A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Pont most léptek le???

Na akkor elmesélem mi volt...
Csinálták a fiúk a radiátort,visszafúrták a falba.....
Erre kiderült.hogy 2 napja feltöltötték a rendszert vizzel és most 2 helyen is elkezdett csöpögni
Ezer telefonálás mindenhová,mert nem tudjuk hova tartozik,mindenki másra mutogat...
Ráadásul kicsit felázott a parketta is,ezt is bejelentettük a biztositóba....
Szerencsére bnőm pont ott dolizott nem olyan régen és a neten elküldte nekünk a bejelentést... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jah és a hiba abból adódott,hogy nem kicserélték a régi csövet,hanem 2 centivel rövidebb volt és a bunkó szerelő inkább betoldott egy 2 centis darabot és a heggesztés mellett csöpög...
Csak amikor ezt csinálták,még nem laktunk itt és igy nekünk jött most ki a hiba......

Szóval majd csak megszülök már,ha más nem az idegtől lassan.... :twisted:

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként most görcsöm nincs , a derekan kicsit vacakol,de elviselhető.....
Inkább most csak fáradtságot érzek....

Menek is aludni...

Holnap 10.40-re nst,de előtte jövök még reggel....

Jóéjt,szép álmokat...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, jó éjt!

Kép
flóra 11

Benézek délelőtt okvetlen. Remélem sok hiba nem fog előjönni. Sajnálom a parkettát. :(

Kép
flóra 11

Jó reggelt,sziasztok...:)

Még mindig 2in1-ben vagyunk...:D

A radiátor nem vészes,2-3 másodpercenként 1-2 csepp,de a parkettának nem tesz jót,most tálka van alatta,igy meg hallom ahogy leesik egy csepp.....idegesitő!!!!!
És csak hétfőn jönnek ki megcsinálni..:(

Kép

Kép[/
tancsu

Egész éjszaka bogarakról álmodtam,hogy ellepték a konyhámat...

Megnéztem mit jelent...

Bogarat látni:nyereség és siker!!!

Na menek alszok még egyet,hátha lesz több bogaram is..... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt bogaras asszonyság! :lol:

Hát az édes kis bogaradat mikor akarod ölelgetni? :wink:

Várjuk az nst eredményeket!

Kép
flóra 11

Csináltam magamnak egy jó tisztítást. Tegnap bepakoltam egy halom őszibarackot,ma reggelre olyan egészséges hasmenésem van,hogy csak na! :lol: Kipucolódok. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.07 09:26-kor.

Kép
flóra 11

Jó reggelt, csajok! :D
Tancsu, sajnálom a parkettát, a fene vigye el, a legtöbb helyen úgy csinálják meg a dolgokat, hogy jó nagyot szívjon a tisztelt használó, mert nekik úgy egyszerűbb. :evil: Tegyél a tálba egy szivacsot, hogy arra csöpögjön a víz, akkor nem hallod talán. :wink:
Várjuk majd az nst eredményét! :D

Flóra, sajnálom a Flóriánt és azt is, hogy nem tudtatok kimenni a mulatságra. :cry: Ma ki tudtok menni? :roll:

Zsuzsi, reméljük, jó volt a lagzi! :D

Timi, köszi a pocakfotót, nagyon aranyos a pocakód és te is vele! :D Akár minden nap tehetsz fel képet, én annyira szeretem ezeket, bár egy kicsit fáj közben a szívem, hogy nekem nincs ilyen, de tőletek természetesen nem irigylem. :D :D :D :D :D :D

Jó sokáig voltunk a Petinél, fél 11-re értünk haza, ittunk sört. :D Marhára untam magamat, semmi érdekesről nem volt szó, a gyerektémára egy csaj rákérdezett (mert voltak még mások is, nem csak mi) persze, én meg mondtam, hogy hanyagoljuk most a témát, suliba járunk stb. Végül is tényleg suliba járok, nem? :lol:

KépKép
benó

Megyünk a boltba a Gy.-val, és hozunk az amerikai palacsintához hozzávalókat. Ezt írtam, hogy sikerült amerikai palacsintát sütnöm? Tök büszke vagyok magamra, mert a normál palacsinta nekem sose ment, ez meg elsőre sikerült. Bár jó vastag, de azért nagyon fini. :D Majd megy a recept. Bár, míg a Gy. szüttyög, akár le is írhatom. Ezt a hétvégét, megbeszéltük, szépen együtt töltjük, mert jövő hétvégén mindkét nap a tanfolyamon leszek, Sólyom mesternél. :D

Amerikai palacsinta

2 tojás, 2 dkg vaj, 1,85 dl tejföl, 1,5 tk sütőpor, 5 dkg porcukor, csipetnyi só, 20 dkg liszt

A tojást elkeverjük és hozzáadjuk a megolvasztott vajat meg a tejfölt (én úgy csináltam, hogy egy 4,5 dl-esnek kb. a felét öntöttem bele). A sütőport, a cukrot és a sót a lisztbe vegyítjük, majd a tejfölös keverékbe dolgozzuk. A tésztából vastag palacsintákat sütünk.

Megyünk a bótba, puszi

KépKép
benó

Sziasztok!!!

Kép
muzsuzska

Hát uh!!!!!!!!
Nagyon el vagyok keseredve!
A szuri dolgozott, és peték érnek. 4db van ebből egy domináns, ami meg fog érni időre.

Csakhogy a méhnyálkahártyám sehol sincs!!!!!!!!!
Hiába érik a petém ha a méhe nem várja! Azt mondta hogy keddig még nőhet egy picit de nem sok remény van!

Lányok! Most a sírás és az idegbaj határán vagyok!

Flóra!!!!!!!!!!! Szerintem kellett volna szednem a te gyógyszered!

Kép
muzsuzska

Itt vagyok!

Kép
flóra 11

Zsuzsi és most nem írt ki gyorsan Duphastont neked?

Kép
flóra 11

Nem kaptam most semmit!

Kép
muzsuzska

Kedden megyek uh ra és addig egy szurit még adnom kell.

Kép
muzsuzska

Őrület egyébként. Gondolhatott volna a doki erre előre is.A francba. Nincs otthon Duphastonod?

Kép
flóra 11

Most hányadik napon vagy a ciklusban?

Kép
flóra 11

Bár ennek sincs értelme. Azt mondta majd a következő ciklusban talán! Sejtettem hogy a gyógyszeres piri nem az igazi, bár azt mondta hogy jó az is .

Kép
muzsuzska

9. nap

Kép
muzsuzska

Szerezned kell gyorsan valahonnan Duphastont. Még mindig nem késő elkezdeni a szedését. Mert peteérésed csak lesz. Tehát mire megtermékenyül még kb egy hét. Következő egy hét a beágyazódásig, tehát az két hét. A Duphaston két hét alatt kitűnő nyálkahártyát épít.

Kép
flóra 11

Sajnos csak a doki tudja felírni, de kedden reklamálok!

Azért szedem az aspirynt is mert (elküldtem nektek) hogy segíti a méhnyálkahártyát.

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ne hagyd a következő hónapra. Én a múlt hónapban a 11-dik napon kezdtem szedni. Még most ebben a hónapban adjon neked. Bár jobb lenne már ma elkezdeni. Neten nem tudsz szerezni? Vagy ismerőstől?

Kép
flóra 11

Hiába a meddőség több százféle hibából ered. Egyet megoldottunk, van más helyette!

Kép
muzsuzska

Igen, szedd. Nelégy elkeseredve.Még nincs veszve semmi. Ebből még ki lhet jól jönni. :wink: Csak kedden írasd fel magadnak a bigyót. Azt egészen a 12-dik hétig szedni kell.

Kép
flóra 11

Egy darab sem maradt ki neked múltkor a Duphastonból? Hogy legalább keddig kihúznád.

Kép
flóra 11

Én is olvasom a neten, ha ennyire szarakodik a méhem , a vetélés is elképzelhető! Erre meg a te gyógyid a gyógy ír!

Kép
muzsuzska

És a lagzi milyen volt?

Kép
flóra 11

Akkor keddig reményke, bár egyre kevesebb!

Kép
muzsuzska

Igen,ezt a Duphastont szokták adni a 12-dik hétig, hogy elkerüljék az esetleges vetélést. Én is olvastam.

Kép
flóra 11

Nagyon jó volt, de az uh elrontott mindent a fejemben!

Kép
muzsuzska

Magunkról nem készült kép! Valahogy nem volt idő rá!
Sok ismerős volt.

Kép
muzsuzska

Most nem szabad feladni,Zsuzsi. Ennyit ráköltöttél a petéidre és a nyálkahártya miatt feladnád? Nem szabad! Azt is ki kell építeni. Adjon a doki erre is bigyót.

Kép
flóra 11

4 kor jöttünk haza, nem sokat aludtam. Készültem a dokihoz.

Kép
muzsuzska

Flóra, köszönöm hogy jöttél a csörgetésre! Nagyon jól esett hogy gyorsan kiönthettem a bánatomat! Most megyek pihenni és kikapcsolni az agyacskám!

Kép
muzsuzska

Legalább jól szórakoztatok. Akkor most pihi,kedden uhés fel kell íratni a bigyót. Szedni és aztán mindent bele. :wink: Lesz ebből baba,ne izgulj. :wink:

Kép
flóra 11

Majd később jövök! Jó főzést!

Kép
muzsuzska

Aludj egyet. Frissen minden más lesz,meglátod.

Jó pihenést.

Kép
flóra 11

Köszike! :lol:

Kép
flóra 11

Nincs is kedvem főzni. Elvette a kedvem a F. :evil: Megint nyűgös, mert fáj a torka és akkor persze már halálán van. :lol: És ugye megint én vagyok a hibás, mert ebben a hőségben nyitott ablaknál mertem aludni, és a nagyságos úr kitakaródzott és nem vettem észre,mert szemtelen módon aludtam éjjel. :lol: Képzeljétek el,micsoda bűnös vagyok! :lol: Persze ezt nem így mondta, de elmondta, hogy a huzat ártott meg neki,meg hogy nem volt betakarva, aztán hozzáképzelem, hogy engem hibáztat, mert olyan megrovó hangsúllyal mondta.

Kép
flóra 11

Azért valamit biztos főzök. Talán karalábélevest. És sütni is kellene valamit.

Kép
flóra 11

tancsu: sajnállom a radiátoros sztorit. ez dühitö :evil: :evil: :evil:
benó: ne izgulj. neked is lesz :wink: , és szurkolok, hogy minél hamarabb :lol: :lol:
zsuzska: sajnállom a rossz hireket :cry:

ma éjjel végre aludtam egy jót .most csak 1x keltem fel wc-re és nem volt melegem. és 8 órát aludtam :shock: :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Megebédeltünk. Csináltam karalábélevest,krémlevest,nagyon fini lett. Tegnaptól maradt még rakott karfiol,ezt ettük. Csinálok még rakott karalábét. Rizs,karalábé és hús rétegezve, tejföllel nyakonöntve és megsütve. Szerintem ez is jó lesz.

Mit süssek?

Kép
flóra 11

Helló Timi!

Örülök, hogy jól kialudtad magad. :D

Kép
flóra 11

A F. elment az anyjáékhoz ebédelni. Később már jobb kedve lett valamivel. Már legalább beszélt is valamit.

Most meg az anyám telefonált,hogy menjen el hozzá a F. felszerelni egy csillárt. Vasárnap délben! :shock: Vannak ötletei! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.07 11:42-kor.

Kép
flóra 11

Sziasztok

Gyors bekukk...
Nst jó lett,kedd ereggel 8-ra kórház és felvesznek az osztályra.
Most menek alszok egyet,mert délután jönnek a hugomék családostul,anyósék és bnőmék....
Pihennem kell,hulla vagyok...
Később jövök majd vissza...

Cupp..

Kép

Kép[/
tancsu

Szóval már csak holnap vagy otthon,igaz? De már nagyon ideje, hogy csináljanak veled valamit.

Tancsu, nyitódsz, vagy maradt az 1000-es?

Kép
flóra 11

Sziasztok! :D Végre felengedett a net! :D Megint sza...-dik itt az irodában! :evil:

Kép
szilzi

Szia Szilvi!

De jó téged látni! :D

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: