A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Crocus: Gratulálok az eredményhez! :lol:
Hét órát tanítani egy nap, azért az nem semmi! :? :shock:
zsu83

Sziasztok!

Zsuzsi! Akkor te tanítónéni vagy ezek szerint? Tök jó lehet ezeket a helyes "megszeppent" kismanókat bevezetni az élet rejtelmeibe....bár van egy két gyermek, akiktől lehet világgá mennék pl. ma beszólt az egyik fenn a terembe, mikor pakoltuk a cuccokat a tatyiba, hogy "a k...életbe...ez a ro...táska nem fér ide...." Hát kicsit megállt bennem a minden ami megtud, ránéztem a kis helyespofis gyerekre, és nem hittem el, hogy ezt ő mondta tök természetesen, és szaladt is tovább....6, 5 éves kis dugó, és csak löki a szebbnél szebb nyelvtani szerkezeteket...Na ilyenkor nem lennék a tanítónéni helyében!
Még jó hoyg az én gyerekemet nem halottam soha így beszélni...Bár egyszer kistesókájának a "nagy és felvilágosult" fiam esti fürdésnél már felsorolta, mi az, amit csak a felnőttek mondhatnak, a gyerekek meg nem....(hallgatóztam az ajtónál, és majd beszartam a röhögéstől...komoly kis okítás volt)
Hát jófejek a csemeték!!!!! Akinek most lesz az első, hát nagyon fogja imádni, és mindenképp tesót is szerezzen be neki, ha javasolhatom 2 éven belül, mert erről kár lenne lemaradni, amit ezek ketten művelnek!!!!!!!
Na jóéjt! bocsi, hogy hosszú lettem!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus: Óvó néni volnék. Pusz.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Verus: Megfogadom a tanácsodat tesó ügyben! :wink: :lol:
zsu83

Verus így ismeretlenül imádom a lurkóidat! :D Zéti is nagy csibész, biztos lesznek jó kis tesós sztorik nálunk is :)

Hú én is hallottam már gyerekszájból cifrákat, nem is értem hogy lehet ez... félig én is pedagógus volnék, csak azért félig mert otthagytam a fősulit, de ezt aszem írtam. Engem a 30 gyerek keresztbe lenyelne tízóraira :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok !

Bocsi, hogy zavarok.
Van egy hordozókendőm eladó.
Kék színű és annyit volt használva, hogy kivettem a csomagolásból.
5000 Ft de alku képes vagyok.
Ha érdekel akkor küldök róla képet is.
Küldj privát ha érdekel.

További szép napot mindenkinek.
20200310173350

Crocus: ezek szerint Te tanár vagy? És első babád lesz Ő?
Ha van kedved beírni Magad a táblázatunkba, szólj, és elküldöm az elérhetőségeket.

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Verus: Kondér doktorról kérdeznék. Attól, h szótlan, azért a lényeget elmondja? Kérdezhetek tőle bátran v. inkább ne? :D
Nagyon édesek lehetnek a gyerkőceid :D

Már szeretnék néha ott tartani, amikor a gyerkőcöm laza dumákat levág, persze nem a káromkodást. Anno a munkám során foglalkoztam ovis korú gyerkőcökkel, nagyon édesek voltak, amikor egymást okítják az tényleg nem semmi. :D

Jó éjt mindenkinek!
kreiszi

Sziasztok!

Vegre sikerult nagyjabol visszaolvasni, amit irtatok amig nem voltam - jo sok volt es most semmire nem emlekszem. :? de ugy tunik mindenkinel nagyjabol rendben van minden.
Gjeti - huha a hetvegi eset engem is nagyon megijesztett volna, orulok, hogy mar nincs baj.
Abence - jobbulast a kislanyodnak, remelem azota mar a gyogyulas utjara lepett.

Mar mindenki erezte, hogy mozog a baba? Nekem meg mindig csak 'gyanus' erzesem van, hogy talan az lehet, de meg mindig nem vagyok benne biztos. Mondjuk nalam egy eleg vastag extra parnazaton kell a picinek keresztulkuzdenie magat... :oops: Szoval en nagyon irigylem azokat, akik most lepik at a 65 kg-os hatart. En ennel lenyegesen tobbrol indultam es eddig +2 kg. :roll:

De probalok ugy gondolkozni, hogy semmi jele annak, hogy baj lenne szoval valoszinuleg minden rendben. :lol:

Itt csak a 20. heten van genetikai UH es en majdnem 21 hetes leszek, amikorra nekem betettek szept 26-ra. :? Az meg annyira sokanak tunik. :( De valahogy majdcsak kibirom.

Ja es a nagytesos - kistesos torteneteket nagyon szeretem ugyhogy johetnek ha van meg. :wink:

Na elteszem magam holnapra, mert megint hulla vagyok. ..

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Julcsi-79:Köszi azérdeklődést. Igen biológia tanárkodom, de bizony nem kis aranyos lurkókat tanítok, hanem 14-18 éves korosztályt. Hát nem egyszerű velük bánni, mindenről már megvan a véleményük, és őket már nehéz bármire is ránevelni. De azért persze ennek a korosztálynak is megvannak az előnyei. Igen, kérlek küld el az elérhetőségeket!

Hajni:Még én sem igazán érzem a pocaklakóm mozgását, igaz első gyermek, így nem kellene türelmetlenkednem. Egyszer már álmomban éreztem, hogy mozgolódik, de lehet hogy nem volt valóságos az érzés :(

Mindenkinek szép napot mára (igyatok sok folyadékot ebben a melegben)!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van, gjéti pihenj sokat!

Mi voltunk uh-n tegnap, jól van babóca, csak az keserített el, hogy a méhlepény fedi a méhszájat... Ez így annyira nem jó hír, bár a dokim szerint semmi okom a aggodalomra, majd, ha 10-12 hét múlva is így lesz, akkor elkezdhetek aggódni... Egyébként jól vagyunk...

Crocus: Határozott mozgást még én sem érzek, sajnos, de minden nappal egyre jobban várom...
Érdekes, mert az uh-n hihetetlenül mocorgott, de én mégse érzem... :cry:
Ja, és persze volt annyira szégyellős, hogy nem mutatta meg, hogy fiú-e vagy kislány...
De tervezzük, hogy elmegyünk 4D uhra, remélem akkor kicist közlékenyebb lesz, majd előtte megdumálom vele... :lol:

Verus: Ennivalóak lehetnek a gyerkőceid. Imádom, ahogy egymást közt dumálnak olyan igazi "felnőttes" dolgokról tök komolyan... :lol:

Felteszem az uh képet a képeim közé, ha valakit érdekel... Már olyan nagy a baba, hogy szinte bele sem fért a képbe... Ülő magassága 13cm, összességében 20cm körül van...

Tényleg gyorsan telik az idő.. nemsokára félidősek vagyunk...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem, és teljesen jó lett :lol: . A pontos értéket még nem tudom, azt telefonban nem mondják meg, majd valamelyik nap bemegyek az eredményért. Nem mintha nagyon aggódtam volna, mivel az integrált teszt negatív, de azért megnyugtató :lol: .

Hajni! Üdv újra, már hiányoltunk!

Zsu! Végül is nem Timmermann doktorhoz megyek, mert szabadságon lesz. Gondolom, mire te mész, már visszajön, mert engem külön felhívtak, hogy válasszak más időpontot. Mivel két héttel már nem akartam elhúzni, ezért inkább korábbra kértem, máshoz.

Kép
mist

Sziasztok!

Hajni, Amy: már hiányoltunk benneteket, jó hogy jelentkeztetek!

Én sem érzek még mozgást, de azért igyekszem nem aggódni, mindenhol azt olvastam, hogy az első babánál a 20. hét környékén lehet először érezni. És még csak a 19.-et kezdjük. :D

Tényleg tök furi, hogy még 1-2 hét és elékezünk a félidőhöz, hiszen tényleg nem olyan rég még mi is azon paráztunk, hogy lesz-e szívhang.

Nekem holnap lesz AFP-eredményem, megy elmegyek végre EKG-ra is, aztán délután suli, úgyhogy a holnapi napot kihagyom a munkahelyen. :P

Vigyázzon mindenki magára!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!

Hajni: Örülök, hogy jelentkeztél! :lol:

Crocus: A biológia volt a kedvenc tantárgyam! :lol:

Amy: Örülök, hogy jól vagytok! :lol: Persze, hogy érdekel minket az uh, mindjárt meg is kukkolom! :lol:

Mist: Gratulálok az afp-hez! :lol:
Remélem akkor már nem lesz szabin, ha igen akkor nézünk másik időpontot! :roll: A férjem beosztásával kicsit nehéz egyeztetni az időpontokat, de ő se akar lemaradni semmiről! :lol:
zsu83

Amy: Megnéztem a babucid! Nagyon édes! Jó nagy baba! :lol:
zsu83

Zsu: Hát tényleg nagy... és azért is furcsa, hogy még nem érzem... :?
Az apja szerint tuti fiú, és az ő mellkasát örökölte, és különben is pont úgy csücsörít a szájával, mint ahogy ő, és tuti, hogy épp neki küldi a puszit...
Egyébként nem fanatikus apuci egy kicsit sem... 8) :lol:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy, én se értem, hogy miért nem érzem már a babucit jobban! :roll:
Az én férjem is tisztára odavan a babáért, főleg hogy megmondták valószínűleg kisfiú, már ő is magát látja benne! :lol:
Férfiak, férfiak.... :lol: :lol: :lol:
zsu83

Tényleg hihetetlenek... :lol: :lol: :lol:
De azért nagyon jó érzés, hogy érdekli őket...
A várandósság, és az első pár év úgyis sokkal inkább az anyáé, mindenképp be kell őket is vonni a dologba, amennyire csak lehet...

Kép

Veronika:
Kép
amy81

sziasztok - először is gratula a jó eredményekhez! :)

zsu: igen, beszéltem az egyik főnökömmel (ő nő, és öt gyereke van, vártam volna tőle némi megértést) - mikor mondtam neki, hogy már keményedett a pocim, annyit bírt reagálni, hogy jujuj akkor vigyázzak jobban magamra. Mondtam neki, hogy vigyáznék én, csak ugye ez a sok határidő, meg mindenki hívogat folyton, hogy ezzel meg azzal mikor leszek már meg - akkor meg azt javasolta, hogy figyeljek jobban, hogy mivel mennyi időt töltök, és ne hagyjam, hogy stresszeljenek :shock: na ezzel kivagyok segítve... azért még ma a nagyfőnöknek is elejtek egy pár szót (ők ketten "rendelkeznek" velem úgymond), de tőle még ennyit se várok - pasi, és néha azt hiszem, egy egészen másik világban él, mint a többi ember. Meglátjuk, javul-e a helyzet a héten, meg jövő héten, és ha nem hagynak élni, akkor irány a doktorbácsi meg a táppénzes papír.

Amy, ez nagyon aranyos a férjedtől :D hű mekkora már a babád! aranyos kis pocakos :)

mocorgás: mivel nekem is első baba, és már érzem a mozgását, többen mondták, hogy ez még korai, és biztos csak a bélmozgással tévesztem össze. Mondjuk ha a beleim így rugdalnak, akkor valami nagyon durvát ehettem!!! :lol: :lol: :lol:

Verus, nagyon jófejek a gyerekeid, nem csoda, hogy érkezik ismét a kistesó - egy jó szériát nem szabad félbehagyni :wink:

Kreiszi, és te mivel foglalkozol, hogy munka kapcsán dolgod volt ovisokkal? Olyan jó lehet kisgyerekekkel foglalkozni :)

KépKép

KépKép
stelly

Amy: Igen, tényleg be kell őket vonni, nehogy kirekesztettnek érezzék magukat! És olyan cukik, ahogy már most odavannak a babuciért! :lol:

Eszter: Hát ez jó! :shock:
Nagyon rendes főnökeid vannak :? , a főnöknődtől azért tényleg több megértést kaphattál volna, főleg hogy ő is édesanya, ő is volt hasonló helyzetben! Tényleg sokszor azt érzem, a főnökök kőből vannak, nincsenek érzéseik, nem toleránsak, a lényeg hogy a munka meglegyen, más nem számít! :evil:
Hát, ha nem marad más választásod, akkor tényleg irány a doki, most ti vagytok a legfontosabbak!
zsu83

Julcsi milyen táblázati elérhetöségről irtál mert az engem is érdekelne. Megyek megnézem az új képeket. MIndenki vigyázon magára és a kicsikéjére. Nagyon meleg lesz ma is. Puszi Rita

Kép
háfi

Háfi: Ami a gmail-es oldalunkon van, a dokumentumok között!
zsu83

Hú Stelly, nem semmi a főnököd... :shock: Már akartam kérdezni, hogy nagyon etikátlan lenne-e táppénzre kérned magad, ha a lelked elbírja szerintem játszd meg a dolgot...aztán ha ilyen odaadó főnökeid vannak akiknek ennyire fontos a cég biztos megoldják a problémát ha te lelépsz :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Sziasztok Lányok!

Szerencsére az afp eredmény nálunk is tökéletes: 1,8. :) Tudom, hogy hülye vizsgálat, de azért nagyon örülök ám neki. :wink:

Stelly: tényleg vigyázz nagyon Magadra!

Andus, Erika, Picuranyu, merrre jártok???

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Stelly: Szomorú, h a főnökeidbe csak ennyi együttérzés szorult. A sajnálkozás nem csökkenti a stresszt, ami ér benneteket. Vigyázz magatokra! :)
Gyerekápolóként dolgoztam egy kórházban :D .

Mindenkinek gratula a jó AFP eredményekhez. Attól, h elavult módszer, azért jó, h jó! :D

Üdv;
kreiszi

Kapnak egy hetet, és ha nem javul a helyzet, akkor bármilyen etikátlan is, kiíratom magam. Szegény kicsikém, nem kell neki már ilyen kiskorában megtanulni, mi az a stressz. Ma apa jön értünk szigorúan ötre, hogy eszembe se jusson sokáig dolgozni :D

Julcsi, nem csoda, hogy örülsz neki, azért ha jó egy eredmény, az megnyugtató nagyon :)

háfi, ugyanott, ahol képeket nézel, tudod azt választani, hogy dokumentumok.

Kreiszi, az nem semmi lehetett! Úgy értem, szuper dolog gyerekekkel foglalkozni, de ugye kórházba általában azért kerülnek, mert valami bajuk van - az meg nem valami vidám :( de tudod majd, mit kell a sajátoddal tenni :)

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: Gratulálok az eredményhez neked is! :lol:

Eszter: Helyes, menjen csak apa értetek! :lol:
zsu83

Zetibebi, kicsit sajnálom, h nem lesz Áronod. :D
Nekem is nagyon tetszik a név, egy volt nagy szerelmemet is így hívták, ezért a barátom nem nagyon akarja, h ez legyen a babánk neve, jha fiú lesz... :S azt hiszi, h mindig rá akarok emlékezni :roll:
tisztabolond :evil: Persze a kislány is jó, az a fő, h minden rendben legyen vele. :)

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Hogy vagytok?
zsu83

Julcsi! Gratulálok én is a jó eredményhez és egyetértek... azért jó érzés, bármennyire is elavult vizsgálat és persze az is jó, hogy nem kell ezzel kapcsolatban további vizsgálatokat csinálni...

Hát lányok, azért nem irigykedem az otthoni jó idö miatt... tegnap itt is kánikula volt és rosszul is lettem. de szerencsére ma már ösziesre fordult az idö és szinte egész nap zuhogot...

Panna
pandusika

zuhogott.... bocsi! :)

Panna
pandusika

Amy, tényleg jó nagy a babád. :D Jah és szépek a kutyusaitok is. :)

Kép

Kép
gjéti

Panna: Vigyázz magatokra! :D
Küldhetnél ide is az őszies időből! :roll: :lol:
Holnap megkezdem én is a némettudásom gyarapítását! :D
zsu83

Gratula az AFP eredményekhez és a szépséges picurokhoz!

Ma voltam védőnőnél és leesett az állam, amikor közölte, hogy az AFP-nek 4 hét alatt lesz meg az eredménye, és egy hónap múlvára visszahívott, hogy majd odaadja. Végül kiegyeztünk abban, hogy majd telefonálgatok megvan-e már, és ha tényleg nem lesz, akkor megpróbálom meggyőzni a nőgyogyászomat, hogy anélkül csinálja meg az UH-t. :(

mist: hogy neked micsoda gyönyörűséges kislányod van! :)

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Tényleg helyes kis gyerekeim vannak, nem is tudom honnan örököltek... :):) De elhihetitek, hogy sokszor mászom a falra tőlük!!
Jó széria????Na majd meglátjuk! :) Remélem így megy tovább... :):):)

kreiszi!
Kondértól nyugodtan kérdezz csak, válaszol mindenre, nagyon aranyos, és iszonyú okos a témában....még egyszer se csalódtam, és ahogy hallom senki, mindenki megvan vele elégedve! Csak magától nem beszél....csak ha muszáj!

Nekem is sokára lesz meg az AFP...de ma átvehettem 1 hét után a vérképemet!!!Nagy élmény! Elvileg minden ok, és még a vasam is a tartományban van,. aminek nagyon örülök, mert egy éve a meghalás szélén volt!!!Pár érték magasabb, ill. alacsonyabb csak, de nem tom mit jelentenek, szerintem semmi komolyat, mert nem ismerősek! :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus! A vérképben nekem is voltak eltérések és én izgultam is miattuk, hogy nem jelentenek-e rosszat, de aztán konzultáltam egy pár orvossal, még hematológus is megnézte a leletemet és azt mondták, hogy terhesség esetén teljesen normálisak ezek az eltérések és ha nincs semmilyen panaszom, akkor nem kell vele foglalkozni, mert szülés után helyre fog állni...

Zsu! Köszönöm, már jól vagyunk, bár tegnap, amikor a suliból hazafele sétáltam, komolyan azt hittem, hogy el fogok ájulni... :?
Már nekem is elkezdödött a német tanulás egy nagyon intenzív kurzus keretében (minden nap 5 óra)... Hát teljesen más igy nyelvet tanulni,gyorsan lehet fejlödni, de hatalmas szómennyiséget kellene naponta elsajátítani...

Afp- 4 hét :?: :shock: Hát ez elég kiakasztó.... nekem majdnem egy hét alatt meglett az eredmény.... Ezek szerint ilyen sokat számít, hogy melyik kórházban csinálják....

Panna
pandusika

Elif: Hát nem semmi ez a 4 hét afp! :roll: :x

Panna: Én hetente 2szer 2 órát fogok tanulni, magántanárral!
zsu83

Elif a 4 hét tényleg durva egy kicsit... :roll:
Elég furcsa olvasnom, h néhányotoknak (akik már a 17. hetet tapossák) alig van vmi mozgás odabent. :) Én ma vagyok 17 hetes,
és néha olyan rugdalózás megy, h csak na... Apuci meg is állapította,
h biztosan rá fog hasonlítani a kicsi, ő is focista lesz. :D

Kép

Kép
gjéti

Gjéti: Ma reggel én is éreztem valami rugdosás félét! Az ágyba feküldtem, 2 hatalmasat tüsszentettem, gondolom erre felébredhetett a babuci, mert az alhasamba, nagyon lágy mozgásokat éreztem, mintha óvatosan rugdosott volna! Ez tuti, hogy nem a belem volt! :lol:
zsu83

Örülök hogy mindenkinek jók lettek az eredményei. Mert bár elavult modszer és nem teljesen megbizható azért jó ha jó :D Ez aztán a mondat.Ezt a 4. hetet komolyan gondolták????? :roll: Lányok kínos kérdés én már mindent kiprobáltam segitsetek- :oops: Úgy visszketek mint egy bolhás :oops: Már csak patikában vásárolt tusfürdövel fürdök és semleges testápoló...de akkor is... Segitsetek ötleteket várok... Köszi az infokat már megtaláltam és be is irtam magam. Előre is köszi puszi Rita

Kép
háfi

A vége kicsit káosz. Szóval a táblázatott találtam meg és oda irtam be magam. :D

Kép
háfi

Sziasztok lányok!

Már nagyon hiányoztok nekem!
Jól vagyunk, de egyszerűen kék halál van nálam a héten, mióta a suli elkezdődött. Semmire nincs időm, még a gépet bekapcsolni is csak kis időre, akkor is gyorsan elintézem a legfontosabbakat, aztán rohanok tovább.
Majd mesélek, remélem hétvégén lesz időm végre végigolvasni titeket. Remélem mindenkinél minden rendben!
Puszi mindenkinek, rohannom kell !

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

háfi, ha a pocakod viszket, az normális, mert nyúlik a bőr rajta - nekem is nagyon viszket a hasim, ezért folyamatosan kenceficézem. Ha intim tájékon viszketsz, akkor viszont irány a nőgyogyi - úgy olvastam, hogy ilyenkor fokozottan érzékenyek vagyunk gombás fertőzésekre, nagyon általános dolog, semmi szégyellnivaló nincs benne, előfordulhat, akármilyen tisztán tartod magad. Viszont nagyon csúnya dolgokat okozhat, ha nem kezelik. Ha jól tudom, egy pár kúppal nagyon simán megoldható várandósan is.

Andus, amikor van időd, ugorj be egy pár szóra :)

Dina is jó régen volt már, biztos ott is zajlik az élet, de azért jelezz, hogy minden oké-e! :)

KépKép

KépKép
stelly

Hát igen a 4 hét hosszú... Előbb kellett volna megkérdeznem, hogy mikor lesz eredmény, dehát ez eszembe sem jutott. Mostmár mindegy, ezt a helyzetet kell megoldani.

Az én hasamon is viszket a bőr, nekem mondjuk alapból hajlamos a kiszáradásra, és most is úgy nézem, hogy ez a helyzet, így én is kenegetem egyenlőre hidratáló krémmel.

Holnap diplomaosztóm lesz, már egyik kosztümöm sem jönne rám, de szerencsére talárban leszünk. :) Egyre kevésbé tudok ellenállni a csábításnak, már megint beszereztem néhány újszülött rucit, egyenlőre a halvány homokszín és a fehér a nyerő, de már alig várom, hogy rózsaszínt vagy kéket lehessen nézegetni. :) Apucink is el volt bűvölve az új szerzeményektől.

Kép
Kép
elif

Gratula mindenkinek az AFP eredmenyekhez, ahogy irtam nalunk ilyet mar nem csinalnak... :roll:

Hafi - ilyen viszketest en is tapasztaltam pl. az oldalamon. Megfigyeltem, hogy bizonyos kajak utan jon ki pl. ha tul sok tejet iszom (volt olyan, hogy egy egesz litert benyomtam :oops: ) es ez teljesen uj, soha nem volt ilyen problemam. Probald megfigyelni, hogy nalad kotodik-e ilyesmihez.

Meg mindig meleg van otthon? Itt sajnos mar nagyon osz van :( Hetvegen megyunk fel eszakra egy viktorianus fesztivalra (egy baratunk szulinapjat unnepelni) es az idojaras jelentes szerint esni fog es kb. 15 fok. :evil:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Elif, köszönjük, az az igazság, hogy nem bánnék egy hasonló folytatást :lol: . Ha minden igaz, kedden kiderül, hogy reménykedhetek-e...
Nem értem, mi tart 4 hétig az AFP-vel, itt sem helyben vizsgálták a mintát, hanem beküldték (talán a Bajcsy-ba), de így is másfél hét alatt megvolt.

Andi! Átérzem a helyzetet, én is sokat idegeskedtem ezen a héten. :D

Ma meglátogattam a védőnénit is, nem sok érdekeset tudtunk mondani egymásnak, de nagyon kedves volt.

Kép
mist

Hajni! Itt a hétvégére 37 fokot mondanak! Hát, kérdés, melyik a jobb... Egy dolog jutott még eszembe: kinn az integráált tesztet sem csinálják? Vagy csak uh-val nézik a genetikai rendellenességeket?

Kép
mist

Mist - de integralt tesztet csinalnak, de az mar megvolt a 12. heten :D

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Bocsi mar keverem a dolgokat. :oops:
Szoval nekem kombinalt volt, nem integralt. Azt is csinaljak meg ha azt kered, de elsosorban a kombinaltat ajanlottak es en azt csinaltattam.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Megcsinálták a genetikai uh-t a Bolgárkerékben, minden ok., és kisfiú! :D Két lány után időszerű is volt...Kondér doki volt, nagyon kedves, bár nem szószátyár. Mindent megnézett, megmért. Amit pluszban kértem - pl. látni akartam az arcocskát az esetleges nyúlszáj miatt- megcsinálta. Nem volt egyszerű, de addig bökdöste babócát, míg végre elvette a kezét az arca elől. Szóval aki hozzá megy, bátran kérdezzen-kérjen, végül is ezt mi fizetjük, kívánságunk parancs :D

Kép
kangu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: