A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

orsi de rendi vagy :lol: nagyon szép a lányod :wink:
köszi a beszámolót azért írj néha ok???
megnyitottam a "hoxát"én most látom ezt az oldalt először de majd biztos megtalállak!! :lol:
Vendég

úr isten ezen a hoxán iszonyat szomorú történetek vannak...és orsit meg sem találtam
Vendég

sziasztok!
bari jó a hinta, ez rendes hagyományos, vagy olyan rugós.mert egyik barinőm vett a lányának rugósat, hasonló, csak felül rugó van, s crugózni tud benne a gyerkőc.állítólag nagyon csípi.ügyesen fognak a fiúk.
járókánk nekünk van és használom is ha a konyhán vagyunk, felljebb van téve, így szerencsére nem úgy kell beleesni.de az a hagyományos régi rácsos négyzet alakú.úgy kértem, abban majd ügyesen tud fogódzkodni, ha feláll.azokat a hálósakat nem bírom.raknak némelyikbe egy fogódzkodót, de legtöbbe az sincs, szegény gyerek nem tud mibe kapaszkodni.
orsi cuki a lányod és ügyes
blue megkaptad a recepteket?

szilvi lemérted mennyit eszik Mercike, mert mondtad, hogy kiváncsi vagy

Kép
Kép
eyi

eyi:ez rugós hinta de ha nem akkor nem is kell mert nekem is a rugós tetszik!!!

és végre sikerült elkapnom a nagy átfordulást!!!!!!ezt nézzétek
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/a ... Jekkz98mJS
Vendég

Eyi: megkaptam a recepteket és meg is köszöntem, írtam Neked még akkor pü-t. Ezekszerint nem kaptad meg??? Akkor itt köszönöm meg nagyon szépen a recepteket :P

Orsi: Gyönyörű Holda leányzód :wink: Én olvastam a naplódat :wink: Nagyon jó :P Bár kicsit régebben :cry:
bluebox

Sziasztok!

Nemrég értünk haza!
Tényleg nagyon ügyesen fognak a srácok!!!!
Orsi: szép kislányod van, igazi kis husika :lol: :lol:
Eyi: igen lemértem másnap hajnalban (ami nem volt egyszerű, mert HÍRTELEN ÉS NAGYON éhes szokott lenni a lelkem......) 170-et evett.
bszilvi25

Nem nagyon volt időm visszaolvasni, betegeskedtem sajna, jött egy kis torokfájás, láz, dátha.

Babák továbbra is gyönyörűek és nagyon szépen fejlődnek!
Bari, szuper ez a fordulásos videó!

Szilvi, tök jó a 170, Kíra szerintem még sosem evett annyit. Én most leálltam a mérlegelésről, mert csak idegesített, bár a gyerekorvos visszaigazolta, hogy nem eszik eleget, pedig ránézésre egészségesnek tűnik, de nem tudom hozzátáplálni, mert semmilyen cumisüveget, nem fogad el, így a fejésnek sincs sok értelme. Viszont fogalmam sincs ma pl. mennyit evett, ez sem túl megnyugtató.

Kép
tamaraildi

Bari: remélem büszke anyuka vagy. Az én babám még gondolatban sem forog szerintem. :o

Tamaraildi: jó, hogy jelentkeztél!
Kár, hogy nem tudod megcsinálni a vonalzód! (én szeretném látni) :cry: :cry:

Remélem mindenki nézi a megasztárt! mókás a mai is!!! :lol: 8) :roll:
bszilvi25

Szilvi: valamiért nem működik, pedig Brigi is próbált segíteni.
Kíra sem forog, áááá, maximum a fejét veti olyan furcsán oldalra hanyattfekvésben, mintha próbálkozna, és ha rásegítünk, hasra fordul. De nem szeret ott lenni. Visszafelé semmi próbálkozás.

Vonalzó helyett: :)
Kíra baba 2 hónapos 2 hetes 2 napos. :)

Ti használtok valamilyen hordozót, kengurut?
Elvileg azt ugye 6 hónapos kortól lehet, de mégis sokszor az van írva a brendon oldalára pl., hogy újszülött kortól. Ki érti ezt?
Csak mert a mi babakocsink 11 kg, esélyem sincs, hogy békávézzak a babával. Most még oké a bezártság, de később?

Megvettük az 5. fajta cumisüveget, szerintem tök feleslegesen. Már van nuk, avent, mam, tomitipi ), és nubi. Kíra egyiket sem fogadja el, viszont dokinéni azt mondja, valahogy bele kellene diktálni egy kis plusszt, hogy menjenek a dekák felfelé.

Nálunk focimeccs megy, én pedig gépezek. Hétköznap sajnos nem férek hozzá, mire apa hazaér, séta, fürdés, és én is megyek aludni 9 körül Kírával.

Jóéjt, szép álmokat mindenkinek!

Kép
tamaraildi

Sziasztok MEGJÖTTÜNK!!!

Hála istennek túl vagyunk a műtéten! Szerencsére minden rendben zajlott! Majd teszek fel képeket is, amin látszik hol csinálták rajta a vágást. Szóval szerdán kellett bemennünk. Képzeljétek vettek vért a Marcustól, azt mondták egyuttal berakják neki azt a stiftet vagy mit amire az infuziót rá tudják kötni és így csak egyszer kell majd megbökni. Erre 20 perc ordítás után kiadják a gyereket nekem aki már teljesen elfáradt a sírásba, és akkor nézem szegénykémet 5 helyen megbökték. Nemhiába sírt annyira torkaszakadtából. Úgy sajnáltam az én kis drágámat, annyira rossz volt hogy nem tudtam rajta segíteni.
Majd csütörtökön reggel fél9-kor bevitték a műtőbe, és negyed 10-kor hozták vissza nekem. Már nagyon vártam. Aludt egy nagyot utánna, majd fél 1-kor etethettem meg először. Úgy féltem, hogy nehezen fogja majd viselni a dolgokat, de szerencsére egy hőss az én kisfiam, nagyon stram kölök, egy szava nem volt, és még vigyorgott is már aznap. Szóval akkor megnyugodtam, hogy így már biztosan minden rendben lesz!!!

ancsika82

Közben elküldtem, nehogy elszálljon a dolog!
Na szóval aztán pénteken meg jöhettünk haza. Azóta sincs szerencsére semmi gond. Már át is kötöztem neki a sebét 2x. Szépen gyógyulgat neki. Jövő héten pénteken kell majd csak varratszedésre visszavinni.
Úgyhogy most egy ÓRIÁSI kő esett le a szívemről. Remélem más már nem lesz mostanában!!! Ezek után az oltások már megsem fognak kottyanni. :roll: :roll:
Készítettünk tegnap egy videót a Marcell jókedvéről. Majd megpróbálom feltenni bár még ilyen nem csináltam, lehet kérek majd előtte segítséget, de most csak ennyire futotta!!!

Bocsi hogy nem olvastam még vissza, remélem sokat írtatok! De ígérem bepótolom a lemaradásom!

ancsika82

szia ancsika örülök,hogy minden renben ment!
akkor már marci otthon van?biztos nagyon rossz volt neked ezt átélni...remélem ez volt élete első és utolsó műtéte!!
Vendég

Sziasztok!

Túl sok időm nincs,majd ha hazajöttünk reagálok a visszaolvasottakra.
Megyünk mamához ebédre.

Nagyon jó volt a tegnapi bányásznapi buli!
Olyan volt kettesben,mint "régen"!Persze sokat gondolta Mátéra,de valahogy éreztem,hogy semmi gond nincs vele.És jól érezem:mikor elmentünk 19kor elaludt,21ig aludt,evett és újra aludt! :lol: Most a fürcsi kimaradt,de nem hatotta meg.Fél 6kor kelt enni,utána 9kor!

Készen vannak a pólók.Mutatom. Kép Délelőtti tekergés. Kép Kép

Kép
melike

húúúú de jó pólók nekem is kell..
Vendég

Sziasztok!

Ancsi nagyon örülök, hogy minden rendben ment!!!!!!
Már vártuk, hogy jelentkezz!!!!! Marcus egy HŐS!!!!!!

Tamaraildi: megy pü!
bszilvi25

Sziasztok!

Megint nem volt netünk két napig kábellopás miatt. :twisted: :twisted:

Tamaraildi! Amikor nekem Marcinak pótlást kellett adnom, akkor én pohárból itattam meg vele. Féltem a cumizavartól, de felesleges volt, mert azóta már kapott cumisüveget, de ő is utálja. Esetleg megpróbálhatnád két óránként szoptatni. Vagy előbb adni a pótlást és utána mellretenni. Ezek csak elmélkedések, lehet, hogy egyik sem fog működni.

Orsi! Nagyon szép és ügyes baba Holda! :lol:

Ancsika! Örülök, hogy túl vagytok rajta! Jobbulást Marcinak. :lol:

Melike! Csini pólók.

Kenguru: (bocsi, nem emlékszem ki kérdezte :oops: ) én néha viszem Marcit kengurúban, ha lemegyünk vásárolni, stb. Hetente kb. 1szer. Én úgy látom, hogy semmivel nem helyezkedik el benne máshogy, mintha az ölemben vinném. Márpedig az ölben cipelés nálunk mindennapos dolog. :roll: :roll: Szóval én néha használom.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Köszi mindenkinek aki gondolt ránk rám fért!

Amúgy szuper ügyik ezek a kis babócák!

Melike: A poló tök jóóóóó!!! Bari: A hinta nagyon tutkó, nekünk sem lenne rossz egy :roll: :wink:

Egy régebbi dolog: A honlapkészítés ötlet nekem is tetszik nagyon! Ötlet hozzá :roll: Az utolsó pocakos fotók valóban jó ötlet, aztán majd úgyis mindig bővíteni kell hisz állandóan nőnek ezek a lurkók!!!

Azt a jóképű kakaóscsiga receptet eljuttatnátok nekem is? Nagyon tutkó volt a képeken! Én is szívesen kipróbálnám!

ancsika82

Írtátok páran, hogy nem sokat esznek a babák. Hát ez nálunk is már 1 hete fennáll! Már kezdek aggódni, de hétfőn úgyis mennünk kell a doki nénihez majd akkor megkérdezem mi lehet az oka. Bár nálunk a műtétre is fogták a dolgot, de az a baj előtte sem igazán evett valami sokat. A mai adagjai a 80gr-ot nem haladják meg. Már tökre kivagyok tőle, nem tudom mi baja a tápszerrel, megunta vagy mi?

ancsika82

Na leléptem vendégek jöttek hozzánk beteglátogatóba :? :?
:shock:

ancsika82

sziasztok!

ancsika, örülök, hogy minden oké

MÁrti,bocs, tényleg megkaptam, csak nem néztem :roll:
szilvi látod kár volt stresszelned-eszik ő rendesen
ólók
melike jók a pólók

képzeljétek már MIra is hasról hátra rutinból, hátról hasra ritkábban

Kép
Kép
eyi

Ügyi Mira nagyon, hogy így forgolódik. Én még csak álmodom a forgásról. :cry: :cry:
Gyorsan túlvagyok a látogatókon, akkor rakok pár képet amit még a kórházban készítettem, meg egyet amit meg már itthon.

Íme: Sok sok szuri után...
Kép
A műtét napján
Kép Kép

ancsika82

ancsika még szerencse,hogy sötét a kép nekem ilyen képet ne mutassatok már bekönnyeztem... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Bari, Márti ügyesek a fiaitok!
Orsi, Holda gyönyörű kis hercegnő, jól látom, hogy hasonlít a nővérére? Minden elismerésem a tied 4 gyerekkel, azért néha jelentkezz!

Melike tök jók a pólók, nekem apáé jobban tetszik, jobban látszotok mert közelibb kép.
Ancsika, nagyon erős kicsi fiad, van, megkönnyeztelek Titeket. Ja, és Marcell nagyon szép.
Kicsi fiam ma bepótolja a tegnapi nem alvást, nem evést. Én meg már kitakarítottam a kamrát, meg ebédet is készítettem.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari:én majd akarok járókát,de még később.A hinta tuti jó!Ja,és cuki az átfordulós videó!
És a gyerkőcök ügyesen fogják az üveget!(Dávid,Kristóf)

Orsi:hiányoltalak,Holda gyönyörű,nagy csaj!

Tamaraildi:mi is használunk kengurut,igaz csak rövid távra,de végre elvan benne.

Ancsika:örülök,hogy minden rendben,sajnálom szegényt!

Kép
melike

Kép
Vendég

Bari:egyik szebb,mint a másik! :lol:

Jó éjt!

Kép
melike

Sziasztok drágáim!

Visszaolvastam az elmúlt 10 napot...nem volt egyszerű menet...
Elkezdődött a suli...a napjaink úgy néznek ki,hogy reggeli,vásárlás,séta,ebédfőzés (mert nincs menza...)szigorú tanulás,Zoéval való játék,séta,apázás,családozás és még rumlitakarítás,mosás...Hiába nem könnyű Csicsóné (nagycsaládos anyuka) élete,de fehőtlenül boldog :wink:
Ha bekapcsolom a gépet,,akkor saját magamat szivatom meg,mert ittragadok és teljesen elcsúszok...de lassan belerázódtam,úgyhogy ha nem is olyan rendszerességgel,de azért visszatértem hozzátok!
holnap jövök!
Pusz!
JA ÉS A BABÁK GYÖNYÖRŰSÉGESEK!!!! :wink:
Vendég

csiri napi 5 perc kötelezőőőő!!!!nagycsaládosoknak is!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

SZIA CSIRI!!!!! :P
bszilvi25

Jó reggelt Mindenkinek!

Csiri: örűlük, hogy jöttél :wink:
bluebox

Jó reggelt Mamáknak és Babáknak!
Múlt héten betegeskedtem, úgy tűnik Kíra is elkapta.
Köhög, ami eddig is volt néha, gondoltuk a nyálát nyeli vissza, de az orra is rendesen be van dugulva, amivel szerintem a mi orrszívónk, ami nem porszívós, már nem boldogul.

Szegényke, így a szoptatás sem egyszerű, amúgy is ki van adva, hogy együnk gyakrabban, mert 100-akat is alig eszik.

Kivagyok. Pénteken is dokinál voltunk, ma vissza.

Bari nagyon szépek e gyerekek, büszke anyuka lehetsz!!

Szilvi, ment pü.

Kép
tamaraildi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:46-kor.
hékás

Tamaraildi: kész!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi: Örülök nagyon!!!! (én most nézte, és még nem kaptam, de nem várható ilyen gyorsan)
bszilvi25

Jó reggelt!

Nálunk szakad az eső és sötét van!Szegény Babócám nem tudja mi van,mert vagy sötét van vagy villany fel.Mindkettő az estére emlékezteti... :twisted:

Csiri már azt hittem valami baj van?!Azért hiányoztunk?
Gyere amikor csak tudsz!

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:47-kor.
hékás

Nekünk az éjszakánk volt érdekes:12kor beriasztott a légzésfigyelő,azt sem tudtam hol vagyok olyan mélyen aludtam,de Máté is.
Aztán 2kor arra ébredtem,hogy rettenetesen cuppog,az egész keze a szájában.Vártam hátha elalszik,mert nem szokott mostanában 4 előtt enni,de sajna nem,úgyhogy kapott enni.Gondoltam föl fog kelni még 5körül,de szerencsére csak 7kor kelt. :lol:
Most elaludt újra.

Kép
melike

Ma reggel Mercike is az éhenkórászt játszotta.
Reggel 6-kor kelt, jól bekajált, és 8-kor újra! most alszik. Remélem egy darabig most nem lesz éhes, mert a melleim elég üresek lettek
:o
bszilvi25

Pesti csajok!
Azt tervezzük,hogy vasárnap elmegyünk hármasban az Asia Centerbe vásárolni.
A kérdésem az lenne,hogy a közelében található C&A (Pólus?) tényleg közel van?Csak mert Apa utál (és nemis nagyon tud) Pesten közlekedni. :oops:
Szerintetek nem gáz Mátét is vinni?Bár én mindenképpen szeretném.

Kép
melike

Az Asia Center és a Pólus között nincs 10 perc távolság gyalog!!!! 8)
Autóval kb 2-3 perc, mert van lámpa! :lol:
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:47-kor.
hékás

Most esküszöm, hogy ez nem vérszívás, de mi az, hogy pesten nem is nagyon tud közlekedni?????? Ugyanaz a kresz érvényes mint Gyöngyösön... Pesten inkább több a bírka, és vezetni nem tudó!!!! (minket naponta vagy 20* törnének össze, ha a Laci nem figyel)
bszilvi25

Köszi a válaszokat!
Szilvi:mert itt ismeri,tudja fejből az utat,ott meg nem.Meg volt rá példa,hogy egy terelés és már nem is tudjuk merre menjünk.Na,jó mindig odataláltunk,ahova akartunk,de nem szereti Pestet.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.30 17:48-kor.
hékás

A C&Aban szeretném az egyik DMes kupont beváltani Máténak.
Az Asiában meg magunknak vásárolnánk Apával.Nem tudom nektek mi a véleményetek,de mi már egyszer olyan jókat vettünk ott.

Kép
melike

Jó neked! Én egyszer vettem ott valami felsőt, ami egy mosás után szinte nem is volt hordható. De ez egy olyan dolog, hogy a piacon is vannak jó vételek, és az Asia Center piac, csak épületen belül!! :lol: :lol: (lehet, hogy én voltam figyelmetlen)
bszilvi25

Bari hol van?Még alszik?

Kép
melike

Szerdán kapjuk a 2. oltást!

Kép
melike

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 15:54-kor.
Vendég

Kriszta ennyi volt a bejelentkezésed?

Kép
melike

Sziasztok!
Bari, nagyon szépek a gyerkőceid!
Csiri, jó hogy jöttél, elhiszem, hogy el vagy havazva a 3 gyerekkel!

Nálunk még nem esik, voltunk is kint reggel, most meg alszik a kicsikém.
Ha nem baj rakok pár képet. Ha baj akkor is :D
Boni így szereti a macit

Kép
Így átmászik, hogy olvasgathasson
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: