A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Fejfájással ébredtem!
Flóra az én munkahelyemen is egyre szarabb lenni!

Ma össze kell szednem magam mert még nem öblitettem ki a ruhákat a holnapi lagzira! :oops:

Kép
muzsuzska

Tancsu,sajnálom,hogy ennyire nem jól érzed magad. Ez egyáltalán nincs rendben. Remélem a dokid befektet és megindítja a szülést. Várom a fejleményeket.

Kép
flóra 11

Sikerült mindent elintéznem, megszervezni.

Szombat 11re megyek fodrászhoz, utána kozmetikushoz ! Déltől a fotelben fogok ülni, nehogy elmaszatoljam a képem!

Éjjel lagzi és a doki vasárnap reggel 9 kor vár uh.

Marhára álmos leszek, lehet hogy elalszok uh közben! :twisted:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D

Kép
flóra 11

Ráadásul rohadt meleg lesz meg fogunk sülni!

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nagyon jól megszerveztél mindent.

Én ma hazajöttem,aztán gyorsan mentem kifizetni a füzetcsomagokat. Most itthon vagyok. Főznöm kéne. 5-kor jönnek az apuék.

Kép
flóra 11

Te lagzizni fogsz hétvégén én pedig egy halom papírral fogok viaskodni. Marha sokj munkát hoztam haza. :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.09.05 13:13-kor.

Kép
flóra 11

Szegénykém! Sajnálom hogy a tanítás szépségeit megmérgezi a sok papírozás!

Sajnálom hogy a az ig. nő ennyire dög! Gondolom eszedbe jut hogy te is lehetnél ig. nő!

Kép
muzsuzska

Igen Zsuzsi,már eszembe jutott. Sőt,már néhány kolléganőmnek is eszébe jutott,hogy biztos bánom,hogy nem mentem át.

Kép
flóra 11

Megyek mert nem lesz ruhánk holnapra! :D Később bekukkantok!

Kép
muzsuzska

Tudod, ez egy irtó kiba.....ás, hogy a biziket a nyakamba varrta! :evil: Lenne rá keret, hogy felvegyenek egy adminisztratív munkaerőt, akinek többek közt ez is a feladata lenne.De ők ugye megsprórolják a pénzt, persze a saját zsebükre. De akkor dolgoznának is meg érte,akkor nem szólok semmit. De velem elvégeztetik és aztána jutalom majd náluk landol. :evil:

Kép
flóra 11

Én totál kivagyok. Szundizok egyet.

Kép
flóra 11

sziasztok
látom, itt most mindenkinek valami baja van. :?
ma voltam a kulturba, megint árultak. vettem magamnak hállóinget a kórházba /m-eset/. hosszút, ami bö a hasam végett. haza jöttem, felpróbáltam és úgy nézek ki benne, mint aki egy zsákba bújt bele :shock: :shock: . majd anyumnak átpaszolom.
amúgy soha nem volt még hállóingem, pizsama párti vagyok.

elmentem üzletbe, vettem sajtkrémet, ami mától van akcióba, és mit látok?már 1 hete lejárt a szavatossága. :evil: :evil: :evil: .
mindig megnézem vásárláskor, de most valahogy elmardt, mert siettem :?
ez se az én napom :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!

Inkább ne egyél olyat,ami már lejárt. Látom egyébként jól vagy. Én még mindig fáradt, de most mennem kell készülődni,nemsokára itt az apuék.

Kép
flóra 11

nem is akartam megenni. 1-2 nappal a lejárat utánn még meg
szoktam enni a dolgokat, de nem terhessen.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Helló Timi.Pont benéztem. Még mindig nem jöttek meg az apuék.

Kép
flóra 11

Sziasztok...

Látom akkor ez senkinek nem a napja....:(

Zsuzska:ügyi vagy a szervezésben!!
Jó mulatást holnapra!!!!

Flóra:sztem ne vállalj be ennyit,mert ki fogsz bukni...:(

Timi:igy én is jártam már sajna kajával..:(
A hálóing rajtam sem éppen úgy áll,mintha a kifutón lennék,de kényelmesebb mint a pizsama,pláne ha valami miatt esteleg csaszi lenne a vége.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Csináltattam a párommal képeket,mert lassan 2 hete nem készültek és a végén képes vagyok megszülni úgy,hogy nincs 40 hetesem!!!

Szóval ime...:
Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Jah a lényeg...

Beszéltem dokibácsimmal,ha holnap úgy érzem menjek nst-re,de nem kötelező...
Vasárnap 10.40-kor kötelező nst....:)

Hétfőn mégsem fektet be,mert mivel ő az orvosom,igy senki nem fog hozzám szólni,ő meg csak kedden van bent,tehát ráérünk akkor bemenni....
Persze ha addig nem történik semmi.... :wink:

Röviden ennyi,szerinte jók a leletek,nem kell kapkodni....
Megdicsért,hogy türelmes kismama vagyok.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu! Eddig nyugtattalak, hogy nekem is nagy volt a hasam,de ez hatalmas.Nem csodálom, hogy Gergő nem mocorog. Jókorára nőtt. Biztos egyedül van? :wink: Mit moindjak,ideje, hogy megszülessen. Szerintem most már ne legyél türelmes kismama,sürgesd a dolgot.

Kép
flóra 11

Helló, lányok!
Tancsu, óriási a pocód! :shock: :shock: :shock: :shock: Ezt már azért annyira nem irigylem. :roll: Hát, biztos tudja a dokid, hogy mit mond. Csodálom, hogy nem akar még a Gergő magától kibújni, ha már csak ilyen kevés helye van.

Flóra, szegény, jó szívás neked ez a tanév. Az ig.nő tavaly is ilyen szenya volt?

Zsuzsi, jó lagzit holnapra, aztán jó uh-ot! Ezt bírom, hogy ti hétvégenként járkáltok orvoshoz. :Dű

Timi, szemétség, hogy így akarják eladni az árukat, ilyen aljas módon. Még jó, hogy észrevetted. Egyébként minden oké, kapálózik már a bébikéd rendesen, mi? :D

Én ma elmentem a Vivikével a másik dokihoz, megkérdezni a leletek eredményét, kérdezte, hogy miért kellett ez nekem, mondom neki, hogy mert a Doki szükségesnek tartotta, erre ő: ja, nem tud teherbe esni, miért nem mondja már, úgy kell harapófogóval kiszedni magából. Anyád. :evil: De amúgy minden tök jó, minden negatív, úgyhogy ez a lényeg. Ennek nagyon örülök. :D :D :D :D

KépKép
benó

Hellótok. Én is mindig ilyen későn nézek be, ugye?

Kép
flóra 11

Benó,tavaly tök rendes volt az igazgatónő. Mondjuk velem most is marhára rendesen beszélnek,kedvesen, mosolyogva, ha valamit akarnak tőlem,szépen megkérnek. De akkor is szemétség, hogy a nyakamba varrták a bizik írását! :evil: Nekem ott van még a weboldal, az újság, ez az adatvédelem, szakkör, és még az info tanfolyam,most pedig majd az angol. Emellett a sok előkészület az órákra, az osztályfőnökséggel járó rengeteg adminisztráció , és majd még ami jön időközben. Sok. Infóból diplamamunkát ia kell az idén írnom,szakdolgozatot. Mikor lesz erre időm?

Kép
flóra 11

Benó,örülök, hogy a leleteid rendben vannak. Biztos lesz ott baba hamarosan. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem most még aludnom kellene de kidobott az ágy!

Tancsu, hatalmas a pocód! Gergő nagyon nagy baba lesz!
Tényleg minden csodálatom a Tiéd!
Most már tényleg nagyon kíváncsi vagyok Gergő meddig óhajt még bent gubbasztani!

Flóra, lázadj egy kicsit! Ez rohadt sok lesz, még felsorolni is nem hogy végigcsinálni! ég ott a család is!

Timi! Pihenj sokat!

Benó! A magán orvos azt jelenti nálunk, hogy bármikor mehetek!
Vasárnap érnek a petéim, akkor kell megnézni uh-án!
Pénteken nem kellett szúrizni, egy nap pihi!
Ma kell beadnom egy lóadagot, ami vagy felturbózza őket vagy nem!

Kép
muzsuzska

Szenvedtünk az autóval, mert nagyon poros és bogaras, kitaláltam hogy lemosatjuk. Nekem nem volt kedvem. Elmentünk a mosóba, pár perc alatt lecsutakolták, kifényesítették. Csak ámultunk, milyen gyorsak voltak. Ez is megvolt!

Ma csak vasalnom kell az inget, és szépítkezni!

Nagyon meleg lesz!

Kép
muzsuzska

Jóreggelt!!!!!!!

Cupp Zsuzska...:)

Látom Te sem tudol aludni...:D

Nekem már megy a mosógép,lefőztem a kávém,éppen azt iszogatom...:)

Párom még alszik,addig gyorsan odarakom a gyümilevest főni..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként inassal mi még mindig egyben,hiába járt le az albérleti szerződése , bitorolja a lakhelyét továbbra is... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Vagyok ,csak ídézeteket kerestem . Valami szépet akarok írni a kártyára a borítékos pénz mellé!

Kép
muzsuzska

Ha megindul a szülés és a dokid nincs bent , akkor behívják ugye?

Kép
muzsuzska

Igen,meg nekem is megvan a mobilszáma,bármikor hivhatom....:D

Kép

Kép[/
tancsu

A szerelem azzal kezdődik,
hogy egymás felé fordulunk.
Azáltal növekszik és méllyül,
hogy megtanulunk látni egymás szemével,
és megújjult érzésekkel tekintünk
a szélesebb világra.
Ettől a pillanattól kezdve válsz önmagaddá
-és a lénnyé,akit szeretsz.
Újjászületsz.

PAM BROWN

Kép

Kép[/
tancsu

Előkerestem a boritékokat,amiket mi kartunk,de csak ez az egy idézetes volt.
A többi csak ilyen gratulálós valami...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na én menek Zsuzska..

Odateszem a gyümilevest főni,mire kész a párom is felkel és akkor menünk húst venni a tejfölöshusihoz...:D

Majd napközben bekukkolok...:D

Ha nem talizunk,akkor jó mulatást ma estére...:)

Bizti szép leszel,majd képet kérünk ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Igérem lesz kép! Köszi az ídézetet!

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Hát ti ketten megéritek a pénzetek! Mit kuvikkoltok itt hajnalban? :D Tancsut még megértem,a nagy pocija nem hagyja. Na de Zsuzsi,ha nem alszolreggel,hogy bírod az éjjelt? Remélem még visszabújtál. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem Flóriánom elment munkába,én meg megyek majd piacra,csak még reggelizem.Ma itt Galántán fesztivál van, Galanta-fest a neve.Sok program,folklór, tánc,ének, rockis lesz meg mindenféle. Éjfélig tart,biztos kimegyek délután és majd este a Flóriánnal is. Kicsit szarok a munkára. Az megvár. Sajnos.

Kép
flóra 11

megjöttem üziböl. visszavittem a lejárt sajtkrémet és visza kaptam az árát /mind le volt járva/
tancsu: kedden nézek majd kisebbet, mert ez hatalmas!és én nagyon utállom, de kórházba sajna ez kell :evil: :evil:
Úr Isten, hatalmas a pocakod :shock: :shock: , hogy birod ezt cipelni :?: :?: . te hány kilót szedtél magadra?
benó: mostanában nem rugdos annyit, inkább helyezkedik,forog, meg /szerintem/ úgy ütöget.
én is örülök a jó eredményeidnek :lol:
flóra: a papirmunkát szivessen átvenném töled, csak sajna mesze laksz :lol: :?
zsuzska: jó szórakozást
szilvivel mi van? rég olvastam. gondolom megint sokat dolizik.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jól bevásároltam a piacon.Vettem sárgarépát, zellert, karalábét, tojást mákot, őszibarackot. És mindezt csupán 1500,-Ft-ért. Az jó,ugye?

Kép
flóra 11

Habzsolom az őszibarackot. Irtó finom.

Timi,szereted a papírmunkát? :shock: Hétvégére átköltözöm hozzád,mit szólsz? :lol: :lol: :lol: Csak megfőzök családnak,de viszek kaját is. :lol: :lol: :lol: Ha lenne autónk,szavadon is fognálak,annyira utálom a papírmunkát. :twisted:

Kép
flóra 11

Bekukk....:)

Voltunk a piacon vettünk husit...:D
Aztán én mentem a penny-be,az itt van velünk szemben,a párom meg ment tovább a lidl-be vásárolni.
Én közben hazajöttem...
Mikor a párom hazajött,kajcsi,aztán főzés...

Kész a tejfölöshusi is,sőt dupla adaggal!!!!

A feléhez kevertem tésztát,a másik fele meg megy fagyóba , igy bármikor elővehető,csak tészta kell hozzá .... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Ügyesen vásároltál...:D

Néha szard le a munkát,az az egy ami tuti megvár az életben.... :P

Kép

Kép[/
tancsu

Timi...

Összesen 27 kilót hiztam.... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek ebédelni...:D

Aztán sztem alszok egyet...:)

Délután jönnek barátnőmék,mert az egyik radiátorunk leszakadt,a párommal azt fogja megcsinálni az ő párja...:)

Délután majd újra bekukk...:D

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu örülök,hogy benéztél. Mindig van javítani való.

Fáj a fejem. Iszom egy kávét.

Kép
flóra 11

Tancsu, ha most nem lennél kismama azt mondanám( bár egyszer már írtam is) hogy a sarkokat kell kipróbálni, nem a radiátoron kell szeretkezni! Hogy sikerült leszakítani?

Kép
muzsuzska

Kész vagyok, vasalás sikerült! királyfi inge nem égett el!

Sminkem elég fura, de állítólag szép. A hajam már igazításra szorul, de egy kis túpirka és lakk majd segít!

Kép
muzsuzska

Üdvőzlő lap megírva, el se rontottam.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: