Szép Jó Estét!
Húú, Kata!
Na Viki nem tud meglenni úgy! Őt rohadtul idegesíti, ha le van korlátozva valamelyik végtagja! Irigykedem egy kicsit!
Adél nagyon szép kislány!
Muffin! Eliot milyen ügyesen tartja a fejét! Viki rögtön emelte, mikor hazahoztuk, a dokinéni meg is dicsérte. Ma már komolyan, sztem lusta felemelni! Meg butácska, egyem meg! Hátrateszi a kezét és nem segít magának kitolni. De Eliot!
Látom, szeret csupaszkodni!
Viki!
Lackó Fickó is nagyon cép! Fickós! Annyit röhögtem a lapítós képen! Tuti olyan feje van rajta, mintha azt mondaná: upsz!
Biztos mondtad már, de Nektek nem spontán jött össze Lackó? Emlékszem, hogy anno volt téma, de nem emlékszem
Sipiné!
Örülök, hogy előkerültél! Nagyon szép szülésed volt! Gratulálok megint csak a kis Ferushoz!
Dittke!
Te sem jössz túl gyakran! Fotókat léccike kérünk szépen Izáról!
Ami!
Hát a hasfájás...Elég érdekes. Hol fáj, hol nem. Tegnap éjszaka majdnem 2 órát volt ébren, mert tekeredett. Pedig elmúltunk 3 hónaposak! Hát csak abbahagyja végre!
Titi!
Nekem a menzeszem szinte mindig26 napra jött meg és k. 4 napig tartott, átlagos vérzéssel, rohadt nagy görcsökkel. Most egy hétig volt, de úgy jött meg, hogy csak azt vettem észre, hogy véres a gatya (bocsi), viszont a 2. naptól azért rendesen kellett no-spa-t bevenni! Rettentő sok vér jött, soha nem volt ennyi! Na erre azt mondták normális. Pedig azt mondták, hogy szülés után nem fog fájni a hasam...endometriózis...na ezt nem hiszem.Egy idő után ugyan úgy leszek. De legalább itt van nekem Viki!
Jól elkalandoztam, bocsi!
Timi!
Én is gondolkodtam, hogy ezt a nagy dög gépet le kéne cserélni egy "összecsukhatósra". Már azért is, mert ha Viki nagyobb lesz, könnyebb lesz eltenni a keze elől...
A pakolászásról jut eszembe! Nekünk újra fel kell forgatni az egész lakást! Nemrég festettünk, de kénytelenek vagyunk elhúzogatni mindent, mert tele vagyunk hangyával! 4.-en!! Már bocsika, de a tököm tele van velük! Kint hagytunk éjszakára egy flakon mirindát. Tele volt a teteje meg a nyaka hangyával. Nem tudom hogy fogjuk kiírtani, de valahogy muszáj lesz!
Ma vettem 5 fölsőt egy nadrágot és 3 pár zoknit 5000-ért magamnak. Már nem volt mit felvenni, de most már megnyugodtam!
Csomó leértékelt dolog volt, gondolom ilyen nyár végi akció. De a fölső a pulcsi alá is kell, így jól jártam. Pl. 2050 ft-ról 250!!ft.-ra volt leárazva. Mi durva?!
de fogynom kell, sokat! Sajnos nem megy olyan gyorsan. Utálok fogyózni, pedig valamit ki kell találni. Mozgás az oké, de a kaja... Nekem nincs idegzetem számolgatni a kalóriát! Ha elém raknak egy heti étrendet, akkor oké. De magamnak képtelen vagyok megcsinálni. Francba! Na majd csak lesz valahogy!
Megyek én alukálni.
Jó éjt mindenkinek!
Ja, még annyi, hogy ugye visztek fényképezőt a talira?! Mert sokan mondtuk, hogy képeket várunk!

Ha már nem lehetünk ott..
Na sziasztok!