A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Nem enged hozzátok ez a rohadt net! :evil: :evil: :evil: :evil:

Már háromszor beírtam az üzeneteket Nektek, de nem küldi el! :cry: :cry: :evil: :evil:

A legfontosabb, hogy sajnálom Zsuzska :cry: :cry: De reménykedem, hogy kedden majd fog tudni még valamit a doki!

Kép
szilzi

Flóra, Te ne hagyd magad a suliban, hiszen babát akarsz és nem stresszelheted agyon magad! Ez a bizonyítványírás :evil: Nem is tudom, hogy gondolják! :evil: De jól csinálja az igazgatónő, hogy Őt ne zavarjátok, csak délelőtt! Ezt sem csinálhatja meg akárki! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Tancsu, már jó lesz ha "kiebrudálod" a drága gyermeked! :wink: Ez már mindennek a teteje! :lol: :lol: :lol: Köszi a dícséretet! :D A Te hozzászólásodhoz írom a jó hírt! :D Megszült a barátnőm pénteken, pont a szülinapomon! :D :D 3500g, 55 cm egészséges Ádám! :D Nagyon szép, már meglestem a kórházban! Anyukája jól van, de szegény össze-vissza repedt, majdnem két órán keresztül varrták! :shock: Neked ebből csak a szép kisfiút kívánom, a kellemetlenségeket nem! :wink:

Kép
szilzi

Benó, ne aggódj én még olyan távol állok a szupercsajokhoz képest, mint Makó..... :lol: :lol: Nem értem a dokidat miért kell várni két hónapot! :shock: Nem lehet, hogy túlstimulált? :shock: Bár én sem értem engem miért nem kezelnek addig, míg az A. nem ment vissza a dokihoz! :( Most fog majd spontán sikerülni meglátod! :wink: Várd a csodát! Örülök, hogy anyudék eltudják adni a házat végre! :D

Kép
szilzi

Timi, szépek a pocakfotóid! :D Örülök, hogy Te jól vagy, most Te vagy a legjobb helyzetben a fórumon! Csak óvatosan azért mindennel!

Kép
szilzi

Hú, de örülök, hogy tudtam picit írni! :D

Tancsu Neked is szép a pocakos fotód, de rajtad már nem lepődök meg, mert számomra hihetetlen volt látni a pocakodat! :D A lakás pedig csodás! :D Nagyon tetszik! :D Ott is megeszek egy pár darab sütit majd, persze ha engeded! :wink: :D

Velem nincs semmi különös, nagyon jó volt Füreden, megnéztem az unokatesóm babáját is, most volt két hónapos! :D És meg is fogtam! :D Annyira felerősödött a vágy! :( Ahogy ott pihegett a mellkasomon! Csodálatos érzés, és nem is az enyém! :D

Kép
szilzi

A barátnőm babáját nagyon megkönnyeztem! Az egyik oldalról, hogy az én barátnőm, akit már olyan régóta ismerek, együtt buliztunk, pasiztunk, sírtunk, nevettünk, anyuka lett! :D A másik oldalról, fájt, hogy én még nem.... De semmi rossz indulat nem volt! :arrow: ez komoly. Csak ültem a kocsiban és sírtam. És az A. most először nem mondott semmit, csak megfogta a kezem, szerintem megértett!

Ma megkaptam a Macákat! :D Én már bevettem egyet, este elkezdem tömni az én drága férjemet! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szilvi, állandóan frissítgettem, várom,hogy valaki írjon,aztán látom, hogy már a másik oldalon vagy. :lol:

Kép
flóra 11

Szülinapod volt? Bocsika,nem tudtam. :oops: De nagyon boldog szülinapot kívánok neked így utólag! Nagy-nagy pussz! Sok sikert, erőt, kitartást a tervedhez!. :D

Kép
flóra 11

Gratula a barátnődnek, Szilvi!
Jól teszed! Csak tömd a férjecskédet macákkal. Ez majd serkenti! :lol:

Kép
flóra 11

Nem is az a "dolgunk", hogy egymás szülinapját számon tartsuk! Én senkiét nem tudom mikor van! :oops: Csak azért írtam, hogy tudjátok milyen az igazi meglepi ajándék! :lol: :lol: Jövőre is lesz szülinapja Mindenkinek! :D

Kép
szilzi

Szia, Szilzi, jó, hogy téged is látni! :D Én se tudtam a szülinapodról. Ezek szerint szeptember 5.? Sok boldogságot és szép, egészséges BABÁT kívánok neked mihamarabb! :D :D :D :D :D :D

Zsuzsi, sajnálom, hogy nem jó a nyálkahártyád. :cry: Kedden hátha valamit csinál vele a doki. :wink: Biztos tudják, hogy mit csinálnak, nem? :roll: Én se értem már a dokikat, és mindig fontoskodom, okoskodom. De biztos tudnak azért valamit, nem csak úgy hasraütnek, reméljük. :roll:

Flóra, reméljük, a Flóriánnak nem lesz megint hülye időszaka, mint a múlt héten, vagy mikor is volt az. :roll: Meg tudtad írni a papírdolgokat a suliba? :wink:

KépKép
benó

Helyes, remélem, az én szülinapomon jövőre (decemberben) már mindenkinek meg is lesz a babája. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Olyan fejgörcsöm lett! :( Kíváncsi voltam mit mutat a vonalzóm. Hát igen megint a 35. napnál járok! :( Pedig reménykedem, hogy most nem lesz olyan hosszúúúúú! Kezdek viszont megint agresszív, ölni tudó, hisztis pi....a lenni! :cry: :evil:

Kép
szilzi

A barátnődnek gratulálok, és egyáltalán nem csodálom, hogy sírtál. Én is sírtam volna. Így nem sírok, mert nem ismerem a lányt. :D Ez a szerencsém, egy bőgés most kimarad. :lol: :lol: Mostanában úgyis kicsit túlzásba viszem. :lol: :lol: Az IDB-táborban, mikor megjött a piri, saját magamnak írtam sms-t, hogy erőt adjak magamnak, nagyon ügyesen megnyugtattam magam. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Csütörtökön, bocs! tehát 4-én! :D A saját szülinapomat nem tudom, mikor van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ú, szegény, 35. nap? Barátom, jó hosszú.... tényleg. :cry: :cry: :cry: Szar, hogy a pirire várunk. :evil: :evil: :evil: Bocs, hogy így írom, de ez a helyes kifejezés. :wink:

KépKép
benó

Oké, tehát szeptember 4-én? Megjegyzem, jó, társam, legalább én tudjam. :D

De legalább már csak 5 napod van a rohadt piri eljöveteléig, na, így is lehet nézni a dolgokat. :wink:

KépKép
benó

Amúgy szia, nem is köszöntem! :oops:

Saját magadnak sms? :lol: :lol: Ez jön majd nálam is?

Olvastam az Anett fórumát! :D Hát ott is majdnem sírtam! :D

Kép
szilzi

Igen, vagy 10 nap. :evil: Annál hosszabb még nem volt! :evil: Dög piri! :evil: Dög minden! :evil:

Kép
szilzi

Egyetértek. :evil:

KépKép
benó

Mához egy hónapra megy az A. dokihoz! :D :D :D :D Már várom! Érdekes a ciklus elején totál nyugodt vagyok, most meg alig várom, hogy megjöjjön! Már elsem hinném, ha a baba miatt nem jönne meg! :lol: :lol:

Megjavult a net! :D :D :D Pont mire megyek haza! :evil:

Kép
szilzi

Reméljük, nem akar szívatni a dög piri 45 nappal. :evil:
Ne várjál meg. :wink:

KépKép
benó

Most mondták a híradóban, hogy valahol Magyarországon ütközött egy autó vonattal. Az autó utasai Galántáról voltak, kóreaiak, a Samsung vezetői. Mind meghaltak, csak a 12 éves lányuk élte túl. Nem ismertem őket, de sok itt a kóreai. A mi házunkban is laknak.

Kép
flóra 11

Én se hinném el a magam esetében, de mindannyiunk esetében minden hónapban reménykedem magamban, hogy hátha.... meg hogy pont akkor, amikor esetleg nem számítunk rá. Őszintén szólva, azt gondoltam, hogy az uh-on már látni fog egy kis gyerkőcöt, ahogy a Doki mondta.... de nem volt ott semmi egy cisztán kívül. :twisted:
Hagyjuk, na.
Várjuk az okt. 7-ét, az nagyon jó lesz! És te mikor mész dokihoz? Majd utána? Csináljak egy átjárhatóságis vonalzót? Mit szóltok hozzá? És a hónap közepét adom meg neki, mert pontos dátumot persze nem tudok. Jó?

KépKép
benó

Ó, de borzasztó! :cry: :cry: :cry: Szörnyű, szörnyű.

KépKép
benó

Sziasztok!

Hogy pörögtök most itt!. :D

Kép
flóra 11

Milyen az az átjárhatósági vonalzó?

Kép
flóra 11

Szilvi, nem csoda, ha fáj a fejed. Nekem is fáj a hőségtől. Holnapra 10 fokos csökkenést mondanak.

Kép
flóra 11

Ilyen. :D
Egyébként ilyenkor döbben rá az ember, hogy milyen csipcsup problémái vannak (legalábbis nekem). Szerencsére. Nagyon sajnálom őket.

Megyek, lányok, mert kivettünk egy filmet a Gy.-val. Puszi szép álmokat, de még lehet, hogy jövök, mert még készülnöm kell holnapra, úgyhogy még gépelek, közben tutira jövök. :D

KépKép
benó

Benó, még mindig írom a dolgaimat. :( Nem vagyok még kész.

Kép
flóra 11

Há lányok!Hoztamide magamnakebbőlakaralábé rakottasból.Ez marhafinom!Minthanem isén főztem volna! :lol:

Kép
flóra 11

Közben megjött a párom is, de el isviharzott, hogy megy az állomásra hetijegyet venni. Jövő héten vonattal fog munkába járni. Nem értem őt, a busz az orrunk elől indul. A vonathoz meg gyalogolni kell1 km-t- De ő azzal megy, mert spórol napi 100Ft-t. :evil: Hát én nem csinálnám. Simán busszal mennék. Az én havi utazási költségem sem kevés, akkor már nem mindegy? Ezen nem kell spórolni szerintem. És aki autóval jár? Nekem a heti utam majdnem 6000,-Ft. Neki busszal nem lenne 4000 sem.

Kép
flóra 11

Hozott egy darabka kacsahúst az anyjáéktól, mert búcsú volt náluk. De csak egy combot. Jó mi? Na,nem mérgelődöm.

Gyorsan hajat mostam és elmosogattam,mert még ki kell mennem a bankomathoz.

Kép
flóra 11

Látom szépen itt hagytatok. Megyek hajat szárítani.

Kép
flóra 11

Mentünk. Később még jövök.

Kép
flóra 11

Megjöttem. Van itt valaki?

Kép
flóra 11

Benó, tök jó a méhecskés vonalzód. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Bocsika hogy csak most,de ezer dolgom volt...
Kész vannak a függönyök,meg van puceválva az ablak,stb...
A konyhai kicsit hosszú lett,még holnap felhajtok belőlle....

Ráadásként csótányt találtam, a lakásban!!!!!!!!!!!!!!grrrrrr :twisted: :twisted: :twisted:
Holnap intézek egy irtást amig a kórházban vagyok jöjjenek és öljenek!!!!!!!

Szépek a vonalzók csajok.....:)

Szilzi:utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!!!

Holnap még kitakaritok,követ mosok,virágot rendbeteszem,stb,......
Ezer dolgom van.... :wink: :wink:

Menek aludni.....reggel jövök...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jaj, Tancsu! Csótány???? Őrület! Viszont ha nem irtat az egész ház,akkor Te egyedül hiába. Jönnek a szomszédbólújra. Vagy az egész ház,vagy nincs értelme.

Kép
flóra 11

Elég sok papírmunkát megcsináltam. Holnap még óra alatt próbálok valamit írni,amit kézzel kell. Eddig számgépen doliztam. Csináltam a gyerekeknek órarendet is, csak kinyomtatom és kiosztom nekik.Nem kell írniuk.
Megcsináltam az aprólékos névsort is,amin minden adat rajta van gyerekről,szülőkről. És az összes tanmenetem kész. :wink:

Kép
flóra 11

Számítógépen már csak a nyamvadt adatvédelmet kell megcsinálnom. Holnap kézzel kitöltöm az osztálykönyvet és az osztályzóívet,hogy le tudjam pecsételtetni.

Kép
flóra 11

Csajok iderakom a hőgörbémet,vagy már felraktam?Már nem is tudom. Mindegy,felrakom,ha valaki tud,mondjon róla valamit,hogy volt-e pé-m.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c19dc7cf23fa450305bd4927c0266fbc_080820_080907_1220745600_.png

Kép
flóra 11

Nálunk villámlik és fúj a szél,de nem esik. Szerintem nem is fog. Pedig minden száraz,még a fű is kiégett.

Kép
flóra 11

Tancsu,holnap még ennyi mindent akarsz csinálni? Szerintem inkább készülődj a kórházba. Készíts magadnak valami könyvet is,hátha jól jön.

Kép
flóra 11

Jó késő van. Én is összekészítem a cuccaimat holnapra,zuhany és irány az ágy. Vége a Heti hetesnek,ezt nézte a F. Már normális a kedve.

Kép
flóra 11

Jó éjt mindenkinek.

Pá...

Kép
flóra 11

Szilvi! Minél később, annál nagyobb szeretettel sok boldog szülinapot kívánok!

Flóra! A hőgörbéden az aug 31.túl korai pé-nek, én a szept 4- re tippelnék.

Timi aranyos a pocakképed!

Tancsu, háztartásiban lehet venni csótánycsapdát. Rohadt egy dögök!

Benó, Szilvi, tegnap egész nap bőgtem! Miért is sikerülne minden! ?
Attól féltem hogy kevés lesz a szúri adagja és nem lesz pé.m. Álomban se gondoltam, hogy nem nővekszik a nyálkahártyám.Ha meg a nyálkahártya szarakodik akkor a vetélés is előfordul.Sőt biztos.

Kép
muzsuzska

Ma veszek palástfűvet és iszok mint a ló! Be is áztatom magam a fürdőkádba egy adag teával.

Mindenki biztat hogy első hónapban ne várjak csodát. Végül is hónapok óta nincs normális vérzésem, tehát nincs normális hártyám se.Kedden szólók a dokinak , hogy ha ennyibe kerül a szúri akkor talán biztosra kéne menni és erre is kéne szedni gyógyszert, ne csak próbálgassunk vaktába!!!!!
A következő szúri 50ezerbe fog kerülni.

Kép
muzsuzska

Jó reggelt,sziasztok...

Ilyen vacak éjjelem régen volt...:(
Hajnali fél3-ig virrasztottam,nem tudtam aludni és már megint it vagyok,pedig éppencsak elmúlt 6 óra....

Vagy a kórház tudata nem hagy aludni,vagy a hidegfront...
Hajnali fél2-kor ért el minket,eső,szél,stb...

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: