Sziasztok!
Végre van gépem! apa két napig hegesztette, mire működőképessé tette - kicsit leharcolt állapotban volt már szegény. (mármint a gép...

)
Sarkantyúka, sajnálom, hogy Téged is ijesztgetnek, de tuti nem lesz semmi baj!!! Csak nem lesz kis gömböc, de majd meghízik idekint!
Sziszi, remélem, a fodrász hatásos lesz!!!

(nekem kozmetikushoz kéne elmennem, de nem merek, még nem akarok szülni...

)
Eszike, ez azért elég durva, hogy ennyire nem mondanak semmit!

Remélem, a dokid közlékenyebb lesz hétfőn! Én tuti addig nyaggatnám, amíg nem mond valami konkrétumot!
Csehi?!
Márti, én
Ezt az oldalt szoktam nézni ha hosszabb távra érdekel az időjárás, általában bejön amit ígérnek!
Én egy vékonyabb és egy vastagabb rugit tettem be + hosszú és rövid ujjú kombidresszt is, max. ha ngyon meleg lesz, napozó helyett csak kombiban hozom haza...
Rólunk. Meleget iszonyúan rosszul viselem, nagyon szenvedek, várom már a keddet, akkorra ígérik a lehűlést. Fene se gondolta volna, hogy szeptembrben még a kánikulára fogunk panaszkodni!
Megint vizesedem is a melegtől természetesen, apa csak kis Fáninak hív az elefántos oszlop lábaim miatt.
Tegnap azt hittem megszülök, úgy megijedtem. Apa és Dorka játszottak kint a teraszon, hintáztak. Addig-addig bohóckodtak, míg Dorka kiborult a hintából, lógott fejjel lefelé, kezében egy játék babát szorongatva, ahelyet hogy kapaszkodott volna... Apa ugrott hogy elkapja, megcsúszott, seggen csúszott be a gyerek alá, közben feldüntötte a ruhaszárítót, tele ruhával..
Szerencsére semmi baj nem történt, de Dorka iszonyúan megijedt. És persze én is, kezem-lábam-szám széle lezsibbadt...
Na megyek, próbálok aludni, bár ebben a melegben az sem megy...