A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kiskolbi mi egy napon szültünk? A vonalzók ugyanazt az életkort mutatják :roll:
Rugó hetedikei, és eddig azt hittem, hogy hetedikén csak ő született a fórumban. Eddig legalábbis úgy emlékeztem, de revideálom magamat :roll:

Rugó sem nem jár, se nem épít, és ha az ágy széléhez elér, sírni kezd :wink: De így szeretem, nincs mit tenni :roll:

Emese: hatodik hónap.... Egek, hogy megy az idő :roll:

Kép
vindolanda

Vagy ezek a vonalzók megállnak 11 hónap és négy hétnél? :roll:

Kép
vindolanda

Virágos jó estét! ;-)

Hálásan köszönjük a szülinapos köszöntéseket, annyira szívmelengető volt olvasni és az Ádó születése utáni első bejegyzést látni... (na, olyan smiley nincs, amit ide akartam rakni... boldogságos smiley-t tud vki szerezni? ;-))!
El sem hiszem, hogy a fiam egyéves lett, legalább akkora öröm, mint amikor láttam először felülni és kúszni, mert ez a sok-sok hónapnyi háton fekvés után valóságos gátszakadás volt... (hát igen, amíg normálisan fejlődik a gyerek, örömmel konstatáljuk, hogy milyen ügyes, de ha nem, minden új állomás egy hatalmas csoda).

A szülinapos képriport előtt még gyorsan pár dolog:
Regi: nagyon köszi a fotót, Ádinak ugyanilyen hálózsákja van, csak az még most neki túl meleg (a tetőtérben kb. 27 fok van mostanában éjjel). De később jó trükk lesz. Addig is 2-3 cumit is berakunk mellé éjjelre, nagyobb eséllyel akad rájuk, és ha csak a cumi miatt ébredezik, ez be is szokott válni vmennyire.

Nagyfiam már aktívan feltérdel minden bútor mellett és a lábait is nyújtogatja időnként, de ez még messze van a felállástól. Kúszik továbbra is, mászni egyáltalán nem akar, de mint a legutóbbi babadokufilmben elmondták, nem is kell neki (bár minden gyógytornász a mászást tartja nagyon fontosnak): kúszás VAGY mászás, nem CSAK MÁSZÁS. Ez a legújabb tudományos álláspont és ettől nyugodt vagyok.

Kolbi: tudod, nem is az antibiotikumozáson akadtam most ki, hanem hogy miért nem azonnal a szakrendelés az ötlet, mit kísérletezünk? (Ha úgy vesszük, nem szokott azonnal antibiotikumozni, hanem egy hét után, most is egy hete jelent meg a kiütés, de mondjuk ez anno a bélrendszeri fertőzés esetében, amivel Ádó kórházba is került, nem volt jó ötlet, ott meg már jóval előbb kellett volna erős antibiotikumot adni. Tanulság? Az, hogy ha jót akarok a gyereknek, vigyem mielőbb magamtól szakrendelésre, és ha nincs hozzá beutalóm, vigyem magánorvoshoz. Hát szép. Mindig eszembe jut, mi van azokkal, akik ezt nem tehetik meg?!! Azoknak a gyereke szenvedjen? :evil:)
Ja, tőlem is mindenki azt kérdezi, megy-e már a gyerek... ez valami népszokás, mint az "és még szopizik". Jobb kérdeznivaló híjján... ne foglalkozz vele! Nálunk a nagymama kezd el mindig mismásolni, ha ilyen kérdéseket kap (pl. belekeveri, hogy én, az anyja is milyen sokára indultam el -- na ja, mert csípőficam miatt kengyelben voltam, és ahhoz képest egyáltalán nem indultam el sokára, de ha neki így könnyebb?), én megmondom kerek-perec, hogy hipotónok vagyunk és gyógytornára járunk. Majd megyünk, ha tudunk.

Gremese: Zsozsó egy égi tünemény! Tuti a teknősötök, ilyenünk van más színleosztásban, Ádi (is) imádja. :-)

Vindolanda: nagyon menő pókjaitok vannak.
:lol:

Folytköv a fotókkal.

Kép
Kép
irina

ÉS AKKOR A SZÜLINAP:

IZGATOTT VENDÉGEK
Kép

ÜNNEPELT VÁRAKOZÓ ÁLLÁSPONTON
Kép

ELFÚJJUK
Kép

MAJD ÁDÓ FELVÁGJA A TORTÁT (NEM, NEM HAGYTUK TOVÁBB FAJULNI A DOLGOT :-))
Kép

MOST ITALT BONTOK
Kép

LETÉPEM A KISVAKOND ORRÁT
Kép

ELEFÁNTSZELIDÍTÉS
Kép

MAGABIZTOS AUTÓS NEM FOGJA A KORMÁNYT
Kép

SZÉPSÉGES EGYÉVES
Kép

KISVAKONDBÓL VUDUBÁBU
Kép

Puszi + jó éjt!

Kép
Kép
irina

Jaj, még akartam okvetlenül:

Silka: nálunk is ugyanez a helyzet a (nem) evéssel, Ádi 5 hónapja stagnál. Most vasat kell adnom neki, kb. 1 hónap múlva, ha nem gyarapodott, kivizsgálás jön. Teljesen random módon eszik, szerintem csak egy kajálása normális mennyiségű (változó, melyik), a többi amolyan nyammogás (pl. egy üveg gyümi + pár banánkarika -- hát ez egyévesen szerintem édeskevés). Mostanában a joghurtot utálja (előtte imádta), a kanalas dolgokból változó, mennyit fogad el, van, hogy 5 kanál után kiveri a kezemből, ezért hol váltogatom a kanalat, ujjbegyről etetést, puffancsot adok a gyümölcs mellé. Néha már majdnem sírok, annyira lassú, fárasztó, nagy kosszal járó tortúra az evés, és alig megy le valami a torkán. Nem tudom, mitől van, nálunk is minden a fogra van fogva. A doki szerint amíg energikus, addig oké. Amúgy nekem egyáltalán nem tűnt Lizó a nagy babatalin soványnak, Ádi is inkább más babák hurkás combjait elnézve tűnik csak vékonykábbnak.

Jó éjt még 1x!

Kép
Kép
irina

Sziasztok :D !

Még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
Már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a kupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba.
A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
A gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
Eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
Eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már kutya füle ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
Az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek...
Nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
Eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat!
Megtanulsz nyitott ajtóval WC-zni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
Az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
A kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
Az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
Mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
A homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
A Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját.
Még jó, hogy kivehető az elem a játékokból.
Rájössz, hogy finom a pötidanon
A melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
Úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
Ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
A lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
A nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
Ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
Nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
A gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
Mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
A legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük...

Ma még jövök :twisted: ...
dettyk

Jó reggelt!

irina: jók a szülinapos képek! Ádó is igazi nagyfiú :)

mesi: Zsozsó képek is tündériek, és tényleg tiszta Te vagy az utolsó képen :lol:

dettyk: hát igen, ez nagyon igaz :lol:

viranka: ma tesztelsz megint, ugye?

Mi ma 3/4 5-kor keltünk, mert megszólalt a riasztó, apa véletlenül benyúlt a mozgásérzékelő alá :roll: Szóval fáradt vagyok. Holnap vizsgázom, aztán megyünk anyósomékhoz, vasárnap meg Zsófi dédmamájához búcsúba :D Hétfőn meg reggeltől estig suli. Alig várom a keddet, hogy semmit ne kelljen csinálnunk :lol:

Lányok, akinél kő vagy parketta van a nappaliban, miben van a gyerek? Mert tegnap azt vettem észre, szandálban sokkal magabiztosabb, közlekedik egyedül, megy, járkál, zokniban meg kevésbé mer menni. Kertben, szőnyegen zokniban is bátor, de kövön, parkettán szandálban a jó :lol:

Amúgy már nagyon bírom, hogy ekkora, mindog hozza a könyveit, és akkor mesélni kell neki, kanállal egyedül eszik (az már más kérdés, hogy utána fél óráig takarítok, meg átöltöztetem, de legalább van siekrélménye :lol: ), itthon már pohárból iszik kis segítséggel, és egész nap dumál, ha jön le a lépcsőn, mindig mondja, hogy hátte (háttal), mondja, ha hintázni akar, mondja, hogy hita, mondja, hogy ana, gyeee, aggyá (anya, gyere, adjál), és bólogat meg rázza a fejét, teljesen jól lehet vele már kommunikálni :D

Jaa, és megelőlegeztem magamnak a vonalzót, dokibácsi után akartam csak, de fő a pozitív gondolkodás :wink:
Vendég

Bocs a sok elírásért, azt hiszem, keveset aludtam :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kaptam egy pelenka kereskedéses linket, amit érdemes neked is megnézned és regisztrálnod.

Ha ezen az oldalon regisztrálod magad és még 3 társadat ajánlod és ők is regisztrálnak http://portal.lilimode.hu/news.php
akkor a következő hónapban 100db pelenkát lehet nyerni.

Miután regisztráltad magad légyszi az info@lilimode.hu e-mail címre küldj egy e-mailt az én felhasználó nevemmel: feketaniko.

A sorsoláson részt vesz mindenki, aki 2 embert meghív így a portálra, és akiknek felhasználó nevét ez a két felhasználó leadja e-mailben.

Szép napot!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ádi!

Sok boldogságot kívánok születésnapod alkalmából!
Szuper bulid volt!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Rólunk:

Voltunk a nyíregyházi állatkertben, hát tényleg csúcs szuper!!!! 11-17-ig ott voltunk és szerintem nem láttunk mindent, pl. a farkasokra nem emlékszem. Marci szinte végig a saját lábán tette meg az utat, iszonyatosan jókedvű volt végig, minden érdekelte, mindent mutogatott. Természetesen az aknafedelek és az avar volt a legszuperebb! :lol:

4 napja köszöni, de nem kér cicit, ő így döntött, én elfogadom, nagy fiú már! :cry:

Egy hét alatt rengeteget fejlődött, okosodott, nála biztosan most van a fejlődési ugrás. Annyit nevetünk rajta!!!! Ha bekakál azt is jelzi, húz át a szobába, hogy tegyem tisztába, ha szomjas húz ki a konyhába, fantasztikus!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ez tényleg tök jó :)

Zsófinak ki van téve az innivaló az etetőszéke alsó polcára, onnan elveszi és iszik. Ha kakilt, akkor meg az ölembe mászik, hogy tegyem tisztába :lol:
Vendég

Sziasztok!

Utólag:Boldog Névnapot Rebekának! és Boldog Születésnapot Fleur!
Boldog 1.Szülinapot Ádinak!

Kép Kép

Szuppik a képek aranyosak a gyerekek :D :D :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ádónak nagyon boldog szülinapot!!! Szupi buli volt!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

VikDannak boldog névnapot! :)

Kép

Már sütöm a csokitortát Nagytesónak, ha sikerül, megmutatom fotón! :) Ha nem, akkor hozatok Apával egyet! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Nagyon tetszenek a szülinapos képek!!! Ádó gyönyörű! :) Hol szereztél ilyen lufikat! Nagyon tetszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Jaj, Zsozsót meg se dícsértem! Nagyon szép csajszika! :) Nekünk is ilyen teknősünk van, csak pirosban (karácsonyra kaptuk), és most rendeltem meg a Zengő ABC-t leporellóban! :)

Hát nagyon ügyesek ezek a kommunikáló babák! :) Mi még itt nem tartunk, de tanítom folyamatosan, hátha ragad rá! ;) Viszont ügyesen tapsol, és sok szót megért, odahozza a labdát, babát, ha kérem.
Neki is elől van az itató üvege, önállóan iszik, ha szomjas, ha meg nem az, azzal játszik, hogy locsolja (na, ilyenkor elveszem! ;)).

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is, csak kicsit el vagyok havazva :(

Irirna: hú, micsoda vendégek és micsoda torta :lol: . Ádi pedig gyönyörű :lol:

Rugó szépen kiválogatja az elé rakott darabkákból, hogy melyik a virsli (azt a szájába tömi), és melyik a kenyér (azt eldobálgatja). :wink: Nagyon okos gyerek, ha kajáról van szó.

Az éjszakánk is jó volt, csak sajnos fél hétkor felébredt. Ilyet már hónapok óta nem csinált :roll:

Jövő hét csütörtökön lesz egy konferenciám Bp-en, és utazik az egész család. Amíg nekem jelenésem lesz, Gábor meg Rugó meg majd plázáznak valahol :roll: Kíváncsi vagyok, hogy alakul a nap (odaút, visszaút stb.). Bár ha Olaszországot megjártuk egy lendülettel, remélem, itt sem lehet baj...

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Szép napot :)

Panndi!
b@sszus mi is a kakasokkal keltünk :evil: Zsófi Bálint csak nem összedumálnak a fejünk felett :)

Irina!
nagyon jók a képek :) a vendégsereg is jópofa :) ezeket Te csináltad?

Mesi!
gyönyörű :) :)

Silka!
még mindig vezeted a táblázatot mennyit eszik LIza? ne parázz ezen,fiam mióta nincs itthon MÍra sztrájkol,alig eszik bármit,de még bírja :) én kevésbé,mert kezdek aggódni :)

Regi!
milyen lett a torta?

apukám meg ma reggel felhív(azt hittem azért h. a kukát kivigyem 8) ) s közölte velem maradnak,csak vasárnap délután jönnek :) már úgy hiányzik hisztipankám :?

sajna ma reggeli teszt is negatív lett :evil:

KépKép
viranka

Sziasztok,

valami volt ma hajnalban, mert Péter úrfi is felkelt 4körül, de vagy 1 órába tellett mire visszaaludt köztünk, szegény apa zombin ment dolgozni, mi meg aztán szunyáltunk 8ig.

Muszáj vagyunk visszatérni a napi 3x alvásra, elviselhetetlen ha fáradt. A napi 2x 1 óra nagyon kevés neki. Hogy miért nem alszik akkor többet egyszerre???? :roll: na majd csak kialakul már valami más rend, mert igy egész nap csak altatok :evil:

Viranka sebaj, majd csak lesz még pozitiv teszt. Lehet túl sok lett volna már ez igy neked. Fel a fejjel.

Irina Ádóka boldog szülinapot utólag:-) hogy micsoda vendégsereg:-) szuper ajcsik:-) És végre anyukából is láccik valami:-)

REgi hogy áll a torta???önálló ivás az nálunk is van, csak bosszant, hogy már köpködni is tud.

Vindolanda a virsli nálunk is menő kaja, és dettó ki tudja válogatni :wink:

VikaDani bolgog névnapot!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok,

visszajöttem konf-ról, még tudok valamit a szakmámról, bár itthon erősen kételkedem ebben :D

Kép

Irina
Mi Linda pár hetes kora óta Huggies-t használunk, Robi nem is hajlandó mást. remélem, Nektek is beválik!
A tanításhoz kitartást, okos diákokat! Én is vittem annak idején három szemesztert, majd jött Linda:-)
Szuperek a képek! Akarom továbbra is a családba a kis herceget!:D

Regi
Egyre szebb lány ez a Szeli és naggggyon édes!

Viranka
Pedig már láttam a hiperaktív háromgyermekes anyát magam előtt... Várjuk a későbbi teszteket!

Heni
ha egyedi szobát akarsz, variáld a kiegészítőket, szuper falfestők vannak (nemtom, mennyi a pü. keretetek), isteni patchwork falvédők és fillérekért a Fakopáncs boltokban fa díszek, fogasok. A függönyhöz illő kispárna, ágynemű is sokat dob a hangulaton.
Nekünk patchwork falvédő van, fából készült manós óra, a tesóméknak textilkép lóg a szobában és egy falfestővel meseerdőt varázsoltak az egyik teljes falra.
(Ja, egyébként nincs gyerekszobánk, úgyhogy Robi kénytelen manókkal és kisvirágokkal elaludni...) :lol:

Mesi
nekünk is az ilyen kertészgatyó a kedvencünk, csak mi még nem járunk...

Jajjjjajjjjajjjjjjj
Nyaralás előtt vettem 3 pár cipőt - leértékelés volt..... :P

Most asszem elköszönök, vár ránk 2 bő hét a remélhetőleg csodás tengerparton, meg a levendulaillatban (a falvakat várom a legjobban...) Az időjárás előrejelzés szerint komolyabb eső nélkül megússzuk, úgy legyen....Nemtom hány bőröndünk lesz, kocsival ugye merészebb az ember.... De már most utálom a pakolást, remélem, túlélem. Aztán nyaralás után jövök a fotókkal és egy-két napra rá a szülinapos képekkel.
Kellemes hétvégét Mindenkinek :P :P :P :P :P

Kép
granda

Halihó!!!

Vikdanit Isten éltesse névnapja alkalmából sokáig!!!

Köszönjük szépen, olyan édesek vagytok, hogy velünk örültetek!

Lufi: sajnos nem az én műveim (a felragaszgatási meló az csak, felfújni sem tudom a lufikat, bezzeg a nagypapa) a közeli Match-ban vettem, eddig még nem volt ott ilyen, de örültem, mert gáz híjján a többi levegővel töltött lufi poéntalanul ücsörgött a földön.

Torta: akartam sütni egyet a fiamnak, nem mintha tudnék sütni, de csakazértis, de miután pár hete tejtermék-kihagyós diétára lettünk fogva (amit most felszámoltam, mert nem attól lett Ádi pöttyös), a gyümölcsön kívül semmi ehető nem lett volna ehető számára a tortában. Így kapott két nyalás csokit és marcipánt. Majd jövőre.

Vindolanda: hajrá, konferencia! 8)

Granda: a próféta szóljon belőled (minden tekintetben ;-))! Nagyon szép nyaralást Nektek (levendulaillat? csak nem Dél-Franciaország? Cote d'Azur? ;-))

Könyvolvasás stb.? - hát nálunk kooperativitásból hiány van. Ádó a könyveket:
1. elhajítja messzire vagy
2. széjjelrágja (ha hagyjuk).
Ennyi, semmi képnézegetés vagy "no anya majd olvas neked egy kicsit".

Kép
Kép
irina

Szép jó estét!

Irina nagyon jók a képek :lol:
Ádó elbűvölő mint mindig :lol:
Remélem hamar rendbejön. Mennek a +++++++++++++++

Mesi Zsozsót le sem tagadhatnád :lol: :lol:

Granda jó utat. Szép időt.
Várjuk a képeket.

Viranka :(

Heni cica szobájáról majd csinálok képeket.
Talán apa lefoglalja a hétvégén annyira, hogy még közvetlen rendrakás után sikerül fotóznom 8) :lol:
Neki már nagy ágya van amit imád.
Könnyen mászik fel-le róla. Jobb mint a matrac, tapasztalat. Kb 2 hónapig azon aludt.

Kaqk üdv itthon, elhiszem, hogy sok a program :lol: :lol:

Regi na, hogy sikerült a torta?
Elfogyott? Fotó?

Panndi cica csak fél órával aludt többet :(
Ráadásul éjjel 7* ébredt :(

Kaja Gréti is nagyon változóan eszik.
Ma pl kihagyta az uzsonnát és ebédre is kevesebbet kért. Ellenben a cicit kérte volna :roll:

Nektarin ha Robesz abbahagyja a szopit most már nem kell tápszer a számára.
A tejtermékekből bőven hasznosítja a vitaminokat, fehérjét, kálciumot :lol:
Akkor most elkezded a fogyókúrát :wink: ? Nem bunkó akarok lenni csak kíváncsi vagyok 8)
Ha gondolod én csinálom veled együtt. Nekem eddig -8 kiló :roll:
Még kb ennyit kéne leadnom és elégedett lennék (talán :roll: )

Könyvolvasás Gréti is szokta olykor-olykor kérni, hogy meséljek abból a könyvből ami a kezében van.
De még inkább rágni szeretné, meg tépni.
Toronyépítés is csak néha megy, de mostanában ha látja, hogy pakolom a játékait Ő is odajön pakolni.
Labdázni szeret. A fő sláger mostanában a csúszdázás. Már fel is tud mászni a kisebbre.

Beszéd ana (anya) apa, baba, vauvau (kutya), nem, de
Neki minden 4 lábú szőrös állat kutya. A zsiráf, a teve, a zebra, a cica.
Nagyon szereti a kutyákat :lol: :lol: (anyja lánya)

Vikdan nagyon sok boldog névnapot neked

Cipő ma megvettük Grétinek a félcipőjét.
Majd fotózom. Köszönöm szépen Kiskolbi a sok segítséget. Így könnyebb volt döntenem :lol:

Ma végre rájöttem, hogy miért olyan nagyon rosszak az éjszakáink. Grétinek kibújt két hátsó foga felül és folyamatban van két hátsó fog alul.
Hirtelen egyik-napról a másikra 10 és fél fogú lett a jány :lol: :lol: :lol:

Na lelövöm magam, nem untatlak titeket tovább.
További szép estét.
Azért pár képet felteszek.
Puszi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

A jelmezeket a keresztlányomtól kapta. Imád benne lenni.
Van olyan nap, hogy hozza oda, ráadom és ebben önként egyedül elalszik 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vikdan!
Boldog névnapot :)

Móni !
jók aképek :) főleg a meitai-os :) 8)

KépKép
viranka

Vikdaninak Boldog névnapot!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni!

Mi miért nem kapunk ilyen gyerek-elaltatós jelmezt??? :roll: :roll: :roll:

Nekem kellene egy ilyen.

Nagyon aranyosak vagytok :wink:

Kép
vindolanda

Jó reggelt Lányok,

olyan szuperek a képek! Csigahúzós, szülinapos és mélytányéros-jelmezesek egyaránt. :lol:

VikDannak nagyon boldog névnapot!

Emmának és Máténak pedig igazi boldog első szülinapot kívánok!

Lányok, köszi a kajás válaszokat. Igen, még mindig mérem/írom, ezért is aggaszt az 500 körüli napi kaja. Kaptunk vas tartalmú étvágynövelőt, de az esetek 90 %-ban nem bírom neki beadni. Egyszerűen kiköpi a kajába keverve meg nem eszi meg. Ráadásul sztem ezért (is) utált meg enni, mert kaja előtt jött a macera... No mindegy, nem stresszelem magam, eszik amennyit eszik, aztán majd meglátjuk mi lesz a súlyával 2 hét múlva... Ha meg az energiájára meg a jókedvére alapozunk, akkor tutira nincs okom aggódni. :wink:

Irina, nagyon jópofák a lufijaid és a kisvakondos torta is (bár én banga először autónak néztem :oops: )

Panndi, próbáltad már a "tapadókorongos" (=csúszásgátlós) zoknit? Hátha abban nem félne és mégse kéne cipőben lennie...

Mindjárt rakok egy táblit. (Viranka, akkor sajnos kiveszlek, jó? Remélem, h mielőbb új sort kell beszúrnom. :wink: )

silka
silka

Máténak és Emmának nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

[quote="gremese"][ írta:gremesesize=200]Ma 2 óra 27 perckor megszületett 2910 g 48 cm-rel óriási hangú Máté babánk. Anya és pici fia mindketten nagyon jól vannak.[/size]

Óriási gratula Kiskolbi!!!!! Nagyon sok boldogságot!!!!!!! Jipppííííííí!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Őmátéságának nagyon boldog napsütéses 1. szülinapot kívánunk!

[quote="kiskolbi"]S írta:kiskolbiziasztok Kismamik és Anyukák!

Először is: gratulálok a bébikhez, és Kiskolbi nevében is mondhatom: drukkolunk a most indulóknak. :)

Mivel én vagyok leginkább netközelben, engedjétek meg, hogy bemutassam Mátét!

Üdvözletem Mindenkinek: Kiskolbi anyukája. Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="kaqk"]s írta:kaqkziasztok

Örömmel tudatom hogy Emma megérkezett 2007.09.06-án 4.10 kor. természetes úton 4 óra alatt. nem mondom hogy nem fájt, de megérte. Gyönyörű kismanó. 48 cm -el és 2720g-al született. Ma jöttünk haza. a cicire tevéssel van néha gondom,nem mindig megy olyan gyorsan, de azt hiszem elég jól megy.
Megpróbálok képet is feltenni róla.
Minden jót mindnekinek!
beáta

Kép
Kép
Kép
gremese

Isten éltessen 1. szülinapod alkalmából kicsi Emma!

[quote="kaqk"][ írta:kaqkimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1189350124.7414.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
gremese

VikDan! NAgyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Máténak és Emmának nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Móni és Grétike

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi,
nem mutatja a vonalzódat!!!!! Írd meg légyszi, h hány napnál jársz és mikorra vagy kiírva. Köszi! (+ kórház, meg ha vannak neveitek)

silka
silka

Vindolanda szerezz be egy tüneményes 4 éves keresztlányt aki mindennel elhalmozza Rugót és akkor nektek is lesz alvósjelmezetek :wink: :lol: :lol:

Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket.

Viranka a mélytányéros képet miattad tettem fel.
Nem tudom eléggé megköszönni, hogy megvarrtad nekem. Ráadásul rájöttem, hogy a csokit oda se adtam :oops: Igyekszem majd pótolni :roll:

Mesi olyan nagyon jók ezek az első képes megemlékezések.
Nagyon jó ötlet volt tőled :lol:

Már csak pár nap és Cicám is 1 éves lesz :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Máténak és Emmának Boldog születésnapot!

KépKép
anikoh

EMMÁNAK ÉS MÁTÉNAK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Móni már nagyon várom a képet, főleg Grétike ágya érdekelne. Sajna tegnap is velünk aludt Péterke, főleg ilyenkor érzékelem, hogy mekkora tér kell neki.

Szuperek a képek, édes Grétike:-)

Heni
KépKép
heni81

Egy fiss kép: Kép

Heni
KépKép
heni81

Emmának és Máténak boldog szülinapot kívánunk!

Péterkének, látom, harmonizálnak a szeme színével a rucijai :wink: És még mindig van nyaklánca is. Nagyon aranyos :D

Nálunk a helyzet: készülünk a holnapi szülinapra. Délelőtt Db-bn rohangáltunk, megvettük az ajándékokat (kis gitár és egy fejlesztő játék, olyan fém-pályákon kell fagolyócskákat tologatni), valamint elhoztuk a rendelt tortát.

Ugyanakkor a cukrászdában nem volt pókemberes marcipánfigura (a weblapjukon néztük ki), és kénytelenek voltunk kalapos macit rátenni. :lol:

Amúgy olyan az üzlet weblapja, hogy alakíthatod a tortádat, és mutatja, hogy hogy néz ki (hány emeletes, van-e habdísz, van-e marcipánfigura, gyertya stb.). :roll:

Az ajándékokat azonban a hazafelé vezető kocsiúton már sajna be kellett vetni, de hát üsse kő :wink:

Szép napot mindenkinek.
Hú, holnap jönnek anyósomék, jövő héten meg az én szüleim :shock: Nem szeretem én ezt a vendégesdit :?

V.

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

látszik, h sokan most tartjuk a szülinapot, mert nagy a pangás. Már mi is nagyon készülődünk, úgy várom már a holnapot!!!!!!!!!!
Amit lehet, ma előkészítek, egy csomó dolgot úgyis holnap kell frissen csinálni.
Vindolanda, ez aztán a cuki, nem semmi weblapja lehet! Mi bocis tortát rendeltünk, Lizinek most ez a mániája! Van bocis faliórája, párnája, kis plüss figurája, most meg lesz játéka meg tortája.
Megyek is, a hűtőben figyel egy befejezésre váró csokitorta :wink:

További jó készülődést mindenkinek!

silka
silka

Tábla:

Kép

silka
silka

És akkor következzen Jimi Hendrix szellemi gyermeke ( a kocsiban hazafelé a szájával gitározott). Nem beállított fotókon :lol:

Kép

Kép

A második kép lett volna jobb, de sajna az lett pont homályos :?

Azt hiszem, a vonalzóm megint elszállt :evil:

Kép
vindolanda

Csak csináltam egy jobbat.

Kép

Kép
vindolanda

Ja, és elkezdődött nálunk is a bepakolás. Eddig csak kifelé ment :D A fényképezőgép tasakja az alkalmas eszköz erre, mint kiderült (Viranka :wink: ).

Kép
vindolanda

Sziasztok

Először is Emmácskának és Máténak sok boldog szülinapot!

Csütörtökön voltunk minitalin [b]Virankéknál[/b] nagyon jól éreztük magunkat csak sajna fényképezőt nem vittem :? Köszönjük az ebédet és a fagyit :lol:

Petra szájpenésze újra előjött igy marad a tovább kezelés..... :(

Kép

Kép
agica1126

Emmának és Őmátéságának boldog 1. születésnapot! :)

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk: jól látom a régi fotón a kis klinikás gyerektologató kocsit??? :D

Mi amúgy egyszerre feküdtünk benn nagyjából :wink:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: