Sziasztok!
Végre ide is eljutottam
Először is, olvastam a születéstörténeteket, olyan meghatóak, nagyon szuperek vagytok csajszik!!! Le a kalappal!
Babácskák egytől egyig édeskék, mindig várom, hogy rakjatok fel képeket, olyan jó nézegetni, mennyit nőttek már!! Én is teszek fel Liliről, rá sem fogtok ismerni!
Barbikám, ne haragudj, hogy lassan reagálok, de mire eljutok az olvasásig, írni már nem marad időm. Olyan szépecskék a gyerekeid, hogy nem csodálom a sok energiát amid van, engem is a végletekig pörgetne ennyi szép lurkó!! Dönci pedig kész nagyfiú, hol van már a csöppnyi korababa. Leletei rendben vannak már?
Te hogy vagy? Szerintem a fogyóval még nem kéne kapkodnod, a műtéted nagyon komoly volt, regenerálódj, egyél finom egészségeseket!!! Én küldök neked sok plusz energiát hozzá! És átveszek egy pár kilót tőled, jó?

Ha van felesleges ruhád, szívesen átveszem, priviben megalkuszunk
Én most sok "nevelési módszert" olvastam tőletek, és sok tanácsot hallottam már itthon is, így én is elmondom nekünk mi vált be, hátha segítek azokon, akiknek nyűgös a baba.
Én a kezdetektől teljes mértékben alkalmazkodtam Lilihez, igazság szerint nem olvastam utána és nem mondta el senki előtte, hogy hogyan "kell" csinálni a babanevelést így az ösztöneimre és a picire hagyatkoztam. Így alakult ki nálunk, hogy akkor eszik amikor akar, és addig amíg ki nem fordul a szájából, és el nem alszik. Nem szoktam böfiztetni, hanem óvatosan leteszem aludni. Éjjel is ugyan így. Van, hogy 10 percet eszik van, hogy 1 órát, naponta sokszor, 10-15ször, de mindig elégedett, nem mohó, nem fáj a hasija, és hetente 200 grammot nő, pedig nekem sem ömlik a tejem. Hatalmasakat kakil, és nem szenved vele sokat pár perc az egész. Éjjel magától beállt a 4 óránkénti evés. Állandóan ölbe van, de ha le kell tennem éppen, nem sír, hanem nézelődik, beszélget a babáival. Extra gyorsan fejlődik, a kezecskéivel már megfogja a játékait és odaveszi magához, ha meglát engem, nevetni kezd.
Tudom, hogy majd azt mondjátok, hogy szerencse, de én azért hiszek benne, hogy sokat számít az, hogy biztonságban érzi magát, mert tudja, hogy ha szüksége van valamire azonnal megkapja, így nem kell küzdenie. soha nem sír, és teljesen kiszámítható, mert megtanultam úgy élni ahogy neki jó és nem fordítva. Ráérek később napirendet diktálni neki, persze csak akkor ha az ő érdeke. És ez nem elkapatás, hanem a biztonság. Kövezzetek meg, de én ebben hiszek.

Talán megéri ezt is kipróbálni annak akinek nem sikerül zöldágra vergődni.
Kicsit hosszú lettem, bocsánat. Mindenkinek szép napot!!