Sziasztok!
Bene, boldog szülinapot!
Emano, engem is érdekelne majd az Aloe First, ha kissé helyrerázódunk....
Kinn volt a védőnénink, meséltem mi a helyzet nálunk (nappal 2-3x max 40 perc alvás,nyugtalan, csak REM fázisú, éjjel sem nagyon több 4 óránál, persze az sem egyhuzamban.)
Meg hallotta sírni, egyértelműen dúrván hasfájás, 2 órával etetés után is...
Akaratlan mozgása annyira erős, hogy emiatt nem képes aludni. Folyamatosan felpofozza magát, amitől felébred, erre mondta, h. van ilyen de nagyon ritka. Ma úgy altattam, hogy folyamatosan ott feküdtem mellette és amikor elkezdett kalimpálni, egyszerűen lefogtam, így ment a dolog, de hát ez sem állapot!
Ja, és hogy újra 2 óránként szopizunk, de kevesebbet sokkal.
Sajnos nem jó hírek: ha nem múlik el az akaratlan mozgás 6-7 hetes korra, alváslabor kell szte és ha nem állunk vissza 3 órára, tápszerkiegészítés, mert kevesebb lett a tejci is.
Hasfájásra meg kitartás a 12. hétig (hurrá!)
Most már ott tartunk, hogy együtt sírunk, én az elmúlt 4 napban 3 órát aludtam éjjelente, szóval most totál padlót fogtam.
Nagyon fáj, hogy ennyit szenved, és sajnos már egyre nehezebb, így egyszerűen képtelenség folyamatosan ölben cipelni. Tegnap fél9-fél12ig volt kólikatartásban, amitől totál beállt mindkettőnk alkarja Petivel, egyszerűen határhoz érkeztünk....
Annyira tanácstalan vagyok, dokihoz meg a fene sem akar rohangálni, úgyis az lenne a reakció, h. majd kinövi. Emiatt meg nem akarok napokat elszúrni.
Veronikusz, nálatok volt alváslabor, ugye? MIndenképp ott kellene aludni? Illetve hol van és milyenek a tapasztalataid? Mert ezt az egyet esetleg értelmesnek tartanám, ha tényleg nem múlik el 1-2 héten belül ez a zaklatott alvás, szegénykém már annyira kivan, totál látszik rajta ahogy beájul, aztán 20-30 perc múlva felriad sírva.
Jó hosszú lettem és panaszos, de ez most totál kiakasztott minket, bocsi...