A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerintem ilyen későn már senki sem fog üzenni. Tehát lefekhetünk.

Kép
flóra 11

Holnap reggel munka előtt még benézek. Hátha lesz hír. Méd átnézek a szeptemberiekhez, hátha ők tudnak valamit.

Kép
flóra 11

Ott sem tudnak semmit.

Jó éjt!

Pá...

Kép
flóra 11

Szép jó reggelt mindenkinek, különösen fantasztikus újdonsült anyukánknak és Gergőnek!

Isten hozott, Gergő! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kép
Kép

KépKép
benó

Tancsu, nagyon örülünk, hogy túlvagy rajta sikeresen, bár biztos nem keveset szenvedtél.... :cry: :cry: :cry: :cry: De gondolom, az idő majd megszépíti. :D :D :D :D :D :D Majd úgyis mesélsz.

Kedves többiek, most már eljött a mi időnk. :D :D :D :D Decemberig mindenkinek tessék összeszednie egy gyereket. :lol:
Puszi, lassan mennem kell a suliba.

KépKép
benó

Jól van, majd örvendezem tovább, ha lesz is itt valaki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Megszületett!
Kis óriás!
Tancsu millió gratula!

Hát én este szépen beájultam fél 9 kor. Hajnalban olvastam az sms-t. Gép bekapcs. bekukk .
Olvasgattam össze vissza mindenféle meddőségi oldalakat, aztán visszabújtam az ágyba. Annyi marhaságot álmodtam össze: ellopták a méhem, kellett gyereket csinálni és nem találtam Királyfit!
Azt hiszem az agyamra ment a projekt!

Délután uh-ra megyek!
Reggel mértem a hőm, de nekem normális hőm sincs 35,4 volt. Lehet hogy kihűlök????????

Kép
muzsuzska

Először is Isten hozott drága Gergő ezen a földön! Kívánom, hogy minden az életben úgy sikerüljön Neked ahogy Te szeretnéd! :D (ezt állítólag már ilyenkor táplálni kell a kis emberkékbe! :D )
Kedves Tancsu, gratulálok Neked és nagyon köszönjük, hogy ilyen hamar jelentkeztél! A könnyeim kijöttek miután beszéltünk! (Szegény nagyon "odavolt" ám! :cry: Remegett nagyon, nem tudta kitolni, azért császározták, de megpróbálta! Ekkora gyereket! :shock: )

Szép napot Mindenkinek! :D

Én ma szabadnapos vagyok, de képzeljétek, mozit tervezünk mára!!!!! Már vagy két éve nem voltunk! :lol: :lol: Hajrá pesti szupermozik! :lol: :lol:

Kép
szilzi

sziasztok
flóra köszi az sms-t reggel olvastam.
nagy gratula Taqncsunak és Gergönek.
kb. ilyen képet vágtam :shock: :shock: , amikor elolvastam a méreteit.hatalmas lett :!: :!:
Sanyim is csak nézett, amikor modtam neki

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Hívott a mi hős Anyukánk! :D

Szegény, tényleg nagyon megkínlódott! Hősiesen bírta végig, de az utolsó másfél óra már összefojik neki, mert már annyira fájt, hogy kiabálva kérte, hogy műtsék meg :cry: :cry: Úgy érezte belehal... :cry: Egy órán keresztül nyomott! :shock: De Gergő olyan nagy volt, hogy nem fért ki, pedig az orvos is tolta felülről! :cry: :cry: Azt sem érezte, mikor gerincbe érzéstelenítették, mert épp fájás közepén volt! :cry: Ma még csak nagyon óvatosan kezdhet el mozogni délután, segítséggel. :cry: Így nem tudja szoptetni sem a babót, mert ugye csak háton feküdhet és csak a lábait mozgathatja! :cry: A párja, ha jól vettem ki a szavaiból, végig ott volt, kitartott Ő is! :P

De mikor Gergőről kérdeztem, már a büszke, erős anyuka szólalt meg! :D Gergőnek hosszú barna haja van, husis kisbaba! :D Ő jól van, ahogy anyukája mellé tették, megnyugodtak mindketten! :P Most három óránként találkozhatnak csak, ami az anyukájának nagyon fáj! :( Gergőt nem adták a telefonhoz, hogy megkérdezhessem, Ő hogy viseli! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szia Timi,

remélem, nem ijedsz meg nagyon! :shock: Próbáltam finoman írni, majd a Tancsu horroroskodik, ha újra itt lesz velünk! :twisted:

Kép
szilzi

Puszillak, most megyek a dolgomra! :D

Kép
szilzi

dokinál minden rendbe volt.
vizelet negativ
vérnyomás 110/70
keményedés normális
és a lényeg: nem rövidültem tovább !!!!!!! :lol: :wink:
a súlyomra nem tett megjegyzést, söt, mondtam neki, hogy alig eszek, mert nem birok,erre ö csak mosolygott. :lol: :lol:
elöször láttam öt mosolyogni a 7 év alatt.

legközelebb a 36.héten megyek szept. 30.-án

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

köszi szilvi az infót. :wink:
hát, azért egy kicsit beijedtem. :cry: :wink: :roll:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló, helló! :D
Kösz a tudósítást, egy leányálom lehetett. :x :x :x :x :x :x
Most készülök az órákra, úgyhogy mennem kell.
Jó pihenést, Tancsu, és csak örülj a babácskádnak. :D
Többieknek is minden jót, és nem betojni, Timi, :D :D :D :D!

KépKép
benó

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, Timi! :D
Neked meg drukkolunk a dokihoz, Zsuzsi! :D

KépKép
benó

Kipucolkodtam, itt ülök fehérneműben. Készülök a dokihoz! Ideges vagyok ,hogy mit fog látni és mondani. Szeretnék nagyon sok mindent mondani neki de félek hogy az idegtől a felét se tudom elmondani mert elfelejtem.

Első amit mondani fogok ,hogy készüljünk fel mindenféle eshetőségre és ne bízzunk semmit se a véletlenre. Legközelebb. Ha már 30 ezerbe kerül a mótyóm akkor nem lehet gond egy 800ft-os tabletta.
Dühös vagyok, elkeseredett..........

Na mennem kell! Majd este jövök, mert megnézem a 3 hónapos kislány, akíről meséltem hogy a 9. lombikra sikerült.

Kép
muzsuzska

Igyekszem uralkodni magamon, hogy ne harapjam ketté a dokit!

Kép
muzsuzska

Zsuzska, már biztos a dokinál vagy! Ügyesen és keményen! :wink: Gondolok Rád! :wink:

Kép
szilzi

Sziasztok!!! :D

Nagy-nagy szeretettelüdvözlünk a körünkben téged drága ki Gergő! Anyukádnak a leghatalmasabb gratula,hogy ennyit küzdött,szenvedett és kibírt érted. Drága Tancsu! Itt potyognak a könnyeim,ahogy olvastam,mit kellett kiszenvedned. Szegénykém. :cry: Hát egyikünknek sem adják ingyen a gyereket. Nekünk összehozni nehéz,Tancsunak megszülni. :cry: Látjátok, mindegyikünk törleszt valahogy, vagy az elején, vagy a végén. Én inkább a kezdeti nehézségeket választom. Istenem szegény Tancsu! Szörnyű lehetett. Na de nem csoda! Ekkora baba! !!!! :shock: :shock: :shock: Tancsu, a híradóban nem leszel benne véletlenül? Szerintem a média biztos felkapja Tancsut, ekkora baba nincs is! :lol:

Kép
flóra 11

Timi,örülök, hogy rendben vagy. Azért ugrálni nem kell. :lol: És csak nyugodtan hízzál,az most már nem árt. Egyébként most szed a baba magára zsírt, tehát most az ő súlya nagyon gyarapszik,ezért nem probléma,ha most többet hízol.

Kép
flóra 11

Lányok,én megelégednék egy 3kg-s babával is. Én nem akarok sokat, sem nagyot, csak egy kicsit kérek,olyan éppen megfelelő méretet. Hát olyan nagy kérés ez? :lol: Szerintetek? Szerintem nem nagy, csak kicsi csomagot akarok. :lol:

Kép
flóra 11

Helló, csúnya vagyok, amint hazajövök, egyből ideülök..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Zsuzsi, most már rád vagyok kíváncsi.... Szemétség, tényleg, hogy beadatják veled a szurit, holott egy másik tényezővel meg nem számolnak. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Remélem, valami értelmeset mond. :evil:

KépKép
benó

Zsuzsi,a fenébe, csak csinál veled valamit a doki! :evil: Ne puskázza már el a dolgot. A hődet biztos jól mérted? Ennyire alacsony nekem sem is régen volt, a pajzsmirigyed egyébként rendben van? Mert ez az egyik tünete, hogy alacsony a hő. És ha ilyen alacsony,akkor nem tudsz teherbe esni. Szerintem nézesd meg a pajzsmirigyedet,mert az nagyon összefőgg a teherbeeséssel. És igen, akkor nem lesz nyálkahártya sem, ha a pajzsmirigy alultermel. Nézesd meg,sürgősen!

Kép
flóra 11

Én is megelégednék egy kis csomaggal is. :lol: :lol: :lol: Szerintem mindannyian. :lol: :lol: :lol:
Tancsu beszámolójára nagyon kíváncsi vagyok, minden részlet érdekel. Ha esetleg a Szilzinek elmeséli, ő is leírhatja, én megengedem. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Helló Benó! Készülsz rendesen minden órádra? Én is. De már hulla vagyok. Az egész társaság kinyíródott az idén a főnökségtől. Mondtam, hogy tegnap egyik kolléganő felmondott? Egy másik meg elment dokihoz, mert úgy felhúzták őt,és amúgy is cukros,most meg az idegességtől felment a cukorja 18-ra :shock: Nekem elárulta, hogy 3 hétig betegálloményban marad, aztán felmond ő is. :shock: Őrület,ugye? De látjátok,ilyen hülye álapot van nálunk a suliban. Sorba adják be a felmondásukat. Egyik férfi kolléga is azon töri a fejét.

Kép
flóra 11

Nagyon álmos vagyok. Éjjel a F. rosszul aludt, tévézett és engem is zavart vele. Rosszul aludtam.

Kép
flóra 11

Úristen, ez borzasztó! :shock: :shock: :shock: :shock: Tényleg gáz ez az ig.nő, ha ennyien feladják vele szemben a harcot. Te hogy bírod? Vagy nem kell vele annyit együtt lenni?
Készülök az óráimra, elvileg, de most még kicsit lazítok, mert még nagyon nem látom át a helyzetet és nem dolgoztam még ki a tételeket, az folyamatosan fog menni tanítás közben, de a tavalyi titkári tételeket tanítom és közben olyan órákon, ahol régen fórumozni szoktam :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:, most a tételeket próbálom legalább feltérképezni, hogy egyáltalán melyik könyvben, hol találok hozzá valamit.
De egyébként még én állok a legjobban, mert vannak mintatételsorok, és azokat én csoportosítottam, elosztottam, hogy melyik az idegen nyelveseké, melyik a közgázosé, melyik az enyém, ez ma és tegnap történt, nagyon hálásak voltak. Tehát sikerélmény már van. :D

KépKép
benó

Megetetem a Gy.-t, aztán jövök. :D

KépKép
benó

Velem egyelőre nagyon rendesen beszélnek és kedvelnek is a munkában. Csak elhalmoznak munkával ugye. De jelentem én vagyok az egyetlen,aki minden hülye papírmunkával elkészült. Ja,az adatvédelmet kivéve. Na, de azt másnak nem is kell. Tehát azokkal a dolgokkal, amit mindenkinek meg kell írnia, azokkal én készen vagyok. Le is adtam m indent. Végre. Nagyon nyomasztott.

Kép
flóra 11

Ma munkából hazajövet megöntöztem a temetőt, aztán bementem két bútorosba is körülnézni. Olyan jó lenne kicserélni a hálószobát! Lecserélném a szekrényeket is és az ágyat már igazán cserélni kellene. De sajnos nem láttam olyat, ami úgy igazán megfogott volna. Az ágyak katasztrofálisak! Egyiknek a színe tetszik, másiknak az alakja, a harmadiknak a matraca. Amelyik úgy nagyjából tetszett is volna, az olyan nehezen nyitódott fel, hogy azt hittem, megszülök bele. :lol:

Kép
flóra 11

Mára ígérték, hogy kiszállítják az íróasztalt, amit tegnap vettem a fiúk szobájába,de persze a szó elszáll... Ennyi volt az ígéret. :evil: Szartak rá! Bocsi. :evil: Most ment a Péter mérgében, azt mondta elhozza gyalog. :? Küldtem utána a keresztgyerekeimet is,hogy legalább segítsenek neki.Igaz,hogy nincs messze az üzlet,de akkor is,hogy a fenébe akarja cipelni? :roll: Ennek a gyereknek is vannak ötletei. És akkor még rakodni is kell ma. Nem is fogunk végezni,mert még nem tudom,mit hová rakjunk el. Ha lenne tervem,akkor gyorsan menne. De annyit törtem a fejem tegnap,de nem sokra jutottam.

Kép
flóra 11

Visszajöttem, megetettem a Gy.-t.
Szemétség, hogy nem szállítják ki! De a Peti gyalog a szekrénnyel.... az gáz azért. :?

KépKép
benó

Írta a Sólyom, hogy hétvégén talizunk. Várom. :D De este 6-ig tart. :shock: :shock: :shock: :shock: Én addig nem kívánok maradni. :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

Anyuéknál is nőtt egy cukkini, pont csak egy, mint nálunk :lol: , de sokkal nagyobb, és nekünk adták :D :D :D :D, úgyhogy most csinálok belőle Betti-féle (hastáncostársam-féle) cukkinikrémlevest. :D Legalábbis megpróbálok (nem nehéz, csak megfőzni, beleönteni tejszínt /nincs itthon még/, aztán összeturmixolni).

KépKép
benó

Mikor jön már a Zsuzsi? Nem csörögsz rá? Vagy csörögjek rá én?

KépKép
benó

Már össze is turmixoltam. Fini lett, tejszín még nincs benne ugyan. :wink:
Te mit főztél?
Kellene még készülnöm, előre dolgoznom, úgyhogy megyek is, most a Gy. elaludt itt mögöttem.

KépKép
benó

Közben vagyogatok, hellye-közzel. Elmosogattam,elpakolásztam,felsöpörtem.

A Peti nagyon ügyes! Bár ezt eddig is tudtam.Elment az üzletbe, aztán kihozatta az asztalt. :D Tehát már itthon van. :D Most elment a keresztlányomnak segíteni valamit infóból. Ha megjön,rakodunk.

Kép
flóra 11

Benó,ma még nem főztem semmit,de amíg nincs Peti, addig gyorsan főzök valamit. Majd elmondom mi lett a valami. :lol:

Kép
flóra 11

Ügyes a Peti. :D Mi is megyünk most Petizni. :D
Úgyhogy puszi, majd este, remélem, jövök. :D

KépKép
benó

Megjöttem!

Kép
muzsuzska

Holnaptól Duphaston, folyamatossan. Holnap egy tüszőrepesztő szúri a seggemben. 3hét múlva teszt és akkor eredménytől függetlenül doki. Ha pozítív akkor azonnal elkezd gyógyszet, szúrit és hüvelykupot.
A nyálkahártyám vastagodott picit, nem lehetetlen hisz van még pár napja. Viszont a 3 kisebb pete is nőtt, tehát 4 van összesen.

Kép
muzsuzska

Azt mondta nem mer semmit se mondani mert nem reménytelen, de ne is bízzam el magam! Rendes volt.

A closi miatt nem vastagszik a méhnyálkahártya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Többet nem kell szednem!!!!!

Kép
muzsuzska

Helló, vagyok!

Kép
flóra 11

A clostilbegyt gyógyszer,amit Benó is szed.

Kép
muzsuzska

A dupastont kiváltottam, a szúri holnapra lesz meg, este munka után adja be a nővér .

Kép
muzsuzska

Hát igen,mert a Closty leállítja a peteérést,és így gondolom minden leáll. De erre gondolhatott volna, hiszen mások is a kettő bigyót együtt szedik.

Na,mindegy,fő,hogy van remény. Látod? Mondtam én neked! Én kiszámoltam,hogy pont beágyazódáskor már lesz nyálkahártyád. :wink:

Kép
flóra 11

végül is addig van időm még a 4 ből az egyik csak beér időben

Kép
muzsuzska

A Closty úgy műxik,hogy késlelteti a peteérést. Aztán mikor abbahagyod a szedését,akkor a szervezet észreveszi,hogy ez baromira nem érett peteés akkor beindul és rohamban érleli a petéket. :D

Kép
flóra 11

Miért ne érne be! Majd végül neked is ikreid lesznek. :lol:

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: