A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a kisfiúkhoz! :lol: Azt hiszem, itt az ideje, hogy gyarapodjon a lányos anyukák tábora :lol: :lol: (én pl. pont ma megyek ultrahangra, szívesen bevállalom ezt a nemes küldetést :lol: :lol: :lol: ).

Zetibebi, a homeopátiás nyugtató is jó, alvászavarra is lehet használni, kismamák is szedhetik. Sedatif PC, esetleg próbáld ki.

Verus! A kislányodat sikerült megnyugtatni a fiú-hír után? Én ettől nagyon félek, mert az én lányom abszolút hugica-párti, nem tudom, mit fog szólni, ha mégis fiú lesz. Mindenesetre ma őt is visszük uh-ra, hátha így jobb, hogy a saját szemével ltja a dolgokat.

Kép
mist

Most csak pár sor tiszta ideg vagyok at ÁFP miatt majd este leírom :twisted: Rohanok az orvoshoz.... :cry: Nagyon irigy vagyok azokra akiki tudják a lakójuk nemét.... A tegnapi szülöi :evil: Este bövebben puszi Rita

Kép
háfi

LKVerus, gratula :D Kislányod örömében fakadt sírva, vagy titokban vágyott egy babázó-társra? :) még jó, hogy nem hagytad magad kétségbe ejteni a magas AFP miatt :)

kangu, jobbulást a kicsi lánynak!

ha gjéti jóslata bejön, akkor mi holnap rózsaszínedünk :) (bár hozzáteszem, hogy az egyik kolléganőm szerint meg fiús pocim van) meglátjuk, már nagyon-nagyon izgulok, szinte nem is tudok másra gondolni, csak hogy holnap végre látom az én kis rugdalómanómat :)

reggel ötkor arra ébredtem, hogy futóedzés megy a pocakomban :lol:

elif, bizony nekem is eszembe jutott már, hogy remélem, nem széled majd szét a társaság :) ugyan anyucim szakképzett csecsemőgondozó, de hát ő se lesz ott mindig, meg aztán öcsim is már tizenöt, rég is volt a kezében pici baba (már máshol dolgozik).

KépKép

KépKép
stelly

zsu, mist - várjuk majd a beszámolókat ;)

KépKép

KépKép
stelly

picilányom azért sírt, mert lányt akart...korábban már mondta, hogy ha fiú lessz, ő világgá megy....na azért nem ment még világgá, de :)elkezdett csomagolni :):) Na jó viccet félretéve, tényleg nem érintette jól, főleg, hogy én nagy kitörő örömmel közöltem, épp nem jó helyen, és nem jó időben! De már megnyugodott estére, és élvezettel nézte a róla készült képeket, és biztosítottam felőle, hogy egy kisfiú, aki nála sokkal kisebb lesszs, aranyos is tud lenni, és lehet ő lesz a legjobb haver, meg sokat kell majd segítenie, mert egy fiú is ugyanolyan baba, mint egy lány....szóval lenyugodott a kis lelkem, meg hát kell majd egy lány is,.....az lesz ciki, ha majd megint fiú jön...:):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Kangu jobbulást nektek! Mi is még terhesen megvettük a kézi pumpást, az első használatnál kiderült hogy ahogy Verus mondja sz.rt sem ér, aztán megvettem az elemes kézit, az a hétköznapokra nekünk elég volt, Z állandóan taknyolt vagy 7-8 hós koráig, nem volt ő beteg csak olyan "babatakony" volt ez. Viszont mikor nagyon adag gyűlt össze akkor megvettem a porszívósat és az tényleg a legjobb.

Verus gratula a kakashoz neked is!!! :D Kicsi lányod szerintem ha meglátja a babát nem fogja bánni hogy fiú, tuti a szárnyai alá veszi majd :D

Nekem is jó az afp, már kicsit kezdtem izgulni mert hamar vették le, de jó, 3kor hozza a védőnő. Ha Z elaludt eshetek neki a háznak, most olyan háborús övezet-féle a megjelenése :lol:

Z is be van rekedve két napja, de semmi más tünet, lándzsás útifüvet kaptunk a gyógyszertárban, meglátjuk használ-e, remélem sikerült elcsípni az elején a bajt.

Az idegesség azt hiszem lement rólam, szombat óta voltam görcsben (anyósom miatt), hát csütörtökön megyünk hozzájuk, szerintem viszek valami bogyót, valamelyiket kipróbálom amiket mondtatok :wink: anyósom tojik rá hogy terhes vagyok és nem kell a stressz, nem is értem, pedig imádja a kölköket... :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Gratula mindenkinek, én még sajna nem tudok semmit...

Ha lányom lesz, ki cserél velem egy fiúra???? :D

Ui: én még mindig csak halványan érzem a mozgolódást, de legalább érzek valamit...

Pandusika: nekem a cserszömörcés szájvíz teljesen megszüntette a fogínyvérzést és a gyulladást, azóta is használom minden nap ( amikor apa nincs otthon, mert ki nem állhatja a szagát :? )

Kép
cserkészkolbász

Ez az Afp nekem is kezd az idegeimre menni. Az eredményt az orvosomtól lehet csak megtudni, aki éppen most rázott le 6x-ra!!! valamilyen indokkal. Talán szerződése van a mobil céggel, hogy minnél többet telefonáltasson?! :twisted: :twisted: :twisted:

Gondoltam, hogy a porszívó a legjobb megoldás, csakhát ez az üvöltés-kapállózás :roll: Ha a gyermekvédelmisek egy ilyen akciót lefilmeznének, kitörne a botrány. Ülök a földön, félig a gyereken, lábaimmal leszorítom a kezeit, kezemmel tartom a fejét :oops:

A "nagy" (2,5) éves lányomnak még nem sikerült elmondani a kistestvért. Apja egyszer próbálta, hogy mit szólna még egy pici babához. Elkezdett kiabálni, hogy neki nem kell másik. Ennyiben hagytuk egyelőre :roll:

Kép
kangu

Vera, nem semmi lehet az anyósod - lehet, igazad van, hogy előre kicsit "leszedálod" magad :D

Ahogy mind írjátok, hogy betegeskednek a gyerekek, hirtelen eszembe jutott, hogy mi lesz, ha az én édes kis apróságom először betegszik majd meg... :roll: remélem, nem fogok pánikolni :D

KépKép

KépKép
stelly

Erika! Velem egyezkedhetsz... :lol: :lol: :lol:

Kép
mist

Erika-Mist: Hej, én gyermekvédelemmel foglalkozom... Ez pedig egyre inkább családi állás jogellenes megváltoztatásának látszik... :D :D :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

A porszivos orrszívó nagyon jó csak egyetlen hátulütöje van.Mi sürün használtuk és a nagylányomnak ettől megnyúltak az orrmandulái amik leárnyékolták a hallását és kikellet vetetni.Szóval csak ovatossan.Ami nagyon jó találmaány az a tengervizes orrspray egy pillanat alatt átmosható vele és mindent kitakarit s szerintem nem kellemtelenebb az előzönél.

Holnap megyek afp vérvételre .Nektek is kihangsúlyozták ,hohy éhgyomorra kell menni?!Amint olvasom akkor lehet ,hogy jó idöre irta ki a doki mert akkor leszek 16+3 .
Akkor mi van ha tudom a fogamzás időpontját?A dokit egyáltalán nemhatotta meg.Pedig arra gondoltam,hogy igy könnyebb lenne a kiszámolás.

Szerintem az anyósok ilyenek !Nekem is beszólt többször nagyon csúnyán de lepereg róllam !

Bedagadtak hétvégén a bokáim lehet,hogy a nagy meleg miatt.Mára már szebbek.....

Kép
zümis

Lányok ezt most kaptam!

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... kess%E9gek

Mi már jelentkeztünk is!

Kép
zümis

Sziasztok!
Én képtelen lettem volna porszívósat használni, nekünk Pesztonka márkájú kis motoros orrszívónk volt, és nagyon jól bevállt.
Igaz a gyerek nem rajongott érte, de nem is ordított, rúgkapált, nem olyan íjesztő, mint a porszívós.

Zümis, nekem nem hangsúlyozták ki, sőt azt mondták, hogy nem kell éhgyomorra menni, csak akkor, ha cukrot is néznek.

Én ma voltam AFP-n a Bolgárkerékben, egyben az integrált második fordulóján. Várom csütörtökön az eredményt, de nagyon... és félek is..... :?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Kangu: Jobbulást a kislányodnak!

Verus: Gratulálok a kisfickóhoz! :lol:

Zsufi: Várjuk a beszámolót! :D

Zétibébi: Gratula az afp-hez! :lol:

Andus: Ne izgulj, biztos jó lesz az eredmény! :lol:

Orrszívó: Hú ettől félek a legjobban, először mindenképpen kézit fogunk használni, ha szükséges, és nagyon picur lesz még! Hát a porszívóst azt biztos hogy apára fogom bízni, én nem tudnám megtenni! :cry:

Nevek: Úgy néz ki, de még nem 100%, ha fiú lesz Dominik lesz! Úgy nézem a férjem is kezdi megszeretni, ha a Márk meg a Milán nem tetszett neki! :?
Ha lány lesz akkor Fanni, ebből nem engedek! :D

Ma voltunk piacon vettem egy csomó zöldséget-gyümit!
Aztán elmentünk a Kenguru Goldba, vettem egy szoptatós hálóinget, egy baby sapkát, és egy törölközőt a picurnak!

És tegnap este fülön rúgta az apukáját a picur! De olyan jó hogy már ő is érezte! :lol:
zsu83

zsu - bizony, ki kell élvezni, amíg még örülünk neki, hogy rugdal minket meg az apját - pár év múlva ez nem így lesz :wink: :lol: :lol:

én is tegnap rajtakaptam a kis huncutot, amikor akkorát rúgott, hogy kívülről is lehetett látni :D persze apa megint lemaradt róla, úgyhogy ma pocaktapogatós estét tartunk, hogy végre ő is érezze :D

zümis, ez de jó info! köszi!

KépKép

KépKép
stelly

Eszter: Nálunk is eddig mindig lemaradt apa, de most megkértem a picurt, hogy apának is mutassa meg milyet rúgott, és szót fogadott! :lol:
Nekem is tegnap akkorát rúgott, hogy szemmel láthatóan hullámzott az egész pocim! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Megvolt a genetiai uh!!! A BPD: 46mm, a combcsont(FL): 29mm. Végigaludta. :lol:
Ééééés! LÁNY!!!! CSENGE!!!! :lol: :lol: :lol:
Megnyugodtam egy kis időre! :oops: :lol:
Tettem fel képet a közösbe. Kunyiztam egyet! :oops:
Bocs, de nem olvastam vissza! Amióta ovi van, alig jut időm a netre.

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Edina Gratula!
Akkor most hivatalossan Ő az első kislányunk??!

Nekem a pesztronka mell és orrszivó van meg de a mellszivó része az katasztrófa és igy nemis mertem kisérletezni az orrszivó részével.Pedig annyira dicsérték......Kinek mi vállik be.....
Tényleg fel is kéne dobni a vaterára.....

mozgás:nagy rúgdosodás nincs még inkább apró hullámzás.....
de mintha éjjel aktivabb lett volna de lehet ,hogy csak álmodtam
:? .

Kép
zümis

jajj Edina nagyon nagy gratula neked is, most egy kicsit irigykedem. :) Ruhaproblémák akkor úgy néz ki nem lesznek, és a csajszik is jól meglesznek egymással akár egy szobában is. :) megyek képet nézni...

Kép
Kép
elif

Dina: Gratulálok a kislányhoz! :lol:
Már meg is kukkoltam a képet, nagyon édes! :lol:
zsu83

Ma megvolt a genetikei ultrahang! :D KISLÁNY ÉS MAKK EGÉSZSÉGES! :D Minden szerve szuper és minden érték nagyon jó... Nagyon boldog vagyok és nagyn jó érzés volt látni.
Majd próbálok feltölteni képet, megállapítottuk anyukámmal, hogy rám hasonlít! :-)

Köszönöm a cserszömörcés tippet, azt hiszem holnap ki is próbálom!

Panna
pandusika

És köszönöm mindenkinek, aki szorított nekünk! :-)

Panna
pandusika

Panna: Neked is nagy-nagy gratula a kislányhoz, örülök, hogy minden rendben! :lol:
zsu83

Panna: én is nagyot gratulálok nektek is! Vigyázz nagyon nagyon magatokra! :) Képet kérünk gyorsan!

Edina: cuki Csenge baba! :)

Bárcsak már én is itt tartanék...

Kép
Kép
elif

Hát lányok nagyon gratula a lánykákhoz, és a jó eredményekhez. Most egy kicsit hosszu leszek de valakivel megkell beszélnem ezeket a dolgokat. Kezdödött tegnap a doki nem tudot ÁFP beutalot adni mert hogy nem vezet többet szülést és igy nem adhat. Jó akkor nagyon gyorsan kell keresnem egy másik dokit :cry: meg is találtam. De ma délelött 10-15 óráig vártam hogy bejusak az új dokimhoz. Amugy nagyon rendes. Megnézte az én kicsikémet( felrakom az uh képet) minden rendben.Írt egy csomo beutalot. Csak a másik doki :twisted: mert hamarabb is kitalálhata volna hogy nem tudja a terhességemet végig vinni. És most az utolso pillanatba kellet új dokit keresnem :twisted: Na most hogy kiadtam a :twisted: igy már jóbb. Csütörtökön megyek vérvételre. :D Na szaladok és megnézem a kicsikéket .Pusza Rita

Kép
háfi

Háfi: Hát ez nem semmi, elhiszem hogy kiakadtál! :evil:
De a lényeg, hogy sikerült találnod egy rendes dokit! :)
És hogy-hogy nem vezet már több szülést a régi dokid? :shock:
zsu83

Panna, Dina: nagyon nagy gratula mindkettőtöknek! :) Gondolom mindketten elégedettek vagytok a Kiscsajjal... :) És legalább ennyire örülök, hogy jók az eredményeitek is.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Háfi: az új orvosnál maradsz akkor? Mondjuk ez az 5 óra várakozás elég durva...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gratula mindenkinek!!!
Látom vegyesek vagyunk, lesznek legények és lánykák is. :D
Én 18-án megyek genetikai UH-ra... Akkor kiderül, h milyenek az anyai megérzéseim. :) Furcsa, valahogy el sem tudom képzelni, h
lány lesz... Remélem nem égek be nagyon. :oops: :lol:

Az egyik barátnőm mostanában fog szülni, ma látogattam meg.
Kisfia lesz, nagyon nagy pocija van már. :D
Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra! :)
(apuci nemsokára jön, kiderül, h lesz e békülés... nagyon remélem)

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Drukkolok nagyon a béküléshez! :wink: :lol:
zsu83

Julcsi a doki neve Szabó Gábor és az I. es női klinikán doki ide hozzánk csak ki jár. A régi dokinak nincsen kórháza ahol szülést tudna levezetni.Feltetem az elsö uh képet. Én igazán nem tudok rajta kiigazodni :oops: Visszont jót beszélgettem a sors társakkal. Jó volt....Bocsi ha nem jól irtam a kórházat még nekem is gyakorolnom kel hogy hogy irják. Köszi a támogatást. Szegény férjecském ott ült velem végig. Türelmes egy ember. Megnéztem a babokat aranyosak . :D Puszi Rita

Kép
háfi

Háfi: Mindjárt megnézem a picurt! :D
De rendi férjed van, tényleg nagyon türelmes! :)
zsu83

Háfi, Én úgy nézem, mintha felemelte volna a kezét az uh képen, de nem biztos! :oops: :wink: :lol:
zsu83

Köszi lányok! Most tényleg nagy a boldogság, mert apa nagyon szerette volna, ha kislány lesz. :) Számomra teljesen mindegy volt, csak egy volt a fontos, hogy egészséges legyen! :)
Így babaruhát szinte egyáltalán nem kell vennünk, ugyanis a nővérem kislányától megörököltünk mindent. Persze úgysem fogok tudni ellenállni egy-két csinosabb darabnak.

Háfi! Ez tényleg nagyon durva, azért annak biztos van valami oka, ha nem vezet több szülést... :?:

A női megérzés nálam nemigazán jött be, mert inkább úgy éreztem, hogy kisfiú lesz. De nemcsak én, hanem a legtöbben ezt jósolták. Apa jobban megérezte, mint én. :lol:

Panna
pandusika

Elromlott itthon a scanner... :( azért majd megpróbálom valahogy feltenni a képet, csak nem tudom, hogy mikor fog sikerülni....
Lehet, hogy lefényképezem és úgy töltöm fel...

Panna
pandusika

Panna: Várjuk a képet! :lol:
Nálunk mindenki megérezte, hogy fiú lesz, csak én éreztem lányt!
De úgy látszik a többség megérzése jött be eddig! :) Na majd jövőhét pénteken kiderül a végleges válasz! :lol:
zsu83

Sziasztok, mi is megjöttünk az uh-ról.

Erika, bocs, de részünkről úgy tűnik, ugrott a csere :lol: :lol: . Mert kislány!!! De úgy látom, ma nem ő az első. Szóval nagy az öröm, a lányom majd' kiugrik a bőréből.

Ami nem ennyire oké, az az, hogy a doki javasolta a toxoplazma szűrést, mert az agy szerkezetében nem látott valamit teljesen homogénnak. Ehhez nem értek, de bejelentkeztem a vérvételre csütörtökre. Nincs háziállatunk, ezért igazából nem tudom elképzelni, hogy bárhonnan is elkaphattam volna, de elég nyugtalanító a dolog. A doki szerint nem vészes az ügy, ha a toxoplazma szűrés negatív, akkor nem kell vele foglalkozni. Viszont a papíron 4mm-es CPC szerepel, ami gondolom cisztát jelent az agyban. Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Eldöntöttem, hogy nem idegeskedem, egyébként minden eredmény tökéletes, nagyon szépen ver a szíve, jó az áramlása, megfelelőek a méretei.

Ha bárki tud valamit a témáról, megköszönném, ha leírná.

Kép
mist

Igen a doki is valami ilyesmit mondot hogy integet. Erről a cisztáról már valamelyik forumba már olvastam ott csak ilyen kismamák voltak. És én azt szürtem le a dolgokból hogy ha ciszta az 90% ban felszivodik. Legalábbis a kismamák igy irták le. Úgy hogy szerintem a tied is felszivodik magától.Ne izguljál árt a babának. De hozzá kell tennem hogy a kismamák leirásából szürtem le ezt. Érdemes volna máshol is értő szakemberttől megkérdezni. Bocsi hogy csak ennyit tudtam. Remélem hogy az enyém is lány lesz.Apa nagyon kisfiut szeretne.... :lol: Pénteken minden kiderül.... Jó éjszakát... Rita

Kép
háfi

Sziasztok!
Gratulálok a kislányos anyukáknak is!!!!!
Tök jó, hogy már mindenki lassan tudja milyen is a bennlakó...:):)
Orrszívásról: Nekem van némi tapasztalatom, ugyanis piciny elsőimmel jártunk már meg egy pár kórházat....Andris kruppos, Ági lányom kinövős asztmás....ezt mi jól bekaptuk...akárháynszor terjedt vaalmi, legyen az hasmenés, nekünk hörgős-tüdős-kruppos-fulladós, és kórházas parti lett a vége.....:(Most hopgy már nagyobbak múlóban, és persze nem oylan vészes, hoyg azonnal kórház, itthon is kikezelhető, de az elején évi 2 kórház legalább 1-1 hetekre....:( Na én ott láttam sok szépet, konkrétan profi-gyors-nem épp gyerekkímélő orszívásokat...otthon ugyanezt kelett alkalmazni, és sajnálat ide-vagy oda, muszály volt, ha akartam, hogy a gyerek meggyógyuljon....egész jól belejöttem a dologba, pedig higgyétek el, rettegtem....viszont eljutottunk oda, hogy picifiam magától hozta a szívócsövet, ha már nem kapott levegőt, hogy szívjam le neki a taknyot...és nem sírt, és nem rugkapált....lányzót le kelett fogni, de volt biztos módszer, amit egyedül is tudtam, és egy idő után ő is megszokta, rájött, hoyg jobb neki....Használatm elektromost, de nekünk nem volt jó, mert nem szívta ki rendesen, és hamar a cuccot, és hamar betelt a szívóka is, folyton eltömődött....lehet rossz márkám volt, de én a porszívósban bízok....
Na nem húzom az időt, csak gondoltam leírom, hátha valakinek segít a későbbiekben.....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Én is olvastam régebben ilyen cisztákról, de ezek állítólag felszívódnak. A következő uh-n már kisebb lesz, utána eltűnik. Majd meglátod! :) De hogy jön ide a toxoplazma? :shock:

Az orvos még időben szólt, ilyenkor még könnyen átvállalja másik doki a szülést. Később már nem igazán, úgyhogy aki váltani akar, az most tegye! Nem árt ám rákérdezni, vállalják-e a szülést, mert síszezon lesz :?

Kép
kangu

Kangu!
Állítólag a toxoplazma okozhat hasonló tüneteket, próbáltam utána olvasni, de elég keveset találtam róla. Az agyi cisztáról orvosi disszertációban azt írták, hogy gyakorlatilag minden esetben felszívódík, de néhány esetben jelezhet kromoszóma-rendellenességet (18-as triszóma). Hálát adok az égnek, hogy megcsináltattam az integrált tesztet, mert ott ezt is szűrték, és kevesebb mint 1:50000-hez az esélye...
Ami fura, hogy a doki szóban azt mondta, hogy lehet ciszta is, a papíron viszont már kerek perec szerepel.

Kép
mist

Sziasztok!

Mist: Gratulálok a kislányhoz! :lol:
A cisztákról én is úgy tudom, hogy felszívódnak!
zsu83

Gratulálok a lányokhoz!!! Úgy veszem észre eddig nagyjából mindenki elégedett a szórással, nem igaz? :D

Háfi ez tényleg gáz, egyszer nekem az Alzheimeres nagyimmal kellett rendelés kezdetétől a végéig a folyosón ülni, az is szép volt...a dokid meg tényleg szólhatott volna. Viszont érdekes, hogy az én dokim sem szüleszt és az afp-s beutalómat ő pecsételte :?

Mist én is határozottan emlékszek, hogy olvastam fórumon a cisztákról hogy felszívódnak, és semmilyen károsodást nem hagynak maguk mögött. Sőt, valahol még olyat is olvastam, hogy van doki aki nem is említi anyukának ha cisztát lát, mert csak idegesítené vele és ha egyszer úgyis elmúlik akkor felesleges az idegesség. Azért ez a módszer elgondolkodtató, de végülis...

Verus szegény gyerkőcök :roll: reméljük a kicsi megússza ezeket a nyavajákat. Ügyes vagy, hogy így beletanultál a dolgokba :)

Gjéti nektek gyors és tartós békülést! Olyan szuperek vagytok együtt!

Volt a védőnő, tök szépen összepakoltam, és erre megállt a kapuban és csak beadta a leletet, be sem jött...grr :lol: de legalább apa kivételesen nem törte ki a bokáját a játékokban mikor hazajött :lol:

Képzeljétek vettem a teszveszen egy overált, vastagsága és mérete alapján pont tökéletes lesz, februárban egyszer lesz a babán amikor hazajön a kórházból, legközelebb valszeg már csak márciusban, áprilisra meg már úgyis másféle kell majd, és csak 800 Ft volt, semmi hibája, kívül kellemes barna, belül bordó, van lábrésze úgyhogy a bokáján nem csúszik fel, tök jó :D Hú láttam olyan szépeket a C&A-ban, dehát azok 6000 körül vannak, és tényleg csak egy hónapig fogja hordani és soha többé...mikor mondtam apának, hogy "ja, hozzácsaptam egy cuki virágos kisszoknyát is az overálhoz" akkorát röhögött :lol: nem is én lettem volna ha csak egyvalamit választok abból a sok szépségből :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

De jo, lassan-lassan meglesz mindenkinek a genetikai UH. Olyan jo olvasni, hogy ki var kisfiut/kislanyt. :D Itt a 20-22. heten csinaljak a genetikai UH-t szoval nekunk majd csak 26-an lesz. Mar alig varom gondolhatjatok. :roll:

Mist - az unokahugunknak (ferjem occsenek kislanya) is talaltak egy cistat az agyaban a 20. heti uh-n. Szegenyek tok beizgultak miatta, azutan a 28. hetire teljesen eltunt. Most lesz a kiscsaj 1 eves csutortokon es persze teljesen egeszseges es nagyon okos egeszseges baba. :lol: No para!!!

Ja es nagyon remelem ez a topic sokaig aktiv marad a babak szuletese utan is. Amikor elinditottam volt egy ilyen hatso szandekom, hogy tudjunk majd egymasnak segiteni. Gyanitom, hogy a mi babank sem ugy fog kibujni, hogy kezeben szemelyre szolo hasznalati utasitast lebegtet. :lol: Szoval elkel majd a tapasztalt anyucik segitsege, de nagyon jol lehet tanulni szerintem mas elso babasok tapasztalataibol is. En erre nagyon szamitok! :wink:

Az utobbi napokban mintha nalunk is megindult volna a mozgolodas es egyre gyakrabban. Legalabb is ha ez meg mindig csak belmozgas lehet, hogy valtoztatnom kellene az etrenden. :wink:

Ezen a heten ujdonsag, hogy ugy hajnali negy korul felebredek es nem birok visszaaludni! :shock: Persze kesobb, nap kozben meg tok almos vagyok. :roll: Szoval most probalom estenkent egy kicsit tovabb huzni, mert nem lesz ez igy jo.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hajni ne izdulj én 2. hete küzdök ezzel a problémával. Éjszaka felébredek és probálok csendben maradni mert a párom és a gyermekem is olyan aranyosan alszanak. Remélem idővel mulik majd a dolog. Már vissza számolok péntek délután 16. órára megyünk a 4d-be már ugy várom mint a gyerekek a karácsonyt. :oops: Szerintetek kicsit bolond vagyok :?: Az orrszívásról csak annyit hogy kezdetben az én kicsikém is kézzel lábbal tiltakozott a dolog ellen. Később ő hozzta elő a porszivot és mondta hogy csináljak valamit mert megörül. Rájött hogy nem akkarok neki rosszat. Pusza Rita

Kép
háfi

mist: nektek is megy a gratula! :) Milyen jó, nekem úgy tűnik, hogy tényleg egy előre megírt kívánságlista szerint zajlanak kicsit az események.
Én nem is vagyok tisztában teljesen az én kívánságommal, de ezek szerint tisztáznom kellene az UH-ig, nehogy valami furcsaság legyen. :D

Hajni: dettó, nekem is kb. két hete vannak alvási gondjaim, evés után mindig be tudnék ájulni, aztán este 9 körül már teljesen kész vagyok, 4-5 körül meg kipattan a szemem és csak forgolódok egy órát. Fura...

Utólagosan nagyon bocsánat, ha valakit megbántottam vele, de én nem bírtam tovább és tegnap este beirogattam a táblázatba az újonnan kiderült babanemeket, hogy gyönyörködhessünk, én vagy 10 percig nézegettem. Férjem úgy kapcsolta rám a számítógépet. :D

Kép
Kép
elif

Mi 9 körül fekszünk le Zétivel, akkorra hulla vagyok, de ahogy elalszik Z kipattan a szemem és nem bírok magammal, úgyhogy mindig tök későn alszok el, rövid lesz így az éjszaka és reggel újra zombiként ébredek :) éjjel én is szoktam pislogni a szobában, de ezt a problémát nagyon rövid úton meg lehetne oldani : ANYÓS VAN ELADÓ! Akciós! Csere is érdekel! Sőt fizetek is ha viszik! Tengerentúliak előnyben! :lol: :lol: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Háfi: Én az I. Nőire járok, bár nem ehhez az orvoshoz. Nekem az a tapasztalatom, hogy általában nagyon jók az orvosok, akik ott dolgoznak... És mintha úgy rémlene, hogy van erről a Szabóról a babaneten egy fórum. Majd nézd meg.

Mist:
gratulálok a Kislányhoz, látom elégedett vagy Te is! :) Ja, nálam kicsit más dolgok vannak, de mégis hasonlóak. Van egy három centis ciszta, amit még a 12. hetes uh-on nem látott senki (feltehetően a bal petefészekben), nem izgatom magam miatta, voltak már cisztáim, a Babót nem zavarja, utána lehet sajnos, hogy ki kell majd venni. És lehet, hogy csinálnak toxoplazma szűrést is, mert állítólag nem elég homogén a placenta.. Ha jól értettem. Ettől sem vagyok hajlandó megijedni, nincs háziállat, remélem csak vaklárma.

Hajnski, Háfi: az alvászavarra is vannak homeopártiás cuccok, nem próbáltátok még? Ha szükségetek van rá, tudok majd neveket küldeni, megnézem a kis homeopátiás könyvemben.

Elif: én nem haragszom, abban biztos lehetsz, büszke vagyok az eredményre! :)

Szép napot Nektek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

zetibebi: anyós téren én igen jól jártam :D, messze van, nem értem a nyelvet amit beszél (bár ez változóban), és bár megvannak a heppjei, de az évi egy látogatáskor egész jól ki is jövök vele, főleg most elképesztően mellém állt, hogy babát várok. De a messzi anyósokkal azért kell vigyázni, mert nem tudhatod milyen hosszabb távon, és mivel rövid vizitre nem tud jönni, nagyobb az esélye, hogy megfordul a fejében a hosszabb hozzátok költözés. Szóval csak óvatosan! :D

Kép
Kép
elif

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: