A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

nem akartam eddig írni,de az öcsém a FOREVERNÉL dolgozik (nem ügynök,raktárvezető, de lényegtelen),ha kell bármi bárkinek tud szerezni, szóljatok nyugodtan :lol:
tényleg jók a termékek
Ez itt a reklám helye :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, jó reggelt!

Benedeknek nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapja alkalmából!

Tünde, kicsit nosztalgiáztam veled, megnéztem a 2005-ös blogos képeket. :D Olyan jó visszanézni...

Ádám este 8 óta alszik, eddig minden rendben volt szerencsére. :D

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
v30

Jöttem ellenőrizni a létszámot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ( bár megjegyzem minden nap megteszem, csak nem írtam )

A 3 éves Benét ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!!!!!!!

Paklincs: Szandinak egyszer volt nagyon csúnya a puncija, szaladtam is vele a bőrgyógyászatra és pelenkadermatisz ( ???? remélem jól írtam) volt, speckó kenőcsöt igényel. Mutasd meg, nehogy rosszabb legyen és szenvedjen tőle.

Dorka:
Vida egy hét túlhordás után indít??????? Ez valami új? Én anno könnyekkel küszködve kérdeztem tőle, hogy de mégis mi a maximum ha nem indul meg, azt mondta a 42. hét VÉGE!!!!!!

No, szaladok ügyet intézni, meg Benusnak ajándékot venni

:lol:

Rajtatok tartom szemem! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Cancan!
Én úgy tudom, ez valami új, hogy csak egy hét túlhordást engednek. A folyamatos CTG és egyebekkel jött együtt.

Pocisok!
Hajrá hétvégi hidegfornt!!! De azért előbb is lehet valami... :lol: (most elvileg melegedés van...)

Tünde!
Benének boldogboldogot! Olyan furcsa, hogy így megy az idő, mintha ma született volna.

Adri!
Boldog névnapot!

Ovi: Tegnap lánykám aszonta, ő szereti az ovit, de aztán mintha ezt visszavonta volna reggelre.

Eni!
Nővérpult rulez! :lol: Most mi lesz? MIkorra vagy kirva pontosan?

Csütörtökön még mindig senki? Én megyek a rendelőbe.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, punciügy:
MI Pankának Sudocremmel kenjük most is, ha baj van, mert előfordul, ugyanis a bölcsiben rájuk bízták a pisilés utáni törlést, és hát... De aloe is nagyon jó cucc.

Kép
Kép
kriszta36

köszi csajok, megjártuk a gyerekorvost,canesten+neogranormon+pelenkamentesség, amíg lehet.
Jankó továbbra is sírdogál, elég tré így ott hagyni...

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz!
Mizujs????Merre vagy????Hogy vagy???

Heni!
Az új vezetés miatt nem lehet állítólag tovább hagyni 1 hétnél.Nem tudom mi lesz...már jó lenne látni a végét :lol:

Köszi a drukkokat :lol: :lol: :lol:

Paklincs!
Örülök, hogy megoldódott a dolog :)

KépKépKépKép
vdorka3

Kriszta! Ja, nővérpult. Azért rávetődtem nagy hisztisen, hogy "gyorsan, mert szülök". Komolyan csak legyintettek, hogy "első baba, ráérek". Ja, egy óra múlva kinn volt Benedek, én meg pislogtam. :lol: Nagyon izgulok, így alakul-e megint. Egyébként kalkulátordolgok (naptár) január 30-at dobnak ki, legutóbbi uh február 2. Szóval ott valahogy. Benedek január 26án lesz kétéves. :roll:

Mik azok a folyamatos ctg-k? Több van mint heti egy vagy mi? Ahan, simán feltűnnek egyébként a változások, mégha nem is tudom kézzel foghatóan megmagyarázni, miről beszélek.

Emese, Flórkának gyors gyógyulást. Hamar rendbejönnek ezek a dolgok.
vbea

Dorka!
köszi megvagyok. Ma nagyon nyomja lent a csontomat. De nem érzem, hogy lenne ma valami készülőben. :oops: :D Szerintem örülhetek, ha jövő héten megszülök. :roll: (sebaj! holnap, holnap utánra van még programom :D )
Te hogy érzed magad??? éjjel most hogy aludtál? Volt fájás?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
fodrász kipipálva?

Csajszik,
ezt a varázs aloe vera kencét hol, mennyiért? Köszike

Orsi,
köszi a privit, voltunk de. :)

Ez azért érdekes, egy kórház vezetésén múlik, meddig marad egy baba a pocakban... :shock:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Tényleg minden kórház más protokoll szerint működik, amikor most a MÁV-ban szültem, az összevonások után ott is mindenhonnan más elvek jöttek, és lett egy közös kötelező. És a Kútvölgyis is változott. Ez van. :( Hajrá nem beavatkozás!

Köszi lányok a köszöntéseket. Nekem most furi mód nem volt nosztalgiahangulatom, sem semmi. Inkább nagyon élveztem, ahogyan tegnap Bene mindenkinek emlegette, hogy szülinapi tortája lesz, aztán este az udvarról feljőve itt fogadta az asztalon a torta és az ajándék. Minden ajándékával egyenként játszott, megnézte, élvezte. :)
Még szombaton lesz majd a család egyik felével nálunk ebéd (unokatesóival, akiknek ugyancsak ilyenkor van szülinapjuk), és majd október elején lesz anyuékkal közös, mert férjemnek, anyunak és nekem is mostanság van szülinapunk.

Látom, lányok még ma is egyben. Igyekszem este is benézni, de nagyo elfoglalt anyuka lettem. :)

Ja és gondolkozok, hogy váltok gyerekorvost. barátnőm mondta, hogy az ő dokijuk (ő is itt van a kerületben, kicsit messzebb, de ráadásul az ovinknak is ő a dokija) egy hosszabb nátha után fülészetre is küldi a gyerekeket. Nos, ha ez megtörtént volna 1,5 éve... Meg egyáltalán. Kicsit komolyabban veszi a betegségeket, mai nem árt, mert én meg nem vagyok az az orvoshoz rohangálós és aggódós anyukafajta.

Eni, majd mutatok képeket. Ja, McLeod lányait elkezdtem én is nézni (vége a Szívek szállodájának :cry: , nagyon későn kapcsolódok be???)

MSE, ha valami vígasztal, akkor az legyen az, hogy a sírósan nehezen elváló gyerekek azért ilyenek, mert nagyon biztosan és biztonsággal kötődnek az anyához, és ezért megviseli őket az elválás, de ha utána jól elvannak nélküled, akkor nincsen tragédia, és lassan beszoknak. De az én szívem is mindig megszakad, ha sírva hagyom ott Benét. Ő már korábban ehhez hozzá lett szoktatva, ezért veszi könnyen ezt az akadályt.

mtunde

Én is csak beugrottam, hogy ... :)
Jól van lányok.

Veronikusz, Keszegh Évike? Istenem. Ő tartotta a szülőszoba -bemutatót, amikor Melindát vittem magamban. Olyan aranyos volt. Kicsit megilletődött, nagyon kedves.

Tünde, és mi nem láthatnánk csak így stikában VillőÉKről valamit? A sétálós kép is jó volt, de tényleg tehetnél fel valamit. Most biztos készült valami a nagyfiúról. ISTEN ÉLTESSE!

Emano, megy a drukk oda is, hogy minden rendben legyen.

Brigi, mi a munkád? Azért remélem, lesz valami kompromisszum.

(Apropos: ha bokros teendőid megengedik, dobnál egy táblázatot?)

A fogtündéres támadások alábbhagytak, jól bírták, négy napig. :cry:
Kész van a két szoba padlója, sőt a takeszolás is, már csak a dolgozószoba van, de azt Apja megcsinálja egyedül a hétvégén, mi a lányokkal a nagyszülőknél vészeljük át. Klassz lett nagyon, végre valóban tisztának érzem a lakást (úgy, ahogy régebben Tünde mondta egyszer). Csak a derekam akadt ki, de elmúlik.

Ja, kaptunk egy ilyen gyerek.magasságmérőt, plüss vonalzó, fel kell akasztani valahova, aranyos csacsifej a tetején, de ami alényeg: HÁROM kis levélke van ott jelzőnek. Mondtam is az Embernek, hogy "Te, ez három gyerekre való ám, nem kettőre... Úgyhogy nincs mit tenni...":) :wink:

Megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz!
Hajrá hidegfront!!! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Eni!
Folyamatos CTG: szülés alatt végig rajtad van. (Aztán hol ez gabalyodik bele, hol az. :D )

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Pocisok, látom, még egyben. Mennek a drukkok.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde
Benének boldog szülinapot kívánunk!

Kriszta
Köszi! :D

Vali
Jobbulást Ádinak! A naptárban ma is van Ádám-nap. Ma tartjátok? Boldog névnapot!

Mi a sulikezdés lázában égünk. Próbálom összeegyeztetni a gyerekek indulását-érkezését, zeneiskolai óráikat Matyi alvásidejével. Egyelőre kevés sikerrel. De majd megoldjuk vhogy.
Puszi mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Memme, képek az aláírásom alatti blogon-linken. :)

táblát teszek fel, asszem frissíteni is kéne... :oops:

mtunde

Paklincs!
Igen, fodrász kipipálva. :D

Kriszta!
:D:D:D mikor is jön a következő front??? :rool:

Memme!
Hajrá 3 levelecske!!! :D és mikor jön??? :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Tünde: Benét Isten Éltesse sokáig!!!! Milyen ajándékokat kapott?? Akkor te is szűz jegyű vagy??

Memme: Irodavezető voltam/vagyok egy kereskedelmi cégnél. Remélem sikerül valami megoldást találnunk. Jó,hogy várnak vissza, de én úgy érzem,hogy még kicsi a fiam ahhoz, hogy kiadjam a kezeim közül...

Vali: Hogy van Ádám? Ha most tartjátok a névnapját, akkor Isten Ékltesse őt is!

Eni: Aztán gyere pénteken és mondd,hogy mi volt valamint hátha kiderül Bencitesó neme is :-))

Veronikusz, Dorka: Megy a drukk!!

Nekem ez a folyamatos ctg, annyira nem tetszik,mert nekem pont az volt a jó,hogy sétálhattam a szülőszoba folyosóján.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Bene, boldog szülinapot!

Emano, engem is érdekelne majd az Aloe First, ha kissé helyrerázódunk....

Kinn volt a védőnénink, meséltem mi a helyzet nálunk (nappal 2-3x max 40 perc alvás,nyugtalan, csak REM fázisú, éjjel sem nagyon több 4 óránál, persze az sem egyhuzamban.)
Meg hallotta sírni, egyértelműen dúrván hasfájás, 2 órával etetés után is...
Akaratlan mozgása annyira erős, hogy emiatt nem képes aludni. Folyamatosan felpofozza magát, amitől felébred, erre mondta, h. van ilyen de nagyon ritka. Ma úgy altattam, hogy folyamatosan ott feküdtem mellette és amikor elkezdett kalimpálni, egyszerűen lefogtam, így ment a dolog, de hát ez sem állapot!

Ja, és hogy újra 2 óránként szopizunk, de kevesebbet sokkal.

Sajnos nem jó hírek: ha nem múlik el az akaratlan mozgás 6-7 hetes korra, alváslabor kell szte és ha nem állunk vissza 3 órára, tápszerkiegészítés, mert kevesebb lett a tejci is.
Hasfájásra meg kitartás a 12. hétig (hurrá!)

Most már ott tartunk, hogy együtt sírunk, én az elmúlt 4 napban 3 órát aludtam éjjelente, szóval most totál padlót fogtam.
Nagyon fáj, hogy ennyit szenved, és sajnos már egyre nehezebb, így egyszerűen képtelenség folyamatosan ölben cipelni. Tegnap fél9-fél12ig volt kólikatartásban, amitől totál beállt mindkettőnk alkarja Petivel, egyszerűen határhoz érkeztünk....

Annyira tanácstalan vagyok, dokihoz meg a fene sem akar rohangálni, úgyis az lenne a reakció, h. majd kinövi. Emiatt meg nem akarok napokat elszúrni.

Veronikusz, nálatok volt alváslabor, ugye? MIndenképp ott kellene aludni? Illetve hol van és milyenek a tapasztalataid? Mert ezt az egyet esetleg értelmesnek tartanám, ha tényleg nem múlik el 1-2 héten belül ez a zaklatott alvás, szegénykém már annyira kivan, totál látszik rajta ahogy beájul, aztán 20-30 perc múlva felriad sírva. :cry:

Jó hosszú lettem és panaszos, de ez most totál kiakasztott minket, bocsi...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Benének mi is boldog szülinapot kívánunk!!!

Pocakosoknak meg kitartás!

Kép
tikó

Szia Tikó!
rég "jártál" erre. :D Jól vagytok? és Andiék?

Aprooka!
mi voltunk alváslaboron, de csak egy 10 perces beszélgetés erejéig. Nekünk nem az alvással volt igazán bajunk, hanem, hogy evett éjjel. Nem hívnak be mindekit megfigyelésre. Félek ilyen picikkel nem foglalkoznak MÉG!!! mert hogy kinövi meg ilyesmi. De hívd fel őket és kérjél időpontot!!! ők tudják megmondani a választ erre. Ez a MAdarsz Viktor utcai gyerekkorház egyik osztálya. Sajnálom, hogy ennyit kínlódtok az alvással, de Szofi se volt egy nagy alvó. Sőt! emlékszem, hogy nekem úgy tűnt mintha mindig fent lett volna. Ő is nagyon hamar leállt az eszem-alszomról. Sokat fent volt és ti még nem jöttetek ki a hasfájós első 3-4 hónapból. :oops: :oops: :oops: Kitartás! de azért hívd fel őket, hátha tudnak segíteni!!! ennyit megér! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
azért gondolj bele, hogy így a kezdeti időszakban nagyon sok mindenhez kell hozzászoknia. Bent neki HAWAII volt. "Csövön" nulla munka nélkül jött az állandó hőmérsélkeltű kaja, pia, levegő. Itt meg annyi inger éri őt. Kifárasztja őt már DU-ra. Még a kaját is neki kell megemésztenie amitől MÉG fájhat is a hasikája, fel is puffadhat. Meg kell tanulnia büfizni. A tej is néha ből, néha meg erősen kell szívnia. Sajnos ez nem megy egyik napról a másikra. DE MIVEL ÍGY LÁTATLANBA - főleg egy laikustól - nem célszerű tanácsot elfogadni, EZÉRT HÍVD FEL ŐKET!!! meg fogsz nyugodni, ha azt mondják, hogy kinövi és nincs szervi stb baja. Hidd el megértelek, mert nekem Kata 3 hónapos koráig kegyetlenül hasfájós volt. A falat kapartam a DU-i kínlódástól. Ráadásul tél volt, sötét volt, egyedül voltam ... nem sorolom. De ahogy betöltötte a 3. hónapot, mintha elvágták volna. :D :D :D Kitratás! telefonálj! és gyere nyugodtan panaszkodni!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ALVÁSRENDELÉS hétköznap délelõttönként
ALVÁSVIZSGÁLAT éjjel
Elõjegyzés: 450-3763

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta! Naneeeeeeee. CTG folyamatosan szülés közben??? :lol: :lol: :lol: Ha az előző szülésemből indulok ki, najó, hagyjuk... :roll:

Aprooka, egyetértek Veronikusszal. Levi még nagyon csöpp, és tudom, hogy nem vigasztal, és TUDOM, milyen nem aludni napokig 2-3 óránál többet, de sajnos tényleg van ilyen. Ugyanakkor én is elvinném dokihoz, mint ahogy el is vittem teljes hasi uh-ra Bencit akkori védőnőnk tanácsára. Teljesen rendben volt. És egyéves koráig nem aludt... :? Nappal 2x20-40 percek, éjjel 12x fenn. Tényleg van ilyen. Nem vigasztalni akartalak. Engem néha megnyugtat mások hasonló "nyomora".

Tünde, McLeod rulez. Én már nem nézem, mert most futó részeket már kétszer láttam. Azt hiszem, épp az utolsó, eddig itthon vetített évad fut. :wink:
vbea

Tünde!
Kerestem Villőről a műtermi fotókat, de nincsenek a blog-on. :roll: :roll: :roll: majd később lesznek??? vagy én bénázok már megint? :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
CTG: Most arra fél órára? :lol: Egyébként nekem is néha leszedte Évi, mert megőrültem tőle, aztán Gozár is félrerakta, mert állandóan belegabalyodott. Az volt a szerencs, hogy ellentétben Pankával, most nem voltam állós-mászkálós kedvemben.

Aprooka!
De ha két óránként szopizik, nem szaporodik a tej? Mert ezt mondják.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok...

Veronikusz

Köszi jól vagyunk, egy hete kezdte Dorina az ovit. Első 2-3 nap nem találta a helyét, nem akart kimenni az udvarra csak a csoportba játszani. Hétfő óta ott reggelizik és ott is ebédel. Azt mondják eszik rendesen csak néha gondol eg(g? :oops: )yet feláll az asztaltól és megy játszani :oops: . Az ottalvástól kicsit félek mert nem nagyon örülnek neki, hogy alváshoz még van cumija
:oops: . Félek nem adják oda neki és akkor eltörik a mécses és nem akar majd ott aludni. Pedig muszáj hamar beszoknia mert október 8-án kezdek dolgozni.
Andiék megvannak, gondolkodnak Hármaskán :D . Áron is ovis már tavaly óta. Dorina így szívesebben megy talán, hogy Áronkám is ott van. Csabika most éppen beteg, lázas, taknyos.
Dióhéjban ennyi rólunk :D

Minden pocisnak drukkkk!!!

Kép
tikó

Sziasztok!!!
pocisok látom egyben :lol: :lol:

Ma mozgalmas napunk volt!Be BKV-ztunk(metro, villamos) a mammutba a volt munkaheyemre!!!Balázs nagyon élvezte....

Aprooka és akit még érdekel a Forever Living First holnapra megkérdezem(ha jól tudom van egy fix ár euroban, és euro árfolyam függő az ár)

majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Egy kérdésem lenne: találkozott-e valamelyikőtök a gyermekének pisis pelusán rózsaszínes folttal? Ha igen, akkor mi volt az ok. Ugyanis mostanában Fruzska pelusán naponta egyszer rózsaszínes foltot veszek észre. A hüvelye környékén nem látok semmiféle váladékot, folyást stb. A védőnő szerint nopara, de azért vigyünk vizeletmintát laborba.
linocs

Ja, és Hajrá Pocakosok!!!!!!!!!!!!
linocs

Sziasztok!

Igen, ma ünnepelt Ádám, köszönjük a köszöntéseket! Amikor indultunk szülni, akkor dölt el, hogy Ádám lesz, éppen azért, mert van a karácsonyon kívül is nevenapja. :D Talán emlékeztek, a pociban végig Benibaba volt. :lol:

Amúgy már csak hasmenése van Ádinak, de nem vészes. Dokinénink erre járt, beugrott megnézni mi a helyzet vele. Tegnap csak telefonos segítséget kértem. Nagyon jó fej, teljesen levett a lábamról. :D Még 1-2 nap és teljesen túl leszünk rajta.

Linocs, szopizik még Fruzsi? Nem lehet, hogy esetleg olyat eszel, ami színez? Lehet, hogy nagy hülyeség, de pl. cékla...

Szép estét minden Manónak és Szüleiknek!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Vali
hát ezt nem is tudtam, de akkor
Ádi bébi boldog névnapot :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs: lehet , hogy marhanagy marhaságot mondok, de lehet a pelus "tölteléke" azaz a nedvszívókája is a hibás
avagy céklát vagy olyat ami fog nem evett? ( bocsi, ha még nem lehet adni, már elfelejtettem :oops: )

Ádámnak én is boldog névnapot kívánok ( épp most láttam a naptárban ) és mielőbbi gyógyulást!Jó, hogy ilyen gyorsan lezajlott... akkor valami gyomorrontás vagy baci volt, nem?

Ctg: anno Szandit ( Rókusban ) és úgy szültem, hogy végig a pocimon volt. Engem nem akadályozott semmiben ( igaz, edás voltam ) és megnyugtatott hogy halljuk hogyan ver a szíve.

Benivel mg furcsálltam is, hogy nincs a hasamon, igaz Ági néha rátette. Bár lehet, hogy az eda miatt ( másodszorra is kaptam, csak éppen félig hatott csak ) de én örültem, hogy fekszek és élek és nem kell mozognom, nemhogy még sétáljak meg miegymás.... mondjuk az eda miatt fel sem kellhettem, de nekem egyáltalán nem hiányzott. Lerobbantani sem tudtak volna az ágyról ha nincs eda, akkor se..... istenem! mindjárt két éve volt! :lol: :x

Eni: pénteken várjuk a híreket! :lol:

Finiselők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!
csak bekukkantok...
pocikások??????miújság???

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!
köszi a drukkot! Bárcsak már a szülészetről köszönhetném meg! :D De még egyben vagyunk. :D

piros a pelusban:
hát ilyen "nagy" babánál nem tudom hogy ez még az lehet-e, de szülés utáni napokban a mamából átkerült hormonoktól lehet ici-pici vér a baba pelusában. Valalmilyen fogi-bogyót nem kezdtél el szedni??? De a tutit majd megmondja a dokitok + a pisi minta. :roll: :roll: :roll:

ÁDI-nak sok boldogságot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Egyben....most indulok CTG-re...tegnap folyamatos fájások...estére elég durva lett majd megint elmúlt...van egy kis vérzésem is.....nem tudom mi lesz...izgulok....majd jelentkezem.... :) :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

HARJRÁ DORKA!!!! ÜGYESEK LESZTEK, SZORíTUNK!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
v30

Ja, és most már azért döntsetek lassan a nevet illetően. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Dorka
Te meg fogsz szülni!!!!!!!!!!!!
kinek szólsz??????
hajrááááá

emano/Andi
KépKép
emano

Én is itt :lol:
látom még változatlan a létszám.......

Dorka, ez már elég izgisen hangzik.......GIGADRUKK!!!!!!
Tavaly ilyenkor - én tonicot vedeltem elkeseredésemben, hogy történjen már valami........

Heni

Kép

Kép
cancan

akarom mondani 2 ÉVE!!!!!! tiszta hülye vagyok...........

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka!
:D :D :D te ma tényleg szülni fogsz :D :D :D DRUKKKKK EZERREL!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
megesz a kíváncsiság!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz: még az is meglehet, hogy Te is! Sose lehet tudni........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon mérges vagyok, tegnap vettem Beninek a szülinapjára egy távirányítós dzsipet ( igaz még kicsi hozzá, de apja jól eljátszana vele ő meg rohangálna utána, imádja az ilyet ) erre NEM MŰKÖDIK. Feltöltöttük este, hogy majd így kapja meg és semmi! Nem volt olcsó, most vihetem vissza....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Du. görkorizni megyek a lányommal, ha napokig nem jönnék, a gipszelőben kötöttem ki. Most tanulom...... :lol: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Dorka
szülsz?????benntartottak???
tényleg kinek üzen, ha megvan a béjby :lol: ????

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka!
Hajrá!!!

Kép
Kép
kriszta36

Dorka!
drukkkk!!!!

Benedeknek boldog szülinapot!

Ádámnak boldog névnapot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

És Áronbabának is nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
mizu?hogy vagytok??kár hogy a ligetbe csak olyan keveset taliztunk :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

fuu, micsoda izgalmak, hajra csajok!
Aprooka, a hordozokendot nem probalod ki? Zsofi abban meg szokott hamar nyugodni, es be is alszik gyorsan, en abban szoktam cipelni, ha mar nagyon nyugos, legalabb a kezem nem farad...:)

banana

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: