Magdi, Muffin, Viki, utólag is boldog "házévfordulót" nektek!
Nekünk szombaton volt az 5.

Otival és Natival készítettünk egy pólót Apának, 5 ujjunkat (vagyis a tenyerünket) rányomtuk textilfestékkel. Natié bonyolult volt, mert álmában körbe kellett rajzolnom a kezét, és folyton mozgatta
Mondtam Otinak, hogy titok, erre alighogy hazaért Apa, rögtön elmesélte neki, hogy ráfestettük a kezünket a pólójára
De az sem volt semmi, hogy köttettek nekem egy gyönyörű csokrot vásárláskor, és amíg Apa cipelte fel a szatyrokat, Oti elkotyogta, hogy az autóban lent van nekem egy naaagy csokor virág
Azért persze rendesen meghatódtam
Andi, igazán testreszabott keresztelőtök volt akkor!
V.kata, nektek is a legjobbakat!
Mi még azt sem tudjuk, kik legyenek a keresztszülők...
A babákok nagyon édesek! Nálunk a hóforduló még odébb van - tényleg, a nagyfiúkat-lányokat Isten éltesse!
Véda, látom, nagytesó nálatok is nyúzza rendesen a kicsit
Kike, Kristi álla hogy van?
Muffin, ügyes vagy a tanítással! Én vasárnap kezdem újra (az olaszt

), de csak egy tanítvánnyal. A hétköznapok nálunk kilőve, mivel este Nati korán befárad, hétvégén meg akkor tanítok, amikor Apa próbál a zenekarral. Ennyi elfoglaltság igazán kell, és a legkedvesebb tanítványomnak nem mondtam nemet.
Remélem, a nyugtalan babák megnyugszanak a hűvösben! Ez a meleg már tényleg kibírhatatlan volt, főleg, hogy már szeptemberre álltunk be!
Szombaton voltunk a Szeptemberfeszten, persze épp ebédidőben és kora délután, hát megpárolódtam, mire hazaértünk. Nati is kétóránként evett.