Ugye hiányoltatok!
Csak a óvodához szeretnék hozzászólni: mi is délben járunk haza mindig. Törvény hivatalosan nincs róla (kerekpocak), hogy haza kell hozni a gyereket délben, aki otthon van ellátáson, de önkormányzati szabályozás van! Most is közel 130%-os az óvodai telítettség, külön engedély kell óvinak, hogy ennyi gyereket befogadjon, az pedig csak úgy lehet, ha a gyerekek bizonyos hányadát a délelőtti foglalkozás után hazaviszik. Vannak olyan helyek, ahol a felvételi kérőlapon olyan válaszlehetőség is van, hogy miért akarod vinni bölcsibe oviba a gyereket, hogy kistestvér született. Nos nálunk soha nem lesz ilyen, harc folyik minden helyért. Idén nem minden bölcsis tudtak átvenni, mivel a rengeteg beköltöző miatt nagyon sok az 5 éves, akiket viszont kötelező felvenni. Kicsit hosszú lettem. Úgyhogy én örülök, hogy legalább délelőtt ott lehetünk.
Egyébként jól vagyunk, lassan hízunk is (5250g), de kinézetre viszont egy kis husigép, nem sovány egyébként. Majd rakok fel képeket is, hisz még a lányaim szülinapjával is adós vagyok.
Szerdán megyünk ismét be a kórházba kontrollra.