A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszi csajok Emma nevében!

Nagyon jó volt látni az első fotót!!!:-)

megy a készülődé. holnap lesz a party. ma voltunk Nyiregyen. a bambi volt a kedvenc. annyit beszélt hozzá. Lépekis mert most köszöntjük meg.

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok! Ezt most találtam. Hát lehet ennek az ajánlatnak ellenálni? :lol:
Kép

Máté és Emma buliról kérünk szépen fotókat!

Ádó
szülinapi partyja remek lehetett. Háááát mi ugye nem álltunk meg a torta felvágásánál:

Kép Élete első csokitortája

Heni! Még nem is írtam, hogy szuper rucikat vettél Péterkének. Ha KicsiGegi belenő, én szívesen megveszem Tőled. :wink:
És persze csuda édes a Kékszeműd, aki természetesen tiszta anyja! 8)

Sense! Én már nagyon kíváncsi vagyok a Pocaklakód nemére. Kiderítitek?

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boldog 1. Szülinapot
Emmának és Máténak!
Kép

Tündériek a manók :D :D :D :D

Kérünk sok képet a partykról.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Megint eltűntem egy kicsit,mert Bertusom beteg lett,tegnap előtt még az ügyeletet is ki kellett hívni,mert nem ment le a láza és hányt is szegény.Arcüreg gyulladása van,és úgy veszem észre,hogy a foga is jön neki,sírás reggeltől estig megállás nélkül tart...

Vindolanda:Pogácsasütés abból áll, hogy én énekelem neki,hogy süti,süti pogácsát apának anyának stb ő meg a kis kezét összetéve süt,olyan mintha tapsolna...
Édes Rúgó a gitárral!(lemaradtam,miért is hívjátok Rugónak???)

Regi:Igen kevésnek bizonyul a Nivea,(canestent javasolt a védőnő)amúgy alapbol sudokrémmel kenem.
Szeli tündéri a spenótevős képen!!!

Irina Ádónak nagyon boldog első szülinapot kívánok! Kép
Nagyon tetszenek a lufik!!És szuper az elefánt szelidítős kép is,Ádi még mindig iszonyat jóképű kis legény!!!

Emmácskának és Máténak boldogságos szülinapot!!!
Kép

Grétike annyira édes a jelmezekbe!!!Ha Bertus is elaludna magától egy ilyenbe akkor én is beszereznék egy garnitúrát!!!

Zsófika egy tündéri kiscsaj,annyira ügyesen megy!!Nekünk is van ilyen teknősünk csak Bertus még messze van attól,hogy húzza maga után.

Erről az oltásról én is megkérdeztem a védőnőnket és azt mondta,hogy csak azok kapják meg ingyen akik pl koraszülöttek,vagy valamilyen fogyatékossággal születtek,de egyenlőre nekik is csak kettő lesz ingyen a harmadikról még semmit se tudnak.
Nem tudom akkor ezt miért nem mondják a tévébe is el???
Nem értem!

Na mára ennyi,megyek lázat mérni!

KépKép
juba

Drága EMMA és MÁTÉ, Isten éltessen Titeket nagyon sokáig 1. születésnapotok alkalmából!!!
Kép

Megjártuk ma a budapesti ZOO-t, hát még mindig fantasztikus, mindig épül valami új, az Afrika-rész csodás! Csak ajánlani tudom, rakok majd képeket is fel. Ez is az Ádó-szülinap része volt, minden évben szeretném elvinni az állatkertbe élményszerzés gyanánt. Bár őt még leginkább a többi baba fogta meg, mert ugye egy sisakos kazuár hiába néz ki úgy, mintha a Gyűrűk Urából lépett volna ki, egy babának minden állat egyformán mágikus ;-)

Viranka: jut eszembe, jártunk Gödön két hete szombaton, de annyi elterelés volt, hogy pont lekéstük a Vegatoyst. Mérgünkben beültünk az Ilka Csárdába, jó a túrógombócuk. Legközelebb hozzátok is bekopogtatunk! :-)

Na, sajnos nem akar képeket felrakni, majd holnap jövök.
Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Nem, nem, még muszáj, szenilis banya vagyok...:

l. móni: Grétike egyszerűen gyönyörűséges, és meghatóan édes a jelmezekben!

Juba, nagyon sajnálom Bertuskát (és Téged), gyógyuljon meg mielőbb a kis hölgy! És majdmajdmajd ha lesz időd, tegyél fel képet is róla, olyan rég láttam!

Vindolanda: Rugó tüneményes a képeken, úgy fogja a gitárt, mint egy profi! 8)

No most megyek már tényleg, teljesen kipurcantunk ma.

Kép
Kép
irina

Mivel pár perce már Rugó szülinapja van, gyorsan bekukkantok a mai tételkidolgozás után (most fejeztem be a tizenötödiket a tizenhétből) 8)

Szóval gyorsan összefoglalom, mi is történt egy évvel ezelőtt pontosan.

Juba: a rugó nevet a Simpson-család egy epizódja alapján adtuk, amiben Homer megtervezi a springfieldi olimpia kabaláját, Rugó Hugót. Mindig ugrált már olyan 4-5 hónaposan is :lol:

Szóval én tavaly ilyenkor már javában betöltöttem a 40. hetet, túl voltam két hidegfronton és egy teljesen probléma mentes terhességen (vizesedés, magas vérnyomás, hányinger, rosszullétek stb. nélkül).
Már 4-5 napja jártunk minden áldott reggel a klinikára nst- és amnio-ügyben. De semmi.

Aztán hajnali kettő óra kilenc perckor felébredtem, hogy kavarog a hasam. Vártam, mert nem volt komoly. Aztán felkeltettem Gábort, hogy akkor figyeljük a dolgokat, mikor már padlót fogtam :D

Túl hosszú vajúdásra nem számítottam, mert a családban mindenki villám-módra szült.

Megmosakodtam, gyorsan bepakoltam a bőröndből kimaradt cuccokat.
Olyan négy után beültünk a kocsiba, mert akkor már olyan tíz percenként fájdogáltam.
Mire beértünk, akkor már öt percenként.
Az orvosom persze sehol, mert épp a gyermekét kellett kórházba vinnie. Egy rezidens srácnál szültem, meg egy tök ismeretlen szülésznőnél, de nagyon aranyosak voltak.
Gábor velem volt.
Olyan rettenetesen nem fájt, mint amire számítottam, így fájdalomcsillapítást nem kértem.

És reggel hét óra 40 perckor megszületett Rugó. Engem aztán varrogattak egy darabig :D Nem éreztem olyan földöntúli boldogságot, inkább olyan volt, mintha egy filmet néznék, és nem is velem történt volna az egész.
A Rugóba való szerelmesedés csak később jött kicsivel.

Na, röviden ennyi. Most én megyek feküdni, Gábornak pedig átadom a gépet, mert éjszakázik szegény.
Szép napot holnapra!

Kép

:arrow: :arrow: :arrow:

És köszönjük a gitározós dicséreteket. Mi is meglepődtünk, mikor felvette és rendesen tartotta :lol:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Boldog 1. Szülinapot Bendegúznak!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Rugó drága nagyon sok boldog első születésnapot :lol:

Vindolanda tüneményes kisfiad van.
Azzal a gitárral a kezében szenzációs :lol: :lol:

Juba jobbulást a kis drágának. Mennek a gyógypuszik.

Irina egyetértek, lenyűgöző az Afrika rész :lol: :lol: meg az egész állatkert.

Heni Péterkének gyönyörű szemei vannak.

Mesi micsoda akció :lol: :lol:

Silka próbáltál már Lizi kezébe adni banánt vagy kekszet vagy valamilyen darabos ételt? Lehet amiatt sztrájkol mert Ő már nagynak tartja magát az állandó főzelékezéshez..
Gréti nagyon szereti ha azt eszi amit mi.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi Boldog Névnapot!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi sok boldog névnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Olyan jó idő van, hogy Zsozsóval - meg a laptoppal - kitelepedtem a verandára. Csemetémet letettem aludni, így most tudok írni Nektek.

Boldog 1. szülinapot Rugó!!!
Kép

Boldog névnapot Regi!!!!!
Kép

Vindolanda! Nagyon édes Rugó! És tényleg, teljesen profin tartja azt a gitárt!

Irina! Mi is készülünk az állatkertbe, de nem ebben a melegben. Remélem 1-2 hét múlva már eljutunk.
Az októberi hosszú hétvégénk befutója idáig úgy néz ki, Nyíregyháza lesz, annyi sok szépet írtatok erről a helyről, meg az állatkertről.

Anitja írt sms-t, jól vannak, mindenkit puszil, csak nincs net-ük, majd ha lesz újra, jön természetesen.

Juba! Jaj de jó, hogy írtál! Szegény kicsi Bertus! Gyógyuljon meg hamar a kis drága!!!! +++++++++++++
Kép

lmóni! Grétike egy bűbáj! A WC ajtót is ráadhatod, ezen nem változtat semmi! :wink:
És azok a jelmezek.... Csuda édes! Biztos a fini plüss anyaga miatt szeret benne aludni.
Zsófinál rendszeresítettük az alvós pelust - köszi Petrus! :wink: -, és nagyon bejött. Fúrja bele a kis fejecskéjét, belegabalyodik... Nagyon klassz!

És gratulálok a -8 kilóhoz! Nagyon szép teljesítmény! Csak így tovább!!!
Emiatt irigykedem, mert én is fogyóznék, de hát most ugye nem lehet... :D És emiatt mások irigykednek rám. :wink:

Kiskolbi! Kaqk! KÉPEKET!!!!!

Ágica! Jobbulást Petrának is! Jaj, fúj-fúj szájpenész!!!!
Én is aggódom, meg nézem Zsófi száját, ugyanis a kutyák után néha bevesz ezt-azt a szájába... Ez sajnos elkerülhetetlen, nem tudok mindent kivenni a kezéből.
Szerintem 5 éves koráig már összeszedte a normális koszmennyiséget... 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönjük szépen,most már valamivel jobban van Bertus de iszonyat nyügös...

Most csak pár képet dobok,később még próbálok jönni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Rugónak nagyon boldog első szülinapot!!

Kép

Reginek nagyon boldog névnapot!!!
Kép

KépKép
juba

Rugónak boldog születésnapot!

Reginek boldog névnapot!

Tegnap voltunk kint a Szeptember Fest-en. Itt van nem messze tőlünk. Sokan voltak de Niki élvezte nagyon a sok gyereket. Lehet ma is megyünk de csak 4 után ebben a melegben nem jó kint.

KépKép
anikoh

Halihó!!!!

[color=darkblue]Rugó: Boldog Szülinapot, ifjú Santana![/color] [size=12](Vagy Paul McCartney? Elvégre alkezesen fogja a gitárt.. :roll: .)
Regi: Boldog névnapot Neked![/size]
Akkor gyorsan pár kép, egyelőre kommenek nélkül, még pihenjük a tegnapi és a mai vendégsereget!!! :lol:

Ja, elöljáróban annyit, hogy Máté nem szereti a sütit (ki látott már ilyet! :shock: ), és undorodik a lufi érintésétől. Ellenben az utóbbi napokban könyvmoly lett, és báb-rajongó. :lol: Sőt, miután észrevettük, hogy hihetetlen vonzalmat érez a babák iránt, fiú létére kapni fog egyet. (Apja is ilyen volt, mégis rendes Férfiember lett :lol: ).

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Vazze! A kiemelések nem sikerültek. :evil: Bocs Rugó és Regi! :oops:

Akkor most még 1x:

Rugó: Boldog Szülinapot![/color]

[color=red][b]Regi: Boldog névnapot Neked!
[/b]

És akkor pluszba még néhány csemege, ha már egyszer tudok egyedül is képet felrakni :lol: :

Kép
Kép
Kép Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, és még valami: persze a játéktároló, amit készíttettünk Máténak, nem érkezett meg a pénteki postával sem. Kicsit se voltam pipa... :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Jól végigkönnyeztem a születéses megemlékezéseket :oops:

Minden kis ünnepeltnek nagyon boldog első születésnapot!

Én tegnap vizsgázni voltam, szerintem sikerült, utána mg anyósoztunk, most jöttünk haza.

silka: most már bátor benn is, tényleg boszitopic, csak le kellett írnom :lol: Miótza feláll kapaszkodás nélkül, még bátrabb lett, szóval már száguldozik össze-vissza kövön is :lol: De cipő-szandál téma továbbra is érdekel, mert a védőnő és a dokink szerint a túl sík terep (járólap, parketta) nem tesz nekik jót, ott nem jó, ha mezítláb vannak. Szóval nem tudom :roll:
Ma vagyok 5+2 naptár szerint, ha fiú, Gábor, ha lány, még nem tudjuk, és az ÁEK-ben fogok szülni.
Vendég

Csak gyorsban, majd jövök képekkel én is csak idő nincs.....

Vikdani és Regi, boldog, boldog névnapot!

Emma, Máté, Rugó BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVNÁNOK!

Irina, állatkert, szupi volt, mi is voltunk Robesz 1. szülinapján:) és a kazuárt imádta, azóta találtam egy könyvet benne egy fényképpel és azt nézegeti.

Móni, igeeeeen, nekikezdek, muszáj, borzalom, de muszáj, remélem sikerül:), Gértike aranyos, mint mindig.

Hú megyek, Robesz a lépcsőn...

Kép
Kép
nektarin

Rugó!
Boldogságos első szülinapot kívánunk :)

S az jutott eszembe:Ákostól egy dalrészlet :)"Gitárommal a kezemben egy szakadékba nézek,kapaszkodom a húrokba,de lezuhanni félek "

KépKép
viranka

Sziasztok, a mai napot sikeresen túléltük... Bár még nincs vége :lol:

Köszönjük a köszöntéseket, jól estek!

Rugó kihagyott egy alvást, és fél nyolc körül az esti szopiba teljesen kidőlt, azóta alszik. Mikor vége volt, még vitte a lendület az ágy vége felé, de úgy 20-30 cm megtétele után lepihent :D

Szerintem majd felkel egy olyan fél óra múlva, és még bírja egy darabig este. Ilyen esetekben így szokta. De az is lehet, bár kevésbé valószínű, hogy reggelig nyomja majd..

Kolbi: pénteken eszembe is jutottál, hogy hozták-e nektek a megrendelt cuccokat :evil:

Panndi: jövőre majd mi olvassuk a Te szülési bejegyzésedet könnyes szemmel :wink: A Gábor név az tuti 8)

Hát, azt sem gondoltuk korábban, hogy Rugó a szülinapján majd a medencéjében fog fürdeni :D

Rakok fel pár képet. Így utólag jöttem csak rá, hogy ez a torta elég csajos lett :D Ééééés. Rugónak sem ízlett...

Kép

Kép Gábor és az édesapja Rugóval

Kép

Ja, és a hűtőszekrényen a fém lovagjaim láthatók!
És a Danoninos betűkből nyomdafestéket nem tűrő szavak :oops:
Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsi, most csak egy gyors bejelentkezésre van időm:

Emmának, Máténak, Rugónak nagyon BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KÍVNÁNOK!

És a hétfői szülinaposoknak így előre is: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT AZ "IKERTESÓKNAK", LIZINEK ÉS ZITÁNAK!!!

VikDaninak és Reginek boldog, boldog névnapot!

Silka, hétfőn mi az állatkertbe megyünk, Apa épp szabadnapos lesz. De a héten valamelyik másik nap szívesen benne vagyunk egy közös sétában vagy játszóterezésben :)

Viranka, köszi a mélytányéros infókat! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt :(

Kép
dotildi

Hú, tényleg, a névnaposokat kifelejtettem :oops:

Regina, VikDan - boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnap éjszaka Szelikém felsírt, ráadásul Nagytesó is itt aludt, ezért próbáltam nem húzni a dolgot, odavettem magamhoz, és képzeljétek, most először sikerült neki mellettem elaludni!!! :) Olyan édes volt! Annyira mozgékony, hogy eddig mindig csak mászás, játszás lett ezekből. Valószínűleg a foga fájhatott egyébként, azért volt rám szüksége, mára át is tört a 6. fogacska! :)

Hát a csokitorta nekem se ízlett (illetve akinek készült, szerencsére igen! :)), de szerintem szép lett, majd dobok fotót.
Aztán úgy döntöttem, hogy szétdarabolom és öntöttem rá vanília pudingot, Apa be is burkolta! :lol:

Heni! Szeli magától állt át a 2 alvásra. Egyszerűen 4 után már nem tudtam letenni, így alszik reggel 8-tól fél 10-ig és 1 óra körül 1 órát (attól függően mennyire zörögnek felettünk vagy alattunk :evil:).

Granda! Érezzétek jól magatokat! :)

Gréti cica elbűvölő! És azok a jelmezek! :shock: :)

Rugó édesen játszik a gitáron! :) Tuti, zenész lesz, vagy legalábbis hobbija! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó! Boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó drága, Isten éltessen nagyon sokáig 1. születésnapod alkalmából!!!
Kép

Regi: boldog névnapot!!!

Kiskolbi: nagyon meghitt volt a Máté-szülinapozás :-) A csücsörítős kép a kedvencem... ;-) Máté nagyon ügyes, elképesztő, ahogy mozog, tesz-vesz!

Heni: Petike egy gyönyörűség, micsoda szöszi kisherceg lett!

Juba: Bertus imááááádom, csodás egy hölgyemény! :-) Milyen kezelést javasolt a dokitok (nekem állandó arcüreggyulladásom volt gyerekkoromban...)

Panndi: egy hős vagy! Tanulni és vizsgázni kánikulában?!!! ;-)

Nektarin, akkor muszáj a kazuáros képet feltennem (Robesznek sok szeretettel! ;-):
Kép

l. móni:
szólj, ha majd házügyben lehet Nektek szorítani (bár folyamatosan szorítunk, tudod)!

Több képet megint nem enged nekem a babanet, majd pótolom.
Jó éjt, lányok!

Kép
Kép
irina

Köszönöm a köszöntéseket! :D Olyan jól esik!!! És szépek a képek, amiket kaptam Tőletek! :)
Volt ám banzáj, majd holnap rakok fel fotót a 3 csajsziról, ahogy játszottak! Megzabáltam őket, szaladgáltak, sikongattak (Szeli is!)! :lol:

Zsozsó csokitortaevős képe csúcs!!! :)

Jaj, szegény Bertus! Hogy lett neki arcüreg-gyulladása?
Szerintem nagyon jól áll neki a vörös haj!!! :) Szép nagyon!!! És milyen csinos abban a ruhában! :)

LMóni! Nem is tudtam, hogy fogyózól (vagy csak nem figyeltem :oops:)! Gratulálok!!! :)
Én is fogyózom, aztán pár nap alatt visszaszedem, amit nagynehezen leadtam... :evil: Majd csak lesz valami... :roll:
Viszont múlt héten újra elmentem tornázni!!! Nagyon szerettem régen is, de most csak heti egyet vállal be Apa... :( De ez is több, mint a semmi! :)

Kiskolbi! Szuperek a szülinapos képek! Nem csodálom, hogy Máténak nem ízlik a süti, kérem aki a citromot eszi, és a meggybefőttet! :)
Szerintem se gáz, ha kap babát, én autókkal játszottam! :)

Na, megyek, mert megfagyok itt a légkondi alatt!
:twisted: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Minden szülinapos manónak sok puszit küldünk utólag is!!!!

Ne haragudjatok amiért nem jövök gyakrabban, remélem hamarosan visszaáll nálunk egy időre a nyugalom. :oops: Azért egy időre, mert decemberben ha minden jól megy akkor költözünk a lakásunkba. :D Pénteken aláírtuk az adásvételit, a héten beindul a banki gépezet. :D

Másik nagy hír: Zéti csütörtökön elindult!!!!!!!! :D :D :D :D Azóta fut, focizik szalad egész nap. Olyan büszke vagyok rá! :oops: :D

Próbálok majd lesegetni amikor tudok. Sok puszi mindenkinek, kismamiknak külön is! :wink:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Boldog 1. Szülinapot Lizinek és Zitának!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Drága Lizi és Zita! Nagyon sok boldog első születésnapot kívánunk nektek.

Móni és Grétike

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Lizi,Zita és Rugó Nagyon Sok Boldog Szülinapot kivánunk!!

Regi és Vikdani boldog névnapot!

Kép

Kép
agica1126

[quote="silka"]H írta:silkaello Lányok,

online helyzetjelentés: szerencsére folyamatosak a fájások! És míg pár órája még vígan nevetgéltem alattuk, addig egy jó másfél órája úgy elkezdtek beerősödni, hogy már megszólalni sincs kedvem közben. Nagyjából 10 percesek és olyan 20-30 mp-ig tartanak.
Nagyszülőkkel folyamatos a kapcsolat, az én szüleim ráadásul 120 km-ről érkeznek, úgyhogy ők már összepakolták a motyót, és amint mi indulunk a kórházba, ők is elindulnak. Úristen, lehet, hogy még ma találkozunk a kis drágával?

silka

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="silka"][ írta:silkab]L.Móni,
keddig még van egy csomó időtök! :lol: És úgy tűnik, mikor az emberre a frászt hozzák a befektetéssel (mint rám szerdán), akkor beparázik az a kis bébi és inkább magától elindul. Van, akinek az kell, hogy jól megijesszék :lol: :lol: :lol: (Mondom én itt nagy pofával, közben meg még jól előtte vagyok a dolgoknak.)
Változatlanul 10 percnél járok, de egyre durvábban fáj. És még milyen lesz??? :shock: Mennyi idő után lesz 5-8 perces? Apának még volt ma estére egy kis munkája, úgyhogy még kb 1 óráig egyedül vagyok, de szerencsére a közelben van, 5 perc alatt hazaér :lol:

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy mennyiségű a nyákdugesz. Még mindig jön...

silka

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="l.móni"][ írta:l.mónisize=200]Ma reggel 6óra 15 perckor megszületett Silka kislánya Liza 3850 grammal és 56 centivel :lol: :lol: :lol: :lol: [/size]

Kép
Kép
Kép
gremese

BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA LIZI BÉBI!!!!!

[quote="silka"]H írta:silkaello Lányok,

újra itt :lol:
Férjem beszámolt a sok gratulációról, köszönöm mindenkinek!
Mivel sajnos még nem volt lehetőségem visszaolvasni, minden új babának és anyukának hatalmas gratula!!!! Gondolom a fél banda megszült már :lol: :lol: :lol:

Születéstörténetet írok, amint tudok.
Szerdán jöttünk haza, de azóta még totál káosz az életünk. Sajnos szinte 0 tejcsim van, úgyhogy 90 %-ban tápszerezni kell a kis drágát, ráadásul nem bír egyszerre csak 20-akat enni. Ennek következményeként nem is alszik sokat egy huzamban. Szedem a homeos bogyeszokat, iszom a teát, gyötröm a cickókat és reménykedem. :roll:

Mindenkinek kitartást és könnyű szülést kívánok!

Addig is dobok föl képeket a kis Lizáról :lol:
Kép
Kép

Puszi:
silka

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok,hogy nem jöttem,kicsit felborultak a napjaink. :)
Minden 1 éves apróságnak szívből kívánok nagyon boldog születésnapot!
Visszaolvasni nem sikerült,majd később megpróbálkozom vele.
Nálunk:Bence még mindíg csak kapaszkodva áll,pár lépést "megy" a bútorok mellett.Néha szeleburdi és megpróbálja elengedni,ebből kifolyólag, sajna szombat este el kellett látogatnunk a Heim Pál sebészetére,de nincs nagyobb gond.(remélem)!
Most mennem kell,igyekszem gyakrabban jönni!

Kata

Gremese:Nagyon meghatóak az idézetek.

Kép
kékvirág

Boldog 1. szülinapot Zitának!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Lányok! Nagy örömmel keresem ki az egy évvel ezelőtt történteket, és mindegyiken meghatódom! Egytől-egyig! :oops:
Pedig csak most volt... És nem is....

Miléna! Gratulálok a járáshoz! :D Kösd fel a gatyád! :twisted:
És persze gratulálok az új lakáshoz! Utána pedig tessék majd bekerülni a Tesó-táblába!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

A három gráciának :)
Dorkának,Lizának,Zitának nagyon boldog szülinapot kívánunk !

KépKép
viranka

Dorkának is boldogságos első szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
gremese

Dorka neked is sok boldog első születésnapot kívánunk!

Puszi: Móni És Grétike

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lizó, Zitus, Dorka! Boldog 1. születésnapot!!! :)

Kép

Miléna! Gratulálok az adásvételihez!!! :)
(Bárcsak mi is aláírnánk mááááár egyet! ;))
És Zétinek is hatalmas gratula!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Nagytesó csokitortája (aztán Apa átpakoltatta velem a gyertyákat, hogy körben legyenek...)

Kép

Nagyon örült az ajándéknak :) (nem csodálom! :shock:)

Kép

Tegnapi névnapozás (alig készült kép... :():

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Névnapi szendók (a tojáskrémes is isteni volt!!!):

Kép

Gyümölcsrizs:
Kép
(kicsit párás lett az üveg, ahogy kivettem a hűtőből, nem maszatos! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Lizi, Dorka, Zita boldog szülinapot!!!!

Regi boldog névnapot!!!! Szuperek képek, nagyon ügyes vagy:-)

Emese édes tőled minden egyes jelentés:-)

Heni
KépKép
heni81

Miléna gratula a járáshoz!!!!!! Én is szeretnék már itt tartani.
Gratula a lakáshoz is:-)

LMóni továbbra is várom a képet!!!!! :-)

Heni
KépKép
heni81

Dorka neked boldog szülinapot!!

Kép

Kép
agica1126

Lányok, a teljes behavazottság állapotában vagyok :lol: :shock:

De arra azért van időm, hogy Lizának, Dorkának és természetesen Gréta cicának még sok boldog szülinapot kívánjak!!!!

Próbálok majd este jönni....

Regi, Miléna, ügyesek vagytok :wink:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Heni gyors fotóztam, de most csak az ágyat mert Gréta cica nagy kupit csinált ismételten :roll: 8) :lol:
Meg most készítek neki új képeket és azok kerülnek majd a falra.

Vindolanda köszöni szépen Gréta cica elraktározza és holnap szeretettel gondol a köszöntésedre :wink: :lol:

Kolbi nagyon jók a képek :lol: :lol:

Regi ügyes vagy, nagyon
Én most dühöngök :evil: Megcsináltam ma a tortáját a kicsikémnek és szerintem szörnyű lett :cry: Elképesztő, hogy milyen béna vagyok.
Most várom apát, hogy Ő is véleményt alkosson de valószínűsítem, hogy holnap megyek cukrászdába tortát venni :?
Már két hónapja csinálom az updatet.

Mesi én lennék a világ legboldogabb embere, ha tesóbaba miatt nem fogyózhatnék.
Köszi a gratulációt :lol:

Miléna gratulálok a lakáshoz.
a járáshoz Zétinek :lol:

Irina köszi a drukkot.
Ránk fér.
Keresünk ezerrel.
De ha találok is csak a szerződés aláírása után fogom megírni :roll: :wink:

Mennem kell, Gréti hozta a cipőjét, leült mellém a földre és megpróbálja felvenni :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem megyünk sétálni :lol: :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: