleve + 20 kilóval indultam neki az egész mókának, a terhesség végére pedig feljött még +15 kiló, de szülés óta már lement olyan 16-17 kiló, pedig eszek rendesen, szóval nálam valószínű, hogy hormonális változások játszanak közre, meg eleve volt ezzel gondom anno is... szóval olyan vagyok, mint szülés előtt, ugyanaz a súlyom, ami még így is sok, de most még nem fogyózhatok, mert így is édes kevés a tejem...