A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

akkor játszunk olyat,hogy a fiúk lánynak a lányok fiúnak öltöztetve lécccciiiiiiii
Vendég

Bari: én azt nem ugrom, mert nincs fiú ruhánk!!!
bszilvi25

Ma vettem 68 db talán 3050, 3150? basszus az előbb volt a kezemben a blokk, keresem, aztán írom a pontos árat.
bluebox

Bari, nekem nincs egy db lánycuccom sem.
bluebox

ennyi elég, köszi
bszilvi25

de izék vagytok :(
Vendég

ez nem IZÉSÉG szerintem.
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:45-kor.
hékás

találj ki mást.!

vagy csináljátok meg Katával, és mi nézzük!!! 8) 8) 8)
bszilvi25

Tudsz olcsóbb Liberót??? De a megapack-nál van a dm-es kuponnál 500 Ft-os engedmény.
bluebox

Szilvi: megtaláltam!!!!!!!!!!! 3099.-
bluebox

akkor ezt most nem értem!
(de tényleg)
3099-ből jön le az 500?

Márti: ment Pü!!!
bszilvi25

Nem Szilvi, csak a MEGA pack-nál jön le az 500 Ft. A sima kiszerelésnél nem. :cry:
bluebox

Szilvi: válaszoltam :wink:
bluebox

sziasztok,

libero: nekünk túl széles és túl vastag. nem szeressem. huggies duplacsomagos 3as méret 30 ft/db-ra jön ki az ócskában (auchan), szerintem még tart az akció.

olcsó rossmann-os kecskeméti kaja: annyira nem is olcsó, barátnöm tegnap hivott a tescobol hogy ott alapbol 180 és szerinte az ócskában még olcsóbb, ő ott szokta venni.

mi van még? ja kakaós csiga. amint elküldtem ezt a bejegyzést, nekiállok. 8)

mia_snow

Brigi:küldtem pü-t :wink:
bluebox

Mia: nekünk is a huggis jött be a legjobban, de ma voltam a DM-be, és pont elfogyott sajna, így Liberót vettem, nekünk nagyon bejön az is :wink: De basszus, ha hamarabb írod ezt az akciót............. :twisted: :cry:
bluebox

Ja, nem is írtam még a legjobb poént :P a gyógyszertárban a csajszi, mivel hogy ennyi értékben vásároltam, közölte, hogy akkor ad valami ajándékot a kisgyereknek. Mondom, köszönöm, erre a kezembe nyom egy 12 db-os zsírkrétakészletet :roll: :roll:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:45-kor.
hékás

xxx
hékás

Tegnap megkóstoltattam Kristóffal a sütőtökpürét, bejött Neki :P Ezért most visszatapsoltam neki :wink:
bluebox

Sziasztok!

Szilvi! Én is így vagyok ezzel a fogyás témával. Ha nem eszem elég szénhidrátot, rögtön kevesebb lesz a tejem. :( Mondjuk van most rendesen, de inkább nem kockáztatok. Hízni szerencsére nem hízom, de fogyókúra egyelőre kilőve.

Pelusból 3-as Liberót vagy Huggiest használunk. Én szoktam néha venni Babylove-t is, meg egyszer a ha a Tescoba járok megint, kipróbálom a tescosat is.

Márti! Europarkba hogy jutottál el? Kocsival mentél vagy felküzdötted magad a villamosra? Esetleg gyalog? Már én gondolkodtam, hogy elmegyek arrafelé, de a villamost nem merem megkockáztatni, esetleg elgyalogolok majd egyszer.

Bari! Nekünk sincsenek lányruháink. :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

jja, a lányruhák... mi kaptunk egy cicás takarot, amiben vannak rozsaszin részek... NÉHA használjuk, de utcára már nem viszem ki... és probálom ugy fotozni hogy ne látszodjon hogy egyáltalán van. vaaaah nekem nagyon nem jön be ha csak egy kicsit is lányos egy pasi.

mondjuk én utálom a hosszuhaju férfiakat is. nekem az nem férfias. meg a fülbevalós se. :roll:

(Bari minnyár meg fog kövezni... :| )

mia_snow

Monti: Van egy ötletem. Holnap úgyis összetalálkozunk a tanácsadóban. Én viszek Nektek Tescos pelust, nehogy vegyél. Sőt. Elviszem a háromnegyed zacskót, nekünk ugyanis egyenlő a 0-val. Nem tudom mi van ezzel a gyerekkel, de 1 óra alatt átázik :cry: Talán én vagyok tehetségtelen :cry: Szóval viszem, ne vegyél. Egyébként gyerek nélkűl mentem az euro parkba, de már voltam babakocsival is, ugyanis a 194 busz lapos :wink:
bluebox

rablóhúst csinálok Apának :wink:
bluebox

Márti! Köszi! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

na jó akkor nem játszunk ilyet :? :? :? :?

mia:utcára én sem vinném dávidot semmiképp lányosban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hosszúhajat utálom,nőies pasikat ki nem állhatom....fülbevaló nagyon bejön :lol:
de pizsamában imádom dávidon a rózsaszínt...de csak amíg pici puha babócska...még nem férfi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

azért identitás zavart nem fogok okozni neki...ha vége lesz a pihe puha babakornak...nem lesz több rózsaszín ruci :lol: :lol: :lol:
Vendég

lányok ma dávid 100-akat eszik és csak ugyan úgy 5 evés fog kijönni...az nagy gáz????
nektek előfordulnak ilyen anti evős napok???
én ettől (is)para vagyok...
nincs itthon mérlegünk de mindíg félek,hogy nem hízik :oops:
én fogásra ugyan olyannak érzem mint 3 hete amikor mérték
merem remélni,hogy nem jól érzem :o
Vendég

Bari: én egy vizuális tipusú ember vagyok, és mindig az van a szemem előtt, ahogy fogod Dávidot, a két lábad közé beszorítod a derekánál, szegény kapálózik a két pici lábacskájával, az egyik kezeddel összefogod az Ő két kicsi kezét, tölcsért teszel a szájába és megtömöd ahogy a libákat szokták :P :P :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:46-kor.
hékás

blue ha a szivemre hallgatnék megcsinálnám...számomra egy rémálom a rosszevő gyerek...
én arról szoktam álmodozni,hogy dávid 3-4 évesen mondja:süssél palacsintát!!!kisütöm és megeszik 8-at egy ültő helyében.
fél óra múlva 3 túrórudit,aztán 2 zsíroskenyeret,fél kiló almát ,stb stb
Vendég

hékás lécci bővebben fejtsd ki
Vendég

és ha a védőnő vagy a dokinéni mondjuk kevésnek találja a kajaadagokat vagy a gyarapodást akkor mi van???
beutalja valahova????
Vendég

ha nem játszunk fényképezősdit akkor beszélünk a paráimról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari:tőlem beszélhetünk a paráidról :P Csak azt nem értem, hogy a másik két gyerkőcöd is ilyen "rossz" (szerintem csak szerinted rossz :wink: ) evő volt, mégis szépen gyarapodtak, "felnőttek", mármint teljesen normális fejlett mind a kettő a korukhoz képest.Nem??????????????????? Akkor meg mi a fenét paráztatod magad és magadon keresztűl Dávidot is?????? De lehet, hogy neki tetszik, hogy Te "parásat" játszol Vele????? Vigyázz, mert nagyon gyorsan a fejedre nő :wink: :P Nem akartam sértő lenni, inkább viccesen fogalmazni. Remélem nem írtam semmi olyat, ha mégis akkor elnézést :wink: DE AKKOR IS PARAMAMI VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És Te már így vagy igazi BARI :wink:
bluebox

Egyébként sem tudnék most fényképezni, mert töltöm az elemeket :D
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:46-kor.
hékás

xxx
hékás

xxx
hékás

márti ez igaz!!mármint a másik kettő is ilyen volt de dávid olyan jól indított,nem akarom,hogy megváltozzon :twisted: :twisted: :twisted:

hékás dettó ez a helyzet!!a tápszert otthagyta a gyümölcskonzervet meg ezerrel benyamnyogta!!!
Vendég

nekem a védőnő azt mondta,hogy ha dávid olyan 6 kiló akkor a napi 1liter kell tápból
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:47-kor.
hékás

Sziasztok!

Nekem is állandó parám, hogy a Dorina keveset eszik és nem hízik, főleg, hogy két hete fele annyit gyarapodott, mint korábban (igaz, szopisztrájk volt akkor), de szerencsdére most megiont jobb a helyzet.
Ugyanakkor pár napja már nem 7-szer, csak 6-szor eszünk egy nap. Magától állt át erre. A mennyiséget nem tudom, mert nem mérem...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja!

pár naposan:
Kép

3 hónaposan:

Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

tegnap voltunk védőnőnél 4940 gramm és 59 cm a drágám.

Szal most megint 140-et hízott. Ez oké. Anyatejeseknél ingadozik a fejlődés üteme. Meg hosszra gyúrunk most inkább. ;)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na csajok!!! EVÉS???
Milánnal most harcoltam 60ml-t evett.
Ordit ha adom neki a tápszert. :roll: :roll: :roll: :roll:
Ja és mi 4 oránként eszünk már. TI????
Harcoltam vele,de feladtam. Most a kiságyába beszélget.
Majd eszik ha éhes,én ebből nem csinálok gondot.
Amugy kakál most hallom,nyög. Biztosan az a baja.
:evil: :evil:
De én is megunnám a tápszer izét.
Van egyébként vaniliás,banános is. :lol: :lol: :lol:
Aki a héten megy dokihoz,kérdezzen már rá.

MIA!!!!! VÁROM A KAKAOS cSIGA SIKERT.
Irjál majd. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

lányok végem van a délutáni evést már el sem fogadta feszengett tekergette a fejét és így szenvedett le 50-et...áááááááá
MIÉRT PONT ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.20 16:47-kor.
hékás

xxx
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: