A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

sziasztok!

Dorkának drukk megy ezerrel!!!!!

Linocs,
Rékánál volt ilyen, akkor eléggé megijedtünk. Elvittük a dokihoz, Ő egyből azt kérdezte, hogy nem e menstruál :shock: :shock: Azt hittem, hogy ott seggre ülők! De mint kiderült nem, csak kevés volt neki a folyadék... Aztán kicsit erőltettem a folyadékot és utána el is múlt. SZóval nyugi, tényleg nincs semmi baja.

Látom, Veronikusz még egyben vagy! Nap mint nap gondolok rád, hogy vajon megszültél e már. :lol: :lol: Időm nem igen van, de félszemem azért rajtatok tartom! :lol:

CTG szülés alatt: sajna nekem végig fent volt, bár a kitolásnál már levették, mert hol én, hol a doki mindig belegabalyodott! :x Egyébként engem baromira idegesített, mert ha oldalt feküdtem, akkor még arra is ügyelnem kellett hogy valahogy oda fogjam....

Most mennem kell, viszont dobok pár képet...

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

ja, egyebkent kepzeljetek, Zsofi at tud fordulni, ha leteszem a hatara, h nezegesse meg lokdosse a logos jatekot, pillanatok alatt atdobja magat hasra, csak ott meg nem nagyon tud mihez kezdeni, kicsit nezeget, aztan probalna maszni, de az meg nem megy, ugyhogy hamar ideges lesz, es kiabal, h ez neki nem jo...

banana

most már lelöttem magam....

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

vica, nagyon edes Lili, es mekkora haja van! :)

banana

Hali

Benének utólag nagy nagy gratula a szülinaphoz!!! majd akkor nézem a blogot, de azért lécci rakj fel ide is képet! Gondolom, nagyon örültél, hogy örül és játszik mindegyik játékkal amit kapott! Miket kapott?

Boldog Ádám napot utólag!
Örülök, hogy jobban van!

Dorka
megy a drukk!! Hú!! várjuk a jelentést!

CTG: nálunk is a kitolás kezdetéig rajtam volt, de ezt teljesen elfelejtettem, csak nemrég vettem észre, mikor a képeket nézegettem. A kezembe nyomták, hogy szorítsam oda, én meg biztos másra figyeltem... :lol: nálunk nem gabalyodott bele senki, talán a gép volt más helyen (a Napsugárban).

Linocs
nekem is az ugrott be, ami Veronikusznak, hogy nem-e mensi előjel, de lehet, hogy tényleg ő már nagy ehhez. Mindenképp a dokitól kérdezném meg.
(más: Boginak a második nap volt egy csöpp fehér valami a jobb cicijén, azt mondták, hogy tej :shock: nahát, neki előbb indult be, mint nekem :lol: azóta nem lepődöm meg semmin..)

MSE:
aloe first 4000 Ft körül volt a gyógyszertárban, lehet, hogy ha ügynöktől rendeled olcsóbb... Andi?

Cancan
csak ügyesen! Az egysoros görköri rajtam is kifogott, mert hajtani előbb tudtam, mint megállni... térd és könyökvédő feltétlen!!! tudod, a mi korunkban... :lol:
Vendég

Bori
elvileg csak a forevernél vagy ügynöknél lehet venni, aki még rak rá plusz pénzt :(
elvileg 3500Ft-4000Ft körül van, de ez attól függ mennyi a napi euró ár!!
(ugyanis van egy fix euró ár)

emano/Andi
KépKép
emano

Vica
Lili baba nagyon drága! A kék ruciban mint egy kis tündér a virágszirmon, a csíkosban meg kismanó! :D
Vendég

Vica!!!
nagyon szépek vagytok!!!remélem minden okéÍ?!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
ja, én is azt hittem, hogy csak ügyöknél. csak kiadtam apjuknak a parancsot tegnap, hogy vegye meg, erre olvasom, hogy FLP-s termék, hívom, hogy ne is keresse a patikában, erre mondja, hogy már megvette. :shock:
tavaly ősszel még én is gondolkoztam, h belépjek-e, de terjeszteni nem akartam, csak a termékek miatt. így végül lebeszéltem magam. A barackos és egyéb ízesített aloes cuccokat próbáltátok? Tényleg olyan fincsik?
Vendég

Bori
írtam privit

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
visszaírtam, csak közben kidobott a rendszer
Vendég

Ja, látom írtál
Hát ebben egyetértünk!
Na most teszteljük mindketten a férjemmel, meg persze Bogin is, ha lesz valami kiütése.
Vendég

Aprooka
kérdezz ki mindenkit, de ne keseredj el akkor se, ha csak azt mondják, hogy ez "normális, majd kinövi". mi is így voltunk, még két hónaposan is javában nyűglődtünk. Még most is van, hogy napközben nagyon nyugtalan és sokat sír. Tegnap például ez volt. Aztán mire este nagy nehezen elaludt, nekem elkezdett csikarni a hasam, de nagyon. Rajtuk szerintem minden baj hamarabb kijön, még ha csak kicsi is.
Vendég

Sziasztok!

Vca, álomszép a kisasszony és jó fodrásza volt a pocakban, fantasztikus a sérója!

Linocs, nekünk is olyan volt mintha véres lenne picit, de ez még a kórházban, akkor azt mondták, hogy nem is vér, hanem valami rezes cucc, amit kiválaszt és normális. De Ti már nagyon nagyok vagytok, így ez sztem nem valószínű.

Köszi a tanácsokat Leventével kapcsolatban.

Banana, nekünk Tenténk van, abban vízszintesen fekszik, kezei nem nagyon tudnak mozogni, az is megnyugtatja, de ahogy leteszem, ha elaludt, azonnal fennvan. Kis édeske, ha sétálunk vele, akkor is nyugisabb, de ha ölbe leülünk vele, azonnal reklamál.
Hasra fektetem sokat, de akkor meg elkezd mászni álmában és közben kikaparja a szemét. Szóval így is ficog és felébred rá.

Most lekopogom, de a homeos bogyesz után tegnap és ma is lenyugodott kissé és el tudott aludni. Most már lassan másfél órája szunyál, ez 4 napja az első nyugis alvása, szegnykémre nagyon ráfér.

Veronikusz, tudom, tudom, hogy még pici és nem is várok csodát, csak annyira rossz nézni ahogy szenved és sehogy sem lehet megnyugtatni, már együtt pityogunk. Ezért lenne jó legalább ha egy gyerekorvos is megnyugtatna. Tényleg a nap nagy részét az ölünkben tölti már ez is okés, csak a gerincének nem túl jó, mert ugye vízszintesen kellene.

Sztetek ha már nem elég az egy cici, nyugisan áttehetem?
Illetve ha abszolút nem tudok fejni, csak max 20 ml-ket az aventes kézi mellszívóval, akkor én vagyok nagyon béna, vagy a mellszívó gáz?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vica!
Atya ég! Már eltelt egy hónap!!! :shock:
Nagyon kis tündérek!!! :D:D:D
És milyen kis sérója van a lánynak!!! :D:D:D:D

Heni!
Játék autó :evil: NO COMMENT!
Hajrá DU-i testedzés! :D Csak óvatosan!!!

Forever – Aloe Vera:
Azért óvatosan, mert én egész éjjel fostam, hánytam tőle :oops:

Aprooka!
Nekem se nyugodott meg Kata semmitől se. Azt hittem, hogy szétrobban a feje a sok erőlködéstől és bőgéstől. A teljes begolyózás szélén álltam. Se torna, se Espumisan, se az a másik, de a kézben ringatás, semmi de semmi nem volt jó. Kegyetlen volt. Hidd el tudom milyen. :oops:

Dorka:
én megadtam neki a számom, de eddig én nem kaptam semmit :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! most jöttünk meg a Csepel szigetről Szofival. Beugrottunk a férjemhez is a Bajza utcába, aki közölte, hogy mégse az fog vigyázni a lányokra akit mondott, hanem más. :shock: :shock: :shock: Hát mit ne mondjak, "NAGYON NYUGODT VAGYOK" !!!! holnap megint más lesz???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

itt vagyok!!!
Annyira édesek vagytok, hogy így aggódtok, meg izgultok.....nagyon jól esik :lol:
Azt mondják , hogy mostmár tényleg csak 1-2 nap max és meglesz a bébi......Veronikusznak fogok írni(hacsak nem a mellettem lévő ágyon fog vigyorogni az új frizurával :lol: :lol: :lol: )
HA gondoljátok valaki elküdheti priviben a számát, hogy tudjak írni ......

Aprooka!
először is sajnálom szegény Levit, hogy ilyen nyugtalanul alszizik, hátha segít a homeo.Ami a mellszívót illeti én is azt használtam, nekem sem jött sokkal több mint 20 ml....sztem olyankor nincs is benne több ....én is folyamatosan fejtem, hogy minél több legyen......a gépnek tuti nincs baja.......kitartás!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
TE ITT?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: én meg azt hittem már rég szoptatsz, meg hasonfekve Hawaii-ozol. :D :lol:
Bárcsak már ott tartanék mint te! Péntek hajnali szüléssel nagyon HAPPY lennék!!! :D (de ahogy látom TÖPI se lesz szófogadóbb mint a nővérei :oops: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, hazaengedtek? Azt hittem már 2 in 1 nem "találkozunk"! :shock: CTG mit mutatott? Névvel felkészültetek már? :lol: :lol: HAJRÁ NEKTEK!!! Küldök számot.

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka!!!!!!
szeptember 11. és a Napsugár szülőszoba tuti párosítás( hogy Vida doki már ne is említsem) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este reagáloka többiekre is, de most megyünk görkorizni........ Na ez a bajom nekem is Bori, menni még megyek, csak megállni nem tudok :roll: :oops: :lol:

autó kicserélve egy másik típusra ( kiderült ebből már vittek vissza, annak az aksija volt rossz ) remélem ez fog működni.
:roll:

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Ákos a biziért kapott görkorit, és hát, hogy ne menjen egyedül, vettünk nekem is egyet. Eddig egyszer estem vele, de akkor nagyon nagyot. :lol: Hiába, ha egy ekkora test ráesik egy nagy fenékre... :lol: A bajom nekem is "csak" az, hogy nem tudok megállni. Ezért Áki folyamatosan dől a röhögéstől, mert azt választom, hogy kimegyek inkább oldalra a fűbe. :D Arra viszont rádöbbentett a görkorizás, hogy a faluban túúúl sok a lejtő... :lol: :lol:
Ha rájöttél a fékezés titkára, akkor oszt meg velem kérlek!!! :D
Vigyázz magadra!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka,Veronikusz
NAGYON IZGI!!!!!!!! ÉS PERSZE DRUKKKKK!!!! Hajrá együtt szülés :lol:

Aprooka
Ez szörnyen nehéz helyzet, de szorítok! Iván is nehezen aludt el és ez moszt sincs nagyon másként, de legalább ha már egyszer elaludt, akkor azért jól aludt. Szegény Levi..... :cry: Tejcsi miatt tényleg ne stresszeld magad. Az sem segít, hogy kialvatlan vagy! Lehet, hogy ez a fő oka a csökkenésnek! Azért a tápipótlást szetm gondold meg... Ha a súlya nem csökken csak egyszerűen gyakrabban eszik, akkor nem szokták javasolni!!! Ha te is helyreállsz és végre alszol, kicsit megnyugszol, akkor biztos több lesz a tejcsi is. A mellszívók nem tudják teljesen kiszívni ami bennt maradt!!!! Szóval ne ess kétségbe!!! Sztem Levi még nagyon pici a pótláshoz, de persze nem tudok róla túl sokat. Én megkérdeznék szopitanácsadót! Csak mert ebben a korban még könnyű őket "leszoktatni" ciciről cumisüveggel :? Kb.3 hónapos korra rögzül úgy a szpotechnika, hogy a cumisüveg nem zavarja meg.

Memme
Hajrá újabb vonalzó :wink:

Banana
A pelusok rátok várnak :wink:

Cerazette
Mióta abbahagytam most og másodjára megjönni. Az első 35 napra jött mostmár a 36. napnál tartok de még csak próbálkozik :? Remélem lassan beáll.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Hajrá DORKA!!! Én aznap éjfélkor mentem is vissza (szülni), amikor azt mondta Ági, hogy még 1-2 nap. Ja, ez csütörtök volt, kérte, hogy pénteken még ne, mert akkor bábatalálkozó. Nos, én akkor már a hátsó kórteremben, ha nem is hawaii-oztam, de léteztem... Ügyi leszel.

Aprooka, csak hogy még egy indokkal több legyen. Picúrok ilyenkor még agykérgesednek. Ezért az üvöltés sok babánál este 5-10 között. Szóval ilyenkor vigasztalhatatlanok, mert bizony fáj, görcsöl a fejük. Fejlődnek. Tényleg nagyon sok idő, míg beáll.

Vica, Lili szuperédes. Egy fodrászhoz járnak a kicsiBencivel. :lol:
vbea

Dorka!
Nekem sem volt reggel még semmi jele, hogy éjszaka akció van. :)
Holnap reggel megkérdezem ám Vidát, hogy szültél-e éjjel. :lol:

Vica!
Lili nagyon baba. És étvágya nem csökkent?

Kép
Kép
kriszta36

Dorka,
bakker, azt hittem mire végigolvasom a másfél oldalt, ott lesz, hogy megszületett....a nőci. Tudod gerjeszteni a feszkót... :shock: :D Flórkával nekem is reggeltől vérezgetés, fájások, este 11-re kint volt. Sztem már ne vedd le a cipőd,csak macera, lassan indulhatsz vissza a Kútvölgyibe...Ügyes légy!!

Kép
Kép
paklincs

Vica,
csúcsnő ez a Lili baba!!

Bogi,
köszi az aloeverás infot!

Tünde,
a műtermi képeket én is megkukkolnám,ha lehet!

Kép
Kép
paklincs

gyorsan, még alvás van

Ádám, fogadd névnapos utópuszimat! :)

Áron, te pedig szülinapos puszimat!

Aprooka, azért nem írok a dolgaidra, mert nem tudom mi lehet, csak kívánom, hogy minél előbb nyugi legyen.

Vica, gyönyörű! :) Gyönyörű.

KisJankó, Dorina, ügyesek vagytok.

Neem, neeeem, nem új vonalzózunk, MOST nem. Épp most kezdem igazán élvezni a kétgyerekességet, fogynom kell 20 kilót, jogosítvány, újra megtanulni beszélni (komolyan, teljesen el vagyok csökevényesedve) etc.
De igazából úgy számolok a harmadik babóval, mint konstans elemmel. Három-négy év múlva. Igérem szólok majd. :)

Pocakosok: puszi. :)

Kép

Kép

Kép
memme

lehet, hogy Dorka papucsot hord ebben a melegben, nem is cipőt.Mindegy,azt se vedd le!

Tünde,
kösz amit írtál, szép volt és jól is esett, csak mégse könnyebb így se nem...nehéz a leválás(idióta egy szó ez), neki is, nekem is...úgy tudnék rinyálni, csak már tényleg nem akarom ezt az egész beszoktatást túlizébizélni...hiszen csináljátok jó páran rajtam kivül...már a beszoktatást, nem a túlizébizélést...

Kép
Kép
paklincs

Memme,
kösz-kösz. Szépen,lassan...(remélem)

Kép
Kép
paklincs

MSE!
A túlizébizélést is...

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
hogy vagy? azóta is vannak fájások? vagy már vissza is mentél? :D ha még egyben vagy és otthon vagy, este még benézhetnél!!!! :roll: :roll: :roll: hogy álltok a nevekkel? :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!
most már neked se illik :D eltünedezni!!! Végén kiderül, hogy már Majázol! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,
hú de rég jártam már erre!!!!!!!!
szurkolok ezerrel Dorka és Veronikusz!!!!!!!!!!!!!!!!
most is csak olvasgatásra futotta, megyek is, mert Dórának du 5-től este 1/2 8-ig problémás időszaka van mindig. viszont utána hajnali 4-ig alszik, szóval hawaii van. :D :D (ennek örömére elkezdtem egy sulit is, nehogy a végén még kialudjam magam. :) :) )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Halihó!!!!!

Papucsban csavargok a párommal ....... :lol: vérzés most nincs ...eddig kb 120 nyákdugót hagytam el :lol: :lol: :lol: most persze fájásom sincs.....jajjjjjjj
Nem örülnék a 11-nek mert az mégiscsak az amerikai gyász napja..mondjuk a Berke meg forradalmár (okt.23)...lehet nekem ez jutott :) Elvileg péntek reggel kell mennem Vidadokihoz.....remélem már Ő jön hozzám valamelyik szobába és nem én..... :lol:
Telszámok elmentve!!!!!KÖSZI
Bárcsak már ott tartanék.......
Név!
Mínea lesz úgy döntött a Balázs..mondtam, hogy rábízom...Berkét én választottam a lányt meg ő.....azt mondta ha felnő akkor mégis az a legjobb, valamint nagyon nem jó a vezetéknév amihez választani kell.....és ez hangzik mellé a legjobban...majd becézzük Mimókának meg minden egyébnek.....
Na majd még igyekszem jönni......
ZSófi???????
Veronikusz!!!!
Szólj ha Töpi készülődik és esetleg indulsz , mert akkor megyek én is :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka!
De jó hogy jöttél! :D úgy izgulok mintha én szülnék. :lol: :lol: :lol: pedig nálam semmi jele. Férjem minden hajnalban megkérdezi, hogy hogy vagyok, mehet-e dolgozni :lol: Most már úgy megyek oviba, bölcsibe, hogy legalább az orvosi papírok nálam vannak. :D De különben nem izgulok, maximum este jön rám egy kis egészséges izgalom, hogy hátha ma éjjel :lol: HOLNAP VISZONT ÉN SE SZERETNÉK SZÜLNI éppen azért amit írtál. :rool: Különben is holnap még takarítás van, ma mostam.
Bár tudom, hogy ha menni kell, ide biztos nem fogsz már írni, de én azért ma még benézek egy párszor. :D olyan izgi!!!! Szobát azért foglalhatnál! :D:D:D Majd szólok Zsófinak, hogy jó a társaság és bújjon ki ő is. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna
Áronnak nagyon boldog első szülinapot!!!!!
Kép

Finiselők!
A drukkjaink folyamatosan mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veronikusz
Legalább ismered már azt a másik gyerekcsőszt? És a lányok? Elég furcsa helyzet lehet. :cry:

Memme
Pedig épp akartam írni, hogy hajrá harmadik!!! De akkor majd 3-4 év múlva. :wink:

Vica
Gyönyörű leányzóid vannak! :D :D :D

Renáta
A szopit is abbahagytátok? Vagy második gyerkőc projekt mégis?

Heni
Görkoris kép esetleg? Én biza rá se mernék állni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Dorka,
A Mínea nagyon szupi választás, tetsz. :wink:
Hajrá nyákdugók, jöjjenek csak a fájások... Még valami! Ne aggódj szeptember 11 miatt. Szerintem az amcsik sem szomorkodnak és sírnak (na jó, mégis vannak olyanok), inkább nagy remények, és tisztelet stb övezi ezt a napot... Amennyire én láttam.

Na de Mínea. HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁ! :wink:
vbea

Hanna, BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRONBABÁNAK!!!
vbea

Veronikusz, legalább ismered az új dadust? :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hanna!
boldogboldogot Áronbabának!!! :D

Adri! Aprooka!
ha az ismeretség, hogy 2x köszöntem neki???? :roll: :roll: :shock: :D De szimpatikus, csak nem tudom, hogy a főnök feleségéről mit gondolhatnak! :roll: :roll: :roll: :roll:

Dorka!
hajrá Mínea!!! nagyon szép név! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hát én is azért jöttem, hogy mi hír a pocakosokkal, erre még semmi... hát szabad szegény embereket ilyen izgalomnak kitenni???? :lol: :lol:
Mínea, Maja, Zsófi, előre!
Én még most se tudok betelni a hasonalvás gyönyörűségével! :lol: ezért (is) érdemes végignyűglődni azt a pár hónapot! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is!!! Szerintem mi Veronikusszal karöltve kivárjuk az időnket... (Bocsi, Veronikusz, ha akarsz nyugodtan menj hamarabb, majd meglátogatlka titeket 1-1 ctg alkalmával :lol: )

Akkor eldőltek a nevek? Mínea és Zsófi, hajrá! Na meg azért picit Maja is...

Tegnap este éreztem magam először úgy igazán TERHESnek... Hazasétáltunk 3asban a Nyugatinál lévő Alexandrától, Lénatempóban, tehát elég lassan, hát, én azt hittem, nem érek haza... :?

Én végül holnap délután 2re megyek ctg-re, aztán meg át a rendelőbe, a 2. emeletre. Kriszta! Te mikor mész? Hátha találkozunk!!!

És Eni, csak ha holnap valamiért nem sikerül ctg vagy Tóth doki, akkor megyek pénteken, de akkor mindenképp úgy, hogy találkozzunk!!!

Dorka! Hajrá!!! Ha éjjel szülsz, azt holnap legkésőbb tudni fogom Erikától, és akkor majd beleshetek hozzád? :oops:

Hanna, Áronnak boldog szülinapot!

Vali, Ádámnak meg boldog névnapot utólag!

Más most nem jut eszembe... már kicsit lyukas az agyam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Bene!
Isten éltessen!

Ádi babának boldog névnapot!

Áronnak is boldogságos első szülinapot!

Dorka!
Hú, de izgi!!!!!

Veronikusz-Zsófi!
Juuuuujjjj!!!

És nem azért, de: utánatok ÉN jövök?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok lányok,

már rég találkoztunk, 2006ban írtam ide, mikor Balázs fiam született.

Veronikusz, örömmel látom, hogy Hármaska nemsokára kibújik, gratulálok, és persze ismeretlenül a másik két pocakosnak is.

Szükségem lenne a segítségetekre:esetleg van köztetek, aki a Teleki doktorhoz jár, vagy nála szült, mert róla szeretnék kérdezni:
Van-e magánrendelése és hol?
Fogad-e a kórházban is kismamákat terhesgondozásra?
Ha magánrendel, mennyi a terhesgondozás?
A szülésért mennyit adtál / tervezel adni?
És van-e/megmondja-e tarifáját.
Természetesen priviben vagy emailen (papp.edina@citromail.hu) várom a válaszokat, mert kényes kérdések, tudom.
Előre is nagyon köszönöm, ha írtok róla.
A szakmai hozzáértéséről eddig csak jókat hallottam.
Ajánlani kellene valakit a kórházból, és mivel a Molvarec dr. már elment, rá gondoltam.
Mégegyszer ezer köszönet!
Pocisoknak problémaméntes gyors szülést kívánok!
Edina

Kép
hurcia

Itt! Egyben! Mármint törések nélkül......
Fotó????? na, azért annyira nem voltam felkészült..... egész jól ment, igaz megállni azt nem tudok ( csak bekanyarodva hehe )

Lányok, én bennem is ez volt, hogy jó lenne 11-ét kikerülni, sőt még anyukám is mondta, hogy "ha lehet, ne 11-én szüljél" Kösssssssz....." de hát a kicsi fiam így döntött! És én nem is bánom, mert egyáltalán nem ez járt a fejemben......
S mégegy "emlék" köt ehhez a naphoz, 2001.09.11-én voltam az első uh-n Szandival és repkedtem a boldogságtól, közben mire hazaértünk tele volt a tv az elszomorító hírrel. Rá 5 évre meg megszületett Beni. ( csak zárójelben jelzem, hogy késik - nem, nem gyúrunk babára, most igencsak pánikba esnék, nem éppen kismama életmódot folytattam mostanság, - de talán még nem holnap tesztelek - bár lehet, hogy kísért a 11es szám mostmár, akármit is csinálok) :

ÁRON BABÁT ISTEN ÉLTESSE!!!!!!!

No, végszó: Mostmár tessék szülni csajok, ( jó, a holnapot még megkapjátok) ne húzzátok itt mindenki idegeit!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!
Isten ments, hogy bajom lenne a 11.-vel! Én csak szeretném ha Ő IS páros napon születne! Ne kérdezzétek, hogy miért!!! :D Különben meg tök mindegy hogy mikor születik. Lehet neki meg pont holnap lesz kedve :lol:
Gratulálok a korizáshoz! :D

Hurcia/Edina!
:D:D:D jó hogy beugrottál! :D sajnos Telki ügyben nem tudok segíteni. :?

Zsófi!
szerintem is kivárom a terminust! Biztos hallotta, hogy mit művelnek a nővérei idekint. :lol: :lol: :lol: Nincs kedve sietni. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Mire végigolvastam! Kiszúrás, hogy senki sem szül. :D

Nyugi lányok, teszek fel majd műtermi képeket, de még én sem kaptam meg! :) És teszek ide is fel, nem csak blogra, de most semmi időm sincs. Amióta Bene ovis, alig vagyunk itthon. Lassan majd belerázódom, hogy hogyan is kell szervezni a napokat, mikor hova, miért, stb.

MSE, megértelek. Nekem egy tapasztalt anyuka mondta, hogy már most meg kell tanulni leválni, mert előbb utóbb muszáj lesz. És gáz, ha a fiúnk esküvőjére sem sikerül. :) De persze azért ott még nem tartunk. Bene ma nem akart menni, és állítólag sokat emlegetett. Aztán itthon meg amikor játszottunk, az ölembe bújt, és azt mondta, "szeretlek" Mondtam, hogy én is, és mondta, hogy ő is, és Villő is Szeretlek" EZ volt az első ilyen alkalom. Szóval asszem neki sem könnyű! :(

Cukorfalat
, én már mérleg. Október.

Ajándékok. Kapott sok kisebb készségfejlesztőt, a felét még nem kapta meg, mert én megvettem, és a család meg adja egyenként. (puzzle, lapozgatós-beszélgetős könyv, Bogyó és Babóca könyv, meg ilyenek, és anyutól majd a favasútjához kap még sok sínt)

Kép még nincs feltöltve, majd hétvége után.

Nézzétek el nekem, majdcsak hazatérek. :)

mtunde

Jó reggelt!
én még itthon :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na, itt egy rendes kismami!!!! :lol: :lol: :lol:

DORKA????????
Zsófi?????

Komolyan mondom , reggelente az első gondolataim közt vagytok.....

No, robogunk a suliba Szandival......

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!!!

Most ébredtünk csak gyorsan vagyok
Veronikusz kipipálva :lol: :lol:
Dorka???(én azt álmodtam, hogy megszült :lol: lehet,hogy boszorkány vagyok???)
Zsófi???

BENEDEK
Boldogságos második szülinapot!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: