A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Ha teheted,ne gondolkozz, hagyd ott. Neked sem egy leányálom ennyit ingázni. Inkább lenne egy stabil helyed Füreden,úgy is ott akarsz majd gyereket nevelni. Nem?

Kép
flóra 11

De :D De most sajnos nem találnék télre munkát, addig meg hülyeség lenne feladni az éves munkát! Ezt a telet féllábon is kibírom már, főleg, hogy karácsonykor már babásak leszünk! :D :lol: :lol:

Kép
szilzi

Hú,de rég volt laptetőm! És pont most! Épp rosszullét jött rám, elég erős, azt hittem kipucolom a gyomrom tartalmát. Bocs. De attól lehetett, hogy összegörnyedve írtam, megnyomtam a hasamat.

Kép
flóra 11

Igen, ezt megfogadtuk, csak betartjuk becsületesen. :wink: :lol:

Kép
flóra 11

Mi lehet azóta Tancsuval? Már a szülőszobán lehet? Olyan kíváncsi vagyok. Remélem segítenek neki, amennyire tudnak.

Kép
flóra 11

Szilvi,lemérem a gyerekszobát,mert a fiúknak szeretnék venni számítógépes asztalt. El kell tervezni.

Kép
flóra 11

Szerintem a Tancsu egy hős, az egész szülést is biztos profin fogja végig csinálni! De én is izgulok érte nagyon, hogy amennyire lehet könnyítsék meg neki! :?

Méregess csak, én addig boldogítom a kolléganőmet, mert úgy unatkozunk, hogy nem tudom, hogy bírjuk ki estig! :oops: :lol: :lol:

Gratula a laptetőhöz! :D :lol:

Kép
szilzi

Szilvi, elmegyünk bútorosba asztalt nézni. 6-fél hét fele jövök. Ha van valami hír írjatok. Nagyon izgulok Tancsu miatt. :roll:

Kép
flóra 11

Köszike a gratulát. :lol: Most megyek a fiammal.

Pussz...

Kép
flóra 11

Sziasztok!!!!!!!!!!!

Szilvi köszi az sms-t!!!!!!! Nem merek irni és hívni, nem akarom Tancsut zavarni!

Flóra segíts nekem!!!! Vettem cickafark, málnalevél és palástfűvet. na ebből kéne teát kutyulnom! Meg a palástfűvel kéne ülőfürdőt vennem!

Kép
muzsuzska

Érnek a petéim, úgy szurkál a bal petefészkem a 4 petével, mintha tű lenne benne.
Aszpirint beszedtem, vérbőséget okoz méhnyálkahártyán, iszom mint a ló rengeteg folyadékot, azt olvastam az is kell. Este lövöm be az egy adag szúrit. Ha tudnék imádkoznék!

NAGYON SZERETNÉM!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

TANCSU SZÜLŐSZOBÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Timike a Te számodat nem tudom, de jó hírem van! A Tancsu a szülőszobán van, öt perces fájásokkal, burkotrepesztettek, estére Babázhat már! :D :D :D :D Azt mondta, mikor kérdeztem, hogy fáj nagyon :arrow: KELLEMETLEN!!!! Hát ilyen kemény Csaj ez a mi Tancsunk! :D Aztán gyorsan letette, mert jött egy fájás!!!!!!!!!!! :(

Kép
szilzi

Szia Zsuzsi!

Én imádkozom érted is és a Tancsuért is! :wink:

Kép
szilzi

Rubus idaeus = málnalevél (Himbeerblätter)

Támogatja a peteérést, hosszú ciklusoknál elörébb hozhatja a tüszörepedést.
A terhesség utolsó heteiben fogyasztva fellazítja a medence izomzatát és megpuhítja a méhszájat, amivel elösegíti a szülést. Ezért nem ajánlatos a terhesség korábbi heteiben fogyasztani, viszont érdemes szedni a 37. hét után!
Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus elsö felében a mens elsö napjától a tüszörepedésig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.

Alchemilla vulgaris = palástfü (Frauenmantel)

A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.

Tea vagy globulusok formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig.
Teából napi 2-3 csészényit kell inni az egész napra elosztva.

Kép
muzsuzska

Megjöttem lányok!

Szilzi,köszi az sms-t. Szóvalélesben megy a dolog. Végre! Jaj,szegény Tancsu! De azért jó neki. Túl lesz rajta és lesz egy babája. :wink: :cry: :lol: :D

Kép
flóra 11

Helló, én is köszi az sms-t, ari vagy! :D Nagyon szorítok! Szegény, biztos izgul. De legalább tudja, hogy együttérzünk vele, már amennyire tudunk. :wink: Szorítunk, Tancsu! :D

KépKép
benó

Akkor most fogjunk össze és drukkoljunk! Úgy izgulok mintha én szülnék!!!!!!!! Közben csinálom a palástfüves itókám amitől ma berugok! :D

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a málnalevelet nem ismerem, csak a szülés előtti hatását. De amit itt írtál az szerint most nem is kell innod. Viszont a palástfüvet igen!!!! Én ebből egy kanállal szoktam tenni, vagy tasakkalés 2,5 dcl vízzel leöntöm,hagyom 5 percet,leszűrömés iszom. Ülőfürdőnek is jó. Ahhoz főzz egy erős teát, és tedd a fürdővízbe,ülj bele. Én szoktam úgy is,így nagyon hatásos, hogy normál teát főzök,kicsit lehűtöm és fecskendővel a hüvelyembe fecskendezem mindet, addig amíg van. Ez a legjobb hatású. Azonnal hat.

Kép
flóra 11

De jó együtt szülünk! :lol: Hívom Timit is.

Kép
flóra 11

Ez jó ötlet, hisz van olyan hormon is amit hüvelybe kell adni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

sziasztok
flóra köszi az sms-t. pont akkor léptem be, amikor megjött.
NAGYON IZGULOK!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló, én is drukkolok, szegényke. Reméljük, minden oké. Azért rossz lehet. :wink:

KépKép
benó

Zsuzsi,mondok érted egy imát és Tancsuért is. Biztos segít. Sok pozitív energia van bennük. :wink:

Kép
flóra 11

én azért irigylem :wink: :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi. :wink:
Majd érted is így izgulunk,jó? Látod milyen jó kis csapat vagyunk? Jó helyre kerültél,ugye?

Kép
flóra 11

Én is irigylem, de most erre nem szabad gondolni. :D
Én nem mondok imát, de a hétvégi tanfolyamon kérem az ősöket, hogy segítsenek mindannyiunknak. :D

KépKép
benó

mertem remélni! :wink:
és tényleg jó ez a csapat! :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Palástfű és cickafark ázik, a málnalevél most nem kell! Közben olvasok mindenféle természetgyógyászt is! :D
Ma szúrt a méhem is remélem holnapra vastagszik is!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szilzi meg még a szülőszobára is betelefonált? :lol: Jól tette. :D :D :D A haditudósítónak muszáj.... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tancsu megüzente a szeptemberi babásoknak is a dolgot. Gondoltam, hírt adok nekik róla,de jutott ideje oda is üzenni. Hát nem is Tancsu lenne, ha két fájhás között nem csinálna valamit. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.08 16:32-kor.

Kép
flóra 11

Én írtam ,hogy nem akarok zavarni telefonon! :oops:

Kép
muzsuzska

Én se, úgyis tudja, hogy mellette vagyunk lélekben. :D

KépKép
benó

Én dolgozni próbálok, de nem megy! Tancsu jár a fejembe! Mindent bele majdnem anyuka! :D

(persze egész nap itt ücsörögtünk, semmi munka nem volt, most meg itt tolakodik mindenki! :evil: ) Benó ma már mindenki dög! :twisted:

Kép
szilzi

Az úgy jó lesz Zsuzsi. A cickafark erősíti a méhet. Az mindig jó. Igyál egy naaaagy vödörrel. :wink: Tudod mit,én is iszom, hogy ne légy egyedül. :wink:

Kép
flóra 11

Benó, Ő hívott! :D De én már két óra felé megcsörögtem! :oops: :oops: Titeket sem foglak békén hagyni!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
szilzi

Jaj, ne is mondd, nekem annyira nem volt kedvem tanítani. Senkihez nem volt kedvem, jópofizni meg ilyenek... :x :x

KépKép
benó

Szilvi, adögöket küldd el! Ne akarjanak utazni. Mondd nekik,hogy szájkosár kötelező az úton. :twisted:

Kép
flóra 11

Nekem is volt cickafarkom, csak elfogyott.
Szilzi, el is várom, hogy ott csücsüljél mellettem. Átjárhatóságira eljössz velem? :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Jó teázást Csajok! :D Ti itt kellemesen teázgattok, Tancsu meg... :lol: Bár igaz Ti is a szent cél érdekében teszitek! :D Jó íze van legalább??

Kép
szilzi

Ittál már finom gyógyteát? :lol: Én még nem. :lol:

KépKép
benó

Persze, hogy megyek Benó!!! :arrow: komolyan!!!!

Kép
szilzi

Köszi. :lol:

KépKép
benó

Igaz :lol: :lol: Amit én ittam is kínszenvedés volt :lol: De én már hallottam olyat akinek ízlett!

Kép
szilzi

Valamit kell mondani..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Még ázik a fűvem!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Kíváncsi vagyok Tancsu végül szedte e a homeos bogyókat! :shock: Írta, csak lemaradtam róla? :shock: Remélem bármit is evett-ivott, segít neki!

Kép
szilzi

Hamarosan készülnöm kell, megyek hastáncra. Ezt nem hagyhattam ki, bocsi, Tancsu. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Most már füvezünk is? :lol: :lol:

KépKép
benó

Azért Zsuzsi Te nem vagy semmi! Lövöd magad, füvezel.... :lol: :lol: És még ráfogod, hogy a gyerek érdekében van! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: