A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Padri ne hülyéskedj kezdő nem kezdő szerintem mindenki jól beijed,én is jol beijedtem anno de utánna rögtön az első gondolatom az volt hogy nem lehet baj,biznod kell a babócádban.Nekem be vált pedig volt jó pár félni valonk a 9 honap alatt,de nem akarom megint részletezni.Csak nyugi!!!

Beber Pistike nagyon tündéri :D .Látom ő is kis mosolygos.Szép nagyfiu!

Kép
póci

Sziasztok!

Most voltam vizsgálaton és hétfőn reggel lesz a leszívás. Van 9 nagy szép tüszőm és csak remélni tudom, hogy vannak bennün sok sejtecskék. Nagyon izgulok, szeretném ha sikerűlne minden.
Padri ne izgulj, én mindenre ráparázok, de az én mottóm az, hogy: Jobb félni, mint megijedni!

Mindenkinek drukkolok a gyerekek pedig tüneményesek!!!
csandi75

Padri!
Pihengess tovább, ürülök, hogy jobban Vagytok.

Csandi, drukkok hétfőre!

Pistike éppoly huncut mint kisebbnek volt.

Póci! Angyali a tortás kép, meg a többi is.

Mindenkinek köszi Petikéről írtakat, minden szó nagyon jólesik, szeretném mielőbb viszonozni :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Köszi LÁnyok! Ugye jól emlékszem, hogy van fogorvos köztünk? Bocsánat, csak már nem rémlik ki :oops:
Mindenesetre nem tudja vki, hogy normális -e, ha egy 13 hós kislánynak még egy foga sincs? A barátnőm kislányáról van szó, a gy.orvos azt mondta, hogy olyat még nem látott, hogy fogatlan maradjon egy gyerek, de ha 15 hós korára nem jön ki egy sem, csináltasson egy panoráma RTG-t, hogy vannak-e fogcsírái. Szóval kicsit ideges a bnőm érthető módon, de hátha más is volt már így vagy hallott ilyenről, mert ez azért már több mint késői fogzás, vagy ez gyakori vajon? Bocs lányok az "off-ért".
beber77

Andi, drukkok hétfőre! Miért, volt, hogy nem volt benne tüsző? Jaj, nagyon gáz, hogy nem vagyok képben, de nem rémlik, hogy gond lett volna, hogy nincs érett tüsződ :?
beber77

Sziasztok!

Póci, Beber :-)) nagyon édesek a fiatalemberek!.-))) Nm csodálom, hogy már elkezdődött a csajozós időszak :wink:

Padrikám, ahogy beszéltük, kitartás!minden jó lesz és kész!

Csandi! Akkor hajrá hétfőn!:-)))

Cyprusról sajnos nem tudok semmit, nekem is hiányzik, mitahogy a töbi régi arc is. Ha olvassáok, igazán bejelentkezhetnétek egy hozzászólás erejéig!!!

Úgy néz ki, mi is nekifutunk a harmadiknak. Másfél hete voltam rákszűrésen, naná hogy dokim talált 4 cisztát - ilyenem még sose volt. Így ezzel elérte, hogy minden nap tornázom - itthon kicsit lépegetőgépezek:-) Meg kicsi hasizom...hát sajna rá kellett jönnöm,hogy nagyon punnyadt vagyok, szóval nem is árt:-))) Hétfőn meg megyünk Iron dokihoz.

Beber, nyugtasd meg a barátnődet, lesz a gyerkőcnek foga. Nekem se volt egy éves koromig:-))) Aztn meg túl sok is nőtt:-))))
modrooka

Nem tudom, mert nekem ez lesz az elso, de a tajekoztaton azt mondta a Vass, hogy lehet az is, hogy csak nagyon keves sejtecske van benne. Remelem velem ez nem kesz igy' mert szeretnem majd en is D modszert'
csandi75

Sziasztok!

Annyira örülök, hogy végre szép szorgosan írogattok! :lol:

Bodzám, szerintem sem kéjutazás a talpmasszázs, de a Szent Cél érdekében mindent! Jártam én már régebben is rendszeresen, még a Dévais idők előtt, de valahogy mostanában elfelejtődött. Szerencsémre a férjem unokanővére a "varázsló", így bármikor, ingyé' élhetek a lehetőséggel. Szerinte már nincs is meg a cisztám (legalábbis nem érezte), viszont a másik oldalon duzzadtnak találta a petefészek zónáját. Hmmmm...nem tudom... :shock:
Remélem, jól vagytok! Sok puszi Neked!

Padri, úgy sajnálom, hogy így megijedtél! Én is biztos frászt kapnék, mint mindannyian... Örülök, hogy minden rendben a Babáddal, és ez így is lesz végig...Hidd el!

Póci, Berber szó nincs a fiúcskákra, annyira édesek! Nőjetek nagyra! Puszi nekik!

A keresztlányom is egy éveske lett éppen, mikor kibújt az első fogacskája. A többi is elég óvatosan bujkál neki. Most 16 hónapos, és cirka 6 (felül 4, alul 2---a legutolsó infó szerint) van kint neki.

Csandi! Szorítok neked hétfőn! Lesz ott mindben szép érett pete! Miért is ne volna?

Modrooka, sajnálattal olvasom, hogy neked is csatlakoznod kellett a "cisztairtók" csapatához. Én is most jöttem rá, milyen tohonya vagyok:)) DE! Nem is hittem volna, hogy valaha élvezni fogom a futást. Rendesen sikerélményem van! Na jó, tudom, hogy a nulláról csak fejlődni lehet, de mégis... :lol:

Szép hétvégét Nektek!
Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Andi, azt is mondták a tájékoztatón, h bele lehet halni, szóval nyugi, minen eshetőséget el kell mondaniuk :wink: ne izgulj amin nem kell, nem jó a psejteknek, tudod!
beber77

Most nézem, mit írtam délelőtt! :lol: Beber!!! Bocsi-bocsi-bocsi!!! Kicsit hosszúra nyúlt az éjszaka- Deák Bill koncerten voltam :wink: -, az lehet az oka.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga:-)

Nem baj az, :-) legalább lazítottál:-)))
modrooka

Sziasztok!

Ismét itt vagyok. Pár képet akarok mutatni nektek! Voltunk Apánknál is. Olyan édes volt megint, ahogy a babákkal foglalkozott, csak sajna nem sok ideje volt.
Mi jól vagyun,. bár mikor nem vagyok anyukámnál egyedül kell boldogulnom, de szerencsére a babák tündériek, és így nem megterhelő a feladat.
Kb egy hete át is alusszák az éjjszakát. :-)

Örülök, hogy mindenki ilyen szépen halad. Nagyvonalakban végigolvastam a hozzászólásokat.

Kommnet. Cisztám nekem is volt, sok felülés elmulasztja. Terhességnél vérzés szintén, sok pihenés jót tesz, és nem szabad aggódni! :-)

Kép

Kép

Kép

Na puszika mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági, ilyen képeket szeretnék én is egy év múlva, csak Iron dokival:-)))))

Tök jó:-))))
modrooka

Ja elfelejtettem, ha még több képet akartok itt megnézhetitek, és ide állandóan feltöltjük a friss képeket is majd.

www.koosikrek.dy.hu

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok:-/

ma mégse megyek dokihoz - lebetegedett:-/ kéthetire folyt köv.:-/

Csandi, hírek????
modrooka

Na sziasztok!

Most értem hata a punkcioról. A kilencből ma reggelre, állitólag a front miatt csak 3 maradt. Apátok nem volt túl kedves, közőlte velem, hogy döntsem el vállalom e így is meg, hogy ez van!
Ezek után négy szép érett nagy petét tudtak leszívni. Mielőtt elengedtek, a biológus nő elmondta, hogy mind a 4 magától megtermékenyűlt és szerinte holnapra 2-3 biztosan megmarad, de nem akar semmit elkiabálni. Nagyon izgulok és várom már a holnapot! Szerdán kapom vissza őket, ha minden rendben lesz!
Ma legalább 10x fohászkodtam, de bejütt és a lényeg.

Még jó, hogy vállaltam!!!

Továbbra is drukkolok!!!!
csandi75

Jaj, Csandi, de jó!!!
Apánk általában nem kedves.... illetve nem a szó klasszikus értelmében. Ne is törődj vele! Szerintem csak tárgyilagos akart lenni, nehogy befolyásoljon az ő esetleges általad vélelmezett álláspontja a döntésedben. Ebben a helyzetben nem engedheti meg magának, hogy akármit is sugalljon.
Írtam is Nektek egyszer, hogy szerintem engem nem is szeret, mert mindig olyan kimért velem. Azóta megmutatta az aggódó "apai" arcát is. Engem legalábbis nagyon meghatott, mikor a múltkor két vigaszpuszival engedett haza. :oops:

DE! Ahogy mondod, a szép és legfőképp lelkes petéid a lényegesek most!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Ági, édesek a babáid!
/Szerintetek Apánknak max. hány gyerek férne el a karjaiban? Mert a 3 kismanó meg se kottyan neki!/
Köszi a felülős tanácsot! Ezentúl azt is nyomatom! :lol:

Modrooka, köszi a megértést!
:wink: :lol:

Puszi!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Talán vagytok néhányan, akik még emlékeztek rám is.....
Sokszor szoktalak Tieket olvasni.

Ági! Írtad, hogy tettél ide is képeket. Fantasztikusak. Látszik Apánkon a büszkeség!

Moncsi! Szerintem Dévai doki , ha tehetné az összes "gyerekét" simán karjába venné. Hidd el, hogy ő mindig jót akar, csak nem segíthet a döntéseinkben.

Padri! Gratulálok! Nagyon örültem, amikor láttam, hogy van neked is pocaklakód!

Csandi! Hajrá! Lényeg, hogy bízz a picikéitekben, gondolj rájuk sokat, meglátod, megvárnak!

Rólunk kicsi: A negyedik lombikprogramból lakik a pocimban Bébike. Long protokoll volt. A beültetés napjára kettő embrikénk maradt, egyikre kértük a hatchinget. 20 nappal később kiderült, hogy végre nem csak álom, hanem babánk lesz.
Múlt héten voltunk a 12 hetes kombinált szűrésen, nem vállaltam az amniot, így vérvétel és uh vizsgálattal kiderült, hogy kicsi Kincsünk teljesen egészséges, gyönyörű. Kaptunk még dvd- is. Volt is öröm a családban, hiszen a nagyik ilyet még nem nagyon láthattak.

Kívánom, hogy minél hamarabb átélhessétek Ti is! Nagyon jó érzés!

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Zel!

Én emlékszem... :D

Gratulálok! Kívánom, hogy szép, nyugodt várandósság után egészséges, gyönyörű Bébikéd szülessen!

Igen, tudom, hogy ez a drága ember mindig jót akar. Láttam már őt nagyon örülni egy telefonon bejelentett pozitív teszteredmény hallatán, és aggódni egy bevérzett kismama miatt... Néha csodálkozom is, hogy bírja erővel, lélekkel. A legtöbb doki pont úgy védi magát, hogy nem azonosul a betegei helyzetével. Ő együtt éli meg velünk a reményteljes és a reményvesztett perceinket egyaránt. Néha azon gondolkodom, nincs-e személyes érintettsége az elhivatottsága mögött, mellett. Biztos emberből van ő is, de nem nagyon csodálkoznék, ha egyszer kis tollpihe hullna ki a fehér köpeny alól....angyalszárnyból való.

...vagy komplett idióta vagyok és istenítek egy hétköznapi embert -aki tisztességgel végzi a munkáját-, csak mert tőle várom az életem második nagy csodáját? Nem tudom, lehet....

/az első csoda a FÉRJEM/

Késő van már, ilyenkor csak végletekben vagyok képes gondolkodni, érezni.
Bocsi, ha gyagyásnak tűnök! Ígérem, elmúlik, mire fölkel a Nap.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

A kicsiny Koós ikrek gyönyörűek, nagy nagy csoda ez!

Zel, örülök, hogy hallottam Felőletek, írhatnál gyakrabban is, mert miután meglesz a baba, nem nagyon fogsz ráérni :wink:

Moncsiga, olyan szépen tudsz írni!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Csandi, gratula a 4 szép petikéhez!

Kép
albi2000

Sziasztok!

ma reggele telefonáltam az embriók miatt és apátok nagyon boldogan említette, hogy 4-ből 4 megmaradt és holnapra döntsem el mennyit kérek vissza! É nem szeretnék ikreket, ezért ha tudnátok tanácsot adni akkor azt nagyon megköszönném!!!
El sem hiszem, annyira boldog vagyok!!

Millió puszi
csandi75

Sziasztok!

ma reggele telefonáltam az embriók miatt és apátok nagyon boldogan említette, hogy 4-ből 4 megmaradt és holnapra döntsem el mennyit kérek vissza! É nem szeretnék ikreket, ezért ha tudnátok tanácsot adni akkor azt nagyon megköszönném!!!

Millió puszi
csandi75

Sziasztok!

Millió puszi
csandi75

Sziasztok!

beber77
Pistike nagyon aranyos, teljesen te vagy.

Zel
Én is emlékszem rád, gratulálok ez nagyon jó hír. Ezek szerint maradt még egy lehetőséged a tesóra. :wink:

csandi
gratulálok! :lol:

Én 3-at kérnék vissza és meg aháztatnám őket, de mivel te nem karsz ikreket, szerintem válaszd a d+ módszert, amikor még tovább tartják őket a lombikban. Kérhetsz vissza 2-t is az egyiket aházva és akkor kisebb az esélye az ikreknek. 4-t semmiképp sem visszadni, max 3-t.

Moncsiga
a szívemből szóltál. :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!
Köszönjük!

Csandi! Gratula a fantasztikus négyeshez! Én is valszeg a D+-t kérném. Nekünk is az volt. Az ötödik napon kaptam vissza két gyönyörűséges blasztot, az egyiket Aha-val. Ha meg szerdán mindenképp beülti lesz, akkor esetleg kérdezd meg, ha kettőt kapsz vissza a másik kettőt lefagyasztják-e?

Bbeti! Egyelőre úgy gondoljuk, hogy tesóka örökbefogadással lesz.

Albi! Okés,megpróbálok, és ha a többiek sem bánják, igyekszem kicsit többet zavargolódni!

Moncsi! Nem vagyok meglepődve a végleteiden! Tényleg a kis csodánkat, az álmunkat várjuk egy embertől, akinek kezébe gyakorlatilag az életünket is beletesszük.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Zel, gratula!:-)))) Miért lenne baj, ha várandós kismamaként, vagy bébis anyukaként visszajársz ide? Tudtommal nemlett innét kitiltva senki se. Valószinúleg pont azért, mert ugyan neked már sikerült ( és nekünk is fog), de jó látni a pozitív példát, még akkor is, ha személy szerint kicsit irigykedem is:-))))))))

Csandi, Te amúgy Iron dokis vagy? vagy csak elírás volt az "Apátok"?:-) Először én is óckodtam még az ikrek gondolatától is...így a harmadik lombik előtt egyenlőre úgy gondolom, simán bevállalunk ketteseket, a hármasoknál talán már főne a fejünk...de bárcak már ott tartanánk, hogy az legyen a probléma, hogy egy, kettő, vagy három:-)))) változik az ember lánya:-)

Mosolygós napot mindenkinek!:-)))
modrooka

Zel, éljen, gratulálok!!!! :lol:
Csandi, 2-t kérnék vissza. Nekem 2 naposan tett vissza kettőt és abból lett a Pistike. Ha nem az első lombik lett volna akkor valszínűleg mind a hármat kértem volna, de még én is úgy voltam vele, hogy nem akartam ikreket lehetőleg.
beber77

Igen én Iron dokis vagyok és nagyon kedvelem egy nagyon jó szakember! Azt gondolom én is kettőt fogok visszakérni most elsőre, és ha nem sikerűl akkor legközelebb majd többet. Nem tudom mitől függ, hogy megtapad -e vagy sem, de remélem rendben leszek.
csandi75

Sziasztok!
Ági:Hihetetetlen milyen aranyosak a babák.

Zel:emlékszünk még rád és szívből gratulálok.
Megírnád mit jelent a long protokol.

Kati76
kovacsne.kati

Csandika! Tudtam! Ugye? :wink:
De jó!!!!
Priviben megírom, amit a a kérdéseidről gondolok+a saját tapasztalataimat.

Moncsi! Olyan kis aranyos vagy!!!! :D

ZelAG! Kedden találka! :D

Beber! Ági! Albi! Köszi a fotókat! Édesdrágák a csemeték!!!!!! :D

Padri! A 12.hétig kíméld magad, utána már bátrabban mozoghatsz!
Minden rendben lesz!
bodza2005

Kati!
Még az utolsó mensi előtt kaptam egy decapeptyl szurit, amivel a saját hormonjaim le lettek kapcsolva. Annyi "hátránya "van, hogy lassabban nőnek a tüszők, viszont jobb minőségűek a petesejtek, meg méretben is jobban együtt vannak. Ezért nekem most a 19. napon volt a punkció. 10 petesejt lett, másnapra mind a tíz megtermékenyült. D+t kértünk, így a hétfői leszívás után pénteken mentünk két kis gyöngyszemünkért. Nem volt egy csepp feles hasüregi folyadékom sem, és petefészkeim sem durrantak be. Nálunk ez a módszer vált be. Apánk azt mondta, ő nem igazán szereti így, mert nagyobb adagokban kell a hormont adnia, de van akinek ez használ. ( egyébként anyagilag jobban jöttünk ki, mint az előző három alkalommal)

Bodzám! Naná! Alig várom. De már megint kezdek izgulni, hogy minden rendben lesz-e. Ja, a hányingerem egész rendesen elmúlt. Vagyis nem kínoz egész nap. Már még attól is megijedtem, hogy ez nem baj-e... Csiszta dinka vagyok!!

Kép
Kép
Kép
zel

Modrooka! Tudom, milyen ez az irigykedés... Nem rosszból, csak úgy kicsit szívfájdítóan. Szóval nekem mindig összeszorult a torkom a váróban, ha láttam valakit mérlegre állni, meg vérnyomást mérni.

Nos Ő lakik a pocimban. Kicsit hátat fordítva, kicsi gombóccá gömbölyödve, kezét lábára kulcsolva. Nekünk gyönyörű!

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, kedves:-))))
modrooka

Sziasztok Csajok!

Bocsi mindenkitől, hogy igy eltűntem, de most újra itt vagyok:)

Millió puszit küldök az új pocakosoknak és a jövendőbeliknek is:)))

Csak mert valaki szólt a régieknek egy előző hsz-ban, nos én az lennék és szót fogadtam, itt vok:)))

CseKa

Kép
cseka

Zelegerem! Te csak ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!!
A hányinger sokaknak elmúlik a 12.héten!
Én meg attól paráztam, hogy a 14.héten még volt. :lol:
Ez kész, nem?
Nagyon kis szép a Bébikétek!!!!
Ha a tésztázás most nem jön össze, a lényeg, hogy látjuk egymást! A lakomát pedig jól bepótoljuk! :D

Csekus! A tali nagyon ok, csak az időpont nem annyira, írtam választ. Puszik addig is!

Modrooka! Drukkolok, hogy teljesüljön, amit írtál!!!!! :D

Jó éjt Lányok!
bodza2005

Szorítok holnapra Csandi, hogy a legjobban dönts!

Zelke! Nagyon helyes a vonalzód!

Milyen kis csini Apánk, hogy lefogyott, nem?
Édes, amilyen büszkén feszít a Babákkal!!! :D

Na, jóccaka tényleg!
bodza2005

Jóccak Bodzika és Lili:)

Kép
cseka

Szép jó napot!:-)

Cseka, na végre!:-))) Jó, hogy írtál:-)

Bodzi, úgy legyen:-)))
modrooka

Bodza, ez a terhes nők sajátja, hogy még akár a Dévait is vékonynak látják, ahogy a terhességük előrehalad :lol: sztem nem fogyott, de nekem úgyis mindig a szívem közepe marad, örülök i, hogy láttam itt a képen :P
beber77

Beber! No, megállj csak, Te kis Te! :lol::lol:
Nem is igaz, 12kg-t fogyott!

Csandi! Megadrukk!!!!!!!!! :roll:

Modrooka! Meglátod, úgy lesz!!!!! :wink: :wink:
bodza2005

Csekus! Cukor vagy!!!!! :D :D
bodza2005

Sziasztok!

Most nemrég értem haza 3 embrióval a pocakomban. 4, 5 illetve 6 sejtesek. Most jön a husi meg a mega pihi.
Annyira izgalmas ez az egész!!

Millió puszi és mindenkinek drukkolok!
Köztetek lenni a legjobb!!!!
csandi75

sziasztok!

Szerintem is fogyott Apánk, de már tavasszal is ilyen soványka volt. Nekem gömbölyűen jobban tetszett. Apásabb volt, így meg olyan beesett az arca.

Csandi
Gratulálok, ez jó hír. Pihengess, de sétálgass is sokat. Képzeld el, ahogy megtapadnak, ne keress tüneteket. Biztosan sikerülni fog.

Kép
Kép
bbeti

Csandi!
Vigyázz rájuk! Pihizz sokat! Szorítok nagyon!
Légy türelmes, kérlek!!! ( gondolok a korai tesztelésre..)

Kép
Kép
Kép
zel

Na, ilyen hírekre jó érkezni!!! :D
De édes vagy Csandika!
Tapasztóenergiákat küldünk+++++++++++++++
Szuper ez a 3 embrike, belőlük lesz a Ti kis Kincsetek!
Én most egy kiscsajszikát érzek érkezni hamarosan Hozzátok :wink: , Rólam tudnod ekll, hogy "boszi" vagyok időnként, pl. Ágink 3babájának nemét is pontosan megmondtam előre...
A priviben elküldötteket, a következő időszakra, tartsd szem előtt, jó?

Beti! Kedves Tőled, hogy mackónak szeretted! :D , de vígasztaljon, hogy azért fogyott, mert már vérnyomás és egyéb gondok jöttek elő Nála, most eldobhatta a gyogyókat a drága Ember! Hogy vagy a babákkal? :D

Zelke! Kedd!!!! :D :D

Moncsika! Pusszantás Neked! :D

Szép estét Mindenkinek!
bodza2005

Sziasztok Lánykák!

Mostanság sok a dolgom,de kukucskáltam ám!

Csandi! Minden drukkom a tiéd!!! Annyira szeretném, ha sikerülne, és ha Bodza azt mondja lányka, hát úgy is lesz!

Én csak január óta ismerem apánkat, azóta nem sokat változott...
Vigyázzon is a drága jó szívére! (bár szerintem az lehet a háttérben, hogy ennyi jó csaj között muszáj formába hoznia magát :lol: )

Angyalkás-szép álmokat!
Puszi Mindenkinek!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

háháháháhááá!!! Új oldal! Esküszöm, megnézem, legutóbb mennyi idő kellet, hogy beteljen... Most sokkal ügyesebbek voltunk!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Tehát:
642. o. aug.11-szept.04.
643.o. szept.04.-szept.10.

Határozottan javuló tendencia!
Éljen-éljen-éljen!!!

Moncsi
KépKép