Helló, csajok!
Jó mulatást, Zsuzsi! Biztos jól néztek ki!

Hajrá a petéidnek! Az én petéim üzenik!
Flóra, menjetek a Flóriánnal nyugodtan mulatni. Én is elvagyok a papírmunkával, ha azt munkaidőben kell megcsinálni, nem hétvégén. De nekem is készülnöm kellene az óráimra (már el is kezdtem napközben), úgyhogy megértelek... A törzslapokat meg ilyeneket meg majd hétfőn kell megírnom. A héten se fogok unatkozni, de hát nem is szeretnék.
Tancsu, a 27 kg nem tudom, hol van rajtad, mert egyáltalán nem látszik, mintha csak a baba súlya lenne rajtad, én úgy látom. Nagyon fitt kismama vagy még most is, gratula neked! Hogy készül a tejfölös husi? Hátha mi is csinálunk egyszer... Majd Gergő után is leírhatod egyszer, ne fáradj most.
Timi, örülök, hogy visszaadták a szar sajt árát.

Jó bunkóság ez akkor is. Kösz a tájékoztatást Törpe állapotáról.
Köszi mindenkinek az együttörülést az eredményekhez.
Mi a Gy.-val szintén jó korán keltünk, mint ti, és - mivel kaptunk a tesóméktól egy grillsütőt - lementünk a telekre, és sütöttünk bronzkori lepényt a grillsütőn, meg almát, és nagyon jól elvoltunk.

Nem is beszéltünk hülyeségekről (gyerek pl.), eszegettünk a szomszéd szőlőjéről

, idilli volt, utána pedig elmentünk a tesómékhoz, akik most ugye, készülnek majd az albérletbe addig, amíg építik majd az új házukat, és megnéztük a készülő albérletet, mert kifesti a Józsi (a sógorom), meg ilyenek, és ha szépen rendbe teszik, akkor 3 havi lakbért beszámítanak nekik. Mert ez önkormányzati szolgálati lakás, és így meg tudják oldani. Jó, nem? Amúgy elég ramaty, lesz munka, és 2 hét múlva be kellene költözniük, mert a házuk vevői meg már költöznének be. Na, jó, értitek.
A bronzkori lepény ötlete onnan jött, hogy tegnap voltam a battai Régészeti parkban az Adrival, írtam talán, és ott ettünk ilyen lepényt, semmi extra, csak Graham (krhm - mintha köhécselnél

) liszt, só meg valamennyi víz kell bele, viszont nagyon forró tűzön kell sütni, gyorsan, mert tapló száraz lesz. Most egész jó lett, már egyszer próbáltam, akkor nem sikerült.
Képzeljétek, a telken ültettünk hajnalkát, ezt tudjátok, és azt gondoltam, hogy már ez nem fog virágozni, és képzeljétek, gyönyörű kéken elkezdett tündökölni! Fantasztikusan szép! Le akartam nektek fényképezni, de lemerült a fényképezőgép.

Viszont arra gondoltam, ha ilyen csoda is történik, hogy most nyíljon a hajnalka, mikor már nincs itt az ideje (szerintem

), akkor lehet, hogy nagyobb csoda is történhet velünk......
Szilzi a szüleinél van, Balatonfüreden.