A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Hellóka!

Mi is nehezebben eszünk pár napja!Nem tudom mi van?!
Azért annyira nem gáz,nem aggódom.

Brigi:Marci cuki,tetszik neki a masszázs. :lol:

Ma jó nagyot csavarogtunk,mert a másik mamától is kaptunk pénzt :lol: és azt is elvásároltuk!
Olyan jól viselte,aludt meg nézelődött fél 10től fél 2ig!
Most már megvan az ősz kollekció azt hiszem.Majd holnap megmutatom.
Ja, és magamnak is vettem egy cuki felsőt a szombati bányásznapra (tudjátok,nekünk megismerkedési évforduló :oops: ) és a jövőheti Apa munkahelyi bulijára!

Kép
melike

Csiri hol van?????????

Kép
melike

Meg ilyenkor mindenki??????????????

Kép
melike

megint feszengett öklendezett vergődött a cumitól(kaja).
elegem van nagy nehezen 100 lement...most mi lesz??

hékás majd megpróbálok születéstörténetet írni...de a mienk olyan egyszerű

bementünk a korházba reggel 6-kor és fél9-kor megcsászároztam 9.15-kor megszületett dávid...én meg habzó szájjal félkómában a spináltól béna lábakkal homokzsákkal a hasamon pihentem az örzőbe
(szerintem nem ilyenre gondoltál ugye?)
Vendég

marcell=imádom
Vendég

Jaj,Bari!Le lehet ezt szépen is írni!

Kép
melike

Az evéssel kapcsolatban meg ha sokáig így csinálja és tényleg keveset eszik szólj a dokinak szerintem!

Kép
melike

Na jó éjt!
Ma is jól ki babaneteztem magam... :cry:

Kép
melike

hát nem ismersz még??már szóltam a dokinak.hétfőn kell levinnem ha addig nem változik..és akkor beutalja.de attól úgy félek mint a tűztől
Vendég

Bari!!!
Mikor Apa haza jött átadtam,neki Milánt.
Apa is 50ml-t tudot bele nyomni Milánba.
Azota alszik.
Nagyon jol. :lol: :lol:
Bari ne aggodJ MÁR.
lÁTOD MÁSOKKAL IS EZ VAN. nINCS ÉTVÁGYUK MOST.
mELEG VAN AZÉRT,SZERINTEM.
MONDJUK ÉN SEM ETTEM MA SOKAT. MENTEM MERT K.O. VAGYOK.

MIA! HOLNAP VÁRLAK A KAKAOS CSIGÁVAL. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

melike a születéstörténetet viccnek szántam...de már a humorom sem a régi...minden gyereknél egy kicsit fogyott belőle,pedig volt esküszöm
Vendég

Mért mit csinálnak akkor vele Bari?

Kép
melike

Ja,bocs!Én is fáradt vagyok.

Kép
melike

naaagyonjóó letta kakajóscsigaa! holnap rakok képeket. apa belépett a lakásba, akkor már 10 perce sült, hát dobott egy hátast, hogy mit csináltam. :) a felét már meg is ette. :D annyit csináltam másképp hogy a kenyérsütőben dagasztottam és kelesztettem, meg hogy porélesztőt raktam bele (fél csomaggal) amit nem futtattam fel. :)

honlap: szupeeer! cserébe megy majd a kakaós csiga a kedves készítőnek. ;) ötlet hozzá: uccsó pocakfotó és hogy ki mit eszik. hmm? :)

Milán most egyébként f8, 10, f2, f5, 7, f9kor szopizik, bár az uccsó már szinte semmi, csak lefekvés előtti megszokás. ez a 4óránként evés amugy jol hangzik, de akkor hogy lesz belőle olyan hogy reggeli, tizorai, ebéd, uzsi, vacsi? mert 5 étkezés nem fér a napba 4 óránként...

tápisok: a barátnömnek azt mondta a dokinö hogy 900 ml-nél többet ne adjon neki, ha lassan fejlödik vagy többet enne, inkább kezdje a hozzátáplálást. lassan hizo gyerköcöknél a barack után mehet is a krumpli.

hízás: tegnap nekünk azt mondta a védőnő, hogy 6kg felett belassul.

mia_snow

[quote="hékás"] írta:hékásfürdéskori olajozás. Szerintem nagyon édes
http://www.youtube.com/v/sQqukVvBQd4

ezt nekem szántad??

Jó éjt!

Különben írtó cuki a videó, még apa is idekapta a fejét!!!!!
bszilvi25

Bari, az én kisfiam is kevesebbet eszik úgy kb 3 hete. Néha van, hogy többet kér, de az egész napi adagja kevesebb mint volt. Én nem aggódom, mert így is hízott 1 hónap alatt 900 gr-ot. Ja és én csak tápszerrel "tömöm". De már én is gondoltam arra, hogy megunta az ízét. Megkóstoltam, de olyan rossz íze van :shock:

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!
dávid tekereg meg feszeng a tápszertől,olyan akarata lett és olyan ereje...nem értem...megváltozott!!
amúgy álltalában 80-100-ig szívja utánna már csak szenved tőle!!
viszont az őszibarackkonzervet EDDIG még nem utasította vissza soha!!
mia mi most napi 500-at ha elérünk...nem 900-at!!
én is tegnap mondtam a dokinőnek,hogy adjunk főzeléket...erre ő :nem szabad még nagyon kicsi :? :?
a másik kettő ugyan ilyenkor már nem volt kicsi mi???

melike az én doktornénimnek,reflux mániája van és ez ügyben akarná kivizsgáltatni...de nem csak őt minden gyerekemel ez volt :x

stella:dávid 100%hogy havi 90 dekákat nem gyarapszik de én beérném kevesebbel is mindegy menyi csak a doktornéninek "megfeleljen" :?
Vendég

Jó reggelt!

Mia: gratulálok a kakaóscsigához, örűlök, hogy örömet tudtam szerezni. Most hogy Te ilyen bátor voltál, megpróbálom én is a gépi dagasztást. Bár szerintem géppel legalább 5x több időt vesz fel :wink: Sebaj, egyszer élünk :wink: Várom a fotót :wink:

Bari: Szerintem Dávidnak semmi baja az ég adta világon!!!!! Most ilyen napjai vannak. Túl fogjátok éálni. Amig van kakája, tud pisilni, el tud aludni, nem otdítja végig az egész éjszakát (nem a nappalokat) és még gyarapodik is, addig hagyd élni szegénykét. Lehet, hogy már szegénykémnek tele van a ........ :wink: Tudod mi :lol: Ítad, h ogy szinte óránként teszed tisztába. Szerintem az a gyerek egyetlen percre sem volt magárahagyva, hogy kicsit kibontatkozzon :wink: Hidd el, lehet, hogy hihetetlen, de nekik is szükségük van néha egy pici "magányra". Azért ne hagyd ott, de nem kell hogy lássa, hogy Te figyeled :wink: Szerintem érdekes dolgokat látnál, Te lepődnél meg a legjobban, hogy mikre képes :wink: Ez csak egy ötlet volt, nem vagyok sem gyerekdoki, sem agyturkász, csak magamból és Kristófból tudok kiindulni :wink:
bluebox

MELIKE, MÁTÉNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!
bluebox

Jó reggelt!

Mercike sem eszik olyan sokat. Ma reggel volt a második nap, hogy csak az egyik cici kell neki. A másikat kimosolyogja! (amúgy zabálni való olyankor :P )

Tegnap este én voltam a világ leggonoszabb anyukája, és végül vele együtt potyogtak a könnyeim......
Ugye 5-körül evett, és jó sok nézelődés után pedig elég szépen bealudt. Negyed 8-kor gondoltam, majd én felpiszkálom, hogy még egyen egyet (mégha esetleg nem is fürdik). Na ez úgy nézett ki, hogy kiságyba behajoltam, gyerek arcára 2-3 fincsi kis puszi, mire ő felébredt, és vagy 20 percig torka szakadtából ordított, és zokogott egyszerre. Komolyan mondom a szívem szakadt meg. Még soha nem sírt ennyire.
Meg is beszéltem magammal, hogy ilyen máskor nem lesz.
Csak ugye paráztam, hogy ha nem kel fel, akkor majd pont akkor érbed meg, amikor én elalszom. (kicsit önzőség volt tőlem, mert én is szeretem végig aludni az éjjeleket) :roll:
De így aludt 8-tól reggel 3/4 6-ig. (ahogy normál esetben szokott). Reggel már vigyorgott is , úgyhogy remélem nem utált meg egy életre. 8) :( :oops: :roll:

A gyást megkaptam ma, de családit még mindig NEM!!!

Márti: azt a számot képtelenség sajna elérni!
bszilvi25

Dorinának, Máténak Boldog Hófordulót!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:48-kor.
hékás

[quote="bszilvi25"][ írta:bszilvi25b]kérdés!!!!!

van valaki aki Libero 3-as pelust használ?????????????
én most akarok átállni a 2-ről a 3-ra! Kiváncsi lennék, van-e vélemény.

Szilvi: nekem eddig ez vált be a legjobban!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

nekünk még az egyes is jó de kettest használunk
Vendég

Andi: köszi! Tegnap már vettem két mega packot! :D
(én eddig is liberot használtam) - nekünk nagyon bevált!!

Brigi: elkérhetem én azt az e-mail címet? Én is írnék nekik.... ha már telefonon nem lehet velük kommunikálni.
bszilvi25

[quote="bluebox"]E írta:blueboxgyébként én napközben Berni pelust használok és AXO popsitörlőt :P Csak megrendelem a neten és ingyen házhoz szállítják :wink:

Márti: hol lehet venni Axxo popsitörlőt? Mert anno én is vettem egyet, csak a boltot bezárták.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

DORINÁNAK IS BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!

Elmentünk oltásra!!!!
bluebox

Márti: szorítunk, hogy ne sírjon Kristóf!

Remélem tegnap Ancsiékkal is minden rendben zajlott! Jó lenne, ha jelentkezne!
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:48-kor.
hékás

xxx
hékás

Jó reggelt!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!Ez is eljött... :lol:

Mutatom a rucikat.
Aztán megyek,majd du. talán jövök,de takarítanom kell,mert este látogatóink lesznek. Kép Kép Kép Kép

Kép
melike

Mi is annyit eszünk este-reggel!

Kép
melike

Brigi: köszi, már meg is írtam nekik a magamét!
bszilvi25

xxx
hékás

Ok! szólok, de nem hiszem, hogy én elöbb kapnék Nálad!
Múltkor feltettem a költői kérdést ezzel kapcsolatban, de senki sem válaszolt (csak a Márti)........
bszilvi25

hékás de jó neked én is szeretnék sütőtököt adni...lehet baj tőle???
hátha utánna nekünk is menne a 160 :lol:

melike jók a cuccok nekem a fehér kiskabát tetszik a legjobban
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:49-kor.
hékás

a gatya is jó de dávidra nem létezik kisgatya!!mindeggyiket félre kelett raknom,ugyanis derékban olyan széles,hogy a 2 évesnek való is szorítja!!hosszban meg nagyon nagy!!!
csak kantáros jó neki de azt is úgy hogy az oldalpatentot nem lehet begombolni :lol:
Vendég

sziasztok,

na mi ez a nyüzsi kora reggel? :D
az ünnepelteknek boldog hófordulót!

Szilvi: te mit kukorékolsz hajnalok hajnalán? fél11-kor szoktál jönni hogy jó reggelt. :D

melike: jó cuccok! a csíkos body tetszik nekem a legjobban. Milánnak olyan jól állna... :)

Márti: drukk az oltáshoz! több időt vesz el a gépi dagasztás-kelesztés: de nem tőlem. szóval nem nekem kell ott állni és kutyulni, hanem csak összedobálom (kb 1 perc, vagy még annyi se) és csinálom a dolgom, majd 1,5 óra múlva sípol hogy kész az egész. hosszadalmasabb, ez tény, csak nekem nincs vele dolgom, és meggyőződésem hogy kicsit alaposabban dagaszt, mintha én magam csinálnám. :)

Szilvi: lehet hogy azért kellett Mercikének csak az egyik cici mert most, hogy több időt van rajta, jól tud lakni egyből is, nem igényli a másikat.

családi pótlék: én megkaptam már múlt hét pénteken (állambácsi már nem tartozik semmivel, sajnos :roll: )

Bari: a barátnömnek 4 hónapos múlt gyerkőce, arra amondta a dokinő, hogy ne egyen többet 900 grammnál. :D

Hékás: én nem tudtam megnézni a videót. azt írja hogy hiba van az oldalon. pedig látom, a többieknek sikerült, biztos nálam lehet a gond. :( később megpróbálom újra.

mia_snow

Bari, nem olyan széles Dávid, ha még jó rá a 2-es pelus. Bonira már 3-ast használunk, és jók rá 62-es nadrágok :)

Szilvi, Brigi én már megkaptam a családit akkor mikor a tgyást, mert nekem utalják a többi bérrel együt,t azt is a mák számfejti.
Én lányok nyúl vagyok adni Boninak mást, csak tápszert kap. Egyébként most azt mondta a doktornő, hogy mivel nagyon száraz a bőre lehet, hogy hajlamosabb lesz allergiára :( Ezért sem merem még kezdeni a gyümölcsöket :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella a barack sztem nem allergizál. tejjel, liszttel, bogyos gyümikkel kell majd vigyázni, de az később lesz.

na akkor a csiguszok:

Kép
Kép

mia_snow

Mia: megyek hozzátok csigáért. nyam-nyam. Úgyis délután arra megyünk, majd beugrok... Megyünk Pilisszántóra a telkünkre!!! :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Na jó reggelt!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :oops:

Milán ma reggel is csak 60ml-t evett.
Már most felhivtam a nagy tudásu VÉDŐNŐT.
Azt mondta lehet fáj a torka a gyereknek azért nem eszik.
Vagy,
sok teát adok neki????
De nem.
majd vissza hiv nemsokára.azt mondta. És mondja gondolom az esetleges variáciokat. :shock: :shock:

Kata&Milán

oszman777

Kakaos csigára ugy ki voltam már éhezve tegnap. Nagyon. :lol:
Nemsokára hozzá is kezdek. Csak a védőnő hivását megvárom.

Kata&Milán

oszman777

Andóca gyertek, várunk szeretettel. :D
de csiga már csak 2 db van :lol:

Szántón van telketek??? ÉS EZT CSAK MOST MONDOD? tényleg megdumálhatnánk hogy beugrotok legalább egy kávéra vagy üccsire. :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:49-kor.
hékás

xxx
hékás

Sziasztok!

Dorina is kevesebbet eszik, viszont folyton alszik pár napja. Most is reggel hatkor evett, aztán fél 8 óta alszik, pedig már nagyon enni kéne...

Családit még én sem kaptam :(

Köszönöm a köszöntéseket! 3 HÓNAPOSAK VAGYUNK!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Nem is szóltatok semmit a pár napos - mostani képünkhöz. Pedig szerintem mi is sokat változtunk. :(

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:50-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: