A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi!

Sokszor eszembe is jutsz miatta.
Nekem is kísérteitesnek tűnt a hasonlóság már akkor is, csak nem akartam róla tudomást venni...

De nagyon örülök neki, hogy nálatok már alakul a dolog!

Annyira rossz...naphosszat csak bőgök (persze kizárólg csak ha nincs itthon), ő meg néz rám furán, nem érti, mi a bajom...
Vendég

Egyébként még nálunk sem állt vissza a régi rend. Mi is szinte csak egymás mellett élünk. De ez engem egyenlőre nem zavar. Amúgy sem vagyok az az odabújós fajta, inkább ő igényli jobban. Most hogy rendeződnek az éjszakáink, én sem leszek annyira fáradt és talán ezután már minden a régi lesz. Szerintem minden párnak más-más időre van szüksége egy gyerek születése után, hogy rendeződjenek ezek a dolgok!

Kép
szly27

Jaj, most úgy maradnék még Veled, Marcsika! Nem baj, nemsokára jön haza Jani és jövök! Remélem itt leszel még! Viki nyűglődik!

Viki: bilihordo@freemail.hu Köszike!

sz.andi

Igen, én is a szülésre gondoltam, mert ugye vajúdtam néhány órát, és akkor ott volt...
Meg is kérdeztem tőle, de kikérte magának.

Egyetlen egyszer láttam szörnyülködést az arcán, az a tekintet most is előttem van, amikor a hasamon meglátta a friss heget.

Valóban nem túl szép, de nem ez az első sérülés rajta, tehát nem értem...

Már beszéltünk róla, ő azt mondja, nem tudja, miért ilyen... :shock:
Vendég

Köszönök mindent csajok!

Most én is megyek, mert még pizsiben nyomom...

Összeszedem magam, és elsétálunk Emmával, kifizetem a menzát a suliban.

Sziasztok!
Vendég

Nem lehet, hogy fél, nehogy fájdalmat okozzon neked? Pontosan a heg miatt?

Kép
szly27

Nem Szly, ezt már túltárgyaltuk vele...

És ha mondjuk napközben hozzámérne, annak nincs is köze a heghez, de azt sem teszi...
Vendég

Aha! Értem! Most megyek én is, mert még én is hálóingben vagyok! Akkor nincs több ötletem! :cry:

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:51-kor.
Vendég

Sziasztok!

Marcsi! Nagyon sajnálom,remélem hamar rendeződnek a dolgok!
Mi i csak úgy elvagyunk de nekem már nagyon hiányzik,csakhát Árontól semmit sem lehet csinálni! :cry:

Most megint kiakasztott!
Tegnap 2x olyan cirkuszt vert le kajánál,hogy komolyan a sírógörcs kerülgetett,hogy nem bírom tovább!
Olyan szinten síkít,hogy beszakad a dobhártyád tőle!
Iszonyú!
Most megint alig evett,össze-vissza ugrál megint a kaján,cicin is tápon is!
Annyira kivagyok megint!
Én csak akkor tudok bármit csinálni ha alszik,de pl. hajatmosni akkor sem merek elkezdeni,mert ha felébred és üvölt mi lesz??
Akkor eszem ha alszik.............
Mindent akkor csinálok!
Már sétáálni is csak akkor lehet vele ha álmos,mert különben üvölt!
Tegnap este is kézbe kellett hazahoznom!
Nemtudom már mit kéne tennem,hogy jó legyen!
Annyira szeretném ha mostár egy kicsit jobb baba lenne,csak egy kicsit!!!!!!!!!!!! :cry:
Mindjárt jön az Anyósom,de márt ha bárki van is itt akkor is velem van,mert senki nem bír vele!
Megfogok őrülni!
Már most nem tehetem ki a lábam a lakásból,mi lesz később!
Szerintetek miért ilyen kis sírós???????
Már tényleg nem bírom!
Tegnap legszívesebben kiültem vlna a teraszra egy cigire csendben és minden ki hagyjon békén,de ezt sem tudom megtenni!

Na megyek mert most alszik,ennem is kéne..........

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Jó reggelt a csodaszép babáknak és a mamáiknak!

Megint eltűntem, de azért olvaslak benneteket! Csak az írásra nem mindig marad idő!
Viki, köszi a hiányolást! Benceének tegnap megint hőemelkedése volt, én nem is értem! Ma jön a dotornéni, már nincs szabin és megnézi! :cry: :shock:
Lackó baba nagyon édes a lapitással! :D

Marcsi, boldog hófordulot! :D Sajnálom apás dolgot! :cry:

Titi, nálatok mi újság apával? Egyébként ha 26-sal jövünk akkor hol kell a szigen leszállnunk majd? Én is félek ettől h elviszi valamelyik gyereket a busz! Azt hittem csak nekem vannak ilyen félelmeim! :roll:

Szly, táblázat szupi, majd küldök én is képet!

AKata, a hordos kép tündéri!

Bocsi, most csak ennyi, de megyek felkelteni Bencét nemsokára itt a dokinéni!

Puszi Mindenkinek!
Bocsi akinek nem irtam külön, ma megpróbálok még jönni! Remélem sikerül4
bencuri

VKata, mi is ha megyünk biztos kajál Szoni! :D
bencuri

Marcsi, ugyanezen mentem, megyek át. Csak az vígasztal, hogy immár ötödször, és végül csak nem a mozdony jött szemben az alagútban, hanem tényleg a nap sütött a végén... Próbálj ebbe kapaszkodni. (de szétbőgtem a fejem a múlt héten minden áldott nap én is). Talán kicsit most kezd alakulni. Én párom sem mond semmit a miértről, sztem nem tudja. (ja és ő még a vajúdásnál sem volt ott, ill. egy vagy két fájást asszisztált végig az autótól a kórházig, majd leadott, és másnap reggel már a
gyerekkel együtt találkoztunk.

Hétfő az lehet még jó, legfeljebb szabadnapot veszünk ki az oviból, az öt egy héten még túlzásnak tűnik úgyis.

potyka

Ami, nincs valaki aki vigyázna rá egy kicsit még te kikapcsolodnál egy picit! Csak egy pár órára! ?
bencuri

Sziasztok!
Laura 9-től aludt 5-ig, akkor szépen evett, és igaz hogy utána ott ragadt a nagyágyban, de aludt reggel 8-ig. Akkor evett, és most az előbb meg 10 percen keresztül sikongatott, és magyarázott, mosolygott! olyan aranyos volt! Ilyenkor mindig "beszélgetünk". Tegnap is olyan édes volt délután mikor megint egy ilyen hosszabban fentlevős ideje volt, akkor olvastam neki mesét úgy hogy a képeket ő is lássa közben, és arra is ugy figyelt, néha "beledumált".
A náthája is javul már talán, bár az orrát egy nap még néhányszor le kell szívni!

Muffin!
Nagyon ügyes Eliot. Gyönyörűen tartja magát....és tényleg milyen csodálkozó szemekkel néz.

Anyjuk!
Kocsival mentek? Üdvözlöm az otthoniakat! Azért majd ha tudsz, akkor onnan is bejelentkezhetsz, ha géphez jutsz! Bár hétköznap, mikor a többiek nincsenek otthon, akkor biztos szabad lesz a gép!

Szoptatás: én is szoptattam már lent a folyóparton is (belvárosban van az is), és a bevásárlóközpontban is! Eddig senki nem szólt érte...inkább az öregasszonyok szoktak (főleg a bevásárlóközpontban) odaülni a melllettünk lévő padra, és olyankor elkezdenek kérdezősködni, hogy mi a neve...stb. Aztán ha "tovább merészkednek" kérdezősködni, azt általában már nem értem meg, és ilyenkor szépen elregélem nekik, hogy nem értek mindent svédül, és csak kicsit beszélek (szinte ez volt az első mondat amit megtanultam svédül :lol: ).

d.dodó

Sziasztok!
Majd én is jövök még hosszabban, van mit mesélnem!
Tegnap akkora fesztivál volt nálunk! Huh.

Most csak annyit, hogy Muffinhoz hasonlóan én is elhívtam az egyik kolléganőmet a Margitszigetre! Ő július 1-én szült, úgyhogy közénk való :lol: :lol: Ugye nem baj!?

Bencuri, jövök én is a Moszkva tér felől, ahogy megbeszéltük! Ha többen vagyunk tuti nem marad fenn senki a buszon. Szerinted kb. hánykor találkozzunk?

Kép
Kép
patr

Elaludt Viki!

Hát igen, pont ez volt nálunk is!

A mai napig nem tudom, de Ő sem tudja, hogy mi volt. Nem tökéletes még mindig, de mérföld kövekkel jobb. Rohadt szar dolog, hogy nem nyúl hozzánk, nem ölel meg az az ember, akinek a babáját megszültem. Pedig pont erre van szükség egy fáradt nap után. De sajnos Ők nem veszik észre, vagy csak nem vesznek róla tudomást. Nagyon nehéz, meg kéne próbálni nem foglalkozni vele, mert ezzel csak magadnak ártasz és azzal sem lesz jobb!
De így sem jó, tudom én! Komolyan és már arra is gondoltam, hogy szerzek magamnak egy fickót, aki szeretget. Na, jó, ez csak átfutott az agyamon, mert egyébként sem kivitelezhető. (Rohadt nagy önbizalmam van! =a 0-val!!) De nem ia a szex hiáynzik/zott, hanem Ő maga. Itt volt velem, de mégsem. Mintha haverok lennénk. Szörnyű rossz érzés!

De ezzel sajnos nem tudunk mit tenni. Meg kell várni, míg helyre jön az esze, mert bármit is csinálunk, szépen, csúnyán, kérve, követelőzve, semmit nem tehetünk.
Az meg (legalábbis számomra) még jobban elkeserített, hogy akár mit csináltam, nem volt értelme. Még rosszabbul éreztem magam a kudarcok miatt!

Tudom, hogy hiányzik, de sztem a lányaiddal foglalkozz meg azzal a kis tüneményes hajas babáddal! Lehet, ha nem piszkálod, hamarabb megjön az esze.

Viszont ez nagyon igazságtalanul van kitalálva. Mi kínlódunk a terhességgel járó dolgokkal (persze e mellett gyönyörű, de akkor is), mi éljük át azt a rettentő nagy fájdalmat a szülésnél, mi kelünk éjszaka fel a gyerekhez, mi testünk megy tönkre és nagyon nehezen tudjuk visszaformálni. De még mi foglalkozzunk a fiúk lelki világával, a többi gyerekkel meg a mindennapi gondokkal. Annyi bőr nincs is rajtunk, amennyit le lehet húzni! De mégis megcsináljuk! Ezt nem veszik észre sajnos, vagy ha észre is veszik, akkor nem értékelik! Sajnos nem jól van ez így, de ez van.

Én ez alatt az idő alatt úgy érzem megerősödtem! Megpróbálom szeretni az életemet úgy ahogy van. Ha ennyi, hát ennyi. Majd lesz jobb is. Ha nem, akkor beérem ennyivel. Ez már egyébként is egy nagy dolog, hogy Viki itt van köztünk. Nagyon féltem, hogy nem lehet babám, de van.
Megpróbálom a jó oldalát keresni mindennek. Talán sikerül.

Az tuti, hogy az én párom sokat változott. Ahhoz képest, amiket anno leírtam, hát...Nem tökéletes, de ez már nagyon jó így!
Vikit továbbra is imádja! Sőt egyre többet öltözteti, pelenkázza, fürdeti! Pedig eddig csak én csináltam, még ki is ment. Most már nem!
Na és éjszaka fel kel hozzá!!! Én hamarabb meghallom, ha nyöszörög, de eddig még a szemét sem nyitotta ki. Most ha sokáig van ébren. akkor megkérdezi, hogy átvegye-e.
Engem napközben megölel, megpuszil, a mellett, hogy néha nincs kedvem viccelődni, fáradt vagyok, de ő ilyen. Idétlenkedik mindig, egy nagy gyerek. Bár ezért is szerettem bele!
Szex: hát... ritka, de ahhoz képest, hogy meddig nem volt semmi...nem is rossz!
Most már csak magammal kell megelégednem, kicsit lefogyni és teljes lesz az életem ezzel a kis manóval!!!

Marcsika! Kitartás!!! Sajnos nem tudok jobbat mondani. Persze minden ember más, de ha ennyi hasonlóság van köztünk, vagyis a fiúk között, akkor hamar javulni fog a helyzet! Nagyon remélem!!!

sz.andi

Sziasztok!Látom Apa gondok vannak-nálunk ha Apa írna ide,ő panaszkodhatna rám.Ő próbálkozik,odabújik,ölelget,meg minden,de én vagyok az elutasító :oops: Magam sem tudom,miért,én sem vagyok az a bújós típus-pedig neki kéne egy kis szeretgetés.Kitartás mindenkinek,aki Apával küszködik.

Kristi szépen gyógyul,már szinte nem is nedvezik neki.

Kép
Kép
Kép
kike

Ismét kisregény! Elnézést!

Megyek, megjött apa, csinálok bundás kenyeret! Jó kis fogyókúra, mi?
Még át kell tanulmányoznom a dolgokat és utána megy ezerrel!! :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.05 10:51-kor.
Vendég

Bencuri! Sajnos nincs! Illetve lenne,de nemtudom itthagyni!
Annyira bömböl állandóan,hogy rettenet!
Tényleg sokat sír!
Persze mosolyog is és egy tünemény,meg az sem baj ha sír csak ne sikítana ilyen keservesen!
És aztán meg annyira túlpörgeti magát,hogy baromi nehéz megnyugtatni!
Nemtudom miért lett ilyen !
Nagyon tanácstalan és elkeseredett vagyok!

Pénteken megyek a 3hós kontrollra!
Anyuval meg a nővéremmel lesz,ők még úgy ahogy elbírnak vele!
Alg várom! Micsoda kikapcsolódás lesz a nőgyógyász! :roll: :lol:

Andi! Nagyon jól leírtad,egyetértek!

Most megyek lassan ébred és ettől már előre félek,hogy mi lesz!
Annyira stresszel ez a gyerek,komolyan ha nem szoptatnék szerintem már bedobtam volna egy Xanaxot!

Kép

Kép
ibm

Hát én is csatlakozom kike-hez és v.katához, mert nálunk is apa panaszkodhatna inkább.
Amugy meg hajnalban mikor Laura kel, ő is felkel velem együtt. Mind a 3-an egy szobában alszunk. Mikor elkezdek szoptatni, akkor visszaszundít, de ha végeztünk, és Laura bealszik, akkor elveszi tőlem, és ő teszi visza a kiságyba. Ez a legelejétől fogva így van!

d.dodó

Andi Köszönöm!
és mindenkinek!

Végigbőgtem ugyan, de talán akkor van remény! Pontosan úgy érzem, ahogy írtad.
Nekem sem a szex hiányzik, ahhoz gyakran én magam is fáradt lennék, hanem a szeretgetés, egy egy ölelés...
De semmi. Szó szerint semmi.

Az előbb hívott. Roppant kimért volt és hivatalos.
Mint az ügyfeleivel. Nem tudom, meddíg bírom.

Én őszintén nem új pasira gondoltam, hanem a válásra.
Mert egyedül még mindíg jobbnak látom, mint folyamatosan reménykedni és csalódni.
Akkor legalább tudom, hogy csak egyedül lehetek...
Vendég

Én azt szoktam mondani, hogy jó testvérek lettünk...
Vendég

Ja! Marcsika! Igen a pasizás mellett természetesen a szakítás is együtt jár! De nem tettem, erőm sem volt rá! Csak végigfutott az agyamon, hogy milyen jó lenne, ha valaki velem is törődne!

Igen, ebben a korszakunkban nekünk is sokszor volt ilyen telefon beszélgetésünk! Mintha nem is egy pár lennénk. De ez is változott. Vagyis pontosabban ez változott meg először. Szépen elbeszélgettünk tel-on, de itthon már nem. Már ez is alakul!

Amika! Nagyon sajnálom! Nem tudok okosat mondani! :cry:

sz.andi

Sziasztok!

Marcsi! Sajnálom az Apa-gondot! Remélem hamar megoldódnak a problémák.

Enyém Apa is nagyon megváltozott. Az elején nagyon sokat segített. Most meg örülök ha annyi időre vigyáz a kölökre amíg megvacsizom és letusolok. Na meg Ő fürdet és ennyi. Aztán leül a számítógéphez majd megy aludni. Jó ha kapok tőle egy puszit érkezéskor.
És persze számonkéri rajtam amit nem csináltam. Miért nincs elmosogatva, miért nem eszek rendesen...
Könnyű ezt mondani egy ilyen sakállal a lakásban! :evil:

Ibm! Átérzem...

Két napja alig aludtam. Összesen 3 órát. A lakás mintha felrobbantották volna, ezt vehetitek szó szerint!
Ez a büdös kölök folyamatosan bőg, ordít sikít. Be van rekedve a sok sírástól. Nem bírom hallgatni!
Kezdek morálisan ingoványos lenni!
Csak addig hagyja abba amíg eszik, de azt sem csinálja sokáig.
Már minden létező dolgot megpróbáltam, haszontalan.
Nagyon el vagyok keseredve. Amennyire imádtam terhesnek lenni...
Eddig nem sok vidámság jutott az Anyaságra.

Egy biztos: még egy ilyen nem kell!!!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

VKata köszi!

Patr, nem is tudom? remélem Bence felkel majd időbe, mert mostanában szereti reggel húzni a lóbőrt 10-ig. Neked mikor jó, mert ha busszal jössz akkor neked kötöttebb! 9.30 körül?

Ami, az se használ ha hagyod sirni! nem hagyja abba? vagy nem nyugszik meg egy kicsit?
bencuri

Ami! www.homeopatia.info.hu
én itt kértem Liluval kapcsolatban tanácsot! Nagyon jó! hátha segítséget kapsz vaamilyen csecsemőkre szabott "gyógymóddal".

Katák!
Gyors kérdés: iskolai orvos kifoszkoliózist gyanít Lilunál. Megyünk ortopéd orvoshoz. Mi ez pontosan?

Véda
Vendég

Kriszti, sajnálom!Éjjel se alszik Levente? A lakás úgy néz ki ahogy, (ezek a pasik! )
bencuri

hali lányok!

voltunk hallásvizsgálaton. a törpe végigdurmolta. :D de hallunk :D :D :D
de itthon meg kipattant a szeme és alig birtam visszaaltatni... :twisted: azt hittem megőrülök. cumi be, ő ki, én be, ő ki... sehogy nem volt jó...
de végre alszik.

apa gondok: hát én is inkább a másik tábort erősítem.
apa nyűg hogy menjek már el nőgyógyászhoz és legyünk túl rajta. hát igazság az hogy semmi kedvem nem volt hozzá, de holnapra bejelentkeztem.

és ő bujna is esténként. mindig mondja hogy maradjak már ott vele (külön szobában alszunk. én a picivel.)
de én hulla fáradt vagyok. az meg hogy a sexre gondoljak... hát még ahhoz is fáradt vagyok hogy rágondoljak.
pedig a Törpe nem is 28 órázik velem, de még 24-ezni se! szóval idő is lenne, csak én valahogy mégis fáradt vagyok. mire végzek itthon mindennel hulla vagyok.
és tudom hogy a szopizások miatt, hogy nekünk az rettnetes macera. és mivel utána nem tudom egyből lefektetni aludni, pedig tudna. aztán mire lefekhetne aludni addigra meg már megint kiment az álom a szeméből, de cicire meg nem tehetem vissza, mert akkor kezdődik előről az ördögi kör hogy várni kell a lefekvéssel. :twisted: :twisted:

szóval higyjétek el lányok akik apás gonddal küszködtök hogy az sem jobb ha mi, anyukák nem vagyunk a toppon ilyen téren.

(kicsit félek is ha a doki zöld utat ad, hogy akkor jönnek a szemrehányások hogy miért nem vagyok vele)

Kép

Kép
timi1982

Éjjeleink úgy néznek ki, hogy elalszik 9-10 körül, akkor vacsi nekem is, zuhi, éjfélkor felkel, cicizés, mire visszaaltatom 1-1,5 óra és újból éhes, mert lejárt az idő, ez 3-4 között van és utánna már nem alszik vissza, csak ha szerencsém van akkor 11 tájékában meg du 4 körül. Hogy a fenébe bírja alvás nélkül?

Elhallgat ha felveszem. De ennyi "pihenéssel" és kajával nem tudom órákon keresztül fogni és nem is akarom, mert lesz még tízenkiló is és akkor mit csinálok?

Legutóbbi sétánkon hazafelé végig sírt.

Ma megyek 6hetes kontrollra. Előre félek mi lesz.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami, Kriszti! Sajnálom, hogy ilyen sírósak a babák! Szerintem kössétek magatokra őket, az általában segít! Bár nekem nincs kendőm és nem is lesz, de ha Jázmin kicsit nyűgös volt és nekem mindenképpen ennem kellett, vagy Rolival foglalkozni, akkor én kenguruba tettem és megnyugodott. Nálunk ez akkor van, ha már türelmetlenül várja a fürdést, de szerencsére csak ritkán.

Kép
szly27

Timi! Náluk is ez van. Apa tűkön ül, hogy ma a doki gyógyultnak nyilvánítson, úgyhogy előre félek az estétől.

Na, abbahagyta a bömbölést és most elég laposakat pislog. Még mielőtt elalszik megetetem, hátha több időt nyerek.
Vagy elrontom és utánna még 2 óra hiszti.... :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Inkább hagyom aludni hátha utánna tovább a cicin marad. Inkább melléfekszem amíg van lehetőség.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Még egy gyors kérdés. Fontolgatom a hordozókendőt. Karikásat vagy megkötőset érdemes?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:32-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:32-kor.
20150601134430

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:31-kor.
20150601134430

Köszi, Viki! :D Átadom!

Menünk kell orr-fül-gégészetre még mindig piros a torka!
és gyereksebészetre is! a kukacával! :cry:
bencuri

Kriszti!
Szerintem is, egyetértek Szly-jal! Kendő! Hidd el megváltás...nekünk legalábbis. Mindig elalszik előbb-utobb és különben nagyon sokat sírt...úgyhogy tűröm a szülők rosszallását, nem bírom ha sír, sík ideg leszek tőle....Napi kb 7 órát van kendőben. Most ez a megoldás. És szerintem majd megoldódik- már egyre többet van el a játszószőnyegén.

Potyka
! Ujjé, gyertek, úgy szeretnék találkozni Veletek! Remélem apa hamarosan újra a régi lesz...

Bencuri!
Sajnálom Bencét. Ez mostanában nagyon rossz időszak neki. Remélem azért semmi komoly. Jó lesz Veletek is találkozni.

Ami!
Kitartás, Drága! Nektek nem vált be a hordozókendő?

Marcsi! Sajnálom, az első két leánynál nem volt ilyen???

Viki! Te nem vagy nagyon fáradt?

Adél tündér volt éjjel 9.30-5 -ig aludt. 3-kor hallottam hogy fent van, de nem sírt és visszaaludt...Kis tündérem.
Voltunk oltáson, sírt a drágám nagyon, de addigra már irtó álmos volt szerintem főleg azért. A véres széklet miatt beszéltem gastroenterológussal, egyelőre nem akarja látni a gyereket, de a székletet le kell tenyésztetni. Jó móka lesz, Adélnak kb 3 naponta van széklete. Én meg teljesen le kell álljak a tejtermékkel. Eddig kefíren éltem, hát ezentúl nem. Ca-ot szedek. Meglátjuk...Azért remélem mégsem tejallergia.

Áldom a szerencsém, az én férjem nagyon türelmes. Pedig hiányzik neki, mondjuk lassan már nekem is. Mindegy holnap kontroll, aztán majd próbálkozunk. Zoli annyira odavan Adélért, mindent megcsinál körülötte. És kapok puszit, ölelést, pedig végignézte a vajúdásom, ami nem volt egy móka, kacagás (erről jut eszembe a szüléstörténettel még mindig lógok)...
Mondjuk házimunkát nem nagyon végez, de ne legyek telhetetlen. :)

Kép
andkata

Bencuri! És a vizelettel már nincs baj, ugye?

Kép
andkata

Tényleg Ami!
A hordozókendő (nekünk ugyan nem jött be..) vagy a rezgőszék? Egyikben sincs el? Vagy a kenguruban? Nekünk abban nagyon jól érzi magát. El is alszik benne!
Bár gondolom már mindent kipróbáltatok, nagyon sajnállak! Pedig Ti is mennyit vártatok rá!
Nagyon sajnálom! Jó lenne ott lenni melletted, hátha tudnánk segíteni egymásnak! :oops:

sz.andi

Köszi Viki, megjött! Át is tanulmányozom minnyá! :lol:

sz.andi

en is tartottam tole mi lesz ha a doki szabad utat ad, sot meg kulon meg is jegyezte el kell kezdeni hasznalni h elmuljon a fajdalom- jo fej, ha senki es semmi nem er hozza is faj, nyom...oszinten en kerulok azota is minden alkalmat, pedig o kozeledne.egy probat teetunk, oriasi boges lett a vege- fajt, nem ment persze o megertette nem is eroltette, neki halas vagyok, magam meg utalom, hgy miert nem megy, stb....es felek az ujabb alkalomtol.pedig tudom h vigyazni fog, turelmes, stb, de nekem ez nagy kudarc. kellemetlen szitu:( tobb honapon at tiltva volt aztan most lehetne megsem megy:(
Vendég

Katák: Lenne egy kérdésem! Nagyon aggógom, ma reggel kakilt Levente és a kakija sötétebb sárga, ami nem baj csak vannak benne fekete apró valamik. Kb.: fél cm fosszúal és fél mm szélesek vagy kicsit vékonyabbak. Nem mozognak, csak tele van a kakija vele. Szerintetek mi lehet ez? Talán a banán miatt van amit a doki javasolt hozzátáplálás kezdésnek? Megvárom mi a véleményetek és utánna felhívom a dokit attól függően mit mondtok.Olyan mintha mákot evett volna csak ezek hosszúkásak.
Bocsi, hogy már megint zaklatlak ezzel titeket!

Most elég sz@r éjszakánk volt, este persze nem akart enni, pedig elötte 3-kor evett. aztán 1 elött nyüglődöttegyett beadtam a cumiját és mire hoztam a kaját elaludt és 4-kor kelt. Evett 160-at és az orra miatt nem bírt visszaaludni. Majdnem 6 óra volt mire elaludt már örjöngtem a fáradságtól. Persze a Tamás felébredt és kioktatott, ha veszekszem vele biztos nem fog visszaaludni. Na vele is összevesztem. Ahelyett, hogy átvette volna és segítet volna elaltani csak dumál.
Egyébbként nálunk változatlan a helyzet. Endem sem szeretget pedig én is arra vágynék és hogy értékeljen. De csak azt hajtogatja, hoggy fogyjak le. A szexel nem lenne gond, azt én nem akarom igazán, mert fáradt vagyok és persze nekem az is kell hozzá, hogy érzelmilegg rendben legyünk. Az én fejemben is egyre gyakrabban megfordúl, hogy egyedül jobb lenne, mert akkor nem várná az ember, hogy törödjenek vele, mert tudja, hogy nincs ki törödjön. Egyenlőre még győznek a gyerekek, meg az, hogy hátha tényleg megváltozik, ha sikerül lefogynom (ami nem mostanában lesz sajnos :oops: :cry: ).
De legalább Olivérrel sokat foglalkozik.

Na megyek mert Levi végre elaludt már hajat mostam most megyek enni.

Ami: sajnálom a tegnapi napot!!! Levi is nyűgös volt, bár napközben 4x is evett. 4-kot 160-at, 8-kor 60 körül, 12,30-kor 60-70 körül ás 3-kor 160-at. és este a sok próbálkozás alkalmával 2-3 kortyonként összejött 30-40. :roll:

Na majd jövök még és reagálok.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami :porszivo? Anna is kepes uvolteni, lilulva es semmi se jo neki.tegnap amikor mar azt ereztemmegorulok, fogtam bekapcsoltam a porszivot legalabb ne halljam, ere elhallgatott es addig csendbe volt amig ment, persze utana folytatta:(
Vendég

Sziasztok!

Megint nem volt jó éjszakánk :cry: 1-kor sikerült letenni a Picurkát és két órénként fent volt! Csak mellettem aludt vissza. Egyszer én is elaludtam, Apa meg visszatette a kiságyba és meg felébredve szívbajt kaptam, h. hol a baba :? Jó, mi? :)
Csak azt nem értem, ha nem éhes, akkor miért nem alszik?! :( Kajálni csak fél 8-kor kért! Ki érti ezt? Utána még tudtunk aludni 11-ig, de ezt is csak úgy, h. odavettem magam mellé, mert a kiságyba megint nem marad meg, pedig az elmúlt héten olyan jól visszaszokott :cry:
Hát ez van... A másik nagy problémám, hogy újabban üvölt a cicin :cry: Verekszik, rugdos, ki és beveszi (de nem szívja meg) és utána üvölt. Próbáltam büfiztetni közben, de akkor meg sikít szó szerint. Szerintetek mi lehet a probléma? Gondoltam,h. kevés a tejci, de akkor meg nem hízna, nem? Egyébként kb. 10 perc szopi után kezdi a hisztit.
Bocs, h. csak panaszkodom... :(
No mindjárt visszaolvasok :)
sipiné

Na! Anyós elvitte sétálni,de csak miután elaludt hagyhattam magukra!
Mindjárt jönnek mert kajaidő lesz!

Hordozókendőt még nem próbáltam,asszem azon kívül mindent!
Az a baj,hogy mikor ennyire felpörgeti magát nincs semmi ami megnyugtatná!
Ma még nem sokat sikított azóta!
Egy hét múlva már betöltjük a három hónapot ez az utolsó reményem,hogy jobb lesz! :roll:

Titi! Jaj istenem,úgy sajnállak! Mi jöhet még??????????

Kriszti! Hú! Neked sem egyszerű az életed! Ezek a kispasik mikre képesek!

Képzeljétek az egyik ismerősőm terhes és mondja,hogy olyan álmos minden du. alszik a nappaliban tv-nézés közben!!!
Istenem! Mit nem adnék érte!
Tv-t sem tudok nézni,nemhogy közben aludjak is......
Sose lesz már olyan!
Olyan jó volt terhesen nagyokat durmolni!
És akkor mennyire nemtudtam értékelni!
Félre ne értsetek egy pillanatra sem bánom,hogy Áron van és olyan amilyen és mindig panaszkodom,de ő a mindenem és imádom!
Csakhát olyan nem lesz már többet és annyira jó volt!
1 évvel ezelőtt ki gondolta volna!

Na most húzok

Pápá

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:31-kor.
20150601134430

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 08:30-kor.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: