Sziasztok!
Most jöttünk meg az oltásról. Nagyon jól viselte Kitti. Egy kicsit kezdett görbülni a szája, de semmi különös. Hazafelé elaludt a babakocsiban.
Bari: megkérdeztem. Azt mondta a dokinéni, hogy ugye ez már a második oldás fokozottabb reakció felléphet, de nem feltétlenül. Nem kell lázcsillapítót adni, csak akkor, ha 38 fok fölé megy.
Adataink: 6180 gr, 61 cm, fejkörfogat: 41 cm, melkas: 41 cm. (én itthon 63,5 cm-nek mértem és 5930 gr-nak 3 hónaposan).
Csiri: nagyon jók a képek az összes (4) csajról!
Brigi: szerintem jó ötlet a név, e-mail, telefonszám. (esetleg rendes név és itteni név?)
Márti: azt mondta a védőnő, hogy egyenlőre ne adjak neki semmit a fogára. Még nem látja, hogy jönne-e. Csak az előjel a nyálzás és a rágás.
Ja, és megkérdeztem, hogy mikortól kezdhetek neki gyümölcsöt adni: azt mondta, hogy majd fél évesen. Én meg rábólintottam, gondoltam, ha tudná, hogy már kb. 2 hete adok neki barackot és almát.
És azt mondta, hogy teát se adjak neki, hanem csak vizet, mert azért fogja akkor inni a teát, mert ízlik neki. Hát basszus nem azért eszünk meg iszunk, mert ízlik???
Hazafele tolom a babakocsit, jön ki a házunkból egy nagymama egy anyuka, meg egy kb. 3-4 éves forma gyerek. Persze ugye Kitti alszik, a gyerek elszaladt, erre a nagymama a babakocsi mellett kezd el kiabálni neki. Kitti ugye egy kicsit megébredt, erre ránéztem a nőre, ő meg rám, de aztán még egyet kiabált a gyereknek. Gondoltam anyád!!! Aztán hangosan megjegyeztem, egy kicsit távolabb, hogy nem kéne kiabálni. Nah, mindegy. Érdekesek az emberek. Hála istennek Kitti visszaaludt, még most is alszik. Remélem ma bepótolja a tegnapit is!!!
Na, ennyi. Lehet, hogy ma nem jövök már, úgyhogy bepótoltam az összes írnivalót.
Andi