Sziasztok!
Hosszú idő után újra itt

Alig győztem végigolvasni, amit a 2 hét alatt írtatok, és az új vonalzók egészen megváltoztatták a topicot ránézésre. (először azt hittem, rossz helyen járok

)
Dezsi, örülök, hogy megjött az erőd a következő (és egyben utolsó, sikeres!) próbálkozáshoz! Krisszel együtt könnyebb lesz, egymást bátorítjátok majd… és persze mi is segítünk. Jön az az októberi babaeső, meglásd! Nagyon nagy drukkok hétfőre!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És még valami: Nekem is pont az után sikerült, hogy megkaptam az örökbefogadásról a jogerős határozatot… vagyis ez szerencsét hoz
Krisz, neked is mennek a drukkok keddre!!! ++++++++++++++++
Zsu, nagyon sajnálom, és sok erőt kívánok. Ölellek!!
Nyulasz, látom, jól alakultak a dolgok, és 3 nap múlva punkció. Drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is kacagtam a nem-teszteléseden, de megmutathatod, milyen erős vagy
Érdekes, amit a blasztóról írtál, én azt hittem, hogy a lombikban ugyan olyan jól érzik magukat, mint odabent. Imádod az orvosodat, bízol benne, szerintem ez a lényeg, én is azt tenném, amit ő javasol.
Zsófi, biztosan minden rendben lesz, izgulok értetek is. Sajnálom az endot, de ha nem zavarja a sikeres terhességet, csak a dokinak lesz egy kicsit nehezebb, akkor nem is baj. Emiatt nem szabad izgulni. Fel a fejjel, és hessegesd el a negatív gondolatokat, mert azok nem segítenek ám!!!
Tillidian, sajnálom a csúszást, kitartás addig, és javuljon az IR 1000-el!
Heni, nagyon édes Tündi (meg az unokabátyja is). Nekem sajnos már most elkezdett dagadni a lábam, így aztán mellőznöm kell a sót… nem könnyű
Katica, veled is nagyon nagy dolgok történtek, amíg nem voltam. Küldöm a babaragacsokat és a pozitív energiákat a hármasikrekhez.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bellanitta, kár, hogy csak most tudtam jönni, de én is hamarosan megyek a terheléses cukorra, és nekem azt mondta a dokim, hogy vigyek citromlevet, mert azt lehet beletenni, és úgy sokkal elviselhetőbb. Remélem, azért túlélted, és minden rendben van az eredménnyel is. Fogorvoshoz szerdán megyek, remélem, nem talál nagy bajt, nem fáj semmim, de a fogkövet nekem is biztosan leszedi. Gratulálok a kisfiúhoz!
Alle, bizony, erősödj csak, aztán mindent bele, és neked is sikerülni fog.
Csibe, jól értem, hogy már tudod, hogy nem sikerült az inszem?
Julika, Janka baba nagyon cuki!
Zsófi, Kisbuta, Nyulasz, én is jövök Szigligetre fagyizni. 3 napja még ott nyaraltam, de mennék vissza, annyira szép és kedves település.
Kisbuta, neked is mennek a drukkok.
Bella, nagy titokban Te is kezdtél? Akkor neked is mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Örökbefogadás: én azt javaslom, ha valaki nem idegenkedik tőle, érdemes mielőbb elkezdeni az ügyintézést, mert nagyon sokat kell várni, és kár annyi drága időt elpazarolni. Ha meg sikerül időközben teherbe esni és saját babát világra hozni, akkor meg kit érdekel az a néhány óra, nap, amit ebbe öltetek? Ezen kívül megnyugvást is hozhat, ami szintén növeli az esélyeket. A tanfolyam pedig nem vészes, nem a gyereknevelésről szól, sokkal inkább a jogi kérdésekről, és az örökbefogadás miatti speciális helyzetekről. Mi is idegenkedtünk tőle, de a végén úgy jöttünk el, hogy érdemes volt elmenni, nagyon sok hasznos dolgot hallottunk.
Estike, akkor Te is beállsz az ősziek közé, de jó!
Tücsök, üdv köztünk! Látom, már 4-en túlvagy, és optimizmussal kezded az 5.-et. Ezt így is kell. Majd neked is összedrukkoljuk, meglásd!
Rana, téged is üdvözöllek itt, és az októberi csapatban!
Hú, de hosszú lettem, bocsi... de hát a 2 hét lemaradás az 2 hét lemaradás, na.