A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Brigi! most visszamenőleg megkaptad az egészet? 3 hónapot fizettek ki??? családira gondolok!!!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:50-kor.
hékás

akkor jó! nekem mégcsak nem is válaszoltak a mail-emre
bszilvi25

Boni 11-én készült :)
Ennek örömére ma egész nap kézben lógott, vagy keservesen ordított, nem tudom mi van vele. Bari gondoltam Rád, hogy bírod ezt?
Nálunk szerencsére ritkán van ilyen. Most letettem mert elaludt, ilyenkor szokott egy kétórásat. Kivi vagyok, most mennyi lesz belőle. Most futok, a fürdőszobák takarítása van mára előirányozva :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok

Ezt a pocsék időt.

Ez egy tegnapi fotó. Kép

ez meg egy mai Kép

Kép
Kép
schopin

[quote="stella40"]
írta:
stella40Ennek örömére ma egész nap kézben lógott, vagy keservesen ordított, nem tudom mi van vele.

Kitti dettó! Ma egész nap kézben van, vagy ordít!!! Én is kivagyok már! Csak tudnám hogy mi baja!!! Ezek szerint lehet, hogy az idő?????????

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hát igen...
Mikor megtudtam,hogy terhes vagyok nagyon boldog voltam!
Aztán jött 9 aggodalommal teli hónap,de minden egyes percét élveztem.
És mikor megszületett szerelmünk gyümölcse,azt hiszem én voltam a világon a legboldogabb!
Most pedig még többet aggódom,de továbbra is én vagyok a világona legboldogabb!
Azt hiszem ezzel mindegyikőtök így van. :lol:

Kép
melike

Nekünk tegnap volt rémes napunk.
Tegnap előtt anyóséknál voltunk, nem találta a helyét szegénykém, melege volt. Aludni akart de nem tudott.
Tegnap még a hatása alatt volt. Meg a meleg is betett neki.
Ma alszik egész nap.

Kép
Kép
schopin

Biztos,hogy az idő.Máté is ugyanezt csinálja.Már le kellett tennem,mert nem bírja a derekam,pedig imádom.

Kép
melike

A kisfiam pár napja nem fogadja el a cumit!Ami elvileg nem baj,csak már megszoktam,hogy attól megnyugszik.Hát most valami más kell.

Kép
melike

Schopin: Pisti baba nagyon édes!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:51-kor.
hékás

Jó,igazából vannak nálam sokkal többet aggódók :wink: ,de mégis most már féltjük mindentől őket,nem?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:52-kor.
hékás

Végre alszik normálisan.Eddig elaludt,10perc múlva felsírt.

Kép
melike

Annyira felpiszkáltatok,ezzel az 1 évvel ezelőtt dologgal,hogy előszedtem az orvosi papírjaimat és megnézegettem.Az UH.os papírokat,az NST-t,az elsőt,amikor a doki bácsi "rábólintott",hogy terhes vagyok...
Nem is régen volt és mégis olyan jó vissza nézegetni. :lol:

Kép
melike

sziasztok!

csiri üdv!

az én kislányom tegnap volt rossz passzban, sírdogált egész nap alig aludt.ma tiszta jókedv annak ellenére, hogy éjjel fennt volt, mert felkaptam, el volt dugulva az orra, s még nem tanulta meg, hogy a száján is tud levegőt venni.kiszívtuk, meg tettem bele anyatejet, szopizott, bár elég nehezen szegényke, de visszaaludt. reggel kelt, megint kiszívtuk, jó sok volt neki benn, tettem bele tejet, s tiszta vidám egész nap, a kezembe kb 10 percet volt, nézegeti az új játékait.Apa vett neki mégegy zenélőt, hogy legyen a járókába is,meg kapott egy nagy kacagó tehenet
:lol: :lol: :lol: még nem tudom mi legyen a neve

így szeretem a kis tehénkémet:
Kép Kép

igy áll a házunk(megvan a belső pucolás, most szigetelnek)
előlről:

Kép

egyik oldal:
Kép
hátul:
Kép
hátul és másik oldal:
Kép

a kezem érdekesebb mint a csörgő:
Kép

Kép
Kép
eyi

Hú Eyi!Jó nagy ház!Mikor költöztök?
Aranyos Mirabel nagyon!

Kép
melike

Eyi: nagyon édes Mirabel. Az mit jelent, hogy tettél az orrába anyatejet? Hogy csöpögtettél bele? Mire jó? Kitisztitja?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Huuu jó sokat írtatok ma, győztem visszaolvasni!
Ezek a babák nagyon gyönyörűek, és Andóca kislánya és Mercike
egy kis tünemény, de tényleg, persze a fiúk is nagyon-nagyon édik!!!!! :lol:

Schopin: a konyhád csúcsszuper!!! Én is ilyenről álmodtam, de sokkal kisebb lett belőle :roll: na és az a hűtőszekrény.... na szóval egyszerüen szuper minden!!!

Csiri: örülök hogy jelentkeztél, néha azért jöhetsz!!!

Ma voltunk méreckedni 3 hós mérésen, és a súlyunk: 5780gr. nem egy vasgyúró kategória, de azért talán nem is olyan rossz, jah és 59cm!
A kajasztrájkot is említettem a dokinőnek, azt mondta, hogy ha a héten is továbbra sem akar enni, akkor tápszert váltunk, mert amúgy meg minden rendben (vérkép, súlygyarapodás). Hát remélem tényleg csak ennyi a gond.
Ígyis már bűnbe estem, mert a múltheti nagy izgalmakat nem bírtam ki cigi nélkül. Sajnos! Bár visszaszoknom nem igazán kellene. :oops:

ancsika82

Eyi! szuper a házatok! És Mirabell csodaszép!!!

Nem küldene nekem is valaki kakaóscsiga receptet!!!!Légyszi-légyszi!!!! Nem tudom kitől kell kérnem!

ancsika82

Sziasztok!

Eyi!
Szép a ház és jó nagy!Mirabell pedig a kis tehénkéjével kis falat,főleg a második képen...teljesen belenéz a tehén "arcába"...
Névjavaslat:Múúúúúúúúúúú! :wink:

Azt hiszem van egy enyhe mellgyulladásom.... :cry: :? Tegnap kimenőm volt délután és elmaradt a szopi...(kettő is) és azóta nem üríti ki teljesen,valamiért ma nem eszik annyit és ráadásúl még jól rá is termelődik!elég kellemes kis érzés...remélem délutáni alvás után naon éhesen ébred a drágám! :roll:

Schopin!
Istvánka nagyon élvezi a meztelenkedést a fotó alapján! :wink:

csak erre az oldalra tudtam reagálni...bocsi...de teljesen lefáraszt a "tanulás" és szégyen,nem szégyen,de a múlt héten megakadtam 1 magyarfeladatnál és a mateknál is...mindez 5.-es tananyag és nem vagyok annyira gyenge elméjű...Úgyhogy kicsit beégtem saját magam elött,mert a csajszimnak tettem a magabiztosat és a laza anyukát...elküldtem biciklizni fél órára,azzal az indokkal,hogy addig oihenek...na ja...mindent megmozgattam,hogy az anyai mivoltomon ne essen csorba és minden követ megmozgatva megoldottam a feladatokat,majd amikor hazajött,lazán vágtam neki,hogy mit kell csinálni és mi mit jelent... :wink: 8)

Új fotóink nem nagyon vannak,mert arra se volt időm a múlt héten,hogy leüljek a géphez,nemhogy fotózkodni,de elötte készült pár,mindjárt kicsinyítek!
Vendég

Amúgy tegnap nekünk is elég rossz napunk volt! Marcus egész nap nyüszörgött, nem tudtam eldönteni most a műtét miatt, vagy amúgy nyügi, de aztán az esti időjárás megnyugtatott, mert biztosan azt érezte!
Ma már sokkal jobb a hangulata, mosolyog nevetgél!

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:52-kor.
hékás

Csiri várjuk a képeket!!!

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:53-kor.
hékás

ja és valaki homályosítson már fel,hogy mi a helyzet B.K ügyben???
Ugyanis ezmiatt aludni sem tudok,csak forgolódok éjjelenként...
A nyári előzetesben az volt,hogy a Géza gyerek megkéri púderarc kezét,miután kiszabadította onnan,ahonnan a hülye is megszökött volna....erre most mit látok (hallok) az előzetesben????Lesápadva azt kérdi a presszóscsaj,hogy Szakítassz velem Gézu????Hát most kérte meg a kezét...Vazzze ez keményebb mint annó a gyémántbiznisz...abba is belekavarodtam...nade ez.... :shock: :shock: :shock: :shock:
De egy dolog nyugtatja a lelkemet,hogy kb 456 rész múlva ha lesz idő bekapcsolódni,akkor majd megtudom,mert tuti,hogy Magdi anyus még mindig ezen fog rágódni.... :shock:
Vendég

Na ezt benéztem,bocsi.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
semmilyen új kép nincs...de akkor majd fakítok valamit a héten és elleplek benneteket velük!
Esetleg rucikat tudunk mutizni... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Igazad van Brigi!

ancsika82

a múúúúúúúúúúúúú az nem is rossz..találó :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: javaslat még?

csiri jobb ha eljársz korepetálásra :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

A múúúúúúúúú az azért jó,mert Mirabell elég hamar ki fogja tudni majd mondani...az első szavai között szerepelhet,hogy múúúúúúúúúúúúú!!!! :wink: :lol: 8) (bizti örülnétek..."MONDJ VALAMIT KISLÁNYOM....MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ")
Vendég

de jó sokat írtatok...és ez a nosztalgiázás :shock: :shock:

nekem fogalmam sincs mikor fogant dávid..nem terveztük,de örültünk neki.akartunk gyereket csak egy kicsit késöbb :lol:
arra számitottunk ,hogy lesz egy pár hónap mire terhes leszek(nem tudom ezt miből gondoltam mikor mindíg azonnal teherbe estem,ha akartam ha nem),na mindegy örültünk csak meglepődtünk mert kb 10 nappal az elmaradt vérzés elött találtuk ki hogy legyen gyerek :lol:
hát aggódásban vittem a pálmát akkor is ...most is :oops:

eyi:nagyon szép házatok van ,tényleg gyönyörű,jöhet a következő baba :wink:

csiri,bk-t már nem követem nyomon...mióta hang nélkül nézzük a tv-t már nem érdekel...nem is értem miért :lol: :lol:

ancsika véleményem szerint jó súly az 5700gr 3 hónaposan...semmi gond vele..csak gyarapodjon!!az eszem tudja hogy ez a normális,de mivel paranojás őrült vagyok ezért én dávidtól szinte már elvárnám a 8 kilót,és azt,hogy reggeltől estig egyen :oops: :oops: de ilyen csak a mesében van
Vendég

Eyi: Hát? Nagyon zabálni való Mira!!!! (de mindig) A ház is szépül! Jó nagynak tűnik, mekkora belül?
bszilvi25

tényleg hogy áll a tápszeresek és az anyatejesek aránya...engem komolyan érdekel..legalább azok írják meg akik még tiszta anyatejesek!!!minden elismerésem az övék
Vendég

NA VISSZAOLVASTAM AZ ELŐZÖ OLDALT IS...PERSZE MOST NINCS PÖRGÉS AMIKOR ITT VAGYOK... :twisted:

Stella!
Az olvasós kép Kristófról nagyon jópofa!És a konyhád.....PAZAR!

Kriszta!
A kérdéseidre válaszolok,csak eltüntél...(msnről)...A fiuk nagyon jófejek és Zéti haja és frizkója ....továbbra is csattolgatnám... :wink: :lol:
Ja!ésha jól látom megvan az új ülőgarnitúra??? :wink:

Andóca!
Kitti bébi pofija nagyon szép!Olyan igazi kiscsajos! :wink:

Szilvi!
Mercike is édes ahogy alszik!

na lassan ismét lépek,mert dolog van... :evil:
Vendég

Bari: mi anyatejesek vagyunk (100%-ban)

miért írtad ezt?: minden elismerésem az övék
(azért mert egész nap ennem kell szinte, hogy legyen is tejem??? igy soha nem fogok lefogyni, pedig most nosztalgiáztam a régi képeimen)
bszilvi25

Bari!
Mi anyatejezünk reggeltől estig...emellé eszünk ugye különböző pépeket ésha "szabadnapos" vagyok vagy kicsit kevesebbnek érzem a tejet csak akkor tápizunk...de most konkrétan rákötném Zoét a mellemre kb 48 órára,mert annyira túltelt a mellem tejjel... :? Pedig a múlt héten még azt hittem,hogy kész vége...még a páromnak is mondtam,hogy azért 3,5 hónapig sikerült szopiztatni...erre tessék... :roll:
Vendég

barinőmnek egy hónapos a gyereke és már csak akkor van teje ha egész nap enne,nem tornázik stb...szóval nem adják azt olyan könnyen...
Vendég

csiri véleményem szerint aki négy hónapig bírja az már megveregetheti a saját vállát!!!!!az már tökéletes...de lehet,hogy ezt csak én látom így...az anti tejelő
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:53-kor.
hékás

Én szeretném fél éves koráig szopiztatni (legalább)
aztán majd meglátjuk, hogy sikerül-e, vagy sem,
és jövő nyárra terveztem, hogy rendbe pattintom magam.......
bszilvi25

Eddig azért nem küldtem a táblázatot, mert sokan nem válaszoltak...

elküldöm a hiányos adatokkal:

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

én is szeretném min. 1/2 éves koráig szoptatni Kittit.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi: ha végig gondoljuk kb ennyien vagyunk (most), így szerintem sokkal több választ ne várj(unk). Akik nem írták meg, nem is jönnek :roll:
bszilvi25

Szia Andóca

Mi is teljesen anyatejesek vagyunk.

Kép
Kép
schopin

Mi is anyatejesek vagyunk, nem is megy a fogyás.
De sokszor az evés is nehezen.
Sajnos beteg Kíra baba. Piros a torka, megy a kuckuc, és egész délután a szundi. Úgy sajnálom, megszakad a szívem, Drukkoljatok, hogy minél előbb rendbe jönni, így is megy a küzdés a dekákért, most pedig nincs az a farkasétvágy. Ma este ki kell próbálnunk az orrszívó porszívót. Az elektromost is utálta...

Kép
tamaraildi

Szilvi, millió köszi a tudodmiért! :)

Kép
tamaraildi

Sziasztok!

Marci is megérzi ezt a bolond időjárást: két napja nagyon sokat alszik. Nekem meg fáj a fejem. :roll:

Nekem holnap lesz egy éve, hogy peteérésem volt. :lol: Azért tudom ilyen pontosan, mert Clostit szedtem és nézték uh-val.

Vezetés: Budapesten tanultam, sokáig vezettem is, de kb. öt évvel ezelőtt eladtam a kocsit, azóta nem vezettem. Nagyon kijöttem a gyakorlatból, ma már nem merek vezetni, csak vidéken.Pl. hétvégén Debrecenben. :oops:

Anyatej: ma már én sem vagyok az a tejcsárda, mint régen, de a félévig csak szopi menni fog. Viszont sokat kell ennem, hogy legyen elég tej. Reggel minden oké, még fejnem is kell néha, estére meg pont annyi van csak, hogy Marci éppenhogy jól lakik.

Torna: kéne, de olyan lusta vagyok. :oops: :oops: Van nem messze tőlünk baba-mama torna lehetőség, oda el szeretnék menni. Hátha intézményesített formában jobban megy, mert itthon önszántamból esélyem sincs.

Édesek nagyon a babák!

Hékás! Szólj, ha küldhetjük a képeket a honlaphoz. Addig én is leírom a (nem létező) szüléstörténetemet.

Marci rászokott az ujjszopira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2009.01.31 18:04-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

én sem voltam megelégedve a mérleggel!!! :twisted: :evil: :twisted:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kírának jobbulást kívánok!

Andi

Kép